Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Mijn FCD deel 2 de shoot
Zoals in een eerder logje al verteld was de fanclubdag dit jaar voor mij ook een hele speciale. Nataly had mij opgegeven om mijn wens uit te laten komen, en gelukkig blijkt nog steeds dat sommige dromen echt uit kunnen komen!!

Aan het einde van de fcd werd ik ergens verwacht en daar stond Marco... Hij was heerlijk foto's aan het maken van de familie Heemskerk en daarna van Neske. Leuk om te zien wat zijn andere passie is. Nataly en ik namen plaats en gingen alles bekijken... 


Zo langzamerhand werd ik toch best wel zenuwachtig en was blij toen Marcha voor me stond dat ik nu aan de beurt was en ik kreeg de camera van Marco in mijn handen.... Jee nu heb ik zelf ook een spiegelreflex maar deze camera was er toch wel een van een ander kaliber haha.. 
Het fotograferen was best eng... nou ja, niet het fotograferen zelf maar wel met Marco als model voor je haha.. Ik bedoel ik ben een echte amateurfotograaf ik fotografeer omdat ik het leuk vind, maar veel ervaring met dit soort dingen heb ik niet om eigenlijk maar gewoon te zeggen ik heb totaal geen ervaring!  Maar wat was het leuk. Marco was ontspannen en ook ik kon me redelijk ontspannen. Op de camera zagen de foto's er allemaal leuk uit en ik kon mijn geluk niet op.... Marco voor de camera die niet wegloopt, omdraait o.i.d. hahaha....


De tijd ging eigenlijk veel te snel en voor ik het wist was het klaar.... Uiteraard niet zonder dat ik zelf Nataly en Marco op de foto heb gezet en voordat ik zelf nog op de foto kwam met Marco.
Even heb ik op de foto's moeten wachten maar gisteren kwamen ze dan.... En ohhh mijn angsten werden bewaarheid.... Ik was blijkbaar toch zenuwachtiger dan ik dacht en heel veel foto's waren dus bewogen ... en heel eerlijk daar ben ik toch wel een beetje ziek van... Krijg je zo'n mooie kans en dan maak je er niet zoveel van :-(Maar goed, het is zoals het is, ik heb mijn droom uit zien komen, het was geweldig om te doen... en weet je.... Ik zou het zo weer overdoen!! 

Nee zonder dollen, hoewel het natuurlijk heel jammer is dat er veel mislukt zijn, niemand neemt me deze ervaring meer af en ik ben heel blij dat Marco zo lief was de tijd voor mij te nemen en dat ik dit heb mogen doen!! 

1. Door: Marijke n.i. op 28-11-2013 09:22:14
Als je honderd foto's schiet, dan zijn er toch altijd maar een paar waar je echt iets mee doet. Degene die hier staan zijn gaaf!! Dat vraagt toch wel om een nieuwe weblog layout hoor... 


2. Door: Frederique op 28-11-2013 09:24:03
Daar heb je helemaal gelijk in Marijke... maar ik weet dat er nog zoveel meer leuke waren die dus niet gelukt zijn haha... Tuurlijk ben ik heel blij met deze foto's... want hee ik heb ze wel zelf gemaakt!! Enne ja een nieuwe layout is geen overbodige luxe hihi... Ik ga eens zien wat ik zou willen :-)
3. Door: Marjo op 28-11-2013 09:48:50
Wauw, de foto's die wel gelukt zijn, zijn gewoon fantastisch!
Goed gedaan!
4. Door: kleine-lindie op 28-11-2013 14:02:13
De foto's die ik hier zie staan zijn in ieder geval wel echt te gek! En dat er veel foto's toch bewogen zijn snap ik heel goed, want jeetje wat een model had jij voor je lens en deed ook nog van die hele .... uhm....leuke poses ;-) Ik snap dat je het jammer vind, maar zoals je zegt, deze ervaring nemen ze je noooooit meer af

Kusz
5. Door: Bea van Rumpt op 28-11-2013 14:44:47

Deze foto's zijn top. Ik zou ook rillen als een rietje, ik zou het knopje niet meer eens in kunnen drukken. En een leuke ervaring rijker!!

xxx
6. Door: Ness op 28-11-2013 17:11:03
Oh wauw! Ze zijn wel prachtig geworden hoor. Zo leuk dat ik daar samen met m'n vriendinnen getuigen van mocht zijn. Haha zie je ze zitten op de achtergrond de paparazzi ;-) mooie plaatjes hoor en nog bedankt voor het nemen van mijjn foto met Marco want die zijn  niet bewogen. Mooie hereinnringen om te koesteren. 
Liefs Neske
7. Door: TMOP op 28-11-2013 20:20:37
De foto's zijn echt mooi geworden.. Wat leuk om zo ook nog op de FCD terug te kijken.
8. Door: Support op 28-11-2013 20:27:01
De foto's die hier staan zijn echt top!!! 
Maar jij weet alleen wat nog meer voor leuke, gave foto's je had gemaakt dus ik begrijp je gevoel wel. 
Aan de andere kant.... ik zou mijn camera ook niet stil kunnen houden hoor als Marco dan eindelijk voor je lens staat. 
Dus ik vind deze foto's die hier staan echt geweldig!! 
Bij elke foto die jij ziet zit natuurlijk een klein verhaaltje voor jezelf, zo leuk! Jij beleeft de fcd gewoon elke dag weer opnieuw haha.
Blij voor jou meis 

Liefs,
Mariëtta
Team Moderators
9. Door: Jeannette op 28-11-2013 22:11:55
Wauw, deze foto's zijn echt super gaaf!! Heb je top gedaan hoor!!
10. Door: butterfly n.i. op 29-11-2013 06:47:20
Jij vind het jammer dat er foto's tussen zaten die mislukt waren, bewogen... Eigenlijk best wel logisch, want je word ineens uit het publiek geplukt & op het podium geroepen, vervolgens staat je idool voor de camera... Niet jou camera, maar ook nog eens zijn camera! Tja ik vind het nog knap van je dat je de juiste knop/instellingen hebt gevonden! Je mag rete trots op jezelf zijn met de foto's die wel gelukt zijn! Ik vind ze super gaaf & jij bent weer een grote ervaring rijker met veel mooie herinneringen! X Maris
11. Door: Wanda op 30-11-2013 18:54:19
Het is en blijft natuurlijk een unieke kans die je hebt gekregen! Tuurlijk is het aan 1 kant balen dat sommige foto's niet zo zijn geworden als je had verwacht maar aan de andere kant, gewoon op terug kijken met een enorme big smile!
12. Door: Hillie op 15-08-2015 14:53:33
Ik zat dit logje nog eens te bekijken, wat een bijzondere ervaring en wat een prachtige foto's! Deze vind ik toch wel goed gelukt hoor, maar ik kijk niet met een fotografieblik,hihi

Groetjes Hillie
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Je loopt zomaar weg
zomaar weg zonder te knokken"