Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Er even tussenuit
Na alle drukte van de verjaardagen en de geweldige fanclubdag, slaapfeestjes, werk en van alles en nog wat keken we uit naar afgelopen week.

Een week herfstvakantie waar we heerlijk met het gezin en mijn vriendin met haar gezin zouden bijtanken in Belgie! Maandags mocht ik nog even werken maar ik kon gelukkig vroeg naar huis zodat we rond vieren richting onze Zuiderburen konden vertrekken. Bij Maastricht was het even druk i.v.m. alle werkzaamheden daar aan de weg/tunnel maar verder mochten we niet klagen. Rond half 8 kwamen we bij het huisje aan. We waren weer thuis....


Bianca stond ons al op te wachten en snel zaten we aan de koffie.... Bedden opgemaakt, kletsen en om 23 uur ging mijn lampje uit. 
Dinsdag wilden we graag met de meisjes naar Plopsa Coo, alleen het was gesloten :-( balen, vooral de meisjes vonden het niet leuk. Maar het werd prachtig weer dus erop uit ging het sowieso worden! Toen vonden we een leuke dierentuin/safaripark op 40 minuten rijden.. De keus was snel gemaakt en wat een verrassing! We komen al 16 jaar op dezelfde plek en dit hadden we nog niet gedaan! Wat een leuk park.... we hebben genoten en heerlijk de dag doorgebracht. Buiten gegeten, gespeeld, gelopen.... van de dieren genoten! Iedereen genoot!
's Avonds een tutavond met de meiden, maskertje, nagels lakken... helemaal goed.

Woensdag was het weer minder voorspeld dus Bianca en ik wilden wel shoppen. Zo gezegd zo gedaan. Maar ja Malmedy is niet echt een wereldstad maar bij mijn winkel toch weer geslaagd! En zo waren we de ochtend zoet. Lucas en Danny wilden vissen maar de vissen hadden niet zo'n zin :-p dus daar was de lol snel over. 1 Bui hebben we gehad en verder zon en fijne temperaturen. Eenmaal weer in het huisje gingen de meisjes chocolaatjes maken en cupcakes. Lekker aanrommelen.


Donderdag stonden de grotten van Remouchamps op het programma. Heel lang geleden waren wij er al geweest maar Bianca met gezin nog niet en ach grotten bijlven leuk! Voor de meisjes was het de eerste keer en dan ook nog leuk in een bootje!
Bij de ingang netjes kaartjes gekocht en ineens komt Lucas op me af. Mam, kijk eens wie er staat!!!! In eerste instantie zag ik het niet maar het werd me duidelijk toen Lucas zei Jochem Myjer!! En ja inderdaad daar stond hij. We hebben hem met rust gelaten. Hij heeft tenslotte ook vakantie. Beetje jammer dat anderen dat niet zo ervaren en hem wel om een foto vragen maar goed, ieder zo zijn ding toch?!

Na het bezoek zijn we een terrasje gaan opzoeken. De zon scheen dus heerlijk buiten gegeten. Heerlijke broodjes hadden ze.... hmmmmm
Tja en toen was de laatste vakantiedag in Belgie een feit. Vrijdagochtend met elkaar alles schoongemaakt en toen weer naar huis. 


Het waren heerlijke dagen zo met elkaar! Ze gingen dan ook veel te snel voorbij.... 1. Door: Marjo op 27-10-2013 12:55:20
Lekker om zo een paar dagen te genieten!
En dan ook nog zo'n lekker weer gehad!
2. Door: Alina Huijskens op 27-10-2013 13:36:10
Lieve Frederique

Heerlijk jullie hebben geweldige dagen gehad.
Tja en dan gaat de tijd heel snel als je het heel fijn hebt met z'n allen.
Prachtige foto's jullie stralen allemaal, fijn om te zien.

Alina
3. Door: Marijke op 27-10-2013 13:44:06
Jullie hebben weer kunnen genieten! Super! 
4. Door: Wanda op 28-10-2013 19:12:27
Zo te lezen weer een geslaagd weekje in de Ardennen gehad! En wat ook nog heerlijk weer joh! Ardennen blijft leuk he? Wij waren 2 jaar geleden nog in die grotten van Remouchamps, gewoon leuk om met zo'n bootje eruit te varen, het heeft gewoon wel wat...
5. Door: Ness op 28-10-2013 19:36:11
Ja mooi is het hè de Ardennen. Net even wat anders qua omgeving en toch ook zo dichtbij. Mooie plaatjes heb je op je logje geplaatst. Echt prachtig die herfst. Oneindige kleuren. Fijn dat jullie zo genoten hebben. 
Liefs Neske 
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Je haalt je schouders op
Fluitend loop je door"