Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
zon,zee strand en Antwerpen
Ik heb nog een lekker weekje vakantie en ben nu in Bergen op Zoom. We zitten in het huis van mijn zus en family die we zondag van schiphol gaan halen. Toch even in andere omgeving. Van de week Antwerpen alvast even verkent. Nu was ik er al vaker geweest maar dat is toch al weer een jaar of twee/drie geleden. En in die tijd verandert er toch veel in zo'n grote stad. Maar het blijft een gezellige stad. We hadden alleen de middag en ja dat is eigenlijk toch te weinig want we hebben alleen op de Meir gelopen en er is meer!
Maar ja als je eerst een uur in en rond Antwerpen aan het rijden bent schiet het wel op met de tijd ja......Ik zie er ook nu best wel tegenop om volgend jaar in mijn eentje er naar toe te gaan. Gelukkig ga ik die wie er voor nog met drie collegaatjes dus dan weet ik in ieder geval hoe we moeten rijden. Hoop ik...nou ja mijn collega rijdt en die heeft een tomtom dus dat moet lukken.
Ook zijn we nog een dagje naar zee geweest. We hebben de auto gepakt en die Domburg neergezet. Het was dan wel geen weer om te zonnen of te zwemmen maar het is gewoon lekker om even aan zee uit te waaien, We hebben daar bij een fietsenzaak fietsen gehuurd en zijn lekker gaan fietsen. Nou ja lekker.... op een gegeven moment hadden we wind tegen, en het waaide behoorlijk,  en dat was dus even behoorlijk trappen. We zijn eerst even een stukje langs de kust gefietst. Daar de fietsen even neer gezet en broodje gegeten.

In Zoutelande even wat gedronken met een tosti.. ook al had ik al een broodje op de zeelucht maakte mij hongerig 

Toen zijn we naar Middelburg gefietst. Daar hebben we even rondgelopen want toen waren we even blij dat we van de fiets af konden.......Maar ja de fietsen moesten ook weer op tijd terug zijn dus na een half uur moesten we weer de fiets op. Maar toen hadden we de wind redelijk mee en ging het fietsen wel lekker.
Nog even het strand op gelopen want dat hoort er natuurlijk bij!!!! Tot mijn grote plezier waren ze er ook met paard en wagen aan het rijden. Ik had zowel achterop willen springen......Tot slot van de dag zijn we nog wezen eten, en heb ik een lekker scholletje genomen.  Dat is zo lekker, vis als je aan zee bent..
canvasdoek 1,- Wit Licht 8,-!!
Ik was even bij Media Markt naar binnen gegaan. Altijd leuk om daar even te neuzen. Bleek dat de cd Wit Licht in de aanbieding was voor maar ?8,-!!!!! Alleen staan de bonustracks er niet op. Maar tot mijn verbazing hadden ze daar blijkbaar een luxebox uitgepakt want ik zag het canvas doek uit de box staan. Ach, laat ik is even kijken wat hij moest kosten. Bleek dat ze er maar ?1,- voor vroegen . Die heb ik dus mooi mee genomen, voor die prijs laat ik hem staan!!! Ik heb nog even gekeken of ze meer aantrekkelijke aanbiedingen uit de box hadden maar helaas....Maar ik heb nu dus gezellig twee Marco's op de kast want de box hadden we natuurlijk al!!!

Mijn Wit Licht ochtend


Donderdag had ook ik gereageerd op de kaartjes voor de film Wit Licht.  En joepie ook ik kon er naar toe!!! Mijn  vriendin 's middags een sms gedaan of ze mee ging. Ze rageerde maar niet dus 's avonds maar gebeld. Bleek ze het niet had gemerkt dat er een sms was gestuurd. Maar ze wilde graaaaaaaaag mee. Ik had ondertussen gelezen over de hersttoer en dat leek ons wel wat dus we zoudenmet de trein gaan. Ze zou om kwart over zeven bij mij zijn. Wat wel erg vroeg was....... Maar om half acht was ze er nog niet....Dat gebeurd nooit dus ik maar is bellen. Bleek dat ze ziek was, tja kan gebeuren ze ziij toevallig van de week al dat ze zich niet helemaal lekker voelde. Tja en nu???? Vervelend voor haar maar wat ga ik nu doen? De herfsttoerkaartje had ik al gehaald maar die is voor twee personen een beetje zonde om die dan gaan te gebruiken, want volgende gaan we naar schiphol. Niet om zelf de zon op te zoeken maar mijn zus,zwager en de kinderen ophalen. En dan gaan we met de trein en gebruiken dat kaatje dan maar.
Dan ga ik wel een gewoon kaartje kopen dacht maar ik moest dan de trein van 8.00 hebben dan kon ik het nog redden. Dus snel naar het station....En ja hoor toen ik het kaartje bij de automaat haalde kwam net de trein er aan....en dan wil het met het kaartje natuurlijk ook weer niet. Dus de trein ging zonder mij weg....
Dan was er nog 1 optie de auto....Maar ik had totaal geen idee hoe ik er moest komen. Dus snel de computer aangezet en routeplanner er bij gepakt., aangezien ik geen TomTom heb moest dat wel. Ok alles opgeschreven want natuurlijk was de cartridge op zodat ik niet kon printen. Maar al met al om 9.00 zat ik in de auto. Ging lekker het was rustig op de weg. Alleen tot ik in Almere kwam had ik totaal geen idee waar ik moest zijn. De routeplanner geeft dan bijv. aan na 750 m links af. Ja wat is 750 meter!!! Ok met een beetje schatten zou je er moeten komen maar ik kwam er niet uit. Toen maar eens gaan vragen en gelukkig zijn we er gekomen!!!

Ik had het echt niet willen missen. Ik heb dan wel even het begin gemist zodat ik er even in moest komen maar een SUPER mooie flm. Hij raakte je echt! Een mooi verhaal en mooie beelden. Niet te geloven dat dit soort dingen werkelijkheid is. Ik was best wel benieuwd naar de acteerkunsten van Marco. Maar acteren kan hij wel!!

Nee het was een geweldige ochtend!! Alleen op de terug weg nog even ruzie gehad met een motorrijder die maar links bleef sukkelen. Ok dan ga ik wel rechts voorbij gaat die oen harder rijden. Dus wilde ik er weer achter blijft die naast me rijden. Hij liep echt te treiteren. Maar goed op een gegeven moment was ik van hem af en heb ik verder normaal door kunnen rijden.
Stille aanbidder voor Marijke?????

Zit ik net even mijn mijn mail te checken zie ik dat er een reactie op een logje is. Ga ik even kijken is het dit!!!!!!!!!!!!!!!!

Volgens mij heeft Marijke een stille aanbidder!!!

Arnhem in oktober
Er zulen misschien nog wel fans zijn die in oktober tijdens de concerten in Arnhem willen overnachten. Ik heb maar eens een citytrip Arnhem gedaan om te kijken wat er allemaal is. Aangezien ik een ' eigen hotel' in Arnhem ( bij mezelf en ook weleen beetje bij mijn moeder, zeer goed hotel....) moest ik echt even nadenken waar ik hotels kan vinden. Maar jawel ik heb er wat kunnen vinden.Dit is Hotel Haarhuis. Dit zit midden in het centrum tegenover het station.Dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.  Alleen zijn ze wel het station aan het verbouwen en aan de overkant is het dus wel een bouwput......Dit is Hotel Blanc. Dit zit in een zijstraat vlakbij het station. Tijdens de vorige concerten van Marco hadden ze schilderijen in de stijl van symphonica gemaakt. Wie weet dit jaar witte kamers??? Lijkt me dus al gezellig! Bovendien zijn ze ook heel aardig wat ik heb zo'n schilderij aangeboden gekregen......

Dit is hotel Westend. Dit ligt aan Sportcentrum Papendaal (buitenkant van Arnhem) Dit is een van der Valk hotel.Dit  Pension Warnsborn ligt aan de schelmseweg. Ziet er knus uit, het gedeelte rechts hoort er ook nog bij.Dit is het Golden Tulip hotel in Velp. Dit ligt aan het Velperboekcircuit en is met de auto makkelijk te bereiken. Ook het Gelredome is goed te bereiken mits we natuurlijk niet met zijn 30.000 te gelijk naar het Gelredome gaan.

Wat is er verder nog te beleven in Arnhem??????

Je zou het niet zeggen met de graffity op de achtergrond maar het is toch echt zo Arnhem is " de beste binnenstad "


 
Dus dat moet leuk shoppen worden!!
De Korenmarkt

Rijnkade
Ik denk toch wel de toeristische trekpleister van Arnhem Burgers ZooWat ook leuk en bekend is, is het Openlucht Museum. Ik ben er neit in geweest en moest dus van buiten af foto's maken wat niet helemaal een goed beeld geeft. Het museum laat zien hoe de mensen vroeger hebben geleefd. Er is een molenaar, een bakker maar ook een plaggehut en boerderijen in de stijl van vroeger. Best leuk om te bekijken!!!
Ik weet niet of er liefhebbers voor zijn maar je kunt in PArk Sonsbeek heerlijk wandelen.
Toch nog naar Symphonica!!
Jaaaaaaaa ik ga toch naar Symphonica.!! In eerste instantie had ik dit jaar zoiets van mwaa laat maar. Maar ik heb van de week bij het Gelredome rond gelopen en op de tv wat beelden gezien en toen kreeg ik toch wel weer zin om te gaan. Ook de logjes die ik gelezen heb waren heel gezellig!! Nu zag ik vandaag op marktplaats kaarten aangeboden voor 25,- per stuk. Ik heb gebeld en ze waren nog niet verkocht dus ik ga zo de kaarten ophalen en dan morgen samen met een collega naar Symphonica!!!
Joepie!! Met z'n drieen naar Antwerpen!!
Vanmorgen vroeg ik aan een collega of ze toevallig geen zin had om mee te gaan naar Antwerpen. Zij vind een concert van Marco ook wel gaaf om mee te maken. Alleen ze moest ze het even met haar vriend overleggen. Maar op een gegeven moment kwam ze naar me toe dat ze mee ging en dat nog een collegaatje mee gaat. YESSS gezellig met drieen naar Antwerpen. We moeten wel een eind rijden dus het wordt 14 maart er vroeg uit want we willen natuurlijk ook nog even shoppen!!  We weten alleen nog niet of we blijven overnachten of we dat we 's avonds terug rijden maar goed dat zien we nog wel. Ik zat alleen nog een beetje met mijn verjaardag ik ben 11 maart jarig en dan zou zaterdag de 14e wel een mooie datum om het eventueel te vieren maar dan vier ik het wel een andere dag!!
WAUW!!!!!!!!!!!!!!

Net hele kleine stukjes van Witlicht gezien in Boulevard. Wauw die film lijkt me echt me heeeeeeeeeeeeeeeeeel mooi!!!!!! En volgens mij is het met de acteerkunsten van Marco helemaal goed gekomen. Ik zit in december in bioscoop!!!!!!!!!!!!!!! Jullie ook????

"Ik loop op de ruïne
Van mijn gevoel voor jou"