Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Fotowedstrijd dagjes uit!
Het is heerlijk om er af en toe is een dagje er op uit te gaan!!!!!

Altijd leuk om met de familie een dagje naar de dierentuin te gaan, maar vooral de speeltuin is voor de kinderen leukWat ik ook leuk vind is om een dagje met de trein naar Amsterdam te gaan. De laatste keren hoorde daar een bezoek aan de Albert Kuip bij maar ook Madame Tusseaud vind ik de moeite waard. Hoewel ik daar het eerste gedeelte altijd doorheen sjees.

Of als moeders met vakantie is met de familie bij haar op bezoek en dan met z'n allen "op pad met  Wouter de Kabouter"En vanzelfsprekend een dagje tussen de paardenOf een dagje tussen de boeken op een boekenmarkt!!!!! Laatst nog in Bredevoort en volgende week naar Deventer.Of een dagje Texel.Er zijn ook zoveel leuke dingen!!!

Fotowedstrijd Romantiek
PFFFF leuk onderwerp romantiek als je vrijgezel bent!!!!  Maar eens kijken wat we er van kunnen maken.

Ik ben dus alleen maar ik heb daar eigenlijk niet zo heel veel moeite mee. Ik ten slotte doen en laten wat ik wil. Wil ik iets anders in huis,gewoon doen. En ik hoef geen ' ruzie ' te maken over de tv of de computer  Maar soms lijkt het me ook wel fijn om een man te hebben al is het maar op deze manier       !!!!!

Maar dit is ongeveer mijn voorstelling van romantiek

Maar ook samen een strandrit maken..........Zo lief......
  
fotowedstrijd zon,zee en strand
Ik vind de zee een machtig iets. Zo geweldig groot.

Met vakantie ga ik dan ook graag richting zee. Alleen hou ik niet van dat hele warme weer en vind ik het klimaat hier op zich wel best en blijf ik de laatste jaren lekker in Nederland. Ok er zitten hier dagen bij met regen bij maar als het goed weer is, is Nederland ook mooi!!!

Vooral als er wind staat is de zee gaaf!!!! Hoewel je wel gezandstraald wordt....

Ondergaande zon...Nichtje in de bolderkar


Heerlijk met het paard op het strand. Helaas ben ik dit niet zelf. Ik heb ooit een keer een strandrit gemaakt, heerlijk door de branding. Maar zo met de koets lijkt  me ook een keer gaaf!!Zalig zon zee en strand!!

rijnfeest in Rhenen
Elk jaar is er in Rhenen een hele week feest. Er komen dan de hele week allerlei artiesten. En dan ook grote artiesten. Marco natuurlijk weer net niet.......   Maar ach Rene Froger, Jeroen van de Boom , Gordon, Jan Smit, Nick & Simon, van Velzen Guus Meeuwis zijn toch ook niet de minste en dan heb je ook nog  Jannes, Wolter Kroes, etc. Alleen is het toch wel lastig om daar een aantal avonden te zijn, er moet toch gewerkt worden en het is voor mij toch nog 75 km even heen en weer rijden. Ik ben afgelopen zaterdag voor het eerst daar geweest  en het was zeer geslaagd. Het begon om 20.00 uur maar mijn vriendin is Froger fan en we wilde vooraan staan dus waren we er lekker op tijd.


Het was nog wel even afwachten of  René Froger er zou zijn. Nadat hij vorige week nog pas zijn vader had begraven, en dat nog zo kort na zijn moeder, hadden we er begrip voor gehad als hij niet zou komen.  maar in de krant stond dat hij er  zou zijn. Op een gegeven werd er een programma wijziging aangekondigt. We keken elkaar even aan van nee hè, het zal toch als nog niet dat Rene niet komt. Nee gelukkig niet, alleen had Gordon zich ziek gemeld en daar kwam Lee Towers voor in de plaats.

Eerst kreeg je nog optredens van dansscholen uit Rhenen. Op een gegeven moment was er groep die bestond uit kinderen. Daar stond zo'n schattig ventje tussen!!!De eerste artiest die op trad was Jeroen van de Boom.  Hj trad zo'n half uur op en daarna moest hij door naar Aalsmeer.  Hij kwam ook nog langs bij het publiek alleen net niet bij ons....Na Jeroen konden we bij komen met Lee Towers. Hij heeft een goeie stem hoor, maar voor de rest heb ik er niet veel mee. Alleen You never walk allone is wel een gaaf nummer


En ja  toen kwam René. Hij was speciaal uit Spanje hiervoor terug gekomen. En dat was de moeite waard!René met zijn zoon"Kadootje....."

Heerlijk nummer!!!!!!!

Zwart/wit is toch ook wel apart

Nick, Ferry en Armando @Sea
Vrijdagavond stond ik dus met mijn moeder bij de 538 box bij CAS. En wat doe je al zo niet tussen 40.000 mensen , juist mensen kijken..... En toen viel mijn oog in een keer op Armando!!!! Stond twee rijen achter ons lekker tussen het publiek


Even later zie ik Nick en Ferry  boven voor me neus in die box staan en een lol dat ze hadden!! Van te voren moesten ze nog even de stem smeren met Heineken.......
CAS weekend!!!!
Zoals zovele ben ik ook afgelopen vrijdag met mijn moeder richting Zeeland gereden. Heerlijk een lang weekend relaxen!!! ( nou ja twee avonden CAS kan ik niet echt relaxen noemen...) Wij zijn om een uur of half elf 's morgens richting Zeeland vertrokken, TomTom ingesteld naar Scharredijke waar we het huisje hadden gehuurd. Gelukkig geen file gehad onderweg, ja in Zeeland even bij de stoplichten voor de stoplichten. Hoewel een fiel kon je het eigenlijk niet eens noemen. Om 13.00 uur waren we al bij het huisje. Alleen je mag er pas om 15.00 uur in. Maar dat wisten we en we hadden de fietsen mee genomen en wilden in de tussen tijd gaan kijken waar we moesten zijn voor CAS. We mochten wel de auto bij het huisje zetten. Daar aangekomen waren de schoonmaaksters nog bezig. Aangezien we gekoeld spul bij ons hadden leek het ons wel handig als we dat alvast in koelkast konden zetten, en dat mocht!!! Even later gingen zij weg en hebben we maar meteen alles uit de auto gehaald. En nog maar even een beetje misbruik van de situatie gemaakt en hebben we meteen maar even een pan macaroni klaar gemaakt en opgegeten. Het was trouwens een fijn huisje. Aardig inrichting (behalve sommige lampen vreselijk!!) en een ruime tuin. alleen was de badkamer beneden en dat was toch wel even wennen.


Toen we het eten op hadden hebben ze de fiets gepakt richting Brouwersdam. Na 10 minuten waren we bij de dam maar we moesten de grote weg oversteken maar waar????? Op een gegeven moment zijn we maar de weg over gestoken en met de fiets aan de hand over een smal pad door de struiken naar boven geklomen. alleen stonden daar alleen maar hekken, hoe ver je keek!!!!! We snapten er helemaal niks van. Na wat heen er weer fietsen kwamen we eindlijkiemand tegen aan wie we  konden vragen waar we moesten zijn. Ja hoor hè hè gevonden. Bleek het nog simpel te zijn ook... We zijn ergens rechtsaf gegaan waar we gewoon rechtdoor moesten gaan.......nou ja je moet het maar net even weten!!!! OK we wisten nu waar we moesten zijn dus naar huis even thee drinken en omkleden. Om kwart over zes weer terug gegaan. We zijn eerst maar even bovenaan gaan staan en heb ik Anja even gebeld heo het haar was vergaan en of we aan konden sluiten. Anja en Suus stonden aan de catwalk maar helaas pindakaas konden we niet meer bij hun komen. Maar hoe dan ook we zouden elkaar zien, tussen al die mensen.
Ik ben maar eens naar beneden gelopen en zag links van het podium bij zo'n '538box' nog een plek aan de hekken vrij. Het was geen superplek maar ik kon wel het podium zien. En toen begon het feest met Racoon en daarna van Velzen. Die brachten het publiek al helemaal in de stemming


En ja toen was het de beurt aan Marco. Ik hoef er weinig over te zeggen maar volgens mij had hij het helemaal naar zijn zin!!!

Na afloop belde Anja nog waar ik stond  en jaaaaaa!!!! we hebben elkaar gevonden. Nog even gezellig na gebabbeld. En toen moesten we nog proberen te fietsen weer t agaan halen. Maar in hemelsnaam waar stonden ze!?!?!?! We wisten zo ongeveer wel waa stonden maar in het donker en dan met al die mensen was het lastig zoeken. Eerst waren we verkeerd maar daarna hadden we snel gevonden. Na wat slalommen tussen de mensen door waren we in een kwartier weer thuis, Na een douche en wat te drinken naar bed, allen voordat ik sliep was het geloof ik vier uur....
De volgende morgen rustig aan gedaan. CAS begon om een uur maar we hadden iet zoveel zin om van 13.00 tot 23.00 uur daar te zitten/staan. Dus zijn we nog even op pad geweest. allen kamen we er om half zes achter dat Ilse da Lange snel zou komen. Die wilde wel zien dus snel weer op naar de Brouwersdam. AAAAAAAAAAAAhhhhhh wat een drukte

We hebben wel helemaal achteraan gestaan. Maar goed je bent in de sfeer en hoort de muziek. En in de schemer geeft  het wel een mooi effect

Na Ilse kwam de Golden Earing. Wauw wat kunnen de 'opa's' nog rocken zeg!! Het publiek ging helemaal los op Radar Love en When a lady smiles echt top.
Het slot stuk was dan Blof

ook bij hun was genieten. Super zoals het hele punbliek mee zong. Ed Kowalcyk kwam nog 2 nummers zingen. En ja toen was het alweer over...het ligt er aan wie er volgend jaar komen maar ik heb er wel weer zin in.
Zondag nog naar Renesse en Burgh-haamstede gefietst en even op de dam wezen kijken wat een puinhoop en een stank ( wc.....) 

 en toen was het alweer tijd om de spullen te pakken. s 'Avonds nog even lekker wezen eten. We hadden een gebakken scholletje ( we houdden wel van een visje dus als je bij zee bent...)met frietjes en groenten.

Ik heb nog foto's in het fotoalbum geplaatst
"Ik ken mezelf niet meer
Niets is nog vertrouwd"