Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Uitslag sollicitatie
Gisteren belde Unique op met de uitslag van de sollicitatie van laatst. Helaas pindakaas ik ben niet verder.  Er waren twee andere kandidaten die wel een goede talenkennis hebben en dat vinden ze toch belangrijk. Kan ik me voorstellen als je een internationalbedrijf bent!!  Maar voor de rest schijn ik wel goed over te zijn gekomen. Er zal wel weer een keer een kans komen bij een bedrijf we gaan gewoon weer verder kijken.
ik sta bij Marco's favorieten

Zit ik zondagavond foto's toe te voegen aan mijn logje. ( Neem maar eens een kijkje zou ik zeggen!! ). Zie ik in eens dat ik bij Marco's favorieten sta!!  Dit had ik nooit verwacht, echt lache!!!!

Sollicitatie
Van de week werd ik gebeld door uitzendburo Unique. Ze hadden een vacature receptioniste/telefoniste/administratief medewerkster voor mij in Duiven. Maar het was een internationaal bedrijf dus vooral de engelsetaal en ook wel de duitsetaal was belangrijk. Nu ben ik helemaal geen talenknobbel ok doorverbinden daar red ik me wel uit maar een gesprek voeren wordt moeilijker. Dat heb ik dus ook bij Unique aangegeven. Maar tot mijn verbazing mocht ik op gesprek komen. Dus ik gisterenmorgen in mijn nette kleren op gesprek. Het begon al goed dat ik de deur niet open kreeg... maar ja kan gebeuren. Degene waar ik het gesprek mee had begon met het vertellen wat voor een bedrijf het was en wat hij deed. Toen hebben we het over mijn cv gehad en over mijn persoonlijk. Op een gegeven moment vroeg hij wat zijn je hobby's?? Ik antwoorde dus paardrijden daar een beetje over verteld. Toen vroeg of ik nog meer hobby's had. Ik ga graag naar concerten en dan vooral van Marco Borsato antwoordde ik. Toen keek hij mee eens goed aan en vroeg toen heb jij vorig jaar niet in de krant gestaan dat jij daar zo vaak heen ging? Eeeeeh ja dat klopt dat was ik . Ik wist voor de rest geen zinnig antwoord op te geven het overviel me even. Ik was toen ik weer thuis was echt verbaast dat hij dat een jaar naar dato nog wist.!!!!! Nu maar hopen dat ze het positief ervaren en dat ik door ben maar ja ik heb werk we zien wel!
Gevaarlijk?????

Voor mijn werk zit ik op verschillende objecten. Nu werd ik woensdag op mijn werk gebeld door mijn leidinggevende. Of ik mijn collega in Wageningen over wilde nemen. Ze had met haar vinger tussen de kluisdeur ( en die is zwaar en groot....) gezeten en was onderweg naar het ziekenhuis want er was een stukje vinger af..jakkes...Ok ik dus naar Wageningen en geen gekke dingen mee gemaakt daar.

Nu krijg ik vandaag een mailtje uit Wageningen. Nu blijkt dat iemand zijn autotegen de gevel van het pand had geparkeerd!!!!!


Doordat die auto zo stond, althans dat denk ik, heeft iemand niet goed op de weg gelet en weer op een ander gebotst!!!! Jaja je beleeft heel wat in Wageningen!!!

SIR 8-11-07

Dat was het dan, alweer de laatste keer naar Paul geweest. Deze keer had ik weer een goldvakkaart Bij het naar binnengaan was het relaxed helemaal geen geren!!!! Iedereen liep op zijn dooie akkertje naar binnen. Ik dus ook ( heb vorig jaar al een aanvaring over rennen met eentje van de security gehad....) alleen wel flinke pas erin. Ik heb dus op een perfekte plek gestaan net onderaan de catwalk. Over de show is eigenlijk weinig te zeggen, was gewoon net zo als de andere shows helemaal goed!!!!! Jan Smit en Yolanthe zaten ook nog in de VIPbox en Paul moest Jan nog even in 'de spotlights' zetten.  Op weg naar huis stond ik met de brommer te wachten voor het stoplicht. Op een gegeven moment kreeg een ander stoplicht groen en die auto reed dus weg . Nu was het maar goed dat hij door had dat er een auto zonder lichten aan kwam die ook nog eens op de verkeerde baan zat ( bewust spookrijden) anders was het goed raak geweest. De ene auto bleef dus gewoon doorrijden tegen het verkeer in maar er zat al wel politie achter ze aan. Kleine achtervolging, maar ik was deze keer eens blij dat ik voor de stoplichten stond!!!

SIR 5-11-07
Gisteravond met 3 collega's weer naar Paul de Leeuw en co geweest. Hij maakte er nu helemaal een gezellig feestje van. Ik had het idee dat hij de draai nu helemaal gevonden heeft in het Gelredome. Vooral op het laats was het lache. Zong hij hele stukjes van'" echte" mee zing liedjes( hoedje van papier, de fabeltjeskrant, malle babbe etc. ) echte lache.
We zaten achterin waardoor je het anders toch anders beleeft dan dat je vooraan staat . maar je hebt wel weer beter overzicht over het podium en je ziet het grote scherm beter. Het was gewoon weer een TOP avond


Marco gespot
Vandaag nog effies bij Gelredome wezen kijken. Op een gegeven moment kwam er een auto aanrijden en op een gegeven moment zag ik dat het Armando. Maar slompie die ik ben had ik Marco nog niet door maar die stond ( kwam ik later dus achter) met de rug naar de auto.  Op een gegeven moment had ik het door en zag ik Marco met spullen naar binnen lopen. Snel een foto gemaakt alleen helaas niet het lef gehad hem te roepen......
Eerste keer SIR 3-11-07
Gisteravond naar SIR van Paul de Leeuw geweest. Het was echt helemaal geweldig. De hele avond gezellig met Marian gekletst!! De liedjes van Paul vindt ik echt hierbij passen. De stemming zat er goed. Ik stond in het goldvak maar wat was het podium weer hoog!!!!!  Ik met mijn maar 1.60 kon het maar net zien ben maar op het hek gaan staan.......Ook had hij leuke gasten. Ik moet zeggen dat Leontine niet eens slecht zingt, misschien is een duetje met Marco..... Tja Marco was helemaal top die stond zich weer helemaal uit te leven. Marco en Paul zongen samen Opa was echt mooi. Voor de rest waren o.a.  Edslia, Humphry Cambell en Simone Kleinsma er. Wat een dijk van een stem heeft Simone zeg.   Ik heb echt genoten en yeps maandag en donderdag mogen we weer!!!!!!!!!!
Arnhem Rood....
Ik was vanmiddag even het centrum van Arnhem in geweest om is even te kijken hoe ROOD Arnhem nu is. En om de box op te halen. De korenmarkt in Arnhem zag er wel leuk uit.  alleen jammer dat het saai weer is. Ze hadden overal weer symphonica's menu's . Alleen niet echt veel mensen in het rood gezien maar ik was er dan ook om een of twee misschien nog wat te vroeg. Later wilde ik de box bij Freerecordshop op halen maar toen ik in de buurt was zag ik een hoop mensen voor de winkel staan en er stonden hekken?!?!?!?!? Bleek dat Ali B in the house was!! Maar ik had helaas geen tijd meer om te wachten omdat ik vanavond naar Paul de Leeuw ga en ik had ook geen pen bij me voor eenhandtekening. Ik baalde wel even wat nu had ik de box nog niet...... Maar nog even naar Vroom geweest en toen nog maar even terug gefietst. En gelukkig je kon de winkel weer normaal in en heb ik de box gelukkig. Toen ik naar huis fietste zag ik Bennie ( fanclub) ook nog lopen ( was met Ali mee),alleen toen ik het door had was ik weer een eindje verder gefietst!!!!!
"Ik heb bewusteloos naast jou in bed gelegen
Ik heb niet eens een aarzeling gevoeld"