Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
nog even 21-3...
Dit keer in mijn eentje naar Antwerpen gereden. Ik zag er wel een beetje tegenop . Ik was er al 2x geweest en ik had de navigatie van mijn oom mogen lenen, dat moest goed gaan. Maar toch als je alleen bent, is er altijd wel iets ( omleiding ofzo) maar nee deze ging het goed ik ben er gekomen!!!.
Om half vier was ik in Antwerpen. Ik wist dat Anja ( boschebol) en Suus er zouden zijn, want die had staanplaatsen en ik had het vermoeden dat die er al wel zouden zijn. En inderdaad ze zaten al voor de deur. Nog even gezellig met hun gebabbeld. Daarna nog even het centrum ingetrokken even thee getrokken en wat rondgelopen. Om half zeven weer de metro gepakt naar het sportpaleis. Ik heb gelukkig nog foto?s kunnen maken?. Ik had wel een zitplaats maar ik zat vlak bij de trappen. Op een gegeven kwam de security naar me toe dat de camera die ik had ( de canon) een proffesionele camera was en dat dat niet mocht?..SHIT?..Toen zei ik dat ik hem in de tas zou stoppen en dat was goed, lief hè . Ik heb hem natuurlijk niet in de tas gedaan hè. Hij kwam zo?n beetje om het half uur terug dus tussendoor even snel. Stiekum kiekjes gemaakt. En het geluk was dat als hij kwam kijken ik met de oude camera foto?s aan het maken was??Eindelijk de foto's van 13 en 14 maart!!!
Het heeft even geduurd maar hier zijn mijn foto's ( later nog meer in fotoalbum) Ik kreeg het maar niet voor elkaar ze op een dvd te branden. Het is nog steeds niet gelukt maar ik heb ze nu op een cd staan ( raar het lukt wel om een cd te branden maar geen dvd??!!???!! ) vandaar mijn verlate log. Vrijdag de dertiende met jeanette naar Antwerpen gereden. En zonder TomTom gevonden!!!! Ok ok, wel de afslag Breda voorbij gereden ( dat krijg je met dat geklep....) en in Merksem de verkeerde kant opgereden maar om een uur of drie waren we er. We hadden zit plaatsen dus was er nog tijd genoeg om de stad in te gaan. Het was even uitzoeken welke metro we moesten hebben en hoe het met de metrokaarten werkte maar we zijn op de Meir aangekomen. Daar langs de winkels geslenterd, kopje thee gedronken en tot slot een Mac Donald genuttigd. Toen was het alweer de hoogste tijd om richting Sportpaleis te gaan. Eindelijk was het zover!!! We haddne plaatsen tegenover het podium. Was wel wat veraf maar in vergelijking met het Gelredome valt het nog wel mee, we zaten wel redelijk onderdaan. De mensen achterons waren niet zo blij als wij gingen staan maar voor ons stonden ze ook. We zijn gewoon heerlijk uit ons dak gegaan.

De nieuwe camera bevalt goed!!!!!!


De terugweg was even een ommetje via Bergen op Zoom maar als je toch een eind moet rijden maakt dat ook iet meer uit!!!

na een korte nachtrust ( 6 uurtjes ofzo....) de volgende dag met Petra en haar vriendin naar de zuiderburen gereden. Zij had wel een TomTom en dat was toch wel makkelijk!!! Weer de stad in geweest, de meiden wilde shoppen dus weer richting de Meir gegaan. na de winkels bezocht te hebben waren we wel toe aan een hapje en hebben in een restaurant heerlijkg egeten ( omelet met ham, mjammjam!!!) . Toen werer richting Sportpaleis gegaan. We hadden plaatsen direct naast het podium. Wat minder maar toch weer een superavond gehad!!!]

Lollig!!!!!!!!
Ik moest 6 maart mijn auto APK gekeurd hebben. 5 maart had ik een vrije dag en heb dus op die dag de afspraak bij de garage gemaakt. Wordt ik op een gegeven moment gebeld dat er toch wel redeljike kosten uitkwamen, nou ja redelijk ?1200/1300,- !!!!!!!! Het ging dan om een beurt, apk, distributieriem, remblokken en schijven , achterremmen zaten vast en dan nog wat kleine dingen. Op zich geen aparte dingen maar moet je dat nog uitgeven aan een auto van elf jaar oud die al iets begint te roesten????? Dus maar eens op de site van de garage  gekeken en daar hadden ze een volkswagen polo staan die mij aan stond. Dus maar eens gaan babbellen bij de garage en wat prijs betreft kwamen we er uit. Maar de auto zelf stond niet bij die garage maar bij een ander filiaal van hun. 's Avonds ben ik met mijn moeder daar eens heen gereden en de auto is even bekeken. En ja die zag er goed uit!!!  Toen hebben we afgesproken dat ik er die zaterdag een proefrit mee zou gaan maken. Dat heb ik dus gedaan en ja ik was verkocht. Echt een lekkere autoen hij ziet er gewoon perfekt uit ( al zeg ik  het zelf...)!!!
Dus ik heb hem gekocht. Alleen dat was wel vlak voor dat ik naar Antwerpen zou gaan ( foto's volgen nog in een ander logje!!) . Ik had met de andere afgesproken dat ik zou rijden.......Maar ja hij was voor die tijd nog niet klaar, ze konden hem niet eerder in plannen om hem rijklaar te maken. Nu hoefde er wel niet zo heel veel aangedaan te worden maar er moet wel tijd voor zijn. Maar gelukkig waren de andere zo vriendelijk om te rijden.

Gisteren was het zover en heb ik hem op gehaald!!! Om twee uur hadden we afgesproken maar de verkoper was met iemand in geprek dus moesten wij even wachten. Op een gegeven moment maar eens gaan kijken of we hem niet zagen staan. Maar nee, we konden hem niet vinden. We zagen wel een auto onder een doek staan maar we dachten dat dat een nieuw model was die nog geintroduceerd moest worden.  Op een gegeven kon hij ons helpen en na de papieren rompslomp eindelijk naar DE AUTO!!  Hij liep voorop en op een gegeven moment wees hij naar de auto onder het doek!!! De verkoper ken ik nog van het autobedrijf waar ik gewerkt hebt, had hij een leuke streek uitgehaald!!!

Ipv van bloemen een KIKAbeer gekregen, altijd goed!!

JAAAAAAAAAAAAA DAAR IS IE!!!!!!!!!!!vandaag 37 jaar !!!!!
Vandaag worden we 37 jaar!!!! !

 
ik paparazzi!!!!
Eindelijk heb ik een digitale spiegelreflexcamera gekocht!!!


Mijn keus is gevallen op de Canon 450D met 2 lenzen ( 18-55mm en 55-250mm). Het zal nog wel uit proberen zijn om er achter te komen hoe alles werkt. Maar als het goed is krijg ik daar in Antwerpen de kans voor. Hopelijk  is daar de Security niet lastig....Ik heb inmiddels al wel wat foto's gemaakt


Volgens mij heb ik wel een goede aankoop gedaan!!
Dus BNNers opgelet er is een nieuwe papparazzi opgestaan!!!!!!!

dagje Texel!!
Mijn moeder had een keer bij Blokker een treinkaart gekocht. Ook daar kun je onderhand voor alles terrecht!!! Je kon met twee personen heel Nederland door voor 25,-. Afgelopen weekend liep de geldigheid af en hebben we er maar eens gebruik van gemaakt.  Je moet er dan ook even goed gebruik van maken en zijn we dus van Arnhem naar Den Helder gegaan. Gezellig drie uur in de trein...Als we met de trein gaan is er altjid wat. Of ze zijn met het spoor bezig dat we met de bus moeten of er lopen mensen op het spoor zoals gisteren. We moesten even op een station wachten, ze moesten die persoon overdragen aan de politie. Ik was bang dat wel even zou duren maar nee dat viel mee maar een kwartier ofzo. Om kwart over elf kwamen we in Den helder aan. We hebben daar nog even rond gelopen en toen richting de veerboot gelopen. We waren daar ruim op tijd voor de boot.. De marine zit daar ook en zo lagen daar ook een paar schepen.

Op een gegeven moment kwam de boot eraan en zijn we over gegaan. Met gezelschap van gevleugelde vriiendjes die wel een stuk brood lusten.!!!!


Na twintig minuten sta je dan al opTexel!!! Ik weet niet wat het is maar ik vind het een heerlijk eiland. Bij de haven stond de bus om naar Den Burg te gaan. Dat is echt een knus plaatsje.

Daar hebben we wat gewinkeld. Er zit daar een winkel Kees de Waal dat is een echt snuffelwinkeltje ( kandelaars, servies, lampen  en nog meer frutsels). met heel leuk spul. Alleen wel spul waar je meestal al zat van hebt.....Om een uur of half vijf hebben we de bus maar weer genomen. Ik had toevallig gezegd dat ik eigenlijk nog wel wat van het eiland zou willen zien maar de bus zou naar de haven gaan en dat is niet zo ver. Na toch nog een stuk van het eiland mee gepakt te hebben kwam de bus weer op het zelfde punt uit!!!! Ik begon even te twijfelen of we nu wel bij de haven terrecht zouden komen. Na eerst een stuk dezelfde route weer te nemen kwamen we toch bij de haven uit. Het begon een beetje te schemeren en dan heeft de zee helemaal wat


In de trein hadden we nog gezelschap van een paar heren die behoorlijk te diep in het glaasje hadden gekeken. Maar het was wel komisch, ze praten met een dubbele tong en eentje kon de deur niet vinden!!! Of te wel het was een lekker dagje!"Eenmaal weg bij mij
Is voor altijd voorbij"