Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Avondje De Kast


Afgelopen vrijdag met een vriendin weer eens gezellig naar de Kast geweest. Jaren terug gingen we ook regelmatig naar de Kast het was gaaf om ze weer eens te zien
Bovendien was het in een kleine zaal wat toch ook wel weer eens leuk was. Is weer eens wat anders dan die grote evenementen. Het was alleen wel jammer dat de zaal maar half vol zat. Althans voor de Kast dan. Wij vonden het geen probleem. We zagen tijdens het eerste gedeelte al dat er voor een hoop stoelen vrij waren en wij zaten toch wat naar achteren. Maar ja om nou onder het concert te gaan verplaatsen is ook al wat bovendien stonden er ook rolstoelers in dat pad. We hebben dus maar even rustig de pauze afgewacht en eerst de andere naar binnen laten gaan. Toen vroeg ik op een gegeven moment aan iemand of bepaalde plaatsen vrij waren die waren vrij maar hij zei er ook nog bij dat de stoelen op de tweede rij ook nog vrij waren. Wij zijn natuurlijk tweede rij gaan zitten!!!!!! Ik had van de week nog een andere compact camera gekocht omdat de andere niet goed fotografeerde en de batterijen constant leeg liepen ( meteen een rede voor een ander camera) Ik durfde ook niet de spiegelreflex mee te nemen. Maar toen wij vooraan zaten zag ik dat andere ze wel bij hun hadden!! ( Werd trouwens eigenlijk niet gecontroleerd) Dat was jammer maar goed, deze camera doet het in ieder geval stukken beter dan de vorige. Ik moet er alleen wel zo snel mogelijk een batterij bij kopen wat deze was na de pauze al leeg ( handig als je dan net vooraan zit?..)
1. Door: Sietske Hettinga op 22-12-2010 17:24:40
leuke avond heb jij gehad
en mooie foto's gemaakt
gr sietske
2. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 22-12-2010 18:26:34
hey leuke foto's zeg leuk dat je erbij was
3. Door: Roxmarie op 23-12-2010 23:07:35
Leuke avond gehad dus, het was bij jullie dus niet druk, in Devenet was het toch wel lekker druk. Maar het moet wel een top avond geweest zijn, en met je nieuwe camera heb je toch weer mooie foto's weten te maken.

Groetjes Roxette fan!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Alles blijft achter, heel je bezit
Leeg zijn je handen aan het eind van de rit"