Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Ditjes en datjes
Zo alle drukte is achter de rug, de schaatspret is over en nu zijn we weer over gegaan op het normale ritme van de dag... wat een zaligheid!!!

Lucas had zijn zinnen gezet op een prachtige Bongo die hij van zijn verjaardagsgeld wilde kopen. Dus zoeken op internet en ja hoor, een prachtige bongo voor een mooie prijs. Ik die besteld (kijk niet verder dan mijn neus lang is). Lucas bleef maar "mam, heb je al een mailtje gehad, wanneer komen ze nu?"  Dus ik nog maar eens op de site kijken..... zijn ze niet op voorraad!!!! 
Dus ik het bedrijf gebeld en die meldde mij dat het nog wel een paar weken kon duren.... Sjonge, dat is lullig voor Lucas... Ik vertelde die meneer hoe en wat en meneer ging kijken wat hij kon doen.
Een andere bongo's waren wel leverbaar maar iets duurder. Hij stelde voor het verschil te delen en dan kan Lucas volgende week zijn Bongo's in huis hebben. Zo gezegd, zo gedaan en Lucas kan niet wachten tot het dinsdag is hahaha....

Verder zijn we druk bezig met het zoeken van een leuke camping voor de zomervakantie. We willen na 3 jaar kou en regen weer de zon gaan opzoeken. We willen naar de Pyreneen Orientales. Dan zitten we op een leuke afstand van zee (we hoeven niet aan zee te zitten). We hadden deze week dus een geweldige camping gevonden die voldeed aan alle eisen (niet te duur, zwembad, bij de spaanse grens) en de site gaf aan dat er nog plek was. Alles ingevoerd en wat bleek uiteindelijk..... geen plek! Wat een domper was dat zeg...
Dus gisteravond weer driftig op het internet op zoek gegaan en ja weer 2 campings gevonden en van beide inmiddels de bevestiging binnen dat ze nog plek hebben. Vanavond gaan we dus kijken welke het gaat worden en dan kunnen we ons gaan verheugen op de zomervakantie. Vanuit daar kunnen we naar Barcelona, evt. Caracassonne, het strand, de bergen, kastelen, grotten, oude plaatsjes... Ik heb er al helemaal zin in hahaha....
Zijn jullie al bezig met de zomervakantie?

Verder ligt mijn badkamer al een jaar overhoop. Niet zodanig dat er niet gedouched en 
 zo kan worden, maar ik mis een rij tegels en het bad wordt aan de onderkant afgeschermd door een vuilniszak (lowbudget haha)... Nu ben ik het zat (en Taco ook hoor). Maar we twijfelden. De oude tegels opzoeken en het zo verder laten of nieuwe tegels e.d. kopen en een nieuw bad (is echt aan vervanging toe)... Het gaat waarschijnlijk het laatste worden en ik wil morgen dus eigenlijk op pad hiervoor.

Zondag gaat Taco met zijn vriend skieen en ik ga met de kinderen en mijn ouders naar het Oudheidkundig Museum in Leiden. Lucas moet in februari een spreekbeurt houden en wil dat over mummies doen en ja waar kun je die nu het best bekijken dan daar! Jullie horen wel hoe ze het gevonden hebben!Fijn weekend allemaal!
1. Door: Marianne op 16-01-2009 17:04:52
dat is weer van alles wat zo, balen dat de 1e camping geen plek meer had maar gelukkig zijn er nog wel andere leuke campings.

succes met het uitzoeken van nieuwe tegels en veel plezier in Leiden zondag
2. Door: Helga Lieshout op 16-01-2009 17:06:44
Dat wordt een heerlijk weekendje hoor ik wel.
Wij zijn nog niet bezig met de vakantie, maar heb me nu bedacht dat het wel tijd gaat worden dat ik de reisboeken dit weekend maar eens moet gaan halen.

XXX
3. Door: ingrid op 16-01-2009 17:15:52
Wij zijn heel toevallig ook druk bezig met de zomervakantie en de camping die wij willen heeft ook geen plek, maar inderdaad wel een camping in de buurt, dit weekend gaan wij ook een knoop doorhakken. Wij zijn zondagmiddag in Leiden voor een kindervoorstelling in de schouwburg...

Veel plezier jullie...en fijn weekend!
4. Door: Wilma Bakx op 16-01-2009 17:27:12
Jammer dat er op de eerste camping geen plek meer was, het was uiteindelijk toch jullie eerste keus...maar goed jullie hebben nu toch wat gevonden..
Wij zijn ook al aan het zoeken voor iets leuks in Italie.

Fijne dag zondag
5. Door: Sinds1971 op 16-01-2009 17:27:48
Heel veel plezier dit weekend met alles uitzoeken,
Liefs Kyra
6. Door: Jolanda op 16-01-2009 17:46:43
of wij met de vakantie bezig zijn, ik zal het spannender vertellen die hebben wij in oktober al geboekt!! Wij willen namelijk met 2 gezinnen in 1 grote stacaravan en daar zijn er niet zo veel van dus dan moet je er snel bij zijn. Dus toen wij van de zomer in Frankrijk zaten hebben we al zitten overleggen waar de volgende reis naar toe zou gaan. En dat is dus de cote d'azur geworden.
Succes met boeken en een fijn weekend!!!
7. Door: Marjo op 16-01-2009 19:45:06
Leuk Frederique, in de zomervakantie naar Spanje.
Zeker minimaal een dag naar Barcelona gaan, ben er vorig jaar geweest en nog steeds enthuosiast over deze stad!

Fijn weekend!!
7.1. Door: Frederique op 16-01-2009 21:14:23
We zitten nog aan de Franse kant Marjo, maar Barcelona gaat zeer zeker bezocht worden!
8. Door: Renske op 16-01-2009 21:02:48
Ik krijg de kriebels van jouw log. Wij moeten nog een camping uitzoeken en boeken in Zuid-Frankrijk. Help, opschieten dus...
Dit weekend maar eens bij de horens vatten!
Ik ben benieuwd hoe jouw kinderen het museum vinden. Zou ook wel eens wat voor de mijne kunnen zijn.
Leuk die bongo's voor Lucas! Dat zien we nog wel eens op een filmpje terug, wellicht?
8.1. Door: Frederique op 16-01-2009 22:29:32
Zojuist geboekt.... en nu maar duimen dat het goed gaat haha...wordt vervolgd. Ben benieuwd waar jullie uit gaan komen!
9. Door: wilma op 16-01-2009 21:28:18
echt een ditje en datje
Leuk dat lucas zo van muziek houd en vooral het instrument. het is niet snel iets wat een kind zou kiezen dus als die het dan kiest is het echt bewust denk ik.
Wij hebben geen plannen nog voor de vakantie ik hoop dat er een vakantie in zit dit jaar.
fijn weekend
9.1. Door: Frederique op 16-01-2009 22:28:32
Lucas die roffelt de hele dag overal op... de stoel, de tafel, zijn benen... soms om gek van te worden haha... laat hem het nu maar op een muziekinstrument omzetten hahaha...
10. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 16-01-2009 21:32:51
leuk zeg om dit jogje gelezen te hebben en ik hoop ook dat je snel iets vind.
liefs,
priscilla
11. Door: PeetJ op 16-01-2009 21:38:47
Leuke update dit....
Ik ben benieuwd wat Lucas van de Bongo's vindt. Wil hij er ook in gaan lessen?

De badkamer...ieks, hebben we een paar jaar geleden in ons oude huis gedaan. Het uitzoeken is leuk, maar de rotzooi van het maken.....zucht! Maar toen het af was....toen waren we zo blij dat we het hadden gedaan. En nu zijn we weer een nieuw huis en een badkamer verder. De eerste 25 jaar wil ik ook geen badkamer meer maken, hahaha! Succes met uitzoeken, dát vond ik wel heel leuk om te doen.

Vakantie: we willen naar Karinthië, maar twijfelen nog: camping, gästehaus.......kweenie. En als we nog lang wachten is alles weg.....

11.1. Door: Frederique op 16-01-2009 22:15:35
Het leuke is dat ze bij de naschoolse opvang met diverse activiteiten gaan beginnen. Zo gaan ze op dinsdag creatief en techniek doen, op een andere dag drama en toneel, atletiek, maar er zit ook een blok djembelessen bij (8 lessen van 1 uur).. Dus dat is wel heel erg leuk!
12. Door: Bianca Heemskerk op 17-01-2009 09:17:53
Wat een mooi instrument heeft Lucas op het oog, ik ben benieuwd wat hij ervan vindt.

De vakantie lekker al geboekt, heerlijk zeg.
Wij weten nog niet waar we heen gaan dit jaar, maar zal best weer eens in de A'rdeche kunnen zijn.

Veel plezier morgen in Leiden. Ik ben er ook al eens met mijn kids geweest. Nicole is er zelfs al een keer met school geweest. Erg leuk vond ze dat.

Fijn weekend !!!
13. Door: Klavertje op 17-01-2009 14:01:16
Wat leuk die Bongo's, weer eens heel iets anders. Als hij overal op trommelt dan zal het wel een schot in de roos zijn !!
En de vakantie inmiddels ook geboekt, begrijp ik.... heerlijk vooruitzicht!!
Wij hoeven ons niet druk te maken want wij blijven lekker thuis en gaan vanuit huis van alles en nog wat doen..... Wij hebben al zo vaak gezegd dat we in Nederland ook diverse plekken willen zien en het komt er nooit van....en we gaan ook nog een weekje zeilen!
14. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 17-01-2009 19:06:37
ja heerlijk ik voel me helemaal fit nu.
15. Door: Gerdje op 17-01-2009 21:56:21
Als Lucas wat ritme voor muziek in zicht heeft gaat hij vast veel plezier aan die Bongo's beleven, het is wel iets aparts, want de meeste jongens kiezen meer voor een gitaar of drumstel..
Ondertussen heb je al beslist welke camping het gaat worden lees ik bij een van de reactie, je plaatsje voor de vakantie is dus verzekerd, je kan niet vroeg genoeg zijn om zoiets vast te leggen, want de beste plaatsjes zijn zo weg, in elk geval jullie kunnen er al naar uitkijken, een mooie streek waar je naar toe gaat, je kan er alle kanten weg om ergens iets te bezoeken !!

x- gerdje
15.1. Door: Frederique op 17-01-2009 21:58:25
Nou eh Gerdje... als het aan Lucas zou liggen zou er een drumstel in huis komen hoor!!! Maar daar beginnen we nog maar niet aan. Eerst maar eens kijken hoe dit gaat bevallen haha...

De camping is gereserveerd maar niet eerder als a.s. maandag kan ik pas een bevestiging verwachten. Het blijft dus nog even spannend.... Eerst wil ik die bevestiging zien voor ik te hard ga juichen hihi..
16. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 18-01-2009 14:20:44
nou ook erg leuk hoor om naar Frankrijk te gaan, enhu ja nu heb je een goed excuus want wij rijden ook zoiets ahhaa.

liefs,
priscilla
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Onaantastbaar en toch zo dichtbij
Net als jij"