Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Vakantie alweer voorbij.....
Wat kun je ergens naar uitkijken en wat is het dan ontzettend snel weer voorbij .
3 weken vakantie gehad en het voelt als of het maar een dag is geweest.....

Ik ben begonnen met weer een paar dagen tussen de paarden. Dit jaar was het met pinksteren en hadden we een dag extra van donderdag tot en met maandag!!!!!

Er was weer van alles te zien
NK dressuur
Met enigsinds een verassende winnaar in Hans Peter Minderhout

SpringenKoetsenZelfs met ' hoog bezoek ' staatsecretaris  BleekerHier wordt je verliefd op????????Na een paar dagen paarden had ik 4 dagen de tijd om alles te regelen voor de vakantie in Zeeland.  De boel aan kant maken ( alles in die dagen zo'n beetje van me afgegooid ), wassen etc. Eindelijk was het zover naar Zeeland en Concert At Sea. We hielden ons hart vast voor de weersvoorspellingen........
We zijn eigenlijk te laat vertrokken want eenmaal in Zeeland was het knap druk en dus file rijden. We begonnen onderhand redelijk op hete kolen te zitten, en hebben we maar besloten om binnen door te rijden. Heerlijk rustig!!!!  Maar al met al was CAS toch al bezig toen we kwamen. Cover at Sea gemist wel jammer afgelopen zaterdag de beelden gezien en had me erg leuk geleken maar niks aan te doen.
We kwamen boven aan de helling terecht op dat moment was Di-rect  zich heerlijk aan het uitleven

Even 3 kwartier zitten en toen kwam Racoon, niet helemaal mijn band maar ok het nieuwe nummer no mercy klinkt wel. en de zanger is wel een leuke vent, doet  het goed.
Als slot stuk kwam Anouk. Wat een stem heeft zij toch. Het was alleen jammer dat het tijdens Anouk begon te regenen........

Voor de volgende dag waren de weersvoorspellingen niet echt lekker....regen, wind, onweer.....Maar toen wij 's morgens boodschappen aan het doen waren scheen het  zonnetje wel wolken maar op zich lekker. Wel aardig wat wind... Op een gegeven moment kregen we een telefoontje van een kennis die in zeeland woont dat ze had gehoord dat concert at sea was afgelast vanwege de wind!!!!!Tja wat ga je die middag dan zou onverwachts doen??? We zijn maar even bij de dam gaan kijken. Op de dam aan gekomen konden we alleen maar gelijk geven dat het werd afgelast ( nooit aan getwijfeld hoor) . Veel te gevaarlijk wat een wind!!!  Het zeil van het podium hadden ze 's nachts al naar beneden gehaald en sommige dinge moesten ondersteunt worden De rest van de week van het huis genotenen van de zee
Het ging weer veel te snel voorbij. Ik had nog een stapel boeken mee om te lezen waar ik helmaal niet aan toe ben gekomen.  In september gaan we ook nog een weekje dus weer een kans om de stapel door te komen.
1. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 07-07-2011 12:26:46
wat een heerlijk verslag, ja zulke dingen gaan altijd snel voorbij
2. Door: Sietske Hettinga op 07-07-2011 12:29:18
wat een leuke dingen heb je gedaan
in de vakantie leuke foto's gemaakt
gr sietske
3. Door: Bosschebol op 07-07-2011 12:38:22
Hey die Fran,

Ik had me net uit mijn luie stoel in de tuin gehesen om eens wat mailtjes te gaan sturen waaronder naar jou! Die komt er nog aan hoor! Wij zijn ook al weer terug van vakantie in Italie, erg leuk geweest! Jouw vakantie ziet er ook goed uit! Jammer van Concert at Sea maar niet verantwoord!

Groetjes
Anja
4. Door: Jan en Marleen op 28-07-2011 15:26:46
je hebt zo te zien niet veel stil gezeten zo te lezen van dit heerlijk verslag

gr marleen
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Omdat jij net zo kwetsbaar bent
Leg ik mijn wapens neer"