Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
donderdagavond

Gisteravond eerst even kaarten voor Marco en friends geregeld. Ik ben twee avonden op het veld te vinden!! Daarna met Jeannette naar Ede gereden voor de Silent Army. Ook een mooie film maar eerlijk gezegd vind ik Wit Licht mooier. Die raakte me meer.

Borsato vriendinnen
Vorige week las ik dat de Silent Army in Ede komt. Aangezien ik in Arnhem woon was dit toch wel de kans om ? Wit Licht ? nog een keer in de bios te zien. En als Marco en Jean er ook nog bij zijn is het helemaal top. De vorige keer in Utrecht was ik te laat voor de kaarten en dat zou me nu niet weer gebeuren dus meteen Jeannette gesmst of ze zin had. Die had gelukkig zin. Ik ben meteen gaan kijken en ja deze keer was ik er op tijd bij . We hebben de kaarten!!!

Afgelopen donderdag Anja gesproken om af te spreken dat ik naar haar toe kom. Ik ga eens even haar nieuwe huis bewonderen. Was nog wel even lastig een datum te vinden. We wilden toch eigenlijk wel een keer overdag afspreken. Maar nadat we de agenda?s naast elkaar hadden gehouden was dat toch lastig. Tja je werkt allebei en je hebt nog je andere afspraken. Maar nu hebben we een vrijdagavond afgesproken. Gezellig!!!!

Geweldig als je mensen bij concerten ontmoet en je houdt er leuke contacten aan over!!!!

Heerlijk weekje
Vorige week maandag hebben we een weekje vakantie gehouden in Drenthe. We hadden via Landal een huisje in Aalden gehuurd. Het was lekker rustig op de weg dus konden we lekker doorrijden en waren om 13.00 uur bij het park.
"Je loopt zomaar weg
zomaar weg zonder te knokken"