Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Marco is een hartstochtelijke leerling gretige leerling
Vanmorgen kreeg ik een tip van een collega dat Marco in de Telegraaf stond. Dus meteen maar eens gaan kijken. daarin vertelt Floor Maas over hoe Marco als leerling is
Dit is de link
http://www.telegraaf.nl/prive/3428169/_De_nieuwe_vrouw_achter_Marco_Borsato__.html?p=1,1

Verslapen???????
Ik schrok vanmorgen om 6.45 wakker.....Maar ik sta altijd om 6.15 op!!!! Mwaaaaaaaaaa verslapen
Snel het bed uit en aankleden maar. Ik was gisteravond wezen zwemmen en mijn haren maar zo'n beetje laten drogen en daar had ik nu dus ook nog eens extra werk mee want het zat niet echt  Normaal gesproken al niet als ik mijn bed uitkom maar nu helemaal niet.... Het gebeurt me eigenlijk nooit dat ik me verslaap. Ik zet ook nooit een wekker want ik wordt toch wel op tijd wakker. Ik sliep vannacht bij  mijn moeder en toen ik van de badkamer af kwam riep mijn moeder 'wat ben je vroeg????' 'uuhhhh vroeg?????' Het is toch 7 uur?????Dus maar eens even gaan kijken en ja hoor was het pas 6 uur...... "Goeiemoggel !!!!!!!!"


Marco-scoop 2004!

Ik zat laatst achter de computer en kwam ik de Marcoscoop-2004 tegen!!!  

Even wachten met kopen???
In een eerder logje heb ik geschreven dat ik een brief had ontvangen waarin stond dat ik de flat kon kopen. Afgelopen maandag was de informatieavond. De prijs was natuurlijk het belangrijkste en die kwam al naar tien minuten ter sprake.
Telegraaf: Marco en Leontine Borsato het perfekte paar
'S morgens kijk ik altijd even snel op de site van de Telegraaf en wat stond er vandaag
Marco en Leontine Borsato Het perfekte paar. Volgens een onderzoek wil meer dan de helft van de Nederlandse singels  een relatie als die van Marco en Leontine. Ze hebben zelfs Maxima en Alexander verslagen! Hmmm volgens de roddelbladen is het huwelijk soms helemaal niet goed maar ja daarom heten ze dan ook roddelbladen !!
Dit is de link
http://www.telegraaf.nl/prive/3277379/_Leontine_en_Marco_Borsato__Het_perfecte_paar__.html?p=28,1
wauw mooie wallpaper!!!!
Super die nieuwe wallpaper van deze maand!!!! Op mijn werk staat ie al mijn computer....
Hiep hiep hoera
                               

Hiep Hiep Hoera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miijn nichtje Jip wordt 4 jaar!!!!!!!!!!!!!!En nu mag ze eindelijk naar de grote school!!!

                            Wat te doen????
Gisteravond zat er een brief van de beheerder van mijn flat bij de post. Nu moet ik nog een eindafrekening krijgen van de servicekosten van afgelopen jaar en ik verwachte die dus in de envelop. Maar nee dit is leuker!!!!!!! In de brief stond dat wanneer een huurder de flat verlaat deze te koop komt te staan en dat de huidige huurders een mogelijkheid krijgen de flat te kopen!!!! Toen ik het gelezen had was ik echt even van de kaart zo gezegd. Er gaan meteen van allerlei dingen door je hoofd. Een raam op de slaapkamer laten maken die open kan ( ik heb nu alleen een pui die open kan), mischien een andere keuken???? Maar ook van wil ik hier blijven wonen??? Heb ik niet liever een huis??? Diep in mijn hart wel, ik vind een huis gewoon gezelliger. Maar aangezien ik alleen ben kan ik dat niet zomaar opbrengen ben ik bang..... Ik heb helaas nog steeds het geldboompje niet op mijn balkon staan!!!!! 
En ik zit ook te denken wat is voor mij nu beter??? Kopen of huren??? Aan kopen zitten voordelen maar aan huren ook.  Pfff er komt even een hoop op je af. Maar laten we eerst maar eens afwachten wat ze voor de flat vragen want dat weet ik nog niet. Is het nu een redelijke prijs dan wordt het al wel een stuk makkelijker denk ik. 18 februari is er een informatieavond en dan zullen we zeker meer te weten komen.
Pauls Symphonica in Rosso
Vanavond op ned 1 van 22.25 tot 23.00 Pauls Symphonica in Rosso. Dit staat zo'n erover op teletekst De weg er naar toe was een lange weg met pieken en dalen Je krijgt een blik achter de schermen: hoe bereid Paul zich voor op een optreden en de sfeer achter de schermen.
Het lijkt me toch wel dat de sfeer achter de schermen goed was!?!?!?!?!?!?!? Maar we zullen het vanavond zien!
Jammer....
Vanmorgen werd ik gebeld door het bedrijf waar ik vorige week heb gesolliciteerd. Helaas....ik ben niet verder. Ze gaan met twee andere verder die meer ervaring hebben. Eéntje kwam uit zo'n zelfde soort bedrijf. In eerste instantie was ik toch wel even teleurgesteld. Het leek me een leuk bedrijf en een leuke functie. Maar aan de andere kant , zoals ik al eerder in het logje 'Sollicitatie' schreef ,heb ik het waar ik nu werk ook nog wel naar me zin. Alleen is het eentonig. En ik zit nog te wachten op een bericht van het uitzendburo. Ze belde me van de week nog op met wat vragen. O.a. of ik ervaring met een telefooncentrale met 16 lijnen. Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee met welke centrales ik heb gewerkt.!!!! Althans met hoeveel lijnen ik gewerkt heb. Ik neem de telefoon op en als er meerdere lijnen binnenkomen zet ik de mensen in de wacht. Gewoon maar afwachten of ik daar op gesprek mag komen...
"Wild als het water
En mooi als de heldere maan"