Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!!†Even korte voorstelling van mji. Ik ben FranÁoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Ben ik nu gek???????
Yesssssssss oktober wordt voor mij, en zeer zeker voor meerdere fans, een echte Borsatomaand!!!!! Ik ga heerlijk 7 avonden van Marco genieten
Alleen als ik me bedenk wat het me gekost heeft heb ik wel zoiets van jeeje hier had ook iets van kunnen doen waar je meer aan hebt en schaam me eigenlijk ook wel een beetje Ik krijg ook wel reacties van wat kost dat wel niet????? Maar ik ben niet echt iemand die een uitgebreide vakantie moet. Ik vind een weekje gewoon in Nederland al lekker. Kleding hoef ik ook niet echt veel te kopen want ik werkfulltime en heb een uniform. Ook ben ik zowiezo al niet zo'n fanatieke kledingkoper. Ook ben ik geen fanatieke stapper, vind ik gewoon niks aan. Als ik hoor wat sommige met carnaval ofzo uitgeven ga ik voordat geld liever naar Marco ( ach ieder zo zijn eigen ding). Maar ja je kunt natuurlijk ook met 2,3,4 keer tevreden zijn.En dat zou ik ook wel zijn (eehhh wel met moeite...)maar het is zo dichtbij en dan kriebelt het helemaal om te gaan......
De vorige keer vroeg iedereen ook van gaat het niet vervelen???? NEEEEEEEE zelfs na tienmaal niet.....Sommige verklaren me dus voor gek....
NR8??????????
Er stond een stukje op site van de Gelderlander Het is zaterdag al geplaatst dat er zaterdag avond nog een avond bij zou komen. Is misschien een beetje voorbarig geweest maar wie weet komt er nog een avond?

Mogelijk achtste Borsato-concert in Gelredom
zaterdag 24 mei 2008 | 15:42 | Laatst bijgewerkt op: zondag 25 mei 2008 | 21:55


ARNHEM ? De stormloop op toegangskaarten voor de concertreeks ?Wit licht? van Marco Borsato in het Arnhemse Gelredome lijkt niet te stoppen. Er is vandaag al een zevende optreden aan de serie toegevoegd.

De verwachting is dat in de loop van vanavond de kaartverkoop voor het achtste concert van start gaat.

,,Het is bizar wat we meemaken??, zegt een dik tevreden Gelredome-directeur Jasper van Amstel. Hij sluit niet uit dat de concertreeks ook na dat achtste concert verder uitgebreid wordt. ,,Met organisator The Entertainment Group is afgesproken dat we niet zeggen voor hoeveel optredens er ruimte is. Maar het zou zo maar kunnen dat we weer op tien concerten uitkomen.?? In het najaar van 2006 stond Borsato tien keer in Gelredome met zijn reeks van ?Symphonica in rosso?.

Fans van Borsato konden vooraf al toegangskaarten reserveren. Volgens Van Amstel zijn in die zogenoemde presale al twee shows zo goed als uitverkocht. Voor The Entertainment Group was dat reden om al vroegtijdig extra concerten aan het programma toe te voegen. Gisteren werden nog eens twee optredens van Borsato in Gelredome bekend gemaakt. De officiŽle kaartverkoop begon vanochtend om tien uur. De populairste zanger van Nederland betreedt nu op 10, 11, 13, 14, 17, 18 en 20 oktober het podium in het Arnhemse stadion.

Per show zitten er 32.000 mensen in Gelredome. De kaarten variŽren in prijs van 54 tot 74 euro. De concertreeks staat in het teken van het nieuwe album ?Wit licht? dat in september verschijnt. Die cd verwijst weer naar de gelijknamige film die later dit jaar uitkomt. Met het concertkaartje kunnen de fans straks gratis naar die film.


De zanger toont zich verrast door het enorme succes van de kaartverkoop van vandaag. ,,Ik vind het fantastisch dat mijn fans net zo uitkijken naar deze dynamische reeks shows als ik??, laat hij weten.
11-10 ook in verkoop!!!
Jawel ook 11 oktober is in de verkoop!!! Gold is weer binnen!!!!
poepoe...maar wel gelukt
Tjonge jonge was weer een gedoe vanmorgen. Maar YES weer gelukt. Voor de 20e in eerste insstantie maar een zitplaats gekozen omdat ik dacht dat Gold wel uitverkocht zou zijn. Dus ik had vak 105 rij 99 stoel 103.† Ik later toch is geprobeerd voor GOLD en JAAAAAAAAAAAAAA als nog gelukt. Alleen nu even kijken dat we de zitplaats kunnen verkopen.
10 oktober
Weet iemand wanneer 10 oktober in de verkoop is gegaan???? Ik heb gisteravond gekeken stond de datum er niet bij en bij de datums die er stonden stond er bij dat de officiele verkoop 24 mei zou starten??? Ik vind een beetje raar
Stadion zit nog lang niet vol bij Borsato?????
Een berichtje op de site vande Gelderlander kopt ' Stadion nog lang niet vol bij Borsato'†

ARNHEM/HILVERSUM - De leden van de Marco Borsato-fanclub hebben in de zogenoemde pre sale zo veel kaarten gekocht voor de drie Wit Licht-concerten in de Arnhemse Gelredome dat alleen voor maandag 13 oktober nog diverse plaatsen beschikbaar zijn.

Dat meldt de fanclub op haar internetsite. Daar wordt tevens de conclusie getrokken dat binnenkort de pre sale start voor een extra concert op dinsdag 14 oktober. De officiŽle voorverkoop begint zaterdagochtend om tien uur.

Ook voor mensen die geen lid zijn van de fanclub zullen dan genoeg kaarten te koop zijn, zegt een woordvoerster van The Entertainment Group, Borsato's management. Dat het contingent kaarten voor de fanclub nagenoeg uitverkocht is, wil zij niet bevestigen.

Ook over een extra concert naast maandag 13, vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober kan zij niets zeggen. "We bekijken hoe groot de vraag naar kaarten is en hoe het programma van voetbalclub Vitesse in elkaar steekt", is het enige dat ze kwijt wil.

Borsato kondigde tot nu toe drie optredens aan. Algemeen wordt verwacht dat er meer zullen komen, zeker na de reeks van tien Symphonica in Rosso-concerten in 2006, eveneens in Arnhem.


Misschien om mensen gerust te stellen dat ze zaterdag nog aan kaarten kunnen komen????
Hebbes!!!
HŤhŤ . Wat me van de week niet is gelukt†ging nu wel!! De veertiende GOLD!!!!!!!†Even snel op het werk ingelogd........Een keer vanaf de tribune kijken dan in het goldvak
Wie zit er ook in vak 121???
Ik zou het leuk vinden om te weten wie er bij mij in de buurt zit tijdens de concerten. Wie o wie zit bij mij in de buurt op
13 okt vak 121 rij 11 stoel 85
17 okt vak 121 rij 10 stoel 85
18 okt vak 121 rij 11 stoel 103 en 104??????
Yes!! 3 avonden witlicht

Yesyesyesyesyesyes drie avonden zie ik het wiite licht!!!!!
We zijn er drie avonden bij!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helaas geen goldkaarten ( volgens mij ook niet veel te koop) wat ik wel jammer vind maar goed wel 3 avonden vak 121!!! Volgens mij ook niet slecht!! Zit nu wel te denken had ik misschien gewone veldkaarten moeten doen???? Maar daar is het zo druk....En het belangrijkste is WE ZIJN ER† BIJ.†

Wat een gedoe was het zeg. Kom ik er om kwart voor zes achter dat ik mijn mobiele telefoon op het werk heb laten liggen.......En die had ik nodig om de kaarten te bestellen...... altans om ze te betalen. Ik zag het om dat moment even niet meer zitten†Ik wist niet wat ik moest doen om de kaarten te kunnen bestellen. Maar jaja er geen een lampje branden!! Ik heb iemand van kantoor gebeld of het goed was dat ik de telefoon ging halen, Dat was goed. Een geluk bij een ongeluk was dat ik vandaag een object had wat maar een kwartiertje bij† me vandaan is. Maar natuurlijk file onderweg. De moed zonk me weer helemaal in de schoenen. Je hebt hier traject controle dus ook maar de snelheid in gaten gehouden anders waren het wel hele dure kaarten...... Maar goed om iets over half zeven toen ik thuis kwam meteen de mail weer opgehaald maar nog niks, ik werd alweer wat blijer. En ja toen aan de slag. De eerste kaartjes had ik vrij snel maar toen kwan je er echt moeilijk doorheen. Maar na een half uurtje computeren hebben we ze.!!!

Ik geloof als het me niet zou zijn gelukt dat ik in oktober op vakantie was gegaan. Want ik woon heel vlakbij en vind het dus gigantisch irritant als Marco optreed zo vlakbij en ik er niet bij ben

Borsatoweek radio 538
Ik hoorde net op Radio 538 dat het volgende week Borsato week is op radio 538. Meteen is op de site gaan kijken dit is de link
http://www.radio538.nl/web/show/id=596832
Dat wordt bellen!!!!!!!!!!!!!! Hoewel....meestal kom ik er niet door......
"Als het doek voor altijd sluiten zou
Het slotakkoord gespeeld"