Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Kane in de Kuip!!
Gistermiddag om17.00 op de trein gestapt naar Rotterdam om naar het concert van Kane in de Kuip te gaan. Ik was al een poos niet meer naar een concert van hun geweest en de Kuip leek me een uitstekende gelegenheid om er weer eens naar toe te gaan. Meestal ga ik met de auto maar ik was alleen en de terin verbinding was goed dus maar eens met de trein gegaan. Ik had alleen bijna de trein gemist naar Rotterdamde conducteur floot al toen ik  vlakbij was. Ik was op de fiets naar het station gegaan maar ik was natuurlijk weer  op het laatste moment vertrokken en ik had wind tegen en het was behoorlijk klimmen. In de haast weer vergeten de jas uit de fietstas te pakken. Het was behoorlijk druk in de trein opeen bepaald stuk moest ik zelfs staan. Maar ik had zitplaatsen dus maakte het me niet zoveel uit.

Op het station in Rotterdam Stadion bedenk ik me in een keer hoe krijg ik de fotocamera nu naar binnen gesmokkelt nu ik geen jas heb??? ( meestal heb ik hem onder mijn jas om mijn nek hangen). Ik kreeg het idee om de camera maar aan de riem te hangen achter op mijn rug en dan de blouse er over heen te hangen. Ik kom bij de ingang en er werd gezegd dat je gefouilleerd zou worden. Ik  kreeg dus wel evejn de zenuwen. Maar gelukkig heeft hij alleen in mijn tas gekeken en moest ik mijn brood inleveren.....ik was bang dat het hongerlijden zou worden maar dat viel mee! Had nog een zakjechips, snoep en een bidiworstje mee genomen. En je kunt daar natuurlijk wat halen maar het was druk in de rij om muntjes te kopen en daar had ik natuurlijk weer geen zin in.  Maar we waren binnen, want een knus stadion is de Kuip toch.
Om 20.00 begon het voorprogramma. Ik weet niet wie het waren maar ik zou daar in ieder geval geen cd van kopen...niet mijn smaak.

Eindelijk om 21.00 uur kwam Kane op

Het was alleen jammer dat af en toe het geluid niet helemaal super was. Oke oke Kane is natuurlijk redelijk ´doe je haar met een gitaar´ om even met de woorden Edwin Evers te spreken, maar het suisde je soms geweldig in je oren en je hoorde Dinand niet. Maar dat wil niet zeggen dat het geen goed concert was maar ik zelf heb betere concerten gehad.  Het laatse half uur heb ik helaas gemist omdat ik de trein van tien over half weer wilde hebben. Ik had hem ook om tien over half twaalf kunnen nemen maar dan was ik pas om half twee weer in Arnhem. Ik vond het wel wat jammer maar ik had het ook koud gekregen en ben dus toch maar gegaan. Nog bijna de trein op het centraal station in Rotterdam gemist. Hij zou normaal van perron 13 vertrekken maar ik hoorde net dat de trein naar Utrecht van perron 15 vertrok. Voor de rest stond er nergens iets opperron 15 of het de juiste trein was en ook niemand om het  te vragen. Maar gelukkig was het de juiste en waren we om half 1 weer thuis.
Zonder telefoon....

Begin juni kwam ik er achter dat mijn telefoon het niet meer deed. Alleen dat was vlak voor dat ik die paar dagen naar het concours in De Steeg zou gaan. Nu heb ik Adsl+telefonie van Orange en zit de telefoon gekoppeld aan de modem .Als ik de modum uitschakel heb ik wel een pulsetoon. Alleen dan bel ik via KPN en kan ik dus betalen terwijl ik nu gratis bel. Toch de boel maar zo ingesteld zodat ik in ieder geval bereikbaar ben ( wel irritant als ik wil internetten want dan moet ik de modum weer opstarten)  Toen ik weer tijd had meteen de helpdesk gebeld. Alleen dus via KPN maar dat was ook weer niet handig want dan konden ze de lijn niet meten. Ok dus maar de mobiel gepakt, Ik heb geloof ik net 3 minuten gesproken was het beltegoed op . Toen heb ik maar een mailtje naar de klantenservice gestuurd. Voordat je daar een reactie van terug krijgt ben je ook weer een paar dagen verder. Maar ik moest eerst maar eens een ander toestel proberen. Ik kan via KPN bellen dan lijkt het me dat het niet aan de telefoon ligt maar ik moest toch een ander toestel proberen. Ik heb 's avonds bij moeder dus een ander toestel mee genomen. Zo als ik al verwacht had was met dat toestel de lijn ook dood. Ik heb de volgende dag maar weer gebeld. Alleen was ik binnen 5 minuten mijn ? 10,- beltegoed weer kwijt. Dus maar eens naar de winkel gegaan van Wanadoo, maar natuurlijk kunnen ze je daar niet helpen. Dus maar weer een mailtje gedaan. Na twee keer gemalid te hebben geen reactie. Dus maar weer gebeld, moest ik een draad vervangen. Maar nog steeds niks. Weer gemaild want dat bellen kost me handen vol geld, ik heb dus ook gevraagd wat daar mee gaat gebeuren. Het enige wat ze doen is het abonnements geld verlagen... Maar je hoort weer niks op de mail. Totdat ik mailde dat ik verwachte tot ze de volgende dag antwoord gaven dat ik anders genoodzaakt ben het contract op te zeggen. En ja hoor ik krijg een reactie. Ik moest een vragenlijst invullen over want voor een aansluiting ik heb , waar de box staat hoe de telefoon is aangesloten etc. Die heb ik ingevuld en weer gemaild. Ben benieuwd hoe lang het nu weer wachten is... Ik zit nu al een maand zonder telefoon...........Maar als het lang duurt ga ik toch maar eens kijken voor een andere provider. Maar ja of je daar veel mee op schiet???

Mijn antwoorden
Ga je naar de concerten?

Ja zeker! Ik ga weer 7 avonden (waarschijnlijk worden het er acht) genieten van de concerten. Ik ga drie avonden zitten, toevallig allemaal in vak 121 en dan in het vak ook weer bij elkaar in de buurt. De andere avonden heb ik Goldkaarten.

Eén avond de 18e ga ik met Anita. Zij zou met Symphonica ook een keer mee gaan maar ze werd helaas ziek. Maar deze keer gaat ze weer mee!

Kom ik in het wit?

Zeker weten heb ik iets wits aan, Als je de vorige keer niet in het rood was viel je toch wel uit de toon. Dus dat wordt deze keer een witte blouse en t-shirt aan. Hopelijk gaat iedereen in het wit, het is zo mooi als zo'n heel stadion in een kleur is!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben je de vorige keer naar Symphonica geweest?

Ja zeker......10x zelfs. Het heeft zelfs de krant  'de Gelderlander' gehaald en dat hebben weer  andere media gelezen. Die vonden dat blijkbaar zo interresant  zodat ik 3x bij Radio Gelderland ben geweest, RTL4 is bij me geweest en TV Gelderland heeft me laatste avond gevolgd. Symphonica 2006 is voor mij dan ook hèèèèl apart geweest. Vorig jaar ben ik 3x bij Paul de Leeuw geweest. Dat was ook een geweldig feest.
Dit jaar sla ik over. Ik ga deze keer liever naar andere concerten....

Welke liedjes wil je graag horen??

Pff dat is moeilijk. Ik vind alle cd's goed!!!! Maar "Als geen ander ''  en ' De Waarheid " zijn toch wel mijn cd's. Dus hopelijk komen van deze cd's wat liedjes voorbij. Ik ben fan geworden vanaf De Waarheid dat nummer vind ik nog steeds heerlijk om te horen. Maar ook Dromer zou ik graag horen.En zo kan ik nog wel even doorgaan....

Verwachtingen film,tour en cd

HOOG!!!!!
Noodweer in Arnhem
Tjonge jonge wat een noodweer was het vandaag in Arnhem. Het begon vanmorgen al dat het vies benauwd warm was ( dat is voor mij ook noodweer.......) Maar het was zonnig met behoorlijk wat wolken. Dus nog lekker gaan paardijden, het was onder de bomen nog goed te doen. Om een uur twee was ik weer thuis en maar goed ook wat er kwam een donkere lucht aan en begon aan allerlei kanten te onweren. Het begon op een gegeven moment eerst nog behoorlijk te regenen maar toen ging het los!!! Het begon te hagelen met stenen zo groot als pingpongballen ( op de foto zijn ze al wat gesmolten)
 en echt te stormen De bomen gingen te keer als een gek. Het duurde maar een paar minuten. Toen ik naar buiten keek zag ik de buurman met een behoorlijke tak lopen.  Ze hebben de camper voor de deur staan dus maar even gaan praten. De camper had alleen wat schade aan de antenne Ik was bij mijn moeder en gelukkig was hier niks bijzonders aan de hand. Alleen de tuin zag er niet uit. Overal blad en de bloemen hebben natuurlijk op hun kop gehad. Ik ben wel meteen even bij mij eigen thuis gaan kijken wat ik had de auto onder een boom staan. Maar gelukkig bij mij ook niks aan de hand alleen een beetje naar binnen geregend maar volgens mij was het bij mij niet zulk slecht weer geweest. Onderweg naar mijn huis stond onder een viaduct stond wel een behoorlijk plas water.....


Toen ik weer thuis kwam stond mijn moeder nog met de buurvrouw te praten en die zei toen dat haar zoon in de buurt was gaan kijken want er was een boom omgewaaid. Het was inmiddels droog geworden dus ik ben maar eens gaan kijken.

Het begon met een paar bomen die omgewaaid waren

Eerst een flinke tak op straat


Toen een boom in de voortuin op de auto en door het raam van het huis

Nog eens verder gaan kijken en kwam toen bij een waterballet terecht

Voor sommige is het leuk om door heen te rezen  maar het is voor de toeschouwers nog leuker als ze stranden!!!Zelfs onze vrienden van de politie zijn niet te beroerd natte voeten te halen. Maar volgens mij vonden ze het wel leuk wat ze kwamen regelmatig voorbij rijdenEen trolleyleiding gebroken door een boom

Ik kwam nog een collega tegen die zei dat er ergens een dak van een pand was gewaaid. Ach we waren toch al onderweg dus ook daar maar langs gegaan

Ik heb dit soort dingen alleen maar op tv gezien maar nu was het hier in Arnhem echt mis en dat na een korte maar zeer heftige bui!.
Heerlijk tussen de paarden

Ik heb heerlijk een paar dagen ( van afgelopen donderdag tot en met zondag) alleen maar tussen de paarden gezeten Even alleen maar paarden. Die 'zeuren tenminste niet van kun je dit even navragen of kun je even koffie regelen voor de vergadering maar bovenal even geen telefoon.....lekker rustig
Ik ben met een vriendin naar Outdoor Gelderland in de Steeg geweest. Dit is redelijk groot concours hippique met verschillende disciplines. Maar springen en dressuur zijn wel de belangrijkste.
Ook zijn er verschillende shows

Touwtrekken met kinderen tegen een paar geweldige Belgische paardenkrachten.Er is meteen een kasteelfair aan gekoppeld waar verschillende demonstratie's zijn( hondentrainig, kookdemonstratie's etc) We zijn even bij een demonstratie van een valkenier wezen kijken. Hij had o.a. valken, uilen, sperwers een zeearend en zelfs een witkop gier bij zich.

Dit is Guus......Guus heeft ooit een beetje nare ervaring met de kist gehad maar daar hadden ze wat op gevondenHij liet de uilen over het publiek vliegen om duidelijk te maken dat je ze niet hoort vliegen en inderdaad je hoorde helemaal niks.


Het zijn wel lange dagen die we maken van 's morgensvroeg tot 'savonds laat en we zijn op de laatste dag doodop en gaar. Maar het was super weer heerljk temperatuurtje alleen de eerste avond en de volgende ochtend hadden we regenen waardoor we op de parkeerplaats even met de auto in de modder aan het glijden zijn geweest maar daarna was het super. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar dan gaan we weer van 3 t/m 7 juni!!!!
Ik heb hier nog even een filmpje van Anky in de kur op muziek

 

Grootste Bingo Jeroen,Nick&Simon gespot
Gisteren was er in het Gelredome de Grootste Bingo ooit!!! Ik ben er eens even heen getuft om eens te kijken wat er te beleven viel. Ik was er om een of drie en er was echt weinig te beleven. Er kwamen wel wat mensen naar buiten maar dat waren medewerkers. Alleen op een gegeven moment kwam Andre van Duin naar buiten. Natuurlijk had ik het fototoestel nog weer in mijn tas. Dus geen foto van hem. Op een gegeven moment kwam er een helikopter over vliegen en hoorde ik iemand van de crew zeggen dat de helikopter nu over kwamen ze met 3 minuten zouden landen en met 5 minuten er zouden zijn. Alleen wie het waren?????? Inderdaad een paar minuten later komt er zo'n big Audi aan rijden en stapte Nick & Simon uit.
Nick & Simon gingen snel naar binnen en de chauffeur ging een poging doen de auto weg te zetten. Niemand keek nog naar de auto dus zenuwachtig hoefde de chauffeur niet zijn maar in eens een knal Zat hij tegen een vlaggenmast met de auto De lachsalvo's kwamen dan ook los!!! 
Op een gegeven moment een hoop geroezemoes JEROEN VAN DE BOOM kwam naar buiten!!!!!!!!!!!!. Meteen een hoop meiden naar hem toe dus ik heb het maar aangekekenen en later maar een kiekje gemaakt

Ook kwamen er nog een paar oudministers naar buiten maar dat is niet interessant..

Nadat Nick & Simon een kwartiertje ofzo binnen waren geweest gingen ze alweer weg!!Toen werd het erg rustig rond het Gelredome en zijn we ook maar weer naar huis gegaan.
"Je richt je blik naar boven
Je vraagt je af waarom"