Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Vrienden van Amstel Live 2011
Sinds jaren is Vrienden van Amstel een uitje dat Taco en ik niet willen missen. Ooit begonnen met met ons tweetjes, voor de editie 2011 mocht ik maar liefst 27!!! kaarten bestellen. Hoewel het ieder jaar weer even slikken is qua prijs, komen we altijd weer enthousiast er vandaan en besluiten we gewoon het jaar erop weer te gaan! 


Om half 9 gingen de spotlights aan en was het aan Within Temptation de eer om het spits af te bijten.... Een mooie opening en dat beloofde veel goeds voor de rest van de avond.


Ook Laura Jansen was er. Prachtig... Later deed ze ook nog mee aan de ode voor Marco. Genieten! Acda en de Munnick  en de 3 J's deden Margherita, en Rood... Maar ik hoor deze nrs. liever door Marco gezongen worden. Dus een mooie reden om Marco volgend jaar bij VVAL te laten komen?!!! *hint* 


Leuke combi's werden gemaakt. Voor Ben had ik het leuk gevonden als hij zijn eigen nummer had mogen zingen. Nu bleef het alleen bij het meezingen van 1 nummer bij Di-Rect... Hier even Suusje gebeld zodat ze kon meegenieten....


Frank Boeijen was ook fantastisch. Hij zong met Acda en de Munnick mee, maar ook met de 3J's.. Blof... *zucht* ... eindelijk weer eens van ze kunnen genieten... 

Op een gegeven moment kwam Xander op en hij ging ter nagedachtenis aan Anthonie Kamerling het nr "Toen ik je zag"  spelen... prachtig...  Luister mee!
"Holiday"  met Alain Clark... 


Nick en Simon, Guus... ze waren er allemaal! 


Een hilarisch moment toen Nick en Simon zich in de "Helden van Amstel Live"  verkleedden als de Beatles, excuses voor de slechte kwaliteit, dat ligt aan mijn cameraatje en zeker niet aan N&S haha..Hoewel het al half 12 was had ik het idee net te zijn begonnen.. Het was gewoon veel te snel afgelopen!!! 

Wat een geweldige avond hebben we gehad... Is het een beetje duidelijk dat we hebben genoten?!
Even kietelen
Ik heb mezelf vandaag gekieteld! Ik fiets al bijna 14 jaar op dezelfde fiets. En weet je eigenlijk is er nog niet eens zo heel veel mis mee... Een degelijke Gazelle, een topper. Maar ja, je wil wel eens wat anders en via het werk hebben we de mogelijkheid voor een fietsplan. Tja, de afgelopen weken veel op het internet gezeten om te kijken wat ik nu wil, wat er is en vooral voor welke prijs.

Nu had ik mijn oog laten vallen op een fiets die wel heel erg opviel. Op zich leuk, maar toen ik hem in levende lijve zag had ik toch mijn twijfels. Past deze fiets wel bij mij .. Gelukkig stond diezelfde fiets in een minder opvallende uitvoering er naast en eigenlijk was mijn keuze gelijk gemaakt.... De framemaat was nog even een dingetje, waar een schema mij de kleinste fiets wilde aanmeten vond ik dat ik toch echt een maat groter moest... De fietsenmeneer was het helemaal met me eens. Het zat een stuk beter haha


Wederom een Gazelle.... Nu had ik dit jaar nog geen goede voornemens maar vanaf vandaag dus wel. Vanaf het voorjaar wil ik proberen om toch minstens 1 tot 2x per week naar mijn werk te gaan fietsen. 

Op de terugweg gezellig een kopje koffie bij mijn ouders gedaan en gezellig zitten kletsen  en daarna thuis op de kinderen gewacht.

Uiteraard kon ik vanmiddag niet wachten om op mijn nieuwe fiets te springen dus even het stadje in.. Tja of dat nu zoŽn goed idee was.... Drijf en drijfnat kwamen Nataly en ik weer thuis.... Wat een weer.. we vertrokken met een heerlijk zonnetje en eindigden gewoon met een hoos water... pfff ) maar wel weer een boek van John Grisham rijker...

Nou ja, toen vonden we dat we wel een lekkere cake verdiend hadden en nu net komt er een heerlijk ruikende appel-kaneelcake uit de oven zetten... mmmm vanavond bij de koffie genieten dus.
Wat een bijzondere dag
*zucht*... echt lekker geslapen heb ik nu niet hihi, teveel om nog een keer over te doen van gisteren... Maar goed laat ik bij het begin beginnen....

Gisteren begon als vele andere zaterdagen... opstaan, boodschapjes doen... Maar toen het vervolg, tja dat heb je dan weer niet elke zaterdag!

Om iets over twaalven vertrokken Nataly en ik in een auto gevuld met de muziek van Marco naar Noord-Holland. Wat een vreselijk weer onderweg, storten, waaien, maar ach we zaten droog, het verkeer liep verder prima en zonder gekke dingen kwamen we veel te vroeg bij het zwembad aan waar we ons moesten melden voor de introductieduik. 
We waren niet de eersten want Annemieke stond er ook al met haar moeder.... Al kletsend brachten we de tijd door en langzaam begon iedereen binnen te druppelen. Eric en Tamara waren er ook en zouden alles op de film vastleggen. Leuk!!


 We kregen van Robert eerst wat uitleg over wat het duiken is, wat duiken met je doet en waar je op moet letten. Ik kan je zeggen dat toen de zenuwen best wel omhoog kwamen.. Pffff.... Het werd tijd om je om te kleden en de spullen aan te trekken... Nataly zat aan de kant en ging de foto's maken.


In het begin vond ik het eng. Zo raar om onder water adem te halen, ik kon daarbij ook m'n evenwicht niet vinden en wilde eigenlijk het liefst er gelijk weer uit... Maar dankzij de instructeur die Mariska en ik toegewezen hadden gekregen kwam er rust en voor ik het wist zat ik meer onder dan boven water haha...  Het was leuk, ook onderling met de andere winnaars. Kwam je elkaar onderwater tegen even een teken geven dat het goed ging enzo... Geweldig!


Ik ging eens polshoogte bij Nataly nemen. Ondertussen duurde het voor haar best lang, maar ze vertelde me dat 1 seconde ervoor een van de instructeurs had gevraagd of zij ook wilde duiken. Had ze NEE gezegd!!! Dus ik vroeg waarom ze dat had gedaan.... Tja ze was bang dat ze dan als enige in het water zou liggen en ik er al uit zou zijn. Nou echt niet! Dus ik de beste man opgezocht en gezegd dat ze toch heel graag wilde en of het nog mogelijk was. Ja natuurlijk was het antwoord, ik ga wat voor haar pakken. Gelukkig hadden ze en bikini in haar maat en voor we het wisten lag Nataly in het water met flippers en luchtfles... Het was geweldig om haar zo te zien want ze genoot. Ondertussen waren Marco en Nathalie binnengekomen en toen Nataly met de rug naar hen toe omhoog kwam stond Marco enthousiast te kijken. Ik tikte Nataly aan en zei: "Kijk eens wie er is?".... Ze draait zich om lacht lief naar Marco waarop hij roept: "Gaat het goed Nataly, vindt je het leuk?"... Een moment om niet meer te vergeten. 
Vervolgens doken we nog een paar keer onderwater en genoten van alles.  Toen was het tijd om eruit te gaan. Marco en Nathalie gedag gezegd en toen kon iedereen op de foto.. Alle tijd, alle rust, niet snel snel maar gewoon genieten! Na de foto's konden er dingen gesigneerd worden. Zo had ik mijn Marco tas die nu voorzien is van handtekening, uiteraard de cd van DDD en Nataly had haar foto van de fcd meegenomen... 
Ik wilde een cadeautje meenemen voor zowel Marco als Nathalie.... Maar wat... Uiteindelijk werd het voor Nathalie chocolade (ik wist dat ik dan altijd goed zat hihi) en voor Marco een fles wijn. Beide gaven aan dat het niet nodig was, maar ik vond van wel. Beide doen ze zoveel voor de fans, dat het goed voelt om op je eigen manier hen ook eens een cadeautje te geven. Ik had hele andere cadeaus in gedachten om te geven, maar in de drukke week voorafgaand aan deze dag kwam de uitvoer niet uit de verf...Tegen kwart voor 6 was het tijd om afscheid te nemen en gingen wij ons aankleden... Ondertussen ontstond het idee om met degenen die het leuk vonden in het dorp nog wat te gaan eten. Uiteindelijk zijn we met 12 man eh 10 vrouw en 2 man bij het eetcafe 70 aangekomen, waar ze spontaan in lachen uitbarstten...  Zonder reserveren en dan zo'n groep?!!! Eh ja?! Wij zijn spontaan haha... Aan de bar een drankje gedronken terwijl de tafel werd gedekt.... En zo hadden we een topafsluiting van een supertopdag! Tamara maakte nog de opmerking, moet je zien, al die andere tafels zijn familie en/of vrienden en zitten lekker te kletsen. Wij zijn een bij elkaar geraapt "zooitje" en je merkt het niet. Het voelt zo vertrouwd met elkaar.. heel bijzonder.....Om 21 uur was het allemaal klaar. Sommigen moesten nog een heel eind rijden dus na betaald te hebben, afscheid genomen en weer richting huis. Uiteraard de muziek van Marco weer hard aan... Het ging voorspoedig en naast mij zat een glunderend meisje van 10... en ik .... ik glunderde mee... we hebben genoten, nee, we hebben waanzinnig genoten!

Lieve Marco, Nathalie en iedereen die er bij was, bedankt voor deze dag... 


Ik ben bang dat de komende tijd er nog wel meer foto's enzo op deze log komen hihi.. Er zijn ook onderwater nog foto's en filmpjes gemaakt... Ben heel benieuwd! Mijn mail staat open!!!Gezinsuitbreiding
Begin vorige maand overleed Lucas zijn cavia... Na ruim 7 jaar was het mooi geweest en verruilde ze het huidige leven voor eentje hierboven.... 

Nu na een maandje was aan Nataly beloofd dat zij nu haar eigen huisdiertje mocht uitzoeken. Marktplaats werd afgestruind en wat zagen we een lieve beestjes voorbij komen! Uiteindelijk vonden we 2 dotjes hier in de buurt. 8 December geboren en dus echt nog wel ieniemienie..... Vandaag (eindelijk) mochten en konden we ze ophalen... Nataly zag ze, glunderde en pakte ze in (nog net geen strik eromheen hihi)... Snel naar huis en daar ze even geaaid en in de kooi gedaan...  Het zijn prachtbeestjes.... 


                            Punky                                                         Snowy
13!!
Jee, 13 jaar geleden (dat klinkt al best lang geleden, maar het voelt als de dag van gisteren) kwam Lucas ter wereld... Een lekker stevig manneke die zich gelijk goed liet horen hihi...  Als klein wurmpje in mijn / onze armen en nu een heerlijk jong wat lekker in het leven staat. Goed in zijn vel zit en sinds gisteren de trotse eigenaar van een beugel (ik mocht hem niet met beugel op de foto zetten haha).Lieve Lucas, onze grote vent... van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat je een hele fijne dag hebt vandaag (ondanks dat we het gisteren al groots hebben gevierd).

Een dikke kus van papa, mama en Nataly 
Mijn nieuwjaarsduik
Nee, zo stoer ben ik niet hoor om op 1 januari van het nieuwe jaar die ijskoude zee in te duiken..... Dan zit ik lekker warm in mijn huisje hihi..

Nee, mijn nieuwjaarsduik komt er a.s. zaterdag aan! Zoals de meesten weten was er in de kerstvakantie iedere dag een leuke kerstpuzzel om op te lossen.  In de 2e week werd bekend wat de hoofdprijs zou worden... een introductieduik waarbij Marco ook aanwezig zal zijn... 

Nu vind ik het een geweldige prijs, geen idee hoe ik onderwater reageer, maar met iedere fcd had ik het leuk gevonden deze prijs te mogen winnen. 

Gisteren waren we in Rotterdam aan het winkelen en ik hoor mail binnenkomen op mijn mobieltje. Ach dacht ik nog, ik kijk zo wel... Dus wat later in de auto check ik de mail (Taco reed hihi) en zag een mail van de Tifosi... (lees Nathalie) Dat was wel spannend want ik zag niet de hele tekst... Dus snel geopend en zag dat ik gewoon de hoofdprijs had gewonnen!!! 

Het was maar goed dat Taco reed haha, want ik zat lichtelijk te stuiteren in de auto kan ik je vertellen. Maar omdat Marco de prijswinnaars zelf op de site wilde melden werd mij gevraagd het nog even voor me te houden. Hoewel het moeite kostte hihi, heb ik dat natuurlijk gedaan. Maar nu mag iedereen het weten!!! 

Tja, beetje jammer dat ik weinig tijd heb om de "zomerlook" (lees iets minder kilo's hihi) aan te meten hahaha dus knop om en gewoon zaterdag gaan en genieten!! Ik heb er zinnnnnn innnnnnnn!!

Marco en Nathalie en uiteraard de andere prijswinnaars van de fcd tot zaterdag!!

Laten we proosten...

Laten we proosten op 2011... Dat het voor ons allemaal een mooi en goed jaar gaat worden.

Dat wensen verwezenlijkt mogen worden, dromen uit mogen komen, maar bovenal dat we van de kleine dingen blijven genieten, want juist die kleine dingen zijn het die het 'em doen!


Proost!
"Maar als je eenzaam of bang bent
Zal ik er zijn"