Welkomsttekst

Leuk dat je ook mijn logje hebt weten te vinden. Ga lekker zitten, neem een kopje thee of koffie en lees lekker mee....

Gastenboek
 
WLvdM Februari 2012

Mijn filmpje!


Nataly en Marco 2011

Nataly en Marco 2010
Nataly en Marco 2009
Nataly en Marco 2008

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Bezoekers
Op dit moment is er 1 nieuwsgierig ;
en 1 gast nieuwsgierig .
Agenda

 

1 december 2013
TV opname Zo Raymann


19 januari 2014
Vrienden van Amstel30 mei 2014
Marco Borsato Ziggodome

Kaarsje


Deze is voor een ieder die een lichtpuntje kan gebruiken........
Profiel
Naam: Frederique
Leeftijd: 48 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Wat een bijzondere dag
*zucht*... echt lekker geslapen heb ik nu niet hihi, teveel om nog een keer over te doen van gisteren... Maar goed laat ik bij het begin beginnen....

Gisteren begon als vele andere zaterdagen... opstaan, boodschapjes doen... Maar toen het vervolg, tja dat heb je dan weer niet elke zaterdag!

Om iets over twaalven vertrokken Nataly en ik in een auto gevuld met de muziek van Marco naar Noord-Holland. Wat een vreselijk weer onderweg, storten, waaien, maar ach we zaten droog, het verkeer liep verder prima en zonder gekke dingen kwamen we veel te vroeg bij het zwembad aan waar we ons moesten melden voor de introductieduik.á
We waren niet de eersten want Annemieke stond er ook al met haar moeder.... Al kletsend brachten we de tijd door en langzaam begon iedereen binnen te druppelen. Eric en Tamara waren er ook en zouden alles op de film vastleggen. Leuk!!


áWe kregen van Robert eerst wat uitleg over wat het duiken is, wat duiken met je doet en waar je op moet letten. Ik kan je zeggen dat toen de zenuwen best wel omhoog kwamen.. Pffff.... Het werd tijd om je om te kleden en de spullen aan te trekken... Nataly zat aan de kant en ging de foto's maken.


In het begin vond ik het eng. Zo raar om onder water adem te halen, ik kon daarbij ook m'n evenwicht niet vinden en wilde eigenlijk het liefst er gelijk weer uit... Maar dankzij de instructeur die Mariska en ik toegewezen hadden gekregen kwam er rust en voor ik het wist zat ik meer onder dan boven water haha... áHet was leuk, ook onderling met de andere winnaars. Kwam je elkaar onderwater tegen even een teken geven dat het goed ging enzo... Geweldig!


Ik ging eens polshoogte bij Nataly nemen. Ondertussen duurde het voor haar best lang, maar ze vertelde me dat 1 seconde ervoor een van de instructeurs had gevraagd of zij ook wilde duiken. Had ze NEE gezegd!!! Dus ik vroeg waarom ze dat had gedaan.... Tja ze was bang dat ze dan als enige in het water zou liggen en ik er al uit zou zijn. Nou echt niet! Dus ik de beste man opgezocht en gezegd dat ze toch heel graag wilde en of het nog mogelijk was. Ja natuurlijk was het antwoord, ik ga wat voor haar pakken. Gelukkig hadden ze en bikini in haar maat en voor we het wisten lag Nataly in het water met flippers en luchtfles... Het was geweldig om haar zo te zien want ze genoot.áOndertussen waren Marco en Nathalie binnengekomen en toen Nataly met de rug naar hen toe omhoog kwam stond Marco enthousiast te kijken. Ik tikte Nataly aan en zei: "Kijk eens wie er is?".... Ze draait zich om lacht lief naar Marco waarop hij roept: "Gaat het goed Nataly, vindt je het leuk?"... Een moment om niet meer te vergeten.á
Vervolgens doken we nog een paar keer onderwater en genoten van alles.ááToen was het tijd om eruit te gaan. Marco en Nathalie gedag gezegd en toen kon iedereen op de foto.. Alle tijd, alle rust, niet snel snel maar gewoon genieten! Na de foto's konden er dingen gesigneerd worden. Zo had ik mijn Marco tas die nu voorzien is van handtekening, uiteraard de cd van DDD en Nataly had haar foto van de fcd meegenomen...á
Ik wilde een cadeautje meenemen voor zowel Marco als Nathalie.... Maar wat... Uiteindelijk werd het voor Nathalie chocolade (ik wist dat ik dan altijd goed zat hihi) en voor Marco een fles wijn. Beide gaven aan dat het niet nodig was, maar ik vond van wel. Beide doen ze zoveel voor de fans, dat het goed voelt om op je eigen manier hen ook eens een cadeautje te geven. Ik had hele andere cadeaus in gedachten om te geven, maar in de drukke week voorafgaand aan deze dag kwam de uitvoer niet uit de verf...Tegen kwart voor 6 was het tijd om afscheid te nemen en gingen wij ons aankleden... Ondertussen ontstond het idee om met degenen die het leuk vonden in het dorp nog wat te gaan eten. Uiteindelijk zijn we met 12 man eh 10 vrouw en 2 man bij het eetcafe 70 aangekomen, waar ze spontaan in lachen uitbarstten... áZonder reserveren en dan zo'n groep?!!! Eh ja?! Wij zijn spontaan haha... Aan de bar een drankje gedronken terwijl de tafel werd gedekt.... En zo hadden we een topafsluiting van een supertopdag! Tamara maakte nog de opmerking, moet je zien, al die andere tafels zijn familie en/of vrienden en zitten lekker te kletsen. Wij zijn een bij elkaar geraapt "zooitje" en je merkt het niet. Het voelt zo vertrouwd met elkaar.. heel bijzonder.....Om 21 uur was het allemaal klaar. Sommigen moesten nog een heel eind rijden dus na betaald te hebben, afscheid genomen en weer richting huis. Uiteraard de muziek van Marco weer hard aan... Het ging voorspoedig en naast mij zat een glunderend meisje van 10... en ik .... ik glunderde mee... we hebben genoten, nee, we hebben waanzinnig genoten!

Lieve Marco, Nathalie en iedereen die er bij was, bedankt voor deze dag...á


Ik ben bang dat de komende tijd er nog wel meer foto's enzo op deze log komen hihi.. Er zijn ook onderwater nog foto's en filmpjes gemaakt... Ben heel benieuwd! Mijn mail staat open!!!1. Door: Nelleke op 09-01-2011 10:17:50
Wat een heerlijke bijzondere dag Frederique! En wat leuk dat Nataly met je mee is geweest en dat ze ook nog even heeft mogen duiken! Een super dagje die je niet snel zult vergeten!
2. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 09-01-2011 10:19:27
ohh meid wat een heerlijke log zeg , kan me voorstellen dat het een bijzondere dag was echt leuk joh en hele mooie foto's
3. Door: Marijke op 09-01-2011 10:19:38
Het zijn de kleine momentjes die zo'n dag bijzonder maken. Wat een heerlijke log van een geweldige dag. Het is jullie zooow gegund!!

4. Door: mariska op 09-01-2011 10:20:00
mijn foto s heb je al gezien ik zal de onderwater zo snel mogelijk op sturen of er moeten nog foto s bij zitten die je wilt hebben......ik zou van jouw graag die ene foto willen waar wij duikers met marco op staan.....me mail adres weet je
5. Door: Bianca n.i. op 09-01-2011 10:21:50
Oww wauw Frederique, wat een fantastische dag heb je gehad in Alkmaar. Ik vind het zo stoer van je, ik krijg het al benauwd als ik het zo zie. Lijkt mij doodeng dat duiken, ademen door een slangetje.
Maar misschien moet je het ooit eens gedaan hebben.
En zo ontzettend stoer van je dochter dat ze toch ook ging, knap hoor met zo'n zware fles op de rug!
6. Door: Jeannette op 09-01-2011 10:47:17
Wat gaaf zeg, jullie hebben in ieder geval lekker genoten!!
7. Door: Het Engeltje op 09-01-2011 10:52:52
Wat hebben jullie heerlijk genoten.... en wat een leuke foto;s allemaal!!
En wat een stoere dochter heb je...!! Geniet nog lekker na van deze dag!!

Het Engeltje
8. Door: Dian op 09-01-2011 10:53:37
Geweldig om te lezen. Heerlijke dag hebben jullie gehad kan me helemaal voorstellen dat je enorm genoten hebt. Het lijkt mij supereng dat duiken. Super ook dat Nataly ook mocht duiken. En dan de dag afsluiten met de hele groep helemaal goed.

Kom maar op met die foto's
9. Door: Anno op 09-01-2011 10:59:25
Gezellig dat wij met elkaar hebben gesproken. Wij zijn met zijn allen weer een ervaring rijker, en vind het fijn dat jou dochter Nataly ook heeft mogen duiken, wat een stoere dochter heb jij.
10. Door: elja op 09-01-2011 11:31:33

wowwwwwwwwwwwwwow
wat een gave dag. ben erg jaloers (heb ooit gedoken en dat is zoo leuk
11. Door: ingrid op 09-01-2011 11:50:57
Wat leuk om dit te lezen, dat jullie een topdag hadden dat staat vast! Wat leuk dat jullie daarna ook nog met zn allen zijn gaan eten. Ook al ken je iedereen niet goed, je hebt toch iets met zn allen gedaan en Marco als hobby dus zowiezo gesprekstof genoeg lijkt mij. Kom maar op met al je foto's die je ons nog wil laten zien..Heel leuk al je foto's..(jij en Nataly hebben trouwens nog best een bruin kleurtje) Hier kun je voorlopig nog even van na genieten!
12. Door: Sjoukje op 09-01-2011 12:14:41
Wauw meid wat een heerlijk verhaal.
Ben heel benieuwd naar de andere foto's.
Geniet en stuiter maar lekker verder.
xx Sjoukje
13. Door: Jolanda op 09-01-2011 12:15:04
ja het logje is online, wat een gave dag hebben jullie gehad, en super dat Nataly ook nog mocht duiken, leuk om die blije koppies te zien. En daarna nog gezellig uit eten, helemaal top!!
14. Door: moniquepaula op 09-01-2011 12:31:30
Wat een geweldige dag hebben jullie gehad. Lijkt me ook eng om zo voor de eerste keer onder water te ademen.
Ben benieuwd naar de foto's onder water.

Xx Monique
15. Door: Rianne Beck op 09-01-2011 12:59:22
wauw wat super gweldog zegt
16. Door: Monique op 09-01-2011 14:24:40
Jullie hebben een fantastische dag gehad!
Als ik je log zo lees wordt je er goed door heen geholpen.
Het lijkt mij nl.echt doodeng!
Super dat Nataly mee is gegaan!
Wat een mooie kleur sjaal heeft Marco om!
XX Monique
17. Door: Jan en Marleen op 09-01-2011 14:55:57
wat een superdagje heb je beleefd zo te zien eentje met een gouden randje

gr marleen
18. Door: Robert op 09-01-2011 15:18:26
Hi Frederique (met Q, U, E, ;-p)

Lekker dat jullie het zo naar je zin hebt gehad. En ook voor Nathaly!
We hebben het graag gedaan!!

Het etentje zo samen zag er heel gezellig uit. Leuk om te zien!

groetjes
Robert Viset
(de duikinstructeur)
18.1. Door: Frederique op 09-01-2011 16:07:08
Hoi Robert

wat leuk dat je mijn logje hebt gevonden! Ja we hebben een topdag gehad mede door jullie fantastisch inzet! Top! Nogmaals dank!
19. Door: Bianca Heemskerk op 09-01-2011 15:25:11
Owww wat een heerlijk verslag. Jullie hebben echt genoten en wat leuk dat ook Nataly mee mocht duiken. Leuke foto's van jullie allemaal. Marco ziet er goed uit op de foto's trouwens , wauw hihi.
En leuk idee een etentje met z'n allen. Zo konden jullie er samen nog even lekker over napraten.

Een ervaring die jullie niet meer snel zullen vergeten. Geniet er nog maar lekker samen met Nataly van na.
X Bianca
20. Door: Marjan(pukjem) op 09-01-2011 15:36:31
Wat een heerlijk verhaal en zo terecht dat jij gewonnen hebt hoor, na zo'n drukke periode zo afsluiten lijkt me helemaal te gek.
Heerlijk om te zien hoe zo'n "Bijelkaargeraaptzootje"het zo gezellig kunnen maken.

Dit ga je niet snel vergeten denk ik,

Liefs Marjan xxx
21. Door: Manja op 09-01-2011 16:30:48
Super om te zien dat jullie zo genoten hebben, leuk ook dat je een introducÚ mee mocht. Wij waren toen alleen, hadden we alle ruimte onder water haha ;-) Maar super leuk is het he, en ook met zijn allen ergens gaan eten, mooie afsluiting!!
21.1. Door: Frederique op 09-01-2011 16:40:38
Het was ook niet de bedoeling de dat introducees mee gingen duiken hoor, maar Nataly had geluk. Er waren al wat winnaars uit het water en omdat er nog tijd was kon Nataly het proberen... Het was een mooie ervaring!
22. Door: Chantal(lie) op 09-01-2011 16:53:39
Geweldig Frederique dat jullie zo genoten hebben, heerlijk al die foto`s, kan me voorstellen dat jij en je dochter aan het nagenieten zijn.....super......

Liefs, Chantal
23. Door: Renske op 09-01-2011 18:51:52
Kom maar op met nog meer logjes, want deze is enorm genieten, maar meer lees ik graag Wat een bijzonder, mooie dag.
Ik kon ooit op vakantie een introductieduik doen, maar ben toen afgehaakt, vond het te eng. (Dom he? Dus ik vind je sowieso stoer en dan nog zo'n geweldige MB-ervaring erboven op. Wauw!!
Liefs, Renske
24. Door: undercover op 09-01-2011 20:01:13
Wat een heerlijke log van een fantastische dag!
Lekker lang van nagenieten, enne kom maar op met de logjes hoor!!
25. Door: Marjo op 09-01-2011 23:51:47
Wat een fantastische dag hebben jullie gehad!
Super dat Nataly ook nog mocht duiken!
En dan nog zo'n gezellige afsluiting van de dag, helemaal leuk!
26. Door: renate1977 op 10-01-2011 09:36:02
heerlijk momentjes zijn dat bij het duiken
heb het 4 jaar geleden ook mogen doen echt super
27. Door: Franca op 10-01-2011 12:12:10
Ieder jaar weer die heerlijke logjes over het duken, super lijkt me dat wat snorkelen is wel niet hetzelfde maar dat vind ik al heel leuk.
Ben benieuwd naar de filmpjes en geniet nog evenna.
28. Door: Wilma Bakx op 10-01-2011 12:41:19
Wat een geweldige dag heb je gehad zeg!
Zoiets is toch een hele bijzondere ervaring en wat leuk dat Nataly ook nog mocht duiken!

Hele leuke foto van jullie drietjes!
29. Door: Klavertje op 10-01-2011 19:21:08
Wowww, ik had je logje gister al gelezen maar kon toen niet reageren...maar wat een enorme ervaring en wat een super logje!!!
Het enthousiasme straalt ervan af. Wat gaaf dat Nataly ook gedoken heeft.
Wat natuurlijk wel een beetje jammer is dat je geen "BOMMETJE" hebt gemaakt aan de kant van Marco ( watje hihi)
maar okÚ het is je vergeven grinnik....

Heerlijke dag meis en zoooo gegund

Liefs,
Jet
30. Door: FlupenFloor op 11-01-2011 22:06:19
Wat een mooi logje van een super, gave ervaring.
En de foto's zijn prachtig.
Groetjes Petra
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Sterk zijn de stenen en hoog is de muur
Verzegeld de deuren en ramen"