Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Weekend
Na een heftige week in alle opzichten hebben we een heerlijk weekend. We hebben niks op de planning staan en dat is best uniek mag ik zeggen.
Vanmorgen is zwemles van Nataly weer begonnen. Dus braaf om 8.45 uur aanwezig, want er was gezegd: "Als je niks hoort, ga je op dezelfde tijd verder als voor de vakantie". Tja, je voelt hem al aankomen..... We waren veeeeel te vroeg, Nataly moet voortaan om 10.15 uur zwemmen. Gelukkig kon ze bij een groepje erbij want heen en weer rijden had ik geen zin in, hihi. Toen zijn we daarna een paar schaatsen voor Lucas gaan passen. Ik ben bang dat we de komende weken nog wel eens een manneke gaan krijgen die klaagt over zere voeten want ja, schaatsen zitten nu eenmaal niet echt lekker . Ook moest er nog een schaatsbroek gekocht worden. Ik had hier in Schoonhoven al gekeken, maar een euro of 20 kosten die dingen al snel. Nu was er bij de winkel waar we de schaatsen huren een rek met afgeprijsde artikelen. Waaronder en schaatsbroek. Over de prijs moest ik wel nadenken.... 5 euro! Koopie!!! Dat was weer een meevaller, en hij paste ook nog.
Toen snel naar Montfoort gereden om bij een winkel kleren te kijken voor Nataly. Taco was het er niet helemaal mee eens, want om nu voor 1 winkel moeilijk te doen... Maar gaf later toe dat ze daar toch wel hele leuke kleren voor de kids hadden voor weinig. Kijk, had ik toch gelijk . Daarna doorgereden naar Utrecht. Taco had ook weer eens een nieuw setje nodig en we zijn leuk geslaagd voor hem. Hoe hij dat toch altijd doet? Redelijk veel voor betrekkelijk weinig. Bij mij is het eigenlijk altijd andersom hahaha.... Nou toen Lucas nog en bij CoolCat en C&A is hij leuk geslaagd. Ikzelf kom volgende maand wel aan de beurt.... Ik bedoel, de kids hadden echt bijna niks meer in de kast. Alles te klein en aangezien het deze week niet echt warm wordt, was aanvulling nodig.
Morgen doen we helemaal niks. Lekker luieren, nog wat mozaieken, in de tuin zitten, luieren....
Volgende week mag ik een mooie kous laten aanmeten. Ben ik eindelijk van die lange af. Die wordt je nl. wel zat. Oja, en het meest fantastische nieuws is eigenlijk dat ik sinds afgelopen donderdag geen injecties meer hoef te zetten. Jippieeee. Ik was helemaal blij. Dat nieuws had ik ook wel even nodig want ik was wat in mineur donderdag. De mevrouw van de bloedafname was nogal hardhandig.... De hele dag echt een zere arm gehad en die ziet nu pimpelpaars.... Volgende week toch maar even vragen of ze me wat liever wil behandelen hahaha.....
1. Door: Marjo op 15-09-2007 21:25:24
Nou lekker dan dat je een pimpelpaarse arm aan het bloedprikken overhoudt. Dat mag toch wel wat zachter hoor

Fijne zondag vanuit Veghel!
2. Door: Wilma Bakx op 15-09-2007 21:28:44
Als jij zo'n pimpelpaarse arm hebt heeft ze je zeker hardhandig aangepakt! Niet normaal hoor..
Volgende week dan maar een andere mevrouw vragen, ik zou niet dezelfde weer willen....

Fijne zondag!
3. Door: Marijke op 15-09-2007 21:35:16
Misschien deed die mevrouw van het bloedprikken donderdag niet zo aardig tegen je, maar dat werd die avond natuurlijk wel goedgemaakt... Je kreeg een práchtig cadeau, hahaha!

xxx Fijn weekend!
4. Door: Frederique op 15-09-2007 22:12:04
@ Marjo: jullie ook nog een fijn weekend verder

@ Wilma: helaas heb ik weinig te kiezen in wie mij prikt.... er zit er maar eentje....

@ Marijke: de kinderen lagen helemaal dubbel toen ze me met de hoed zagen. Ook hen heb ik moeten beloven die op de laatste avond van de avondvierdaagse komend jaar te dragen... Ik kom er nu echt niet meer onderuit hahaha
5. Door: Marianne op 16-09-2007 16:57:20
gelukkig ben je nu van het prikken af
lijkt me ook geen pretje als het zovaak moet gebeuren
6. Door: Harriet van Veldhuisen op 21-09-2007 11:08:43
Ja dat prikken is wat he ze zijn soms echt gemeen...
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"En vertrouw me nou maar blind
Open als een kind"