Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Bijna op pad
Zo de auto is gepakt, de laatste plasjes voor de komende uren zijn gepleegd... We gaan er vandoor!Dat we maar veel van dit mooie weer mogen krijgen (dit is al weer 3 jaar geleden!)

Wintersport
Pff, wat een geregel voor een weekje weg zeg! Maar we gaan weg en daar hebben we alle 4 zo'n zin in.

De wasmachine draaide de afgelopen dagen overuren. De strijk was bij..  maar wat er nu ligt, ligt mij best haha...
De boodschappen zijn gehaald, de tassen worden vanmiddag gepakt. De cavia naar mijn ouders brengen, de katten extra knuffelen (wat zullen we elkaar komende week missen... *snik*).....

Morgenochtend vertrekken we richting Oostenrijk. We hebben een overnachting na 700 km. en dan hebben zondag nog een klein stukje te gaan. Met een beetje mazzel is het stralend weer en zit ik gelijk met mijn snoet in de zon. Later die middag komen de zus en broer van Taco ook (met de rest natuurlijk) en brengen we de komende week met z'n elven door.
Ik had wat moeite omdat we al 2 draken van terugreizen hebben gehad, en dat had me behoorlijke angst aangejaagd. Maar goed, ik heb nu alle voorbereidingen getroffen dat ons in principe niks kan gebeuren mochten we vast komen te staan en dan heb ik de rest maar te accepteren toch?!!

Vanmiddag de auto aftanken en dan na een heerlijke nachtrust morgen op pad.

Ik weet niet of ik kan loggen daar (hangt af of we internet hebben, maar dat zal wel niet) dus zullen jullie het een weekje zonder mij moeten doen.

Nou ik ga snel weer verder want er is nog veel te doen!

Jodelahitieeeeeee

Idols update
Zo de kinderen heb het erop zitten. Helaas zijn geen van beiden door. Maar dat vond ik ook niet belangrijk.

Wat ik wel belangrijk vond is dat ze iets hebben gedaan wat ze eigenlijk heel eng vonden! Ieder kindje zong hetzelfde liedje "Safarilari". Gewoon een leuk, gezellig liedje die ik dus nu de hele dag in mijn hoofd heb zitten haha....

En het is niet zo dat het nu helemaal over is. De kinderen die auditie hebben gedaan die mogen in het achtergrondkoor en treden op de jubileumavond dus ook gewoon op! Helemaal super dus!

Er wordt een speciaal lied voor school gemaakt wat dan ook opgenomen en opgevoerd wordt.

Nataly moest even heel erg slikken toen ze me vertelde dat ze niet door was. Haar vriendinnetje stond nl. er met een big smile naast. Zij mocht wel.... Ach ja, dat hoort erbij. Voor de kinderen die door zijn is het zo'n ervaring om straks in een studio mee te maken hoe het is om een cd op te nemen. Fantastisch.

Maar goed, deze spanning is nu even weg. We gaan ons lekker voorbereiden op de komende vakantie!

Idols auditie
Vandaag is het zo ver..... de kinderen staan met pijn in de buik van de zenuwen hier in de kamer hihi.... Ze doen vandaag auditie op school!!!

Auditie? Waarvoor zullen jullie denken.... Nou het zit als volgt:

De school bestaat dit jaar 12 1/2 jaar en dat moet gevierd worden natuurlijk. En dat gaan ze doen. Het belangrijkste is eigenlijk dat de school een eigen cd gaat opnemen met de kinderen....  Degene die een solo willen doen mogen dus auditie doen... En ze hebben zich alle 2 zomaar opgegeven. Voor Nataly vind ik dat niet zo vreemd, maar Lucas verbaasde mij helemaal haha... De leukste kleren zijn uit de kast gehaald, haren zijn gekamd en de laatste missende stukjes tekst worden nog geoefend. 

Er is dus vandaag een heuse Idols auditie. Maar wel met een kindvriendelijke jury hoor!

Kijk die auditie is al spannend, en als ze door mogen dan is de studio ook heel leuk. Maar wat ze volgens mij nog niet weten is dat ze op de jubileumavond live moeten zingen voor zo'n 800 man!!!!

De komende tijd staat de school dus in het teken van muziek en feest! Helemaal leuk...

Lucas en Nataly toi toi toi vandaag!
Met beide benen op de grond
Wilde ik een lekker zeurlogje maken over hoe druk ik het heb gehad, dat er de laatste tijd soms best wel veel gevraagd wordt. Over het feit dat de badkamer ongewild helemaal overhoop ligt omdat het bad niet meer door wil lopen en Taco niet goed bij de afvoer kan komen. Dit tot gevolg heeft dat er tegels sneuvelen, we hierdoor een lekkage in het toilet hebben gehad en de badkamer er de komende tijd er niet uit ziet. Dit door het simpele feit dat we geen middelen vrij hebben om de badkamer grondig aan te pakken zoals we zouden willen. Dit kwam gewoon te vroeg.

Maar dan krijg je 's avonds een telefoontje wat je gelijk weer met beide benen op de grond zet en je bedenkt, jongens waar maken we ons druk om! Het is alleen maar materiaal!

Gezondheid daar gaat het om. De rest is eigenlijk maar bijzaak.....

Dus ga ik geen zeurlog maken en gewoon blij zijn dat we gezond zijn en gelukkig zijn met wat we hebben!

Toch geen C
Vanmorgen had Nataly haar laatste zwemles. Nog één keer vroeg uit de veren (gelukkig was Taco dit keer aan de beurt hihi).
Om 9 uur kwamen ze thuis, met een big smile. Volgende week mag ze proefzwemmen.... Tja.... leuk.... maar we zijn er niet! Maar Taco had niks aan de juf kunnen vragen want dit was een invalster. Dus vanmiddag heb ik de telefoon gepakt en de vaste juf even gebeld of er iets te regelen valt.
Nou ze gaf aan dat ze graag vanmorgen er zelf bij was geweest. Ze twijfelt bij Nataly. Het duiken en wat andere speciale verrichtingen gaan nog niet helemaal echt lekker. Dus een twijfelgevalletje. Op een andere dag hier naar kijken was eigenlijk niet mogelijk. Het was dus: of nog een periode doorgaan of hier stoppen. Nu hebben we voor het laatste gekozen. Dat duiken komt deze zomer wel hoor. Zwemveilig is ze goed en daar gaat het om. Dus uiteindelijk geen C voor Nataly. Maar ik geloof niet dat ze er erg rouwig om is hahaha.

Mijn vrijdagochtendje
Zo de ochtend zit er al weer bijna op.

Eerst gelezen op school, maar ik had het idee dat geen enkel kindje echt zin had. Hun juf was jarig, maar zat vandaag bij een andere groep. Dat pikten ze natuurlijk niet en dus werden er in de andere groep slingers opgehangen, het bord versierd... (ze waren gymen).... Helemaal hieper de pieper.

Na het lezen snel boodschapjes gedaan, maar ik was duidelijk niet de enige. Man wat een drukte. Maar ik wilde het persé vanmorgen doen omdat ik vanmiddag gewoon van het mooie weer wil genieten. Na de boodschappen snel een was aan gezet en mijn tandjes gepoetst. Een bezoek aan de tandarts stond op de planning. Een paar maanden geleden zijn 2 blootliggende tandhalzen voorzien van een beschermend laagje. Maar nu was er een laagje afgevallen en dat voelde niet prettig. Buiten kon ik echt niet lachen zonder gelijk te vergaan.... dus ik mocht vanmorgen weer fijn plaatsnemen.

"Wilt u met of zonder verdoving?" Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken... Mét!!! Ik ben echt geen held. Maar ja, hij heeft zo gespoten dat nu de helft van mijn neus ook gevoelloos is (fijn met een loopneus!). Maar goed, het is weer gedaan. We maken ons op voor een lekker weekend. Morgenochtend eerst foto's maken bij mijn schoonzus voor een presentatie die ze gaat geven over haar beautysalon en dan s'middags dan toch eindelijk met Lucas mee naar het schaatsen om dan nu ook daarna naar Ikea te gaan en zondag hebben de kinderen 's ochtends indoorwedstrijden in de sporthal vlak voor het huis. Dus 's middags is de zon voor ons!

Een fijn weekend allemaal.
Zondagmiddag
Wat een weer. Het woord "genieten" dekt niet wat ik voelde toen ik buiten liep.

Lucas op de skeelers (die toch nog niet helemaal fit was) en Taco, Nataly en ik lekker lopend. Zonnetje op onze snoetjes, fototoestel mee en gaan.....

Hieronder een impressie van een zonnige dag in Schoonhoven:

Lekker wandelen

Zouden de vissen willen bijten?

Is het al zomer?Is dit genieten of niet?

De Veerpoort

Zie je die blauwe lucht??? het is toch net zomer??
Na zo'n wandeling moet je even bijkomen en dus duik je lekker bij je zoon op de bank:

Even snurken...

Na het middagdutje hebben we weer van het schaatsen genoten. Super die Paulien van Deutekom. Geweldig geschaatst en een terechte, leuke Wereldkampioene! En wat later liet Sven zien dat hij terecht de enige echte Wereldkampioen bij de heren is. Super!

Ondertussen hadden we ons op de patatbakkerij gestort. Het leek allemaal goed te gaan, maar toen we ze uiteindelijk gingen eten was Taco snel klaar. Helaas, hij vond ze niet lekker. Ach ja, niet lekker.... ze smaakten gewoon anders. Wat zoeter. Ik was ook niet echt enthousiast, maar heb ze wel opgegeten. De volgende keer pakken we gewoon zo'n zak uit de vriezer haha.

En nu... nu is er weer een nieuwe week aangebroken en we gaan er weer fris tegen aan. Deze week hebben we op het werk nog een "onaangekondigde" rampenoefening. De week werd bekend gemaakt alleen de dag is nog even gissen.

Verder staan er geen gekke dingen op het programma.


Anders dan gepland...
maar zeker niet minder....

Vrijdagochtend moest ik na het lezen op school onze poesjes naar de dierenarts brengen voor een steralisatie. Minoes was boos en zat met haar kont naar me toe, wilde me niet zien en Sientje die keek me met verschrikte oogjes aan van "vrouwtje, wat doe je nu?!".... Om 13.00 uur belde de assistente dat ik ze weer kon halen. Helemaal in schock kreeg ik ze mee. Sien zat helemaal te shaken en Minoes was helemaal van de kaart. Ow wat zielig waren ze. Ik heb ze maar lekker met rust gelaten en ik moet zeggen dat er vandaag weer leven in zit. Ze eten weer wat en komen weer lekker kroelen. De spinmotortjes draaien weer op volle toeren.

Gisterochtend ging die wekker weer vreselijk vroeg af.... 7.07 uur! Grrr, maar goed, nog 1x en dan zijn we van het zwemmen af. Met of zonder diploma C! We gaan kijken of we iets kunnen regelen, maar als dat niet lukt, dan maar zonder diploma. Nataly kan zwemmen, ze heeft extra geleerd en dus is het ook niet noodzakelijk... Het afzwemmen is nl. in de voorjaarsvakantie en om onze skivakantie nu hiervoor op te geven.. nee dat gaat ons te ver hahaha....

Toen ik thuis kwam, zag ik Lucas als zitten. Rooie wangetjes, doffe oogjes... hmm dat gaat niet lekker dacht ik nog. Maar veel tijd om er bij stil te staan had ik niet, want ik ging met Monique op tegeljacht voor 2 mozaiekwerkstukken voor school. Alle doe het zelf winkels zijn we afgeweest, maar helaas.... geen geschikte tegel in de juiste kleuren te vinden (ja creme!) Dus nu moeten we wat anders verzinnen, maar dat gaat wel lukken (alleen iets duurder). Tegen twaalven kwam ik weer thuis en Lucas zat er nog steeds zo bij als dat ik hem 2 uur daarvoor had achter gelaten.
Triest keek hij mij aan. Hoofdpijn, keelpijn, buikpijn... En met tranen meldde hij dat hij niet kon schaatsen. Ach gos, wat zielig. Als hij dat zegt, dan is er echt iets aan de hand. Dus ik de trainster maar gebeld en gezegd dat Lucas niet zou komen. Lucas heeft 's middags even lekker in bed gelegen.
Bracht mij gelijk op een volgend iets. Ik moest dan eten gaan halen. Want eigenlijk stond op de planning dat we mee zouden gaan met Lucas om vervolgens na afloop van de training Ikea een bezoekje te brengen en daar een hapje te eten. Helaas, dat doen we een volgende keer maar hihi.

We zijn dus lekker thuisgebleven. Wel even een stukje gewandeld, want om nu een hele dag binnen te zitten.. Dat was wel lekker.
's Avonds een lekker soepje gegeten, vroeg in bad en lekker met elkaar tv gekeken. Lucas heb ik met 2 sinasprilletjes naar bed gebracht en die heeft lekker geslapen. Het is nog niet helemaal over en dus doen we ook vandaag weer rustig aan. Straks toch even naar buiten, want het is o zulk lekker weer.

Vanmiddag gaan we lekker een boterkoek bakken (wilde Lucas graag) en vanavond gaan we voor het eerst zelf patatjes bakken. En dan bedoel ik niet zélf bakken met gekochte frieten, nee zelf aardappels schillen en snijden. Ben heel benieuwd hoe dat gaat hihi. Mocht het niet te eten zijn, ik heb kant en klare patatjes in de vriezer liggen hoor!

Verder natuurlijk schaatsen kijken. Heerlijk zoals Van Deutekom partij geeft aan Wüst en Kramer die zich weer oppermachtig toont....

En zo gaat het weekend voorbij. Iets anders als gepland, maar zeker niet minder!

Mama is niet dom! Toch??
Vanavond ging ik lekker met Nataly in bad. Maar ondertussen moest ik mijn charmante kousen ook nog even uitspoelen zodat ik morgen weer een frisse aan kan trekken.

Ik doe de stop in de wasbak, leg de kousen erin en zet de kraan open... Tot zover ging nog alles goed. Maar toen... ik liep weg. Nog even dit doen, nog even dat doen.... Never nooit meer aan de kraan gedacht!!!

Ineens was ik weer bij de tijd en sprint richting badkamer. Nataly was zich nergens van bewust en ik zag het al.... Een groot zwembad... Sjonge wat een muts ben ik toch! Al foeterend op mezelf alles weer droog gemaakt, maar dat maakte nog best wel indruk op Nataly.

In bad vroeg ze ineens: "Mam, waarom zei jij dat je een domme muts bent?" Waarop ik antwoordde dat het gewoon een domme actie was.

"Maar mam, jij bent toch niet dom, je weet toch ook dat 1 + 1 = 2 is?"

Wat een poepie he?!!
"Ik doe niet aan mascottes en ik ben niet helderziend
Al is er met mijn ogen weinig mis"