Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
verlaat verslagje
Als je nog in een verhuizing zit, althans verven etc., en je bent ook al weer aan het werk heb je niet echt tijd voor andere dingen zoals een signeerssessie. Maar het knaagde toch en heb ik Jeanette gevraagd of ze soms zit had om naar de signeersessie in Arnhem te gaan en zij zag het wel zitten. Nu zat ik er alleen mee dat ik de donderdag ervoor vrij was en de vrijdag moest werken. Nu zijn de vakantieuren behoorlijk geslonken na de verhuizing en zag ik het aan de ene kant niet zo zitten om vrij te nemen omdat Marco een uurtje komt signeren. Ik heb nog geprobeerd de donderdag te ruilen met de vrijdag. Nu is het een beetje ingewikkeld verhaal maar het kwam er op neer dat ik niet kon ruilen maar wel vrij nemen. Maar Marco is wel in de buurt?..bovendien kreeg een ingeving dat ik de overige tijd kon verven!! Opgelost, dus vrij gevraagd. Nu dacht om een uur twaalf van huis te gaan en dan om 15.00uur wel weer thuis te zijn. Maar dat ging niet lukken er stond een behoorlijk rij en Marco was wat verlaat. Bij V&D dus aangesloten in de rijWe sloten achter Antoinette aan en hebben gezellig met haar de tijd gedood met kletspraat, gaat de tijd lekker snel. We hadden min of meer een beetje afgesproken dat Jeanette en ik apart op de foto zouden gaan en dan nog samen. Antoinette was zo aardig de foto?s te nemen. Alleen van de foto samen is niks gekomen helemaal niet meer aangedacht!!! Bovendien waren de foto?s errruuug donker??????. De camera stond op een automatische stand maar helaas toch was er iets niet goed. Nou ja gelukkig heb ik een collegaatje die heel goed met photoshop weet om te gaan en zie hier het verschil!!!
 
En dan is Nathalie er nog die een leuke foto heeft gemaaktIk had nog een krantenknipsel meegenomen uit de periode van symphonica waar ik in stond om te laten signeren. In eerste instantie zag ik Marco heel even zo reageren van uuhh krant ?????? Maar toen hij zag wat er stond vond hij het leuk en vond het wel een foto waard. Toen ik weg liep riep hij nog of hij me in mei zou zien mijn antwoord was twijfelend mwaa. Ik had eigenlijk moeten zeggen ja hoor waar zie ik je ????????? Later denk je over je eigen reacties na maar goed het gaat op dat soort momenten altijd op de automatische piloot en dan kraam je nog wel eens onzin uit?? Maar 10,11 en 13 mei ben ik er in ieder geval!!!1. Door: Rianne Beck op 29-11-2010 15:36:31
ik vind hemm echt super

de foto stra nu op mijn weblog bij logje Foto Meet & greet

Liefs Rianne Beck
2. Door: Anno op 29-11-2010 17:59:23
Prachtige foto's, het was vast het wachten waard
3. Door: Ingrid op 29-11-2010 20:29:51
mooie foto's hoor, en tsja dat achteraf weten wat je moet zeggen dat ken ik.
4. Door: Roxmarie op 23-12-2010 23:12:22
Leuk dat het gelukt is om met je idool op de foto te komen. ik weet niet of ik een beter antwoord had gegeven hoor, kan me best voorstellen dat je op zo'n moment dicht slaat. Heb ook nog getwijfeld of ik er heen zou gaan, maar ik heb die dag (geloof ik tenminste) maar vrij genomen, terwijl ik normaal op vrijdag in Arnhem werk. De cd lag 'savonds netjes via bol in de bus.

Groetjes Roxette fan.
5. Door: Sietske Hettinga op 23-12-2010 23:55:03
mooie foto's
gr sietske
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Net alsof je mooie ogen nog altijd kunnen dwingen
Net alsof je heel dicht bij bent maar zo ver hier vandaan"