Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Verrassende Marco
Deze week stond er een stukje in de story over het verjaardagsfeest voor Leontine. Iedereen was in de stijl van 1001 nacht gekomen en natuurlijk dus ook Marco. Wel geinig om hem is zo te zien. Maar ik geloof toch ik hem zijn eigen outfit leuker vind staan vinden jullie ook niet???

IJzig uitzicht....

Zaterdagmorgen toen ik op stond had ik een supermooi uitzicht, ik moest er even een paar foto's van maken!!!! Wat was het koud geweest zeg en mistig trouwens want ik kon vrijdagavond niks meer zien. Normaal gesproken zie ik allerlei lichtjes van de flats tegenover mij of van auto's. Dat is zo mooi als je 10 hoog woont dan zie nog eens wat!!  Brief aan de belasting inspecteur!!

Ik was van de week mijn mailbox aan het opruimen en toen kwam ik deze mail tegen.Ik vond hem wel geinig.

een echte maandagmorgen.....
Het is hier een echte maandag morgen geweest op het werk....Toen ik vanmorgen naar buiten keek om te kijken hoe druk het op de weg is ( ik woon aan het Velperbroekcircuit) stond het gezellig vast. Echt kerstsfeer die rode lampjes!!!!  Maar goed dus maar een andere weg genomen. Gelukkig was het voor de rest rustig op de weg. Waarschijnlijk zijn er al een aantal mensen met vakantie!!. Toen ik op het werk binnen kwam was het behoorlijk fris binnen. Toen we keken ( 8.00 uur) hoe warm het was, was het 17 graden. Op zich klinkt het niet zo heel koud maar als stil zit in die temperatuur kan ik vertellen dat dat niet aangenaam is!!!  We hebben het nog even afgewacht misscien moest het nog even op gang komen. Een half uur later konden we niks meer met de computers!! De server lag eruit.....En daar zit je dan koud, je kunt zo goed als niet werken. Nu was er gelukkig gebak gebracht dus zijn we op een gegeven moment dat maar met zijn allen op gaan eten. Eindelijk om een uur of half twaalf  konden we in ieder geval weer werken.  Toen maar  eens gebeld voor de kachel want het bleef koud. Er zou gebeld worden voor een monteur. Volgens mij zijn er door die kou veel problemen want  het is nu half vier geweest en er is nog niemand geweest.....BRRRRRRRRRRR. Ik krijg langzamerhand zin in een warme douche...Ik had gelukkig vanmorgen al mijn lange broek aan gedaan ipv van mijn rok ( hoort bij mijn werk outfit........) Die had ik wel mee  genomen om me op het werk om  te kleden maar dat heb nu maar even niet gedaan....Nog drie kwartier en dan in de auto maar even goed de kachel op stoken.
18-12 Nog even het vervolg.....Het was vanmorgen 14,5 graad binnen............Inmiddels is er weer gebeld voor een monteur. Dit soort dingen moeten we via het hoofdkantoor doorgeven. Nu hebben we vanmorgen maar zelf aktie ondernomen en het bedrijf gebeld. Die zeiden dat ze niks door hadden gekregen........Maar ze zouden langskomen. We wachten maar weer af.
"Ik heb je nooit voor mij alleen
Je deelt je lieve hart met iedereen"