Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
ansichtkaarten Liesbeth van Keulen
Van de week heb ik de ansichtkaarten van Liesbeth van Keulen binnen gekregen. Het ging mij natuurlijk om de kaart van Marco maar ook de andere die ze heeft opgestuurd zijn echt heel mooi !!!!  Ik vind het echt knap zoals ze schildert, het  zijn net foto's !


Wat een pech voor Jan Bos
Vanmiddag vol verwachting naar het schaatsen gaan kijken want Jan Bos stond tweede in het klassement voor het WK sprint!!! En helemaal kansloos voor het kampioenschap was hij zelfs ook nog niet. Maar helaas in de race op de 500m tegen Jeremy Wotherspoon ging hij onderuit.......Wat balen zeg.....Ik wil niet zeggen dat hij kampioen was geworden maar na mijn idee was hij toch wel op het podium terrecht gekomen. Want later reed hij nog een super 1000m en Wotherspoon ( die 1 stond) viel op die afstand een beetje tegen. Misschien had hij Jeremy in het eindklassement kunnen pakken maar de latere winnaar de koreaan Lee die derde stond reed helemaal een super 1000 meter die was Jan Bos misschien weer voorbij gegaan.  Het was een leuk toernooi want de overige Nederlanders hebben het ook niet slecht gedaan!!!
Vanmiddag was het even zandhappen.....
Ja hoor vandaag van het paard gevallen.......Kellington was de vorige al wel wat hyper. Toen was het ook al wel slalomen over de ruiterpaden en zelfs 's avonds in de bak was hij schrikkerig. Maar afgelopen vrijdag had ik les gehad en dat ging prima hij was gewoon lui. Dus ik dacht van ach we kunnen wel meteen het bos in. En dat was eigenlijk ook zo. Wat ik had redelijk relaxed kunnen draven en er was weinig aan de hand. Alleen stond er  iemand met een paard aan de hand langs het ruiterpaden dat vond hij toch wel heel raar. Ik kreeg hem er met moeite voorbij maar eenmaal er voorbij ging weer goed. Dus op een mooi pad aan gegaloppeerd. Ging prima, Toen moesten we een bocht om dus terug genomen naar de stap, Deed Kellington ook prima, Dus even later weer aan gegalopeerd  ,en ja ik had het kunnen weten want hij vind het daar altijd spannend alleen waarom zou ik niet weten. Ook nu heb ik niks bijzonders gezien Het was een normale galop niet eens hard maar hij zet zonder padon in een keer de handrem erop en BOEM daar leggen we in een keer. Zo het zadel uit gelanceerd!!!!!! Volgens mij was het iets voor 'de leukste thuis' !!! Kellington stond net zo te kijken van oeps wat heb ik nu dan gedaan?? ( of he moet jij niet ergens anders zitten??) Maar gelukkig niks bijzonders aan over gehouden, alleen een pijnlijke schouder. Maar goed dat gaat wel weer over. Later gewoon verder gereden gedraafd en gegalopeerd. Alleen zet het me toch wel een beetje aan het denken. Dit is nu de tweede keer binnen een jaar. Hij doet eigenlijks niks bijzonders  hij maakt alleen maar een onverwachte bewegingen waardoor ik uit het zadel kukkel. Ik ben eigenlijk te klein voor hem waardoor ik mijn benen niet goed vast kan aanklemmen en je dus niet super vast in het zadel zit. Het is nu elke keer nog goed afgelopen maar voor het zelfde gaat gaat het echt verkeerd en kom ik een keer tegen een boom terrecht. Vrijdag heb ik weer les en zal ik het er is met mijn instructrice over hebben wat we kunnen. En ook van de week maar is een cap halen want ik rij zonder cap en dat wordt nu toch ook hoog tijd om er een aan te schaffen. Maar ik vind het altijd van die duffe dingen. Maar ja beter een duf ding op het hoofd dan een ernstig hoofdletsel.!!!!
interessant ......??????
Ik kwam deze vacature tegen. De functie lijkt me wel wat alleen het bedrijf komt een beetje vaag over......Wat vinden jullie......??? 
Hoera Tibbe is 1 jaar!!!!


HIep Hoera Tibbe is 1 jaar!!!!!!

Vandaag is mijn neefje jarig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                             
Pakket
Ik had laatst op de site van Junior Kamer Alkmaar zitten kijken ivm de 3 wijnen van Marco. Maar om een doos van zes dezelfde flessen te bestelllen terwijl ik zelf niet echt van wijn hou vond ik een beetje te gek. Dus maar eens via google verder gezocht. Daar kwam ik de site van Lumineus Wijn en Cadeau tegen. Daar waren de drie wijnen in een te koop. Dus ze maar meteen besteld. En ja hoor gisteren was het pakket gebracht!!!!!!

En toen nog een geschikt plekje zoeken ...en gevonden.

En dit was 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!

IEDEREEN EEN GELUKKIG 2008!!!!!!!!!

En dan is het alweer 2008. Is even terugblikken op 2007, wat is er ook alweer allemaal gebeurd??

2007 kon niet beter beginnen. 6 januari werd mijn neefje Tibbe geboren. Mijn moeder en ik waren boodschappen wezen doen in Duitsland en toen we thuis waren zagen we dat Eric ( mijn zwager) een aantal keren had gebeld. We hadden toen meteen al wel een flauw vermoeden dat er een kleine was geboren, het zou nog maar een paar dagen kunnen duren. En ja hoor, een zoontje Tibbe was geboren. Wij dus meteen in de auto gestapt en naar Bergen op Zoom gereden, dat is voor ons een eind rijden ( 160km) maar in dit geval doe je dat graag!! 

In januari was er bij radio 538 een actie ?hier met je rekening?. Ik had 10 kaarten voor Symphonica ,waarvan ik er een paar had gekregen, en ik had het er zo voor de gijn met een collega over van dat ik eigenlijk wel de rekening van een aantal kaarten op kon sturen. Toen had zij zoiets van ach waarom niet?? Ja waarom eigenlijk niet?? Dus ik een rekening ingestuurd. Tot mijn verbazing hoorde ik twee dagen later vaag mijn naam bij ?Evers staat op? Ik weet niet of het de eerste keer was dat ze mijn naam riepen, maar ik snel de telefoon gepakt. Nu weet ik niet of het aan de adrenaline lag of dat de 0900nummers afgesloten zijn op het werk maar het lukte mij niet !!! Ik snel mijn mobiel opgesnorreld uit de tas en ja eindelijk toen lukte het, ik kreeg Niels aan de telefoon. Hij kon nog net zeggen dat ik op het nippertje was toen ik te horen kreeg dat mijn beltegoed bijna opwas??..Toen ik dat tegen Niels zei heeft hij mij gelukkig terug gebeld. Nog heel eventjes met Edwin Evers gebabbeld over wat voor werk ik deed en hoe ik de concerten had gevonden. Tja hoe vond ik die concerten VERSCHRIKKELIJK ?GOED natuurlijk!!!! Maar waar het op neer kwam is dat ik het bedrag terug heb gekregen!!!!!!!!!! Zelfs de krant ?de Gelderlander? belde mij op. Die hadden mijn nummer nog en vonden dit blijkbaar weer zo interessant om er een artikel van in de krant te plaatsen

 

In het voorjaar brak op een gegeven moment een pech periode aan. Voor 900,- schade aan de auto, dvd recorder voor de zoveelste keer kapot en het was nu geen garantie meer en de brommer had er op eens geen zin meer in. En dat gebeurde allemaal in een maand tijd ofzo. Ik had even zoiets van ik blijf in mijn bed liggen en kom er niet meer uit!!! Maar ipv op bed te blijven liggen ben ik gaan paardrijden, zelfs dat ging niet goed. Ik was met iemand het bos in en we waren in een behoorlijk tempo aan het draven. Ik reed voorop en een keer zet neemt Kellington een pas naar rechts. Daar was ik niet helemaal op berekend, vooral omdat hij groot is en je dus meteen een eind naar rechts bent. Mijn enkel is toen dubbel geklapt en ik lag er dus naast?..Aan de val zelf niks over gehouden, alleen een paar verrekte/gekneusde enkebanden?

In september een midweekje op vakantie naar Texel geweest. Dat was heerlijk..Letterlijk en figuurlijk uit kunnen waaien. Er stond elke dag een flinke wind en er waren dan ook flinke golfen, dat was zo gaaf!!!!!!! 

We zijn een ochtend naar Ecomare geweest. Dat is een centrum waar ze onder andere zeehonden opvangen,. ( kijk anders eens op (

7 oktober naar de fanclubdag geweest.In het begin was het even wennen omdat ik alleen was maar op een gegeven moment had ik en mooi plekje links van het podium gevonden en heb me toen prima vermaakt.

In november naar Symphonica geweest. Van te voren had ik geen idee wat ik er van kon verwachten met Paul de Leeuw maar het was echt een groot feest.

Tjonge wat gaat zo?n jaar toch snel voorbij?

www.Ecomare.nl). Er waren onder anderen blinde zeehonden die niet meer terug de natuur in konden maar die zich prima vermaakte of er waren twee jonge zeehondjes die ze gevonden hadden. Wat een lieve ogen hebben die beestjes toch.We zijn ook nog naar het Juttersmuseum geweest. Geinig om te zien wat er allemaal wel niet aan spoelt op het strand. 

"Koud is mijn wereld, het sneeuwt in mijn hart
Er staat ijs op het wit van mijn ogen"