Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Eindelijk weer paard gereden
Na bijna drie maanden niet meer te hebben paardgereden was het vandaag eindelijk weer zover. Ik kom nog wel regelmatig op stal om eens even te kijken even bij te kletsen, maar niet meer gereden Vorige week sprak ik Tineke en toen zei ik zo dat het nu toch wel weer zin begon te krijgen in een ritje. Nu bleek dat zij vandaag niet kon en dat ik Snurk wel mee kon nemen. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Nu waren de weersvoorspellingen niet helemaal je van het en ik was bang dat het niet wat zou worden.Maar gelukkig was het vanmorgen droog en heb ik.een heerlijke rit gemaakt. Nu is het op een vreemd paard altijd even wennen. Snurk is een nogal gevoelig paard en had nog wel eens de neiging om te gaan spurten en dan weer langzaam te gaan maar het was heerlijk om weer eens te paard door het bos te trekken


Dat was het dan....
Zo verheug je je op 8 heerlijke avonden en zo is het alweer voorbij...Het waren echt SUPER avonden. Het leek wel of ik elke keer  steeds meer genieten. Het eerste tot en met het laatste concert had ik het idee dat Marco  helemaal los ging. Hoewel ik Wit Licht niet zijn beste nummer vind vond ik het in het Gelredome een lekkere binnenkomer. En dan vond ik Domenica en Waarom nou jij ook heerlijk om weer te horen. En Dochters was natyuurlijk schitterend.Ik heb een paar keer gold gestaan en het was leuk om te zien hoe de band met elkaar om gaat. En zo kunnen we nog wel even doorgaan wat mooi/leuk was.

Gelukkig was het best wel goed weer om buiten te wachten. Ook al was ik het meeste keren alleen heb ik me bij het wachten prima vermaakt!! Gezellig met andere fans gekletst!! Maar toch na een aantal keren wachten begint dat toch wel te vervelen ook al was het gezellig. Maar ja voor een beetje plek moet je wat over hebben.

Ik was na deze avonden doodmoe maar het was TOP TOP TOP!! Marco ( en band) bedankt voor deze geweldige avonden.

De eerste helft zit erop!!!!
Tjong jonge wat gaat het toch allemaal snel als je het naar je zin hebt. Je verheugt je er maanden op en dat gaat het zo snel voorbij!!!
Gisteravond kon Marco even een stukje van 'Dochters' niet zingen vanwege zijn emotie's en zou hij bijna vergeten Rood te zingen maar gelukkig was Giovanni nog die op een leuke manier duidelijk maakte dat Rood nog gezongen moest worden!!!

Mooie tegel!!!
Ik heb gisteravond de tegel voor Marco bewonderd. Wouw hij is echt mooi!!!

En ja ook weer de show bezocht. Het is echt elke avond weer knallen!!  Volgens mij heeft Marco er echt elke avond zin in!!!

En wat hebben ze een lekker nummer van Jij alleen gemaakt!!Mijn witlicht concerten
Tja wat is er na al die logjes te zeggen???? Het was gewoon waanzinnig goed verrassend en weet ik veel allemaal nog meer!!  Ik  verheug me echt op de volgende concerten want het gaat ECHT NIET vervelen!!!!!!!!!!!!

Ik had nog wat filmpjes gemaakt maar de kwaliteit laat wat te wensen overNou ja!!! Ik ben morgenvroeg op de radio!!
Vanmorgen ging net zoals anders de telefoon op het werk. Het was radio Gelderland. Nu heb ik die wel eens vaker aan de telefoon maar dan willen ze meestal iemand anders spreken. Maar ze hadden mij weblogje gezien en nu willen ze mij graag spreken ivm de concerten van Marco!!!!!!!!!!!!! De man die ik aan de telefoon had vroeg of ik morgen naar Marco toe ging.  Jazeker ga ik morgen naar Marco. Toen vroeg hij van hoe vaak ga je naar Marco?? 8x was mijn antwoord toen moesten we allebei heel hard lachen.. Hij zou wat vragen voor mij opgaan stellen en dan wordt ik morgenvroeg om 6.40 gebeld..... Ik had in mijn hoofd dat ik morgen moet werken, dan was het een prima tijd. Maar later bedacht ik me ineens dat ik morgen vrij ben......
Nog geen twee uur later had ik radio 2 de Vara aan de telefoon.......ook zij hadden mijn weblogje gezien en willen mij wel in een uitzending hebben. Het is niet te geloven. Maar ik ben morgen om 7.15 uur bij Sander de Heer in de uitzending. Ik krijg het nog druk!!!
deel 2 opbouw 'buitenkant' Gelredome
Vanavond weer langs Gelredome gegaan.  Het was toch wel weer veel meer aangekleed! Er hingen meer borden,de tenten zijn aangekleed.
Je zou bijna zeggen dat de eerste fans er al staan!!!!Ook mac Donalds denkt aan de fansHet Horecaplein ziet er gezellig uit.Ook heb ik de 538 caravan gezien......Ik geloof toch dat ik blij ben dat ik in mijn eigen bed slaap..... Hij staat direct bij het Horecaplein bij de VIPingang lekker opvallend.
Ook staan er borden langs de weg waar je kunt parkerenopbouw 'buitenkant' Gelredome
Ik ben vanavond is even naar het Gelredome gereden om is even te kijken of er al een Wit Licht sfeer was. Ik verwachte het eigenlijk nog niet. Maar jawel hoor, De tenten zijn nog niet helemaal klaar maar ze staan er al wel. En er wapperen al vlaggen , er hangen posters  etc. Nee dat komt wel goed met de sfeer nu de fans nog!!! Ik natuurlijk graag een blik binnen in het Gelredome geworpen maar ja.........

Die blik.......
Tijdens Symponica 2006 heeft er een artikel in 'De Gelderlander' over mij gestaan. Het ging er hoofdzakelijk om dat ik 10x ging. Nu bleek dat zo interresant  te zijn dat ik naar aanleiding van het artikel met verschillende media heb gesproken. Het AD, verschillende malen radio Gelderland maar ook RTL 4 en TV Gelderland . RTL 4 is de eerste dag van de concerten bij mij thuis geweest en TV Gelderland heeft mij de laatste avond gevolgd. Dit was toch allemaal heel apart om mee te maken. Ik had echt zo iets van is het nou zo apart dat het zo in de media moet??? Nou ja, blijkbaar wel. Ik denk ook niet dat ik Wit Licht zo ga beleven als Symphonica maar zeker weten ga ik er  van genieten.!!! Toen ik de eerste keer 4 in het land terug zag, jasses wat erg om je zelf zo terug te zien, viel me even een moment de blik van Marco op. 's Morgens hadden ze me gevraagd of ik nog een vraag voor Marco had. Poe daar was ik niet echt op voorbereid maar ik had toen de vraag verzonnen wat hij er van vond dat iemand tien keer ging. Op een gegeven moment (redelijk op het eind) hebben ze Marco die vraag gesteld. En als ik dan die blik van Marco zie heeft hij zoiets van die is gek!!!!! ( beetje van die lachende ogen..)Of ligt dat nu aan mij??????

niet blij met Marco....
Ik werk bij Rijkswaterstaat en dan bij een district dat de autobanen beheert in een groot gebied rondom Arnhem. Nu kwam er vanmorgen een collega na mij toe dat hij knettergek  van die concerten van Marco werd.....Nu als fan zijnde worden wij dat allemaal wel maar ik had het idee dat hij er op een andere manier gek van werd....Hij regelt o.a. wegafzettingen, als er bijv. werkzaamheden zijn zorgt hij er voor dat de aannemer veilig kan werken. Maar de avonden dat Marco zijn concerten geeft wil hij geen afzettingen hebben omdat het dan teveel problemen kan geven op de weg ( veel files). Maar dat houdt dus wel in dat er bepaalde werkzaamheden niet doorgaan en ja dat is natuurlijk ook niet handig. En de aannnemer wil het liefst natuurlijk ook doorgaan met het werk en die laten natuurlijk ook wel merken dat ze er niet blij mee zijn. Maar ach het zijn maar 8 avonden. En iedereen kan dus als goed is gewoon lekker doorrijden naar huis!!
"Ik kwam naar je toe en ving
Jou op wanneer je bijna onderging"