Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Mijn FCD
Goh, wat een bijzondere fanclubdag was het dit jaar..... Allereerst doordat we (Nataly en ik) maar met ons tweetjes gingen i.p.v. met ons drietjes... Even wennen.... Maar goed, het was erg gezellig saampjes :).

Zondagochtend vertrokken we tegen 10-en met regen en harde wind... Heel eerlijk... ik vond het helemaal niks om dan zo'n stuk te rijden... Maar goed, we wilden deze dag niet missen dus beet ik door en kwamen we mooi op tijd in Hoofddorp aan.

Bij binnenkomst zagen we al de eerste bekenden.... dus zoenen en kletsen en de stemming zat er in. Ik had een tijdje terug van Nathalie een mail gekregen met het verzoek hen die dag te helpen met het maken van foto's van diverse fans bij een mooie achtergrond (ja ja... . Ik was vereerd dat ze mij vroeg, vond het spannend maar zei uiteraard ja! Wel gaf ik aan dat er onder ons mensen zijn die veel meer ervaring hebben met professionele foto's maken dan ik en dat ik echt een amateur ben... Dat was geen probleem werd mij verzekerd en ze verzocht mij mijn camera mee te nemen en die kon ik dan in bewaring geven tot het moment dat ik nodig was. Prima. Dus zo gezegd, zo gedaan.

Daarna liepen we de zaal in. Wat gezellig! Niet veel later begon het programma. En met een flinke binnenkomer... Het applaus voor Bianca... *slik*..... bijzonder, zo mooi en zo verdiend.... 
En toen de verrassing van Marco dat hij ons zijn nieuwe nummer al liet horen! Nataly en ik keken elkaar blij aan, wat een heerlijk nummer!! Onze dag kon al niet meer stuk! Wat ik nog niet wist was dat de dag eigenlijk alleen maar beter ging worden!


De eerste wens vertelde Marco en ik genoot al. Toen werd nr. 2 op het podium geroepen. En dat was niemand minder dan mijn eigen draakje!!! Nataly keek mij verschrikt aan en besefte dat ze het podium op moest haha... Tja als je een wens in stuurt en hij wordt uitgekozen haha... Dus ja daar stond ze dan naast Marco voor al die mensen op het podium... Maar wat was ik trots en blij en verschrikt en zenuwachtig en geroerd door haar wens voor mij... We hadden het er wel eens over gehad, maar ik wist niet dat ze hem ging insturen! Mijn wens was een photoshoot met Marco en dan niet ikzelf voor de lens maar Marco! En dat ging uitkomen!!! Eindelijk Marco fotograferen die stilstaat, niet wegloopt of omdraait op het moment dat je afdrukt ... Zo geweldig!!! Maar goed, de shoot zou aan het einde van de dag gaan plaatsvinden dus eerst even bijkomen van de schrik en toen gaan genieten van alle andere wensen die voorbij kwamen.... 

We hebben echt genoten! Fijn ook weer mensen gesproken te hebben en een eerste date staat gelukkig gepland... Het duurde even maar een koffiedate met Renske staat volgende maand! 

Goed, toen de loterij... Al jaren doen we mee en echt nog nooit wat gewonnen, zo anders dit jaar... Een leuk fotolijstje met de tekst " ik hoor bij jou" .... Ik had hem zelf al gekocht en nu heb ik er 2! Leuk om cadeau te geven toch?! 
Helaas hebben we de optredens van The Voice gemist maar daar stond iets heel gaafs tegenover... De shoot!! Yes.. We hebben eerst de kunst bij Marco kunnen afkijken terwijl hij met zijn eigen shoots bezig was en toen was ik aan de beurt... 

Het ging zo relaxed, zo rustig.... ik kon wel even doorgaan haha.. Marco is natuurlijk gewend om voor de camera te staan dus het was voor mij voornamelijk het knopje indrukken maar dit wil je allemaal wel hoor! 

Linda heeft wat geflimd dus als je wil zien hoe het was, klik dan *HIER* en *HIER*  en *HIER*De foto's heb ik nog niet want die staan op de camera van Marco maar zodra ik ze heb zal ik er zeker wat hier plaatsen! 

Lieve Marco, bedankt voor je geduld en tijd tijdens de shoot. Het was echt een wens/droom die uitkwam! 

Lieve Nathalie en alle vrijwilligers die er voor hebben gezorgd dat de dag zo geweldig was, hartelijk dank voor alles! Het was top!!! 

Het was een gezellige dag zo met mijn meisje... mijn lieve meisje! Dank je wel schat voor het insturen van mijn droom! 
1. Door: Bea van Rumpt op 16-10-2013 13:43:18
Wat zal dit een leuke ervaring zijn geweest. Ik kan de filmpjes niet bekijken, maar dat komt vast nog goed. En als de fotos er zijn kom ik nog ff lekker smullen.

xxx
2. Door: Hillie op 16-10-2013 13:44:50
Wauw wat supergaaf dat deze wens van jou uitkwam! Wat genieten zeg! Helaas kan ik de filmpjes niet bekijken.

X Hillie
3. Door: ingrid op 16-10-2013 15:01:41
Superleuk dat jou "droom" uitkwam, ben benieuwd naar het resultaat!

Leuk je weer even gesproken te hebben.
4. Door: Laura op 16-10-2013 16:18:08
Helemaal super & leuk om mijn foto hier weer tegen te komen. Ben benieuwd naar het resultaat! X
5. Door: Renske op 16-10-2013 16:46:25
Wat was jouw dag fijn! En ik brand naar nieuwsgierigheid naar je filmpjes, maar kan ze niet afspelen
Liefs, Renske (die blij is dat we een datum hebben staan, eindelijk!)
6. Door: Marjo op 16-10-2013 17:03:40
Zo geweldig dat je wens uitkwam!
Ben heel erg benieuwd naar de foto's!

Leuk dat we elkaar op het laatst van de dag toch nog hebben gezien.
7. Door: Support op 16-10-2013 22:11:19
Wat ontzettend gaaffff!!
Ik had er helemaal niets van mee gekregen..... heb nog wel met je staan praten maar dan zeg je ook helemaal niets hè
Wat een leuke wens zeg! En dan komt hij ook nog eens uit!!!
Super leuk en ik ben heel benieuwd naar de foto's en filmpjes! Ook ik kan ze niet afspelen....

Groetjes,
Mariëtta
Team Moderators

8. Door: Marijke op 17-10-2013 10:01:42
Gelukkig was ik nog op de fcd toen Nataly het podium opgeroepen werd. Wat een verrassing!! Ik ben zo benieuwd naar de foto's die je geschoten hebt.

Jammer genoeg openen de filmpjes niet..
9. Door: Frederique op 17-10-2013 12:55:07
Ik heb de link naar de flimpjes aangepast, als het goed is doen ze het nu wel :-)
10. Door: Marijke op 17-10-2013 15:51:20
Supergaaf!!! :-)
11. Door: Wanda op 17-10-2013 21:28:19
Wat ontzettend lief van je dochter om die wens in te sturen en natuurlijk super dat ie er uiteindelijk uit werd gepikt! Als echte fan is zoiets natuurlijk super bijzonder om mee te maken!
12. Door: Ness op 17-10-2013 21:53:21
Hallo Frederique, ja dat was een speciale prijs die je lieve dochter voor je geregeld had :-) Gefeleicteerd. Ik vond het zo lief! En ik mocht nog getuigen zijn ook van die shoot. Haha ook ik had een shoot gewonnen maar ik werd op de kiek gezet door Marco. Je zag hem ontspannen toen jij foto's ging maken.  In één woord geweldig, wat dat met iemand kan doen. Je hebt ook nog een paar foto's van mij en Marco gemaakt. Ben erg benieuwd naar het resultaat. 
Liefs Neske 
13. Door: Ris op 18-10-2013 20:39:09
Zo ontzettend gaaf dat je wens is uitgekomen! Erg lief van je dochter dat ze je wens heeft ingestuurd!!!

Enne nu lekker na Genieten samen!!!

Liefs,
Maris
14. Door: MariŽlle op 18-10-2013 21:07:19
Super, super, supergaaf!!! Ben ook echt benieuwd naar de foto's!!
15. Door: Linda (kleine-lindie) op 22-10-2013 10:00:22
Oeh dit hele leuke logje had ik nog niet gezien en gelezen. Wat een hele leuke beschrijving van een hele leuke, maar ook speciale dag. Zo gaaf als je droom/wens uitkomt en wat voor een wens...*zucht*
Ik vond het te gek dat ik even mee kon genieten van hoe jij Marco op de foto zette, het was zo leuk om te zien. Volgens mij zijn het prachtplaatjes geworden, ben onwijs benieuwd!

Kusz

16. Door: Corine op 22-10-2013 10:17:05
Wauw wat leuk dat je wens is uitgekomen!! Wat lief dat je dochter dat voor je gedaan heeft! Ben heel benieuwd naar de foto's die je gemaakt hebt!

 Corine
17. Door: Esther op 22-10-2013 10:17:25
super super leuk zeg! heel mooi dat jou droom zo uit kwam! en wat lief dat nataly je wens had ingestuurd! ben super benieuwd naar de fotos die je hebt gemaakt!
18. Door: Alina Huijskens op 27-10-2013 13:51:07
Lieve Frederique

Wat ontzettend gaaaaaafff, ben onwijs nieuwsgierig naar de foto's.


Alina
19. Door: Frederique nI op 27-10-2013 13:57:12
Ik ook Alina haha, maar ik moet nog even geduld hebben. Zodra de foto's er zijn zal ik ze zeker plaatsen! Maar gaaf was het zeker!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Alles wat groot is begon ooit klein
Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn"