Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
zon,sneeuw en wind

Zo scheen vandaag het zonnetje en sneeuwde het met een flinke wind!!!

Tjonge jonge kort lontje
Tjonge jonge wat hebben sommige mensen toch een kort lontje. Ik rij vanmiddag bij mijn moeder de straat in. Nu zit daar ook een sportcentrum. Komt daar een auto vlak voor mij de oprit uit. Ik reageer niks met mijn handen ofzo alleen een kwaad gezicht en wat woorden, Dat ik had geloof ik beter niet kunnen doen. Ze kwamen dus gewoon achter me aan en stapte uit!!!  Ik toen dus maar even mijn deur op slot gedaan........Begon die te schreeuwen normaal moest doen. Ik vroeg wat er nu was waarop hij zei dat ik een grote bek had!!!!!!!! ( hij wist niet eens wat ik gezegd had!!) Omdat ik de deur slot had kwam zijn vrouw en die zei dat ze een vrouw was en dat ik wel de auto uit kon komen, Ik denk dat de buurt aardig heeft kunnen volgen wat er door hun gezegd werd. Ondertussen werd ik het een beetje zat en ben de auto uitgestapt. Mijn moeder had het natuurlijk ook gehoord en kwam dus naar buiten. Maar goed het blijft een welles nietes gezeur, hij vond natuurlijk niet dat hij vlak voor mij heen kwam en ik wel. Op een gegeven moment zijn we maar gewoon weg gelopen. Want het waren echt van die figuren waar je zo een portie klappen van kan krijgen. Ik was daarna even een uurtje van slag. Wat een mensen heb je toch,maar goed daarna even de stad in gegaan en dan vergeet je het wel weer.
Heerlijke dag !!!!!!
In eerste instantie had ik niet zo heel veel zin in de fanclubdag. Ik moest alleen en ik had gewoon geen goed gevoel. Maar aan de andere kant wilde ik het ook weer niet missen. En wat benik blij dat ik toch ben gegaan! Het was echt een gezellige middag!!

Ik was er om een uur of half twaalf en ben eerst maar eens even merchandize ingaan slaan ( tas, klokje, horloge)  Daarna maar een plekje gaan zoeken bij het podium. En ik heb een mooi plekje gevonden! In eerste instantie stond ik tweede rij maar toen Marco de eerste meet en greet ging doen liepen een hoop mensen weg . Ik ben dus maar door geschoven. Alleen kwam ik er toen achter dat ik vergeten was lootjes te kopen... Ik wilde toen snel even lootjes gaan kopen maar er liepen daar zoveel mensen dat ik maar meteen ben terug gelopen.  Daar stond ondertussen Dorien ( Spekkie onder de loggers). Ik kende haar niet maar wat bleek zij komt ook uit Arnhem!!. We hebben de rest van de middag gezellig gebabbelt!!. Ook heb ik nog met Jeanette gebabbeld. We hebben eigenlijk geen contact met  elkaar ( sindskort hyven we een beetje)maar het is niet te geloven bij elk concert ( de Kuip, Symphonica of Wit Licht) komen we elkaar tegen!!!

De acteerstukje waren echt lache!! En dan tot slot nog een optreden , echt top!!Mijn week.....
Het was me het weekje wel deze week  Het begon afgelopen zaterdag dat de box van de digitale tv telkens spontaan uit sprong. Na wat dingen nog geprobeerd te hebben maar de helpdesk gebeld. Ik kreeg vrij snel te horen dat er een wachtrij was van 5 minuten. Ik dacht het later maar te proberen maar toen was de rij telkens nog langer...10 minuten. Dus toch  maar gewacht en gewacht en gewacht.... Ja daar was iemand aan de lijn en toen is de box handmatig geupdate en zou het goed moeten zijn. Maar nee hoor  heeft niet geholpen. Dus maandag maar weer gebeld en gelukkig krijg ik een nieuwe box opgestuurd.

Maar maandag op het werk was het ook eigenlijk ellende. Drie mensen overleden, gelukkig niet collega's zelf maar wel familie van collega's. En een collega die op de hartbewaking was terecht gekomen.

Toen ik dinsdagmorgen naar het werk ging was het behoorlijk druk op de weg. Wat bleek, was er iemand een grote glasplaat van de aanhanger verloren    De  autobaan lag vol glas en iedereen moest er langsop. Ik moest vlak langs de vangrail. Maar goed daarna kon je gewoon doorrijden. Ik ben dus ook gewoon naar mijn werk gereden en heb niks bijzonders gemerkt. Ik was al een poosje aan het  werk toen een collega binnen kwam en naar me toe kwam om te zeggen dat ik een lekke band had..... Gelukkig was er een collega die even de reserveband eronder heeft gelegd. En meteen vanuit het werk maar naar de garage gegaan. Er moesten toch al twee nieuwe banden op dus nou ja is dat ook meteen geregeld.

Gisteren zou ik met mijn moeder gaan shoppen en meteen gaan kijken voor een nieuwe bril. Deze bril heb ik al een jaar of 8 en je krijgt het nu nog vergoed. Maar ook dat ging niet door want mijn moeder moest oppassen bij mijn zus,daar waren zieken


Maar aankomende week begint in ieder geval goed met de fanclubdag!!!! Tenminste...als weniet ziek worden ofzo..
Nr 10
Vanmorgen toen ik mijn mail aan het binnen halen was zag ik dat ik een reactie op mijn weblog had. Ik had een berichtje van Annemieke Nobels. Ze schreef gefeliciteerd met je plekje bij Marco's Favorieten je hebt het verdiend geniet er van( lief berichtje!! nog bedankt voor de tip Annemieke!!!). UHHH ik bij Marco's Favorieten??? Ik ben meteen gaan kijken en ja hoor ik sta op10Ik ben niet echt een geweldige logger. Ik heb door mijn fulltime baan niet echt altijd tijd en heb ook niet altijd wat te loggen. Des te leuker om dit te zien!!
"Je lokt me met je lippen
Verleidt me met je ogen"