Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Stumper
Een collega van me kwam binnenlopen en hij had iets vast. Wat ik zo snel zag was het bruin en raar van vorm ( langwerpig  rommelig) Wat had hij nu bij zich?????? Het bleek dat hij een uil langs de vluchtstrook had zien zitten. Nu is het hun werk om die dieren weg te halen. Omdat hij een behoorlijke opdoffer had gehad van een auto was hij behoorlijk versuft en kon hij hem pakken. De stumper!!!!Toen hij hier binnen was kon je hem ook rustig aaien. Echt gaaf, echt lekker zacht die veren. De uil is hier bij een opvangcentrum afgeleverd en zal het waarschijnlijk wel overleven. Mooi om te zien als weer een dier is gered!!

Snel even een foto met de mobiel gemaakt....is wel te zienmaar gelukkig vonden we nog even snel een camera

data kwijt.......

In april moest ik hoog nodig mijn labtop leeg maken want die stond op ontploffen!!! Het leek me wel handig om een externe schijf aan te schaffen. Ik ben hier en daar is gaan kijken en ben toen bij Makro geslaagd. Het een en ander gebrand maar omdat de labtop zo vol zat en dus traag werd eerst alles maar even op de schijf gezet. Zodat ik de labtop opnieuw kon installeren  Op een gegeven moment wilde ik er foto's opzetten. Maar de computer zag de schijf niet meer. Ik nog op een andere computer geprobeerd ook niks. Oeps toen had ik dus een probleem. Op het werk heeft iemand er nog even na gekeken maar kon ook niks. Tja dan maar opsturen naar een bedrijf want bij de Makro gaven ze alleen geld terug. Maar ik wil graag de data terug!!!! Nu kreeg ik daar vandaag bericht over wat er precies aan de hand is... Ik geloof dat de hele schijf onderhand vervangen moet worden!! Het zou ?2200,- gaan kosten  Dat gaan we natuurlijk niet doen hč. Daar heb je tig nieuwe harde schijven voor. Alleen ben ik wel wat mails en foto's kwijt maar gelukkig niet zo heel veel maar toch baal ik wel.  Koop je een externe schijf om dit te voorkomen en ja hoor gaat het mis en dan al na maand ....

K van Karaoke
PPffff wat een lastige is dit zeg. Ik houdt me niet zo met karaoke bezig......Maar we gaan een poging wagen.

Het ´echte ´ karaoke heb ik nog nooit gedaan, maar het is wel heerlijk om na afloop van een concert even na te galmen in de auto!! Of tijdens het douchen even lekker een muziekje erbij. Ook met het schoonmaken in huis vind ik het lekkerder werken door lekker mee te zingen, en dan de volumeknop even omhoog!!!!

De laatste tijd vond ik ' make you feel my love ' van Adele een lekker nummer


Of de wat ruigere muziek zoals Kane, Daughtry, U2, Within Temptation


En nederlandstalig natuurlijk niet te vergeten zoals Blof, de Kast ( Syb) 
Wit Licht bij de Media markt

Ik zit net even achter het internet ( en dat op het werk......) even in de folder van Media markt te kijken En ik geloof dat ik daar even langs moet...laat ik nu ook net vrijdag vrij zijn!!! Het is alleen wel de folder van Arnhem , maar hij zal vast en zeker bij de andere filiaal ook te koop zijn. Ik ben alleen bang dat deze zonder de making of beelden zijn


 
Ook kreeg ik nog een mail van UPC Als je digitale tv hebt kun je via UPC on demand vanaf dertien mei Wit Licht zien.  Nu moet ik natuurlijk die dag  werken en 's avonds hebben we overleg....Ik weet precies hoe het werkt maar misschien blijft de film wel langer te zien via on demand en anders gaat toch maar dvd recorder aan en ach vrijdag ligt hij in de winkel!!!! 

Jaaaa tante geworden!!!!!!!!!!!!!!!!
Donderdagmorgen belde mijn moeder me op het werk dat mijn zus op het punt stond te bevallen .  Joepie!!! Nu nog afwachten.......Het kan dan in de middag geboren maar natuurlijk ook in de avond. Natuurlijk wilde we zo snel mogelijk gaan kijken als het er eenmaal was.  Maar we moeten een kleine twee uur rijden voordat we er zijn en als het wat later in de avond geboren zou worden zouden we niet meer gaan.  Om half vier had ik nog niks gehoord. Ik heb toen mijn moeder maar eens gebeld hoe het er voor stond maar zij had ook nog niks gehoord.  Maar gelukkig om iets voor half vijf belde mijn moeder ik was tante geworden van een neefje!!!!!!!!! Ik moet tot half vijf werken en ik heb dus meteen de boel opruimd want ik had ook die dag juist mijn auto weg gebracht om een kras bij te werken en die moest ik ook nog ophalen. Effe een gedoe.  Maar na bij mac Donald wat gehaald te hebben op naar Bergen op Zoom.

En hier is dan de nieuwe wereldburger SEB geboren op 7 mei 2009 om 16.15 en weegt 3560 gr

 
Gelukkig zijn grote broer en zus ook blij met Seb en zijn ze heel lief voor hem ( tot nu toe...) Jip had eerst  liever een zusje gehad ( had ze altijd al wel gezegd en ze was dan ook stil geworden toen ze hoorde dat het een broerte was)maar is nu superblij.
Het is wel geen super foto maar ik verwacht nog wel een mail met foto's van papa. Ik had al wel eerder een logje willen maken (tante is natuurlijk ook trots  ) maar donderdag laat thuis,gisteren gewerkt ( geen tijd gehad om tussendoor te loggen) en 's avonds squashen. En vandaag schoonmaken boodschappen etc...
"De tijd heeft spijt
Dat hij zich heeft vergist"