Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 nieuwsgierige aagjes ;
en 2 gast nieuwsgierige aagjes .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Veel te vertellen
Jongens het is alweer juni!! Wat vliegt de tijd toch voorbij..... Zo is Taco een aantal dagen in Duitsland geweest en eenmaal weer thuis stond het familieweekend voor de deur.

Dit jaar hadden we een huis in Vinkega. Met ca. 30 man/vrouw/kind togen we de vrijdag voor het Pinksterweekend richting Friesland. Het was druk onderweg dus onze Truus Truus met TMS stuurde ons fijn binnendoor en ontweken we alle files†:$†tot voorbij Amersfoort. Ook toen was het nog druk, maar het reed. Na een kleine 2 uur kwamen we bijna als laatsten aan (er moet immers toch gewerkt worden haha).... De kamers waren vooraf al ingedeeld en de namen stonden op de deuren (goed geregeld!!)... Snel de bedden opgemaakt, de spullen neer gezet en naar de familie voor een gezellig avondje. De mannen waren al snel aan het klaverjassen, de dames aan de klets of rummikub en voor we het wisten was het een uur of 1. Bedtijd!!De volgende ochtend werd er rustig aan opgestart. Er werd een boodschappenlijst gemaakt en met een man of 6 togen we naar de Lidl en C1000 om daar een vracht aan inkopen te doen. Het is altijd zo leuk om de gezichten van de mensen te zien.... "Wat gaan die doen?" haha echt leuk...†
Eenmaal in het huis alles uitgepakt ging een deel van de familie naar Heerenveen en een ander deel ging heerlijk van de zon genieten aan het water van het meertje vlakbij.... Zo kwamen we de middag wel door!

Het eten deden we makkelijk. Chinees en patat. Maar daar waren de porties iets anders samengesteld dan dat we hier gewend zijn. We hadden gewoon te weinig!! Nog nooit gebeurd, we hebben altijd veel te veel... Beetje jammer, maar ach het zij zo.
De avond was bijna gelijk aan de avond ervoor maar uiteraard werd er ook voetbal gekeken.

Zondagochtend was ik vroeg op. Voorbereidingen voor de bbq die avond gedaan en rustig wakker geworden. Ook deze dag zou in het teken staan van het meertje... Zwemmen, zonnen, kletsen.... heerlijk....'s Avonds de bbq. †Het was lekker, het was gezellig en het was genoeg!! †Daarna weer het gebruikelijke als de avonden er voor.

Maandag, de laatste dag alweer... wat opruimen, tassen pakken, wandelen en voor de meesten ook weer zwemmen.... Ik ben wezen wandelen en op een gegeven moment waren er 2 reeen... Zo mooi om te zien!


Tegen vieren hebben we de spullen gepakt en zijn we naar huis gereden waar we na een vlotte reis tegen zessen weer waren.
Het was een fantastisch weekend! Een waarin ook weer duidelijk werd hoe belangrijk familie is....

Woensdag 30 mei

Een avondje voetbal in de Kuip. Samen met Lucas. Ik vond het best spannend, nog nooit bij een wedstrijd geweest en dan het NL elftal, ja ik vond het bijzonder. Het was geen bijster geweldige wedstrijd maar de sfeer was fantastisch. Kippevel bij het volkslied....
Het jammere was eigenlijk dat we geen herhaling van diverse acties kregen te zien haha... Echt raar als je dat gewend bent op tv en in het stadion dus niet ...


Om half 11 stonden we met de rest van de mensenmassa bij de tram... Maar wat was dat goed geregeld. Ik denk dat we ca. 15 minuten hebben gewacht en toen konden we al instappen. Super. Om 00.00 uur waren we moe thuis....

Deze woensdag was ook de dag dat Nataly op kamp ging. Wat had ze er een zin in!! De dagen werden afgeteld... en ja eindelijk gingen ze dan. Ik heb ze weggebracht naar de Lage Vuursche. Prachtig weer hadden ze nog en ohhh wat kwam ze vrijdag enthousiast thuis. Vol verhalen en nee ze was echt niet moe.... Uhuh.... 's middags toch maar even een tukje gedaan hihi. †'s Avonds op tijd het bed in en redelijk fris stapte ze vanmorgen haar bedje uit. Ze moest ook wel want de laatste badmintonwedstrijd moest gespeeld worden en ook al ben je al kampioen, je wil toch winnen of niet?

Nou soms kostte het wat moeite maar ze hebben gestreden en.... gewonnen. De terechte kampioenen van dit seizoen!!


En zo zijn de afgelopen 2 weken voorbij gevlogen...†
1. Door: M op 03-06-2012 08:54:49
ja, gaat idd heel snel soms! maar gelukkig heb je veel leuke dingen beleefd!!!!! mooie foto's, zeker die van de reeŽn!
en natuurlijk als klap op de vuurpijl kampioen worden!!!! Helemaal te gek!
2. Door: Marijke op 03-06-2012 09:10:39
Wat een lekker logje! Maar weet je wat me nou het meest opvalt? Je straalt van iedere foto af.. Dat maakt me blij!


3. Door: Marjan(pukjem) op 03-06-2012 09:56:53
Wat een geweldige stralende foto's van jou en je gezin.
Wat een heerlijk verslag om te lezen!
4. Door: Nelleke op 03-06-2012 11:57:37
Wat een heerlijke log om te lezen. Ik moet erg lachen om je reactie op de voetbalwedstrijd .. dat was ook mijn eerste reactie toen ik een aantal jaren terug mee ging naar een voetbalwedstrijd omdat Tim daar mascotte was (van FC Utrecht). Ik miste ook het commentaar en de herhalingen .. haha .. Wel heel leuk om het sfeertje een keer te proeven!
5. Door: Alina Huijskens op 03-06-2012 19:31:16
Lieve Frederique

Wat een heerlijk logje Frederique en de foto's samen met je gezin Schitterend jullie stralen allemaal Heerlijk om te zien.

aLINA
6. Door: Marjo op 03-06-2012 20:05:20
Wat een mooie weken heb je achter de rug!
Leuk dat je naar het Nederlands Elftal bent geweest.
Zelf ben ik jaren geleden een paar keer mee geweest naar PSV, fantastisch vond ik de sfeer in het stadion ( zeker, als PSV dan ook nog won )
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik heb in tijden niet meer zoveel lol gehad
Ik ben geen dag meer thuis, ik ben nachtenlang op pad"