Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
weekendje achterhoek
Mijn moeder heeft een weekje in een vakantiehuisje in de achterhoek gezeten. Afgelopen weekend ben ik er naar toe geweest. Mijn zus,zwager en de kinderen waren er ook,dus de familie was compleet. Toen Jip het huis zag vond ze het een knibbelknabbelhuisje....

Nadat Tibbe zijn middagdutje had gedaan zijn we naar de speeltuin gegaan.  Tibbe vond de glijbaan een geweldige uitvinding. Hij is net een jaar dus maar met de kleinste begonnen. Toen hij er af ging lachte hij het uitOp een gegeven moment heeft mijn zwager hem op de hogere glijbaan gezet. Dat was nog mooier. Hij ging zonder twijfelen naar beneden!!! En als hij beneden was leip hij  meteen weer naar Eric dat hij er weer opgezet wilde worden!!!
Maar ja er moest toch een keer gegeten worden dus helaas de pret was ook een keer over.


Zondag met z'n allen 'op weg geweest geweest met kabouter Wouter ' Dat is een wandelroute van 1,5 km waar onderweg paaltjes staan van kabouters.


Je kunt ook een boekje kopen daar staat dan in wat de kinderen moeten doen bij zo'n paal of kabouter Wouter vertelt bijvoorbeeld iets over een heksenboom. In het begin vond Jip het eng maar op een gegeven moment liep ze door het bos te rennen kabouters te zoeken.


Na bezig te zijn geweest met kabouter Wouter zijn we daar als afsluiting maar even een pannekoek gaan eten
paardrijles
Ik heb de laatste jaren paardrijles vanINge gehad. Dat ging prima!! Maar helaas ze had er op een gegeven moment geen tijd meer voor. Nu had de vrouw( Marian)  van de eigenaar van Kellington ( paard waar ik op rij) besloten om ook te gaan lessen.Ze heeft  het zo kunnen regelen dat wij nu les op stal krijgen! Gisteren was het zover, Marian had eerst les daarna was ik aan de beurt. Poepoe dat was flink werken. Veel voltes ( cirkels) rijden. En dan van een grote volte naar een kleine en weer naar een grote volte. Als het goed moet dan dan op een nette manier,en dat is moeilijk.....Op een gegeven moment moest ik galoperen en dan een uitgestrekte galop. Kellington kreeg er op dat moment een beetje genoeg van hij begon wat tegen te stribbelen en nam even een behoorlijke sprong tussendoor.......Vlak daarna zijn we er maar mee gestopt wat het moet ook voor Kellington wel leuk blijven!!! Het was een vermoeiende les maar wel leuk!!!
Ik had voor vandaag een behoorlijke spierpijn verwacht maar gelukkig heb ik er geen last van!! Misschien toch niet hard genoeg gewerkt???????Effe bakkie doen????
Laatst wilde ik in een restaurant een kopje koffie bestellen en dit was de kaart, ik heb voor de leeuw gekozen .........                                             
cursus
Vandaag heb ik een cursus klantgericht telefoneren gehad. Een jaar of 5 geleden had ik al zo'n soort cursus gehad en dat vond ik vreselijk. Er zaten toen rollensspellen bij en dat vond ik echt helemaal niks. Via collega's had ik gehoord dat nu ook zo was maar  dat het best wel leuk was. Nadat ik deed gehoord zag ik er niet meer zo tegen op maar vanmorgen toch met lood in de schoenen er heen gegaan......Gelukkig was er ook een collega die ik goed ken dus scheelde ook weer.
Eerst werd er uitgelegd wat de 'regels' zijn van het telefoneren. Zoals met wat voor een woorden je de telefoon opneemt, de naam van persoon die je aan de telefoon hebt nog een keer noemen etc. Tja en toen kwam het, nu moest er getest worden hoe het in de praktijk ging. Hij had een soort telefoon in de kamer naast een gezet en daar moesten wij een voor een heen en belde hij ons op. Hij had ook bandrecorder aangesloten op de telefoon dus later werden de gesprekken van iedereen door genomen.  Tjonge jonge dat is raar zeg om je zelf dan te horen. Wat er bij mij heeeeeeeeeeel duidelijk uit komt is dat ik veel te snel praat.  Wat kan ik ratellen zeg. Daar moet ik echt wat aan doen.  Maar voor de rest vond ik het best wel goed gaan. Het bleek dat ze een mystery call hadden gedaan, Dat hadden ze ook opgenomen. Nu ik het terug hoorde wist ik ook weer hoe het was gegaan. Ze belde op met de vraag of ze iemand konden spreken. Maar die naam kende ik niet  Ik zeg dan echt  zo van "de heer Planken?????" Echt heel erg vragend. Ik lag helemaal in deuk. Maar ik had hun ook een beetje te pakken want ik vroeg op een gegeven moment voor welke firma ze werkte maar daar kwam ze niet helemaal uit vond ik trouwens al wel een beetje raar. Degene die de cursus gaf gaf ook toe dat ik haar daar een beetje mee in het nauw had gedreven!!!! Zo werd van iedereen de mysterie call besproken. Oh oh oh wat kunnen ze je het moeilijk maken. Als het bij iedereen altijd zo zou gaan dan zijn we allemaal onze baan kwijt!!!!
Op het laatst gingen we nog klachtenafhandeling behandelen. Fijn het lastigste op het laatst als je al helemaal gaar bent. Dat ging ook niet helemaal lekker. Ik had zogenaamd iemand aan de telefoon die een klacht had over de belijning op de weg. Ik vroeg dan zo wat is precies het probleem......oeps dat is niet zo handig want daar vergroot je de klacht alleen maar mee..Maar ach je hebt ook weer goede dingen.
Deze dag viel me reuze het was eigenlijk best wel gezellig!!!!!!!!!
"Het maakt niet uit waar of ik ben
Ik niemand om me heen herken"