Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Lekker lunchen!!!

Vandaag ( de laatste tijd wel vaker) moest ik voor mijn werk in Apeldoorn zijn. Het is echt een hele gezellige groep daar. Volgende maand zijn er vijf jarig en die hadden gezamelijk vandaag een lunch georganiseerd. Ik viel dus met de neus in de boter!! Nu gebeurt mij dat wel vaker dat als ik Apeldoorn moet werken ze daar iets georganiseerd hebben , vorieg keer hadden een aantal chinees gehaald of er is een barbeque. Ik zei vanmiddag ook ' of jullie doen dit vaak of ik heb geluk'  het antwoord was dat ik geluk had......jaja

Er was brood, zalm, varkensvlees, garnalen gehaald en die hadden ze heerlijk in de tuin op een paar bakplaten gebakken. Iemand had sla gemaakt met appel, rozijnen, en allerlei noten was ook verrukkelijk. Zo wil ik wel werken!!!En als afsluiting nog even een lekker ijsjeDat is even schrikken zo'n fotocamera...of was ik het nu waar hij van schrok????? 

Help !!! witlichtpakket samsung b300
Ik heb twee weken geleden een samsung b300 gekocht met een witlichtpakket. Ik heb toen via www.witlicht-mobile.nl een ringtone gedownload. Die staat nu bij serverberichten maar als ik dan verbinding maak geeft hij aan realtones voor samsung SHG a670 worden niet ondersteunt kies een ander toestel in de lijst. Op zich duidelijk allemaal ware het niet dat dit toestel niet in de lijst staat en als ik het met een ander toesteltype probeer lukt het ook niet. Ik ben in middels al bij de winkel geweest en ik ben aan het mailen met de helpdesk ( van t-mobile) maar echt zinnige antwoorden krijg ik ook niet....Ik krijg meer het idee dat ze niet eens weten wat het het witlichtpakket is....Ik krijg o.a. als antwoord terug dat het toestel niet geschikt is voor die ringtone....Terwijl ik heb aangegeven dat ik een toestel heb MET witlichtpakket. Ik probeer ze bij de helpdesk nu duidelijk te maken dat het toch wel raar is als een toestel met een pakket verkopen wat dan niet werkt.

Nu heb ik op de logjes gelezen dat er meer fans zijn die een toestel met een witlichtpakket hebben gekocht. Heeft iemand misschien een idee wat ik moet doen?????
Boekenwurmen...
Afgelopen zaterdag ben ik met een vriendin naar een boekenmarkt in Bredevoort geweest. Heerlijk tussen de boeken neuzen. Niet dat we
nu van die boekenwurmen zijn en alleen maar lezen maar zo af en toe gaan we naar zo'n boekenmarkt. Aangezien Bredevoort echt een leuk stadje is en ze daar een lekker bakkertje hebben gaan we er graag naar toe!!De eerste zondag van augustus is er altijd een hele grote in Deventer daar gaan we dit jaar ook weer naar toe, kan ik me nu alweer op verheugen!!. Eerst zochten we nog wat voor onze verzameling ( Kameleonserie, Biancaserie, Catherine Cookson, Stephen King) maar eigenlijk hebben we die allebei nu wel redelijk kompleet, die we nog willen hebben komen we niet tegen.... Maar toch komen we elke keer nog weer leuke boeken tegen. Weten jullie misschien nog een mooi boek?

Wat zou je doen met 25 miljoen....
Vanavond gaat het gebeuren de jackpot van de staatsloterij gaat vallen. Ik zelf doe er niet aan mee (toch wel een erg kleine kans om wat te winnen) jullie wel????? Maar ik zit wel te denken wat zou ik er mee gaan doen als ik het zou winnen?????
In ieder geval een huis en een andere auto kopen. En dan minder gaan werken, nu werk ik fulltime en dan zo twee drie dagen gaan werken. Ik zou wel blijven werken want constant thuis heb ik ervaren is ook niet alles.  Ik zou wat aan familie geven. En ik zou dan denk ik weer een paard kopen. Het paard waar ik nu op rij kan ik kopen voor 20 miljoen......maar ja dan hou je zo weinig over hè( had de eigenaar voor de gein tegen iemand gezegd) En ik zou wat aan de goede doelen schenken.
Ach voor de rest ben ik gezond en dat is meer dan waard dan al die miljoenen!!!!!
Maar zouden ze die 25 miljoen beter niet kunnen delen zodat meer mensen er van kunnen 'profiteren'?????
Gelredome is thuishaven van Marco
Stukje uit de Telegraaf van vanmorgen. De KNVB vind het Gelredome de thuishaven van Marco. Mag van mij, heb ik helemaal niks op tegen!!!!!!!!!!!!!!!

Vitesse en de directie van stadion Gelredome streepten maar liefst 45 van de 95 beschikbare speeldagen door. De gemeente Arnhem voegde daar nog eens zeventien knelpunten aan toe. "En dan durft meneer Van Amstel (stadiondirecteur Jasper van Amstel van Gelredome, red.) nog te zeggen dat ze met ons meedenken", schampert Kesler. "Ze zijn daar volledig de weg kwijt. Gelredome is door Karel Aalbers ooit bedacht als voetbalstadion, maar dat kun je het met de beste wil van de wereld niet meer noemen. Als je een dermate hoog aantal knelpunten aangeeft ben je niet meer constructief bezig. Gelredome is de thuishaven van Marco Borsato en andere artiesten, niet van Vitesse. Gelredome heeft alle recht om het te doen zoals ze het nu doen, maar op deze manier lijkt het mij verstandiger dat Vitesse elders gaat voetballen."

Deze reactie op de site van de telefgraaf vond ik wel leuk

Maak marco borsato maar direkteur van gelredome en we gebruiken het voor concerten worstel,en andere vechtgala,s we trekken dan ook nog onze oosterbuuren naar het stadion.I.p.v.plunderende hooligans komen er nu mensen die misschien eerst gezellig gaan winkelen.dus 2vliegen in een klap.

"Geen sterveling voorspelt of ik het morgenlicht zal zien
Dus ik hou me vast aan dat wat tastbaar is"