Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Op kledingjacht
alweer..... Ja het is weer zover. De kasten nagekeken en geconstateerd dat er met name voor Lucas en Taco nodig aanvulling moet komen. Lucas omdat er niet veel bruikbaars meer hangt (te klein, helaas want er zitten nog uitstekende stukken bij) en Taco omdat er al jaren hetzelfde hangt en ook hij het zat werd. Ik moest voor mezelf alvast wat rondkijken voor een bruiloft in juni.

Dus.... zaterdagochtend eerst lekker uitgeslapen en toen in mijn eentje naar Utrecht gegaan. Wat was het druk! en wat hing er veel... alleen nu net niet wat ik zoek voor de bruiloft. Allemaal zo donker en zo saai... Dus na een paar uur zonder iets gekocht te hebben naar huis. Eens even de bladen van Neckermann en Wehkamp doorgebladerd en ja daar zag ik wel wat. Dus dat besteld en nu maar afwachten of het ook net zo leuk is als op de foto.
Zaterdagavond stond de kermis op de planning. Tja, de kinderen zijn dan niet meer te houden haha.. Het was gezellig. Lekker in de spin, Lucas in de botsauto's.. rondje gelopen en toen voldaan naar huis.
Zondagochtend "uitgeslapen" .... tja het was zomaar ineens een uur later! En toen zijn we voor de mannen op kledingjacht gegaan in Rotterdam. Taco een leuk fleurig overhemd, jawel wel ééntje!!! En voor Lucas een mooie 3/4 spijkerbroek en een zwembroek en zo'n half lang zwemgeval. Helemaal gelukkig was hij hiermee. Maar goed, de shirts komen dus nog. Daar hadden we geen tijd meer voor. Oja, Nataly was helemaal gelukkig met witte schoentjes voor onder haar bruiloftkleertjes.... En nu maar hopen dat ik één dezer dagen ook gelukkig ben met mijn bestelling hihi...

Nu even in huis aan de gang. Wassen, stoffen, zuigen ach jullie kennen het wel.. Fijne maandag!

Marco hoort bij de familie!
Ik: goeiemorgen Nataly

Nataly: goeiemorgen mama, ik heb leuk gedroomd!

Ik: Oh, waarover dan?

Nataly: over Marco en hij hoorde bij onze familie!

Lucas: droom maar lekker verder Nataly

whahaha

Hier aan de kust...
de Zeeuwse Kust.....

hadden we zoals gezegd ons familieweekend. Het weer zag er bar slecht uit. Ik was niet helemaal lekker. Wat moest dat worden??? ....
Vrijdag reden we om 12 uur weg om een anderhalf uur later bij Middelburg aan te komen. Maar omdat het daar zo ontzettend druk was had het geen zin te parkeren en te winkelen, want dan zouden we net een half uurtje hebben voordat we al weer richting Zoutelande moesten voor het huis. Dus we zijn direct doorgereden. In het dorpje Zoutelande zijn we gelijk naar de kust gereden. Het was maar goed dat onze haren goed vast zaten, want het waaide echt vreselijk. En het was ook echt heeeeel erg koud.. brrrrr. Snel een tentje opgezocht en daar wat patatjes gegeten en opgewarmd. Toen was het tijd om naar het huis te gaan.
Uiteraard waren we daar als eersten en werden hartelijk welkom geheten door de beheerder. Hij legde ons alles uit en vertrok. Wij bekeken de kamers en besloten helemaal boven te slapen. Niet veel later kwam de hele familie binnen. Iedereen begroet en iedereen op zoek naar een geschikte kamer. Lucas ging lekker met zijn 3 neefjes op de kamer, Nataly mocht bij de grote meiden slapen. Helemaal gelukkig hihi.
Het was snel tijd om te eten en dus werd de soep opgewarmd en de stokbroden gesneden.
Niet veel later kwamen de kaarten en overige spellen te voorschijn. Maar de Nintendo DS was absoluut favoriet. Met z'n vieren tegen elkaar karten enzo....  Ik lag niet al te laat. Zo'n eerste avond is het bed altijd wennen, maar ik heb wel eens beroerder gelegen.
Zaterdagochtend lekker ontbeten en er werden boodschappen gedaan. Na het middageten vertrok het grootste deel naar Middelburg. Even lekker shoppen. Maar het werd koud en nat en vies.... dus snel weer naar huis. Daar wilden de jongens lekker vliegeren. Nou ja lekker.... het regende nog steeds. Maar toen was het ineens droog dus hop de vliegers op de rug en gaan naar zee. Nataly mocht niet vliegeren want die zou zo de lucht in zijn gegaan. Wat een wind nog steeds....
's Avonds lekker Chinees gegeten en weer spelletjes gedaan. Ik verbleef bij het Dartboard. Niet dat ik het kan, maar dat maakte het erg leuk.... Heerlijk gelachen met de meiden onder elkaar. De mannen lekker klaverjassen, anderen weer rummikubben... Om kwart voor één vond ik het welletjes en ben mijn bedje in gedoken.
Zondagochtend gezellige paastafels gemaakt en iedereen was op tijd om met elkaar te ontbijten. Na het ontbijt stond weer het strand op de planning. Het was een stuk minder koud, de zon scheen... en weer vliegeren! Toen we het zat waren via een omweg over het strand naar huis. Daar wilden er een paar naar Veere toe. Oke, wij ook. De kinderen hadden geen zin en bleven thuis.


Wat


een gezellig dorpje is dat ook zeg. Heel knus. Nadat we daar alle winkeltjes helemaal bekeken hadden weer naar huis om het gourmetten voor te bereiden. Wat was er veel (veeel te veel). Maar we lieten het ons prima smaken. Ineens zagen we dat het sneeuwde! En hoe! Wat een vlokken kwamen er naar beneden zetten... De kinderen hadden geen aansporing nodig. Eten bleef staan, laarzen, jassen, handschoenen aan en naar buiten. Een sneeuwbalgevecht was een feit.
Vanmorgen lag de sneeuw er nog en zo nu en dan sneeuwde het vrolijk verder. Maar dan scheen de zon ook weer. Heel apart zo allemaal.
Een wit strand vind je normaal alleen in zonnige oorden... maar vandaag ook in Zeeland!

Om half 3 was het huis weer aan kant en was het feest weer voorbij. Nataly heeft een hekel aan afscheid nemen en daar vloeiden ook wat traantjes. Zelf vind ik het wel weer lekker rustig thuis te zijn.

Middelburg

En hoe was jullie Pasen?


Fijne Paasdagen
Zo, een lekker lang weekend staat voor de deur. Alleen het weer had wat anders gemogen eerlijk gezegd. Maar ja, we kunnen veel regelen, maar het weer doet toch wat ie wil!

Vanmorgen stappen we in de auto richting Zeeland voor een gezellig familieweekend met mijn schoonfamilie. Op zich heb ik er veel zin in, maar mijn neus zit vol, mijn hoofd doet zeer, mijn nek en schouders doen zeer.... en dan nog maar niet te spreken over het weer... Nee ik ben wel eens lekkerder weggegaan.
Maar goed, straks dus op het gemak de spullen pakken en hop in de auto. Paracetamolletjes mee en dan komt het vast goed. We gaan eerst even in Middelburg shoppen om daarna naar het huisje te gaan. Ik wil er als eerste zijn (kan ik de mooiste kamer uitzoeken hihihi) omdat ik het geregeld heb. Vind ik wel zo netjes.

Ik wens iedereen hele fijne Paasdagen, maak er een mooi weekend van!
Knotten
Vanmorgen stond er voor groep 6 een buitenles gepland. Er moesten knotwilgen geknot worden.

Vannacht werd ik wakker en hoorde het plenzen. Ik had geen positieve gedachten voor deze ochtend. Ik zag het helemaal in het water vallen.
Maar goed, Lucas blij, want hij mocht eindelijk weer zijn broek aantrekken die het lekkerst zit (waarschijnlijk vanwege alle gaten die er in ziiten ), laarzen aan en op de fiets naar school.
Daar vertrokken we met de hele bubs op de fiets richting de te knotten wilgen. Het ging prima. De hulpouders hadden prachtige flatterende fluoriserende hesjes aan (veiligheid voor alles) en het zonnetje scheen.

Eenmaal op de plek aangekomen moest het gereedschap gehaald worden, er werd duidelijk verteld wat de bedoeling was en de kinderen gingen in groepjes aan de slag. Echt heel leuk. Het was alleen erg drassig (slim om dan witte sportschoenen aan te trekken ) maar dat mocht de pret niet drukken. Voor de kinderen was de les veel te snel voorbij. En dat is een goed teken toch?
Ondertussen was het zonnetje helemaal verdwenen en was het vreselijk koud. Toen we uiteindelijk weer op school kwamen was het daar toch lekker warm!!! En ook dat kopje koffie ging er wel in haha..
Lekker bezig zo met elkaar. Helpen, luisteren, samenwerken...Het was een hele leuke les. Doen ze bij jullie kinderen op school ook van die leuke (leerzame) dingen?


Een avondje Najib
Gisteravond was het dan zover. Ons avondje Najib. Met moeite waren we aan kaarten gekomen. Niet eens 5 op een rij, want we mochten helaas niet meer als 4 kaarten tegelijk kopen. Dus splitsen. De mannen met z'n tweeen en de dames (3) ook bij elkaar. Nadat we thuis lekker van een kopje soep met broodje hadden genoten met Mirjam en de kinderen bij opa en oma hadden afgeleverd gingen we Bianca en Danny ophalen. Mooi op tijd waren we in het Nieuwe Luxor. Lekker een kopje koffie gedronken en toen op het gemak de plaatsen gezocht. We hadden allemaal prachtige plekken. Wij lekker veel beenruimte en redelijk dichtbij. De mannen zaten op het eerste balkon en hadden ook goed uitzicht.

Om 20.00 uur kwam Najib op en gewoon zijn manier van doen, het spelen met het publiek.... helemaal geweldig. We hebben ontzettend gelachen. Soms om gewone simplistische humor, soms scherp... Muziek tussendoor.... helemaal goed. Najib, je hebt een echte fan erbij!

Na afloop nog gekeken of hij in de foyer kwam, maar helaas dat deed hij niet. Een foto was leuk geweest hihi. Maar goed, toen zijn we maar lekker wat gaan drinken en kletsen. Dat hebben we later nog thuis voortgezet en uiteindelijk waren we kwart voor 2 thuis.

Nu gaan we zo ontbijten en dan snel de kindjes weer ophalen. Het is wel heel erg stil zo in huis hoor....

Fijne zondag iedereen!Vooruitzichten
Zo na een paar hele drukke weekjes heb ik nu heerlijke dagen in het vooruitzicht..... En de rust die daarmee samenhangt wil ik graag even vasthouden haha...

Zaterdagavond gaan we met mijn vriendinnen gezellig naar Najib. Daar wilden we al een hele tijd graag heen, maar steeds waren we te laat voor kaarten. Maar nu.... nu kunnen we gezellig....
Zondag hebben we alleen 's middags nog de verjaardag van een neefje. Verder staat er gewoon niks in de agenda!!! Jippiee!!!

Maandagochtend word ik om 9 uur bij mijn schoonzus verwacht voor een overheerlijke ontspannende gezichtsbehandeling... Oww wat heb ik daar een zin in. 2 Uur lang vertroeteld worden... Verder staat er volgende week niks in de agenda wat er niet hoort.

En dan het Paasweekend.

Het is alweer 2 jaar geleden dat we met de familie naar Terschelling zijn geweest en dus hebben we weer het familieweekend. Dit keer heb ik het geregeld en heb een leuk huis in Zeeland weten te vinden. Hopelijk wordt het lekker weer zodat we lekker met onze gezichten in de zon over het strand kunnen banjeren. We hebben er zin in.

Verder gisteren mijn (voorlopig) laatste ziekenhuisbezoekje gehad en in principe zag alles er goed uit. Maar het definitieve antwoord krijg ik volgende week per telefoon. Heerlijk. Ik hoef niet meer!!!!


Toch een onderzoekje
Zo, vanmorgen de internist verblijdt met mijn komst. Zoals de meesten weten heb ik vorige jaar trombose gehad. Hoe ik er aan kom, ik heb geen idee en dat verontrustte me ook wel.
In december tijdens een controle gaf hij aan geen onderzoek te gaan doen naar de mogelijke oorzaken van het ontstaan van de trombose. Dit zat mij niet lekker. Ik ben een jonge vrouw, moeder van 2 kids en ik wil niet afwachten of het terugkomt als het voorkomen had kunnen worden.
Na een heel goed gesprek, waar de internist mij weer een hoop duidelijk heeft gemaakt, besloot hij om op de 5 meest voorkomende oorzaken te testen. Dat is voor mij voldoende, ook omdat het in de familie verder niet voorkomt.
Toen ik de kamer uitliep zei hij: "ik vind dit helemaal niet erg hoor"... Ik keek hem niet begrijpend aan. "Nou, een kritische patient"... hihi... Maar goed, over een week of 3 krijg ik dus de uitslag en verder ga ik me er niet meer mee bezig houden. De kous moet ik echt 2 jaar dragen... helaas, maar goed het is het beste en dan doen we dat maar.

Zo dit bezoekje hebben we gehad, nu morgen nog... brrr.

Wat een weekend....
Pfff, is het alweer zaterdag???? Ik heb het gevoel dat ik nu niet echt weekend heb gehad haha... Niet dat het niet gezellig was maar wel vol.

Zaterdag eerst uitgeslapen tot 9 uur, dat was echt een cadeautje. Toen om half 12 naar Haastrecht. Daar was een beurs georganiseerd voor en door ondernemende vrouwen uit de regio. Daar stond ook mijn schoonzus met haar beautysalon "PourElle Salon de beauté".  Haar vraag was of ik ook daar nog wat foto's wilde maken. Tuurlijk, geen probleem. Eenmaal daar was het gigantisch druk. Een doorslaand succes dus! Na een uurtje weer terug naar huis want een logeetje stond voor de deur. Het vriendinnetje van Nataly. De meisjes waren helemaal hyper de pieper... zo grappig om te zien. Maar we moesten ook nog naar de verjaardag van Martijn, hij werd 12. Dus daar gezellig heen, lekker gekletst, de meiden mochten de hond uitlaten (helemaal stoer!) en om 4 uur moesten we weer weg.
Lucas ging zich snel omkleden, ik gooide de poffertjes in de magnetron en wij gingen smikkelen. Taco zou voor de meiden pannenkoeken bakken, maar daar was het nog te vroeg voor. Om iets voor vijven reden Lucas en ik richting Dordrecht voor zijn laatste schaatswedstrijd van dit seizoen. De vorige keer ging het natuurlijk fantastisch, maar dit keer moest hij in een hogere groep omdat hij 10 is geworden. Tja, dan schaats je ineens tegen jongens die al zeker 2 a 3 jaar schaatsen.... Maar hij is mooi ergens halverwege geeindigd van de 21 jongens! Ik was helemaal trots. Goed gedaan. Snel zijn diploma opgehaald en weer naar huis. Daar hadden de meiden echt een feestje! Om 22.15 uur zijn we langzaamaan naar boven gegaan. En ze gingen lekker liggen. Maar ook nog keten, dat hoort erbij hihi... Om 23.00 uur heb ik ze vriendelijk gevraagd het wat zachter aan te doen, en binnen no time waren ze in dromenland.

Toen ik zondagochtend beneden kwam (gewekt door vrolijke meisjesstemmen ahum) moest ik me even goed houden. De dames hadden alle serpetine die we nog hadden over heel de kamer uitgespreid.... Het was een kruipdoor, sluipdoor om ergens te komen... help niet op zondagochtend 8 uur..... Verder hadden ze netjes jus d'orange ingeschonken en heel lief allemaal beschuitjes klaargemaakt.... Wat een lieverds.... De ochtend hebben we lekker tuttend doorgebracht. Om half 12 bracht ik het vriendinnetje naar huis en  zijn we even naar Rotterdam gegaan. Voor Nataly een leuk blousje bij H&M gehaald en voor Lucas een stoer spijkerjack bij C&A. Zijn vorige jas daar heeft hij 2 jaar mee gedaan en die kreeg hij nu echt niet meer dicht. Een nieuwe was dus geen overbodige luxe haha. Zelf nog een nieuwe spijkerbroek bij Miss Etam gekocht (ook in de aanbieding) heerlijk shoppen is dat.
Eenmaal thuis konden we gelijk door naar de verjaardag van de buurvrouw. Daar hebben we lekker zitten kletsen en voor we het wisten was het alweer etenstijd. Gelukkig had ik een bak nasi uit de vriezer gehaald, dus lang achter het fornuis hoefde ik niet hihi. Taco heeft het allemaal opgewarmd (sate, nasi)...

en nu? Nu staat er een mega berg strijk op me te wachten... Dus daar ga ik maar snel aan beginnen. Dan straks nog de overblijf op school doen..... De week is weer begonnen!

Iedereen een fijne week gewenst.

Voetbalplaatjes aangeboden
Zo vandaag is de laatste dag van de spaaractie bij Plus.

Gelukkig hebben wij alle voetbalkaartjes compleet, maar we hebben ook nog een hele stapel dubbelen.

Dus wie de kaartjes nog niet compleet heeft, geef een gil en ik kijk of ik ze nog heb!

Fijn weekend.

"Ik ben iemand anders
Ik ben iemand anders dan jij"