Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
De film...Wit Licht
Gisteravond naar Wit Licht geweest met mijn moeder. Ik zou eerst met een collega gaan maar die was gister behoorlijk verkouden dus die had niet de puf er voor. En toen had mijn moeder zoiets van nou dan ga ik wel mee. Tjonge jonge wat is het toch een indrukwekkende film. Dat is al op menig logje geschreven maar anders kun je gewoon niet zeggen. Ik had hem in september dan al in Almere gezien en dan nu weer. Nu de tweede keer begreep ik het verhaal nog meer. Je kunt je gewoon niet voorstellen dat dit de realiteit is. Ik zag vanmorgen een stukje in de telegraaf staan over een gesprek met Marco en Leontine over de film en als je dan sommige reacties daarop leest dan snappen ze niet helemaal waarom Marco deze film heeft gemaakt. In ieder geval niet om in de publiciteit te komen, ja misschien om meer aandacht voor War Child te krijgen en al helemaal niet voor het geld.
Ik heb met mijn collega voor volgende week woensdag afgesproken ben benieuwd wat zij er van vind.
AAAAHHHH niet weer!!

Gisteren was ik bij mijn moeder thuis en we waren beneden in de kamer.  Op een gegeven moment toch wel een redelijk klap. Dus ik kijk naar buiten en zie dat er een auto voor mijn auto aan het inparkeren is. En die zat dus tegen mijn karretje aan. Maar eerlijk gezegd als het krap inparkeren is zit ik ook wel eens tegen de andere auto aan. Het gaat niet hard en er is nooit iets aan de hand. Ik zou toch met de fiets even naar mijn eigen huis gaan en zou dan wel bij de auto gaan kijken. Ik wist wie het was die er tegenaan had gezeten dus kon bij schade daar aanbellen. Maar toen ik ging kijken schrok ik toch wel even   Want zo hoort mijn voorbumper niet te zijn.......AAAAAAAAAAAHhhhhhhhhh gek wordt ik er van. Ik heb de auto nu 7 jaar en ik geloof dat hij al 5 keer voor schade bij de garage heeft gestaan. En NEE ik doe het zelf niet!!!!!  Het heeft alleen ook wel een voordeel dat hij nu bijna rondom weer gespoten is. Deze bumper zit er nu 1,5 jaar op!!  Er zit nog een kleine schade aan de zijkant van de auto waar ik ook niks aan laat doen want dat valt nog wel mee. Het was dus handiger geweest als hij de auto in de zijkant had geparkeerd......was dat ook meteen weer opgeknapt. . Ik zit er aan te denken om een andere auto te kopen want deze is bijna 11 jaar oud dus wel redelijk op leeftijd. Maar ik durf het eigenlijk niet want met een andere auto heb ik geen zin in dit gezeur. Maar goed, ik heb het met de andere partij goed op kunnen lossen. Althans we hebben het schadeformulier in gevuld. Nog even afwachten wat daar uit gaat komen.


 

Sjoelen !!!!!!!!!!
Kerstavond waren we met z'n allen ( ik, mijn zwager en zus met de kinderen) bij mijn moeder. Jip en Tibbe en hadden een paar daagjes bij oma gelogeerd en werden nu weer opgehaald. Maar kerstavond bleven we met z'n allen nog even bij oma slapen. Toen de kinderen al een poosje op bed lagen had mijn zus het idee om een spelletje te gaan doen. Mijn moeder en Eric gingen toen naar zolder om een spelletje te gaan halen. Komt Eric later met de sjoelbak naar beneden!!!! Dat werd dus even een partijtje sjoelen op kerstavond! 


Ik heb het geloof al wel 25 jaar niet meer gedaan, moest er dus wel even in komen. Mijn eerste scores waren nu niet helemaal je van het .....maar op een gegeven moment had ik de hoogste score van de avond!!!!


Maar dat kon Eric niet over zich heen laten gaan en ging er even tegenaan...En weg was mijn avondrecord!!!! En meteen lukte het voor de rest ook niet meer. En werd ik laatste van ons vieren .......
Alvast kerstfeest!!!!
De laatste jaren nodigt mijn moeder familie en vrienden met de kerst uit om gezellig met z'n allen bij haar te eten. Meestal is dat kerstavond maar aangezien mijn neefje en nichtje morgen een paar daagjes komen logeren komt ze dan in tijd gebrek en heeft ze het gisteren gehouden.
Van de week  was ze al druk in de keuken aan het kokerellen....Er zou zo'n tien man komen dus de tafel moest natuurlijk feestelijk worden.Gistermiddag om een uur vijf werd iedereen zo'n beetje verwacht. Voor er aan het eten werd begonnen hebben we met z'n allen eerst even borreltje gedronken.Eerst had iedereen nog een christmas cracker ( een soort kadootje) op het bord. Altijd geinig die dingen. Er zat bij mij een inniminnie ratletje in.En toen was het aanvallen!!!!!!!   Het was een geslaagde avond!!!!! 
Film Top 10


Plek nummer 4 is mooi. Maar Wit Licht moet toch op 1 terecht komen???? Ik zelf ben al een aantal keren met vriendinnen aan het organiseren en jullie??

Concert Wit Licht opnemen???


Hopelijk gaat het lukken om het concert vanavond op te nemen........De harde schijf van de dvdrecorder is bijna vol.....Het is de afgelopen dagen ook snel gegaan met alles over de film Wit Licht. Het zou nog moeten lukken en anders hebben we tweede kerstdag nog een kans!!
Kerst weblog
Vanmiddag heb ik mijn weblog is even in de kerstsfeer aangepast!! Wat vinden jullie er van???

Ik zat op YouTube kerstliedjes te zoeken.Ik was ook op zoek naar We all stand together van Paul mac Cartney. En ja ik heb hem gevonden, ik vind het zo'n leuke clip!!

Kerstpakket
Toevallig had ik het er van de week met mijn moeder over dat ik benieuwd was wanneer ik het kerstpakket zou krijgen. . En ja als het ergens overhebt.....Toen ik thuis kwam zat er een briefje van de buurman op de deur dat het kerstpakket bij hem stond. Ik heb mijn tas naar binnen gegooid en ben naar de buurman gegaan. Ik heb zelf dingen uit kunnen kiezen maar dat is al weer een poosje geleden zodat het toch wel een kleine verrassing was.Ik had een koekenpan,een ketting, badolie en Leonidas bonbons besteld. Ik ben alleen bang dat de bonbons de kerst niet zullen halen............
Sinterklaasfeest!!
Jaja ook dit ben ik weer verwend door Sinterklaas. We waren in Bergen op Zoom bij mijn nichtje en neefje die het helemaal geweldig vonden. Vooral Jip, die is vier en vind het best wel spannend. Tibbe die is bijna 2 maar snapt niet helemaal wat er gebeurd maar de kado's vond hij fantastisch.  Om half vijf werd er op de deur gebonkt en jawel daarstonden de kado's!!

Maar waar zijn de Sint en Piet nu????


In alle hoeken en gaten werd gekeken want er zou nog wat voor Jip in kunnen zitten....Wat Tibbe later gaat worden is nu al duidelijk  BRANDWEERMAN!!!

En dit zijn mijn aanwinsten

Jaaa eindejaarsstokje ontvangen van Spekkie!

1. 2008 zit er bijna op. Terugkijkend op een album, een concertreeks en een film kunnen we concluderen dat Marco dit jaar niet heeft stilgezeten.
Wat vond je zelf van dit Borsato jaar?

Na een periode zonder Marco was het heerlijk om weer van zijn concerten te genieten.  Ook super dat er eindelijk weer eens een nieuwe cd kwam. Ik was reuze benieuwd hoe deze zou zijn, Wit Licht was toch heel anders dan we van Marco gewend zijn.  Maar het is gewoon weer een heerlijk album geworden. De film heb ik al gezien en het kan niet anders dan dat het een bioscoopknaller hij is zo mooi....

2. Wat is je persoonlijke hoogtepunt van 2008?

Het is voor mij een redelijk stabiel jaar geweest. Geen persoonlijke hoogtepunten en gelukkig geen dieptepunten. Dus mijn hoogtepunt is toch wel de Wit Licht concerten.

3. Wat vind je het mooiste nummer van het Album Wit Licht?

Wauw wat een vraag. Er zijn er voor mij vijf die mij aanspreken.
- Was mij
- Dochters
- Doe wat je altijd deed
- Dans
- Liefde wint

Ik geloof wel dat ik Liefde wint de mooiste vindt.

4. Ga je naar de film Wit Licht of heb je hem al gezien en wat vond je ervan?

Ik heb de film al gezien, maar ga zeker nog naar de bios! Je moet hem gewoon een paar keer zien


5. Wat verwacht je van Marco in 2009?

Eerlijk gezegd weinig!!!  Marco zal het wel na Antwerpen wel even een stapje terug doen. Gelukkig ga ik wel naar Antwerpen


6. Heb je voor jezelf nog doelen of voornemens voor 2009?

Ik zit er aan te denken om volgend jaar een cursus te gaan volgen. En dan iets met boekhouding. Of iets met de computer en dan dingen ontwerpen. Zoals kaarten, folders etc. Maar ja met een fulltime baan lijkt me dat wel moeilijk.  Ik kom soms nu al tijd te kort...

7. Als Marco nog een nummer uit zou brengen van het Album Wit Licht, welk denk je dan zeker dat een nummer 1 wordt?

Zoals het nu gaat wordt alles nummer 1!!! Het maakt niet uit wat hij uit brengt!!

8. Welk nummer van Marco zou je graag eens live horen?

Toevallig zat ik laatst eens te denken dat ik het wel leuk zou vinden om At this moment/Emozioni eens live te horen. Ik heb het een keer gehoord volgens mij bij de tour van De Waarheid en dat was zo mooi.En het is al zolang geleden..

9. Wat vind je van de weblogjes en ben je er vaak op te vinden?

Het is leuk om te lezen wat andere beleven, en sommige kunnen echt leuk schrijven. De laatste tijd ben ik weinig op te vinden. Op het werk is het druk en de harde schijf van de computer is vol waar ik eerst dus even werk van moet maken. Maar als dat is geregeld ben ik weer vaker tussen de loggers te vinden. Maar ik moet helaas zeggen dat me eigenlijk altijd wel de tijd ontbreekt. Werken kost ook zoveel vrije tijd...

10. Mocht Marco dit lezen,wat zou je dan tegen hem willen zeggen?

Marco,bedankt voor al die jaren ( vanaf '97) die ik van je muziek heb mogen genieten. Ik heb een hoop concerten van je mee gemaakt en het was elke keer weer genieten. Elke keer kom je weer met iets verrassends op de proppen. Marco je bent gewoon top


 Niemand kan aan jou tippen. Naar een Syb van de Ploeg of een Kane luister ik ook heel graag maar zij kunnen niet aan jou tippen!!

11. Aan welke twee personen geef je dit stokje door?

Ik ken maar weinig fans persoonlijk maar ik geef hem door
aan happyfamiliepost.borsatoweblog.nl en aan astrid.borsatoweblog.nl. Doe jullie best!!!


12.Plaats hier je mooiste/bijzonderste foto van of met Marco met toelichtingOok dit is weer lastig kiezen. Een foto samen met Marco heeft natuurlijk een hele mooie herinnering en is zeker iets speciaals. Maar ik hou  het deze keer op foto van Symphonica. Deze concertreeks heeft voor mij heel veel betekent. Ik heb een paar heeeeeeeeerlijke avonden gehad echt iets wat van mijn hele leven niet zal vergeten. Ik zal eraltijd met warme gevoelens aan blijven denken.
"Veel te lang heb ik gedacht
Dat jij het was, bestemd voor mij"