Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Anouk

Afgelopen vrijdag met een collega naar Anouk in het Gelredome geweest!!!!. Zij was 's middags vrij maar ik moest tot half werken. We hadden dus maar bij Mac Donalds in kronenburg afgesproken. Daar hebben we weer de nodige calorieën tot ons genomen.... Soms moet dat ook maar eens kunnen hoor!!!!! Toen we onze buiken vol hadden hebben we de auto bij mijn collega neer gezet ( zij wordt tegenover het Gelredome) en zijn we rustig aan naar het stadion gelopen. Daar nog even op de promenade gelopen en wat kwamen we tegen??????
Als je dat ziet krijg je meteen de kriebels voor oktober....Maar helaas even geduld hebben.
Op een gegeven moment de stoelen maar eens op gaan zoeken. We moesten helemaal onderin zijn waar volgens mij wel eens vips zitten want we hadden geweldige stoelen!!!!!
Na het voorprogramma van Postmen kwamAnouk dan op met The Dark. Tjeje wat een gave stem heeft zij zeg.
Er liep een catwalk door het stadion die vlak voor ons heen liep en op een gegeven moment kwam Anouk langs!!!!!


De licht effecten waren ook mooi!!

Good God was het laatste nummer wat ze deed maar toen waren we twee uur verder!! Helaas geen toegift deze keer... na bedankt te hebben gingen ze het podium af en gingen de lichten aan...
Bij het verlaten van het staion kregen we nog een krantje over  10 jaar Gelredome en ja ook ook hier konden ze weer niet om Marco heen. Grappig om te lezen dat er staat dat hij na afloop van SIR heeft gezegd dat hij terug komt  en dat hij zich aan die belofte houdt en dat hij daar binnenkort op terug komt.... 

 

Tegel voor Paul deLeeuw
Van de week zag ik op tv ( en inmiddels heb ik het ook gelezen)dat Paul de Leeuw een tegel in the walk of fame van het Gelredome had gekregen. Van het weekend dus maar eens even wezen kijken. Zie hier het resultaat

Het is een beetje moeilijk te zien maar de tegels Paul en Marco liggen vlak naast elkaar! Alleen toch ook wel ver genoeg uit elkaar zodat ze niet tegelijk op de foto kunnen.Toch wel chique zo vooraan de rode loper!
En er stond ook een foto van in de  krant.Toen ik er zaterdag was, was er 's avonds een concert van Bruce Springsteen. Ik was er om een uur of half elf maar het was er al behoorlijk druk. Maar als ik het zo zag stonden we er bij Symphonica in de grotere overkapping er beter bij dan deze fans!! Hier stonden alleen die partytentjes, en ik kan uit ervaring zeggen dat het erg koud was..........ik ben maar weer snel weggegaan!!!


filmpje Achmed the dead terrorist.........
Van de week liet een collega mij echt een gaaf filmpje zien op you tube. Het is een filmpje van de engelse buikspreker Jeff Dunham. In dit filmpje heeft hij dan een gesprek met Achmed the dead terrorist

Ik heb echt in een deuk gelegen. Kijk maar eens op deze link
http://nl.youtube.com/watch?v=77nSV1ZedB0!!!! ( ik heb geen platinapakket dus ik moet het even zo doen)

Als je op youtube gaat zoeken op Jeff Dunham kom je nog veel meer van tegen.!!!
PIEP zei de muis...
Van de week zat ik met mijn moeder te ontbijten en toen we naar buiten keken bleek dat we buiten gezelschap hadden van ienieminie!!!

Toch hebben ze best wel een lief koppie, hopelijk hebben we over een aantal weken geen explosie van muisjes.......
Lekkere mannen.....

2e paasdag ben ik met een vriendin naar de hengstenshow van De nieuwe Heuvel in Lunteren geweest. Echt een mooie stal daar, je kon daar gewoon overal rondlopen !!!  Ze lieten de hengsten aan de hand zien en onder het zadel. Want een schitterende beesten kunnen het toch zijn. We hebben eens even naar een paar lekkere kerels gekeken!Chatten met Marco en persconferentie
do 20 mrt 2008, 05:30
Chatten met Marco Borsato
AMSTERDAM - Marco Borsato gaat vandaag rond 11.30 uur exclusief chatten met lezers van De Telegraaf. In een live-uitzending via internet beantwoordt Nederlands populairste zanger de leukste en spannendste vragen. Marco onthult deze ochtend zijn plannen voor de komende twee jaar. Zijn persconferentie is vanaf 10.30 uur ook live te volgen op onze website www.telegraaf.nl. En daarna dus uw vragen, die u via onze site kunt stellen.


Al dus de Telegraaf.....................spannend plannen voor de komende twee jaar!!!!
twijfel,twijfel en nog eens twijfel
Hebben jullie ook van die periodes dat je over van alles kunt twijfelen??? Hier een aantal puntjes van mij

1. Mijn werkplek is in Wolfheze. het is daar gezellig en heb mijn draai hier gevonden ( buiten de werkzaamheden....weinig inhoud maar dat is bij elk object) . Toen ik hier begon met werken heb ik twee maanden in Apeldoorn gewerkt. Af en toe moet ik er nog wel eens heen en dan voel ik me weer helemaal thuis, daar is het ook een geweldige groep. Nu kan ik binnenkort weer naar Apeldoorn . Ik kan volledig naar Apeldoorn of een paar dagen Apeldoorn en een paar dagen Wolfheze. Nu heb ik hier in Wolfheze meer te doen maar daar kan ik in Apeldoorn aan werken. Hier in Wolfheze hangt een scherm in de hal waar filmpjes, foto's etc. op afgespeeld kunnen worden en ook dingen ontwerpen. Dat ga ik beheren, hardstikke leuk!! Veel Marco in de hal!!!!!( weet ik meteen dat ik naar Apeldoorn kan!!!) Je zou zeggen doe ze dan allebei maar in de praktijk blijkt dat dat niet werkt. Ik kan echt niet kiezen....

2. Ik heb nu zo'n twee jaar paardrijles van iemand. Dat werkt prima het rijden gaat steeds beter. Alleen heel vaak moet ze afzeggen.Op dit moment heeft dat met het werk te maken dat gaat natuurlijk voor. Maar dan heeft geen auto, dan loopt een andere afspraak uit. Of te wel elke keer is er wat.. Ik zit er dus aan te denken om er maar mee te kappen. Ik schiet hier weinig mee op.

3. Ik wil graag naar Kane in de Kuip maar kan niemand vinden die ook wil. Nu kan ik alleen gaan maar dat is natuurlijk niet zo gezellig eb ik zie er tegenop om alleen naar Rotterdam te gaan.

En zo zijn er nog een paar dingetjes waar ik over twijfel. Pfffffff wat kun je het je zelf sosms lastig maken
11-3 36 jaar geleden....
Ben ik geboren en wordt ik dus elk jaar op 11 maart een jaartje ouder!!!! 
Ik heb eens even het babyalbum door genomen voor wat 'babykiekjes'. Ik had het album al jaren niet meer gezien en dan is het altijd geinig om ze weer te zien!! Verbazend hoe alles er 36 jaar geleden uit zag...... Ik heb naar het interieur gekeken van hoe hebben mijn ouders dat in huis kunnen hebben????  Maar gelukkig hadden mijn ouders dat idee ook en is er door de jaren heen een hoop verandert!!!!

Slaap kindje slaap......


Ik heb nog steeds het idee dat Rakker een hééééélee grote hond was...Samen met pappa vissen......Wijsneus.....volgens mij had ik die bril voor de gein op want ik droeg toen geen bril!!!Op de camping Tja wat moet ik van deze foto zeggen.....!!!!!Samen de tandenpoetsen met grote zus!!
Hondje gered!!!!!!
Een aantal collega's van mij zijn weginspecteur en zijn dus meestal op de weg en dan vooral de autobaan te vinden. Gistermiddag was Peter even op kantoor en hij had een hondje onder zijn jas. Ik vroeg zo aan hem of het zijn hondje was. Wat bleek nou het hondje had langs de autobaan gelopen!!!! Gelukkig heeft Peter hem mee kunnen nemen en een familie blij kunnen maken!!!!!!!!!!!!!!!!

HELEMAAL TOP PETER

!!!!!!!!!!!


Op de foto met Syb!!!!!!!!

Ik had met een collega een kaartje gekocht voor een concert van Syb van der Ploeg in De Reehorst in ede. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Zatermiddag nog even chips en cola gehaald voor als we terug kwamen want ze bleef ook slapen.  Effe nakletsen en relaxen na het concert!!! 
Om half zeven heb ik haar van het station afgehaald, hebben we evn de spullen gedropt en heb ik me omgekleed. Ik had van te voren en nagevraagd waar het precies was maar het was gelukkig simpel te vinden ( zomaar in 1 keer er heen gereden!!!!) Bij het parkeren dachten we dat we moesten betalen en natuurlijk wilden we dat weer liever niet en hebben we de auto na goed op borden gelet te hebben in de buurt gezet. Alleen hoorden we later dat het gratis was........
Toen we De Reehorst binnen liepen kwamen we eigenlijk meteen een kraam met merchandise tegen. Daar hadden ze een dvd die mijn collega kocht en toen ze de man die achte de kraam stond dat Syb na afloop zou komen signeren. Nu had Laura (ikkelautje) mij ook al gelogd dat Syb wel met fans op de foto ging. Maar goed we zouden wel zien hoe het ging lopen.  Nu bleek het ook nog eens dat de koffie en thee gratis was!!! Voor andere dingen moest wel betaald maar dit was toch leuk en ook de gaderobbe was gratis!!!!! Dit ben ik echt niet meer gewend!!
Toen we eenmaal de zaal in liepen had ik echts iets van WAUW dit is toch wel weer gaaf een kleine zaal!!!! Lekker knus. Het was heerlijk relaxed op deze manier. Syb speelde o.a. een aantal nummers van zijn cd die rond 14 maart in de winkel zal liggen. Het is wel een beetje jammer dat je de nummers kent want je kunt nu niet echt lekker mee zingen. Maar die cd ga ik wel kopen want hij lijkt mij super!! Het gaat toch de kant van De Kast op vind ik. Ook zong hij nummers van De Kast, Spanner en Motel Westcoast.  . Het bleek dat Rob de NIjs in de zaal zat en toen Syb Heilig Vuur ( van zijn nieuwe cd)  wilde gaan zingen zei hij zo dat Rob de Nijs al jaren bezig was en hij het Heilig Vuur had......tja smaken verschillen. Om kwart voor elf was het afgelopen en zijn we toch maar eens bij de merchandise gaan kijken of Syb nog kwam. En YESSSS al vrij snel kwam Syb er aan. Nog even rustig bekeken hoe het ging en toen zijn we er ook maar bij gaan staan. Hij heeft voor mij een flyer gesigneerd en meteen even gevraagd voor een foto.
De foto is niet super helder en ik vind me zelf ergeweldig op staan, maar toch leuk met Syb op de foto!!! Ik heb meer foto's van het concert in mijn fotoalbum staan! 

"Ik zie de zon weer schijnen
Ik voel je warmte om me heen"