Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Genoten
Vorige week zaterdag begon onze voorjaarsvakantie. De week ervoor nog gewerkt en dus vrijdag 's avonds de spullen ingepakt. Normaal had ik veel meer voorbereidingstijd dus enigszins raar was het wel om alles redelijk snel snel te moeten doen.Zaterdagochtend om 9.15 uur vertrokken we richting Ingolstadt. Daar zouden we overnachten. Dit vinden we prettig omdat rond dat tijdstip rond Munchen altijd een vette file staat en wij daar geen zin in hebben. Ook Bianca en gezin zouden we in het hotel treffen. Na een goede reis kwamen we rond 17.00 uur aan. Even wachten op de rest en toen bij de Burger King wat gegeten. Vroeg naar bed en na het ontbijt de volgende ochtend weer op pad voor de laatste 2 1/2 uur. Ook dit ging weer voorspoedig en om 10.45 uur stonden we voor ons appartement. Het zag er prima uit en we gingen snel uitladen. Na een broodje onze skispullen gepakt en naar de piste toe. Het was prachtig weer, strak blauwe lucht, zon.... een perfect begin van onze vakantie. Snel de spullen voor Lucas en Nataly gehuurd en gaan met de sleeplift... 

Ik moest toch weer even slikken hoor. Skien is gewoon niet helemaal mijn ding, maar ik mocht niet klagen. Het ging best wel redelijk.. Ook Bianca en Danny met de meiden kwamen snel naar de baan en daar hebben we ons prima vermaakt! Ook Bianca haar ouders waren er. Het was gelijk gezellig.

's Avonds zijn we met ons viertjes uit eten geweest. Ik had natuurlijk niks mee, erg vervelend hihi... Maandag...

Het was een bewolkte dag. Lichte sneeuwval maar dat was niet erg. Gewoon de skispullen gepakt en weer de baan op. Je merkte het ging steeds beter (op mijn niveau dan en voor de kenners onder ons is de blauwe piste mijn ding haha erg heftig dus NOT).
Lucas en Nataly vlogen de baan af alsof ze het dagelijks doen. Zo ontzettend leuk om te zien... Ze genoten van top tot teen.

Dinsdag....
Niks lichte sneeuwval, gewoon vette sneeuw en mist. Nou hier had ik dus geen trek in. Ook Bianca had zoiets van hmm, laat mij maar shoppen. De keus was snel gemaakt. De mannen (de bikkels) gingen skieen en de dames gingen heerlijk shoppen in St. Johann. Heerlijke taarten gegeten, leuke aankopen gedaan en zo kom je de dag ook prima door hoor!Woensdag....

De mannen (Taco, Danny en Lucas) gingen naar Saalbach/Hinterglemm. De vrouwen en ouders van Bianca bleven op de vertrouwde baan. Het was prachtig weer. Geen wolkje te bekennen... Ronduit genieten! De meiden van Bianca deden het ook al helemaal geweldig op de kleine latten. Zo leuk, totaal geen angst.... Heerlijk lijkt me dat haha..
's Avonds gingen we met ons 10-en uit eten. Altijd gezellig... En zo zaten we al halverwege de week.

Donderdag...
De mama van Bianca was jarig dus ieder deed lekker zijn eigen ding. Wederom een prachtige dag en dus besloten we naar de gletsjer te gaan, de Steinplatte. Met een gondel ga je dan eerst een 800 meter omhoog en dan kom je op een heel mooi plekje op aarde met dit prachtige weer. Zo mooi... 
Het skieen ging totaal niet. Ik moest werken terwijl Taco en de kinderen over de piste leken te vliegen... pfff ik had het daarin niet naar mijn zin. Bah. Alles deed zeer, voeten, benen... Ik ben uiteindelijk heerlijk met m'n snuit in de zon gaan zitten en zijn de andere 3 met elkaar zwaardere afdalingen gaan doen. Ik vermaakte me wel.
Toen ik dacht dat ik met nog slechts 1 kleine afdaling en daarna de stoeltjeslift klaar was kwam ik bedrogen uit. Ik moest nog 1x naar beneden voor een andere lift die wel naar de top ging. Hangend en wurgend ben ik beneden gekomen... Zo niet leuk! 
Eenmaal boven de latten uit en weer met mijn snoet in de zon. Taco ging met de kinderen nog weer een afdaling doen. Weer terug had Lucas een mobieltje gevonden. Helemaal trots met zijn aanwinst en niet blij met mijn opmerking dat ik ging proberen deze weer bij de rechtmatige eigenaar te krijgen hihi... En dat ging soepel. De persoon die ik belde kon contact leggen met (uiteindelijk) de vader die erbij was. En ook hij kwam net op de plek waar wij waren. Helemaal gelukkig, want zoonlief had hem al 3x verloren... Een leuke vindersloon voor Lucas was het gevolg (ik gaf aan dat dat niet hoefde, maar ze wilden geen nee horen). Afijn een goede daad verricht.Vrijdag...

Danny en Bianca lieten de meisjes bij haar ouders en ze gingen met ons mee naar Fieberbrunn voor een dag skieen. Het was half bewolkt met zo nu en dan een zonnetje. Genieten dus.
De groep ging weer de moeilijkere afdalingen doen en ik bleef veilig op mijn blauwe afdalingen hihi. Raakte in gesprek met andere Nederlanders en kom je tot de ontdekking dat er nog meer mensen uit Schoonhoven van skieen houden haha. Hoe verzin je het...
Aan het einde van de dag zijn er 4 nog een rodelbaan in gegaan ter afsluiting. En weer een dag was voorbij.

Zaterdag...
We werden wakker met een nog blauwere dan blauwe lucht. Wat een afsluiting van een supervakantie. Eerst wat spulletjes ingepakt en om half 11 stonden we weer op de baan. Niet veel later kwam Bianca ook en zo hebben we met elkaar de vakantie uitgeskied tot een uur of 3. Zelfs ik had het naar m'n zin en ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik dat in al die jaren nog niet zo heb gehad. Maar het was helemaal goed deze week.Om 3 uur was het klaar. De spullen ingeleverd en de laatste dingen ingepakt. Om kwart over 5 stonden we startklaar voor de terugreis naar Nederland.
Bij Munchen stond een file en TomTom gaf een alternatieve, snellere route aan. Prima. maar wat ze daarna deed... ze was helemaal van haar padje. Wilde ons een hele andere route laten rijden, we werden gek van Truus. Maar goed, gelukkig hadden we de route goed in ons hoofd dus nadat we dwars door Munchen waren gegaan (hoe we dat voor elkaar kregen mag Joost weten) zaten we weer op de goede weg. Veel regen (gelukkig geen sneeuw) maar geen files, gladheid of ongelukken en zo kwamen we om 2.55 uur vannacht weer thuis.


Leegmaken, opladen, genieten
Leegmaken, opladen en genieten. Dat zijn 3 steekwoorden waar ik me de komende tijd mee bezig ga houden!

De afgelopen weken stonden weer in het teken van leren, werken, leren, niet snappen, verder leren met uiteindelijk weer een examen gisterochtend. 40 vragen, anderhalf uur. Normaal was ik met de andere examens altijd redelijk vlot klaar... Zo anders was het gisteren. Bijna de volledige tijd nodig gehad en echt nog wel twijfel of ik het had gehaald. Een aantal dingen waren gewoon tijdens de les niet behandeld, kon je lastig op zoeken en soms gewoon niet te vinden.. Maar daarom was de opluchting des te groter toen bleek dat ik slechts 5 foutjes had wat een cijfer 8 tot gevolg had.

Dit betekende dat ik de komende vakantie heerlijk kan genieten zonder dat ik 's avonds de boeken in moet duiken! Heerlijk, gewoon met het gezinnetje genieten in de sneeuw. 's Ochtends een beetje uitslapen, zo rond een uur of 10 op de baan tot 4 uur en dan een afzakkertje heerlijk ik heb er zo'n zin in. Hier kan ik me weer opladen voor het laatste staartje van de opleiding. Nog 2 modules en dan heb ik het felbegeerde papiertje.

Maar goed, dat weer voor na de vakantie. Eerst aan de Wiener Schnitzel, Goulash soep e.d.  M'n vriendin zit in het zelfde dorp dus dat is wel heel gezellig. Samen en toch apart. Elkaar kunnen opzoeken maar ook je eigen ding kunnen doen... Perfect toch?!

De skies worden geslepen en gewaxt, de spullen staan bijna allemaal klaar.... wij zijn er bijna klaar voor.... Volgens mij gaat het een heerlijke vakantie worden!
Updeetje
Ik ben er maar weer eens voor gaan zitten.. Het loggen, twitteren en hyven schiet er momenteel wat bij in.... 

Na Vrienden van Amstel snel gaan inventariseren wie er komend jaar weer mee willen naar dit gezellige concert zodat we weer kaarten kunnen reserveren.. Lees je gewoon op de site dat alle staanplaatsen voor alle in de verkoop zijnde dagen al weg zijn!!  Maar goed, toch een mail er aan gewaagd en nu staan we op de wachtlijst.. Nu maar duimen dat het allemaal gaat lukken..

Verder is het weer druk met school. Na een rustige januari gaan we nu weer aan de studie met examens. Volgende week mag ik er weer aan. Ben heel benieuwd. Alle ins en outs over geboorte, overlijden, huwelijk en echtscheidingen.. We zullen zien wat we er van bakken. Duimen jullie dan weer voor me?!

Afgelopen vrijdag waren mijn zus en vader jarig. Dit vierden we zaterdags. De bedoeling was dat we met de hele familie bij elkaar zouden zijn. Helaas lukte dit niet. 1 Nichtje was ziek en mijn lieve Suusje kon er door omstandigheden ook niet bij zijn... 

Mijn vader heeft 5 jaar geleden een zingende zaag voor zijn verjaardag gekregen en sindsdien trakteert hij ons zo nu en dan op een klein concertje. Het leuke is dat het steeds moeilijkere muziekstukken worden waar hij mee mee kan spelen! 


Morgenavond ga ik een avondje met mijn vriendinnetjes weg. Thuis met elkaar wat eten en dan staat er een theaterbezoek op de planning. Femmage! Ben heel benieuwd...

Verder sms ik me enigszins suf om 13 februari bij Marco erbij te kunnen zijn, maar tot op heden helaas nog geen geluk.... De aanhouder wint zeggen ze ?! haha...

We tellen de dagen af naar de voorjaarsvakantie. Even lekker er tussenuit... Hopelijk mooi weer, goede sneeuw en veel gezelligheid.... We zitten in het zelfde dorp als mijn vriendin met haar gezin en ouders, dus die gezelligheid zal wel goedkomen! Heb er zin in...  
"Ik kijk de dag voorbij
De wijzers van de klok staren doelloos in de leegte"