Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Living Statues
Vanmiddag even naar Living Status geweest. Pffffffffff ik was niet de enige, wat een drukte overal. Maar het was wel de moeite waard. Sommige hadden er echt veel werk van gemaakt. En ja kinderen zijn altijd leuk!!!!

Statues by night

Dit weekend is er World Statues in Arnhem. Gisteravond had je Statues by night. Leek me wel apart die levende beelden in de avond.

Baby gorilla

Van de week hebben mijn nichtje en neefje een paar daagjes bij mijn moeder gelogeerd. Die vinden het geweldig ombijoma te logeren. Woensdag is ma met ze naar het Land van Jan Klaasen geweest. Toen moest ik nog werken, maar gisteren is mijn vakantie begonnen!!! En zijn we met zijn allen en de buren van ma naar Burgers Zoo geweest

Verslag Delfsail
In eerste instantie zou ik niet naar Delfsail gaan. Het is voor mij kortweg 200km heen rijden en dan ook weer terug. En had daar niet zo heel veel zin in tenslotte ook al Antwerpen en Zeeland gehad.. Maar een paar weken gelden kreeg ik een smsje van Jeannette of ik de 22e nog ging. Ik heb dus geantwoord dat het niet mijn bedoeling was, het is zover weg. Maar ja dan krijg je het antwoord dat dit waarschijnlijk toch wel de laatste keer dit jaar is dat hij optreed. En dan zijn we toch wel weer verkocht, GELUKKIG!!!! Wat was het weer gaaf en wat heb ik weer genoten!!!!

Fotowedstrijd Waterpret
Mijn sterrenbeeld is vis en ik voel me dan ook als een vis in het water. Door tijdgebrek ben ik de laatste jaren ben ik minder in het water te vinden dan dan vroeger en ja ach je wordt ook wat ouder hč. De meeste foto's zijn dan ook van een aantal jaren terug...ook wel te zien trouwens.
Met mijn ouders en zus heb ik jaren op een camping in Giethoorn gestaan. Daar heb je veel water en we hadden daar dan ook een boot. We gingen dan heerlijk een hele dag varen.


Bij een meer legden we dan aan zodat we lekker konden zwemmen.

En je bent soms zelf is even aan het prutsen en je maakt dan een ' zeilboot' .


Toen ik een jaar of twaalf was hebben mijn ouders de camping op gezegd. De boot hebben we nog een 2 jaar gehad maar toen hebben ze ook die verkocht. Vind ik soms wel jammer. Als het zo warm is krijg ik wel weer zin om te varen!!!!


Zo rond mijn 8e geloof ik, gingen we regelmatig naar het Gardameer ( Torri del Bonaco)  op vakantie. Soms gingen we naar een markt, een plaatsje bezoeken of naar een pretpark (Gardaland). Maar over het algemeen waren we toch van 's morgens tot  in de middag aan het meer te vinden
Vooral 's morgens stonden er wel eens golven en wat is er mooier dan met je luchtbed de golven op.
Ik was eigenlijk wel de hele dag in het water te vinden. Van de stijger af springen, visjes vangen met een plasticzak.......( later kreeg ik een netje!!!) of ballen over gooienEen aantal jaren later zijn we op doorreis van de vakantie nog eens wezen kijken. We hadden toen de hond Bram nog en ook hij vond het helemaal te gek!!!! ( hoewel hij op de foto dan net uit het water loopt)Op een gegeven moment zijn we met de vakantie's gaan kamperen. Over het algemeen waren er wel zwembaden bij de camping en ook daarin heb ik me prima vermaakt, beetje duiken, handstandje doen.


Iemand misschien toch nog over??
Heeft er iemand misschien, toevallig nog een kaartje voor de 20e voor de Silent Army over???????????? Ik hou me ten zeerste aanbevolen om hem over te nemen!!!!
Fotowedstrijd relaxen
Ik wilde dat ik soms eens wat meer tijd had om te relaxen.  Af en toe ben ik net zo'n vliegende hollander. Snel uit het werk eten, dan snel sporten ( paardrijden of squashen) dan snel naar huis spullen klaar maken voor de volgende werkdag, dan nog even douchen en dan is er soms net nog even tijd om voor de tv te hangenmet dit uitzicht......Maar goed nog een paar weekjes en dan hebben we vakantie en dan gaan we wel heerlijk relaxen!!!!

Maar mijn neefje Seb ligt er hier toch wel heerlijk relaxed bij!!


Mijn pony kwam ik zelden liggend tegen in de wei, maar deze keer was het me gelukt om een  kiekje te makenHeerlijk zonnebaden in de zonBest wel relaxed een bioscoopzaal bijna voor je zelf!!!Vorig jaar kwamen we bij de living statues dit beeld tegen. Hij ligt er lekker  bij .......Laatst was er op Terlet een zweefvliegwedstrijd, ik geloof het NK. Daar zijn we even wezen kijken en hier wordt een zweefvliegtuig de lucht in getrokken om te gaan zweefvliegen. Het lijkt me wel mooi , heerlijk stil, maar doodeng....Maar was dit nu ook zo relaxed vliegen????????Als je zitplaatsen hebt tijdens een concert is het heerlijk relaxed wachten tot het concert begint. Geen gestres met naar binnen rennen. Maar ja vooraan is het wel gaaf!!!!!!!!!!!!


Gezellig in de pauze op het werk steengrillen, even de zinnen verzeten!!!!

Fotowedstrijd Zomerliefde
Bij zomerliefde denk ik al gauw aan vakantieliefde maar daar is vast en zeker al genoeg over gelogd. Ik ben dus eens even verder gaan denken en bedacht me dat dieren toch ook wel zomerliefdes kennen?? Ik ben eens even tussen mijn foto's gaan kijken en op internet en ja hoor zeer zeker kennen dieren ook zomerliefdes!!!!Wat films betreft lijken me dit toch wel zomerliefde....
"Je haalt je schouders op
Fluitend loop je door"