Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Arnhemsche optocht.....
Ik ben totaal geen carnavalvierder maar ik ben zondag wel even naar de optocht wezen kijjken. Het is altijd wel leuk om te kijken wat voor een wagens ze hebben gemaakt. En wat vooral leuk is mensen kijken die wel carnaval vieren!!!!!
Zo schetig dit!!!We stonden wel in de buurt van super gezellige muziekband en ze speelden geweldig!

Bij de optocht zelf zaten wel leuke wagens bij. Maar vergeleken bij het zuiden van het land of de achterhoek stelt het niet heel veel voor maar ja we zitten hier in Arnhem dan ook wel met de beroemde trolley leidingen waar de wagens onderdoor moeten.....dus heel groot kunnen ze ook niet zijn
Toch lastig autorijden....
Ik kreeg dit filmpje toegestuurd. Het zal je maar gebeuren.....

Wie is de ezel?????
Parabel van de dode ezel
Op een dag verhuist de kleine Wouter naar de provincie en koopt bij een oude boer een ezel voor 100 Euro.
De boer moet de ezel de dag erop bij Wouter thuis brengen.
Maar die bewuste voormiddag:
'Sorry jongen, maar ik heb slecht nieuws: mijn ezel lag deze ochtend dood toen ik hem wilde voederen.'
'Wel dan, geef me gewoon mijn 100 Euro terug.'
'Maar dat kan ik niet. Ik heb alles al uitgegeven.'
'Goed dan, breng me dan toch die ezel maar.'
'En wat ga je er wel mee doen, dan?'
'Wel, ik ga hem als prijs verloten in een tombola.'
'Maar je kunt toch geen dode ezel verloten!'
'Zeker weten van wel !! Ik zal gewoon aan niemand zeggen dat ie dood is.'
Daarop bedenkt de boer dat het eigenlijk zijn probleem niet is, en vindt dat hij het voorstel van de jongen niet moet afkeuren.
En hij levert dus de dode ezel af bij de kleine Wouter.
Eén maand later loopt de boer nog eens bij de kleine Wouter langs:
'En, jongen, hoe is het nu met mijn dode ezel afgelopen?'
'Wel, zoals ik je al zei: ik heb hem verloot. Ik heb in het totaal 500 Tombolabiljetten van 2 gulden per stuk verkocht, en uiteindelijk een winst behaald van 898 Euro!'
'En is er dan niemand geweest die geprotesteerd heeft?'
'Alleen maar de winnaar. Maar ik heb hem onmiddellijk zijn 2 gulden terug gegeven, en klaar was kees!'

Epiloog: Ondertussen zijn de jaren voorbijgegaan. Wouter is groot geworden en is nu minister van financiën in Nederland!!!
Mijn G(eld)
De G van Genieten van Geld

Ik zeg maar zo geld is makkelijk maar maakt niet altijd gelukkig!!! Ook mensen die veel geld hebben zijn niet altijd gelukkig. ook zij maken vreselijke dingen mee ( ziektes, overlijden etc.). Ik zal niet zeggen dat ik geen groot huis en een mooie auto  zou willen hebben maar het is nu ook weer geen droom. In mijn flat heb ik het ook naar mijn zin en ik redt me zo prima!

Natuurlijk maakt o.a. het naar concerten gaan en op vakantie gaan mij zeer gelukkig. Vooral als Marco dichtbij optreed ben ik er bij. Maar ik ben ook wel bij concerten van andere artiesten te vinden. Nu heb ik het geluk dat ik met vakantie niet persé een verre reis naar het buitenland wil, eigenlijk wil ik gewoon niet....               Ik kan in Nederland in een huisje ook genieten, ook al zit het weer niet altijd mee......Het is gewoon lekker om uit de dagelijkse sleur te zijn. Als ik wel graag naar het buitenland op vakantie zou willen ,wat toch wel meer geld kost, en naar de concerten dan zou ik wel een probleem hebben want dat zou financieel niet goed komen.

Wat inkomen betreft zal ik niet echt klagen. Nou ja.... er mag altijd wat bij natuurlijk!!!! Er is altijd nog wat te wensen. Maar ik red me prima en er zijn mensen die het slechter hebben dan ik. Of te wel ik ben niet ontereveden!!!!!
Eindelijk nieuwe layout!!!
Ja hoor het is me gelukt. Een nieuwe lay out!!!!! Ik had al anderhalf jaar dezelfde,


nou ja af en toe is aangepast met kerst of voetbal ofzo. Maar het werd dus hoog tijd voor een nieuwe. Ik ben maar eens met photofiltre aan de slag gegaan voor de header. Ik vind het gewoon leuk om is van alles uit te proberen. Kopieren,plakken, bijsnijden omgekeerde selectie etc.
Ook is wat You Tube filmpjes toegevoegd en de weblog is even gearchiveerd, even de oude logjes opgeruimd. Ik ben tevreden met het resultaat!!!
Weekend naar at sea!!!


Heeeeeeeeerlijk in juni lekker een lang weekend naar zee!!!!!!!!! Ook ik ga naar concert at sea.  Vrijdagavond van Marco genieten en zaterdagavond van Blof  We moeten alleen nog een huisje zien te regelen. We zullen denk ik zelf iets moeten vinden want via het arrangement gaat het per vier personen en ik ga met mijn moeder. dus dat wordt een beetje moeilijk. Lekker een weekendje genieten van muziek, hopelijk zon zee en strand! Nu even regelen op het werk dat ik vrijdag 26  en maandag 29 juni er niet ben!! Maar het kaartje is besteld dus ik kan gewoon niet werken!!!
De F van F(r)an!
F van Fan zijn

Tja in 1997 tijdens de tour de waarheid is mijn fan zijn begonnen. Een collega'tje was toen een grote fan. Ze ging toen een keer naar Marco in de Rijnhal in Arnhem. Waarom ik toen zei dat het mij ook wel leuk leek weet ik niet want ik had niks met concerten en ook niks met Marco. Ik had het beter niet kunnen doen want sinds die avond ben ik helemaal verkocht. Het weekend er na zijn we meteen kaarten voor Ahoy gaan halen. Het was voor een zaterdag en zondag dus hebben we er meteen maar weekendje Rotjeknor van gemaakt!! Daarna zijn we elke tour toch wel zo'n 3 a 4 keer naar een optreden geweest. Op een gegeven moment was bij haarhet fan zijn over maar bij niet. Met collega's en vriendinnen paar keer naar de Kuip geweest wat echt een super gezellige sfeer had.

Maar het meest heeft toch wel Symphonica voor mij betekend. Ik ben alle avonden geweest en ik heb elke avond genoten van Marco en zijn band. En ja als je deze ervaring hebt wil je Wit Licht ook niet missen. Ik had me er op voorbereid dat het anders zou worden dan Symphonica en dat was ook wel zo maar toch ook dit waren fantastische avonden.

Wat voor een fan ben ik?? Ik vind een stille fan wel mooie bewoording. Ik hou me meestal op de achtergrond ( nou ja met concerten wil ik nog wel eens vooraan te vinden zijn) Ik zal na afloop van een concert niet gauw wachten en bij het hotel ben ik al helemaal niet te vinden. Waarom dan niet?? Ik voel me dan gewoon niet op mijn gemak. Ok na een concerten wachten dat wil ik eventueel nog doen maar het hotel nee. Prima als andere fans het doen ( hoort toch wel bij het artiest zijn) maar ik vind het gewoon privé. Ach het is ook nu eenmaal de aard van het beestje....ik ben nu eenmaal niet iemand die gauw voor op loopt, gewoon een terughoudende muts.

Na 10 jaar fan zijn heb ik inmiddels een aardige verzameling: cd's/dvd's, singles, shirt's, petjes en allerlei andere dingetjes. Maar mijn kamer hangt niet vol met posters of foto's. Op de slaapkamer heb ik wel een vitrinekast waar wat dingetjes is staan, een poster en een lijst met foto's. Op een gegeven heb je toch wel dingen die wilt ophangen.

Maar waarom Marco? Als ik zijn muziek maakt gewoon een bepaald gevoel in mij los.Wat dat is weet ik niet.....maar ik geniet al jaren van zijn muziek en dat zal ook niet meer overgaan denk ik
"Dat mooie rood was ooit voor mij
Een kleur van passie en van wijn"