Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
KLUSSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
YESSSSSSSSSSS 1 oktober heb ik de sleutel van mijn huis gekregen!!!!!!!!!!!Ik ben nu met mijn moeder aan het witten, verven, slopen (leuk!!!!!!!) Ik had meteen de blaren op mijn handen staan, maar ja die kantoorhandjes zijn dat ook niet gewend!!!! ?s Avonds ben ik echt helemaal uitgeblust maar het is de moeite waard!!!! In de hal hadden ze een of andere wand gemaakt van een soort vinyl wat ik helemaal niks vond. ( beetje slecht op de foto te zien maar het is enigsinds zichtbaar).Die kon er wel afgehaald worden maar wat komt er onderuit?? Toch de gok maar genomen en er kwam een strakke muur te voorschijn!!!! Nou ja strak, er moet nog wel gestuct worden maar er zijn in ieder geval geen scheuren. De klusjesman is ook aardig aan het slopen en opbouwen gegaanDe keuken moet eerst geregeld worden. Leidingen moeten verlegd worden, er moet een deur dicht gemaakt worden, plafond moet er uit en de andere die er onder zat moet behandeld worden, groepenkast moet uitgebreid worden enz. enz.


Dan moet de badkamer nog flink aangepakt worden maar daar zijn inmiddels ook al een flink aantal leidingen verdwenen maar enkele moeten nog in de in de muur worden verwerkt. En dan moet het nog opnieuw betegeld worden.

De woonkamer moet nog wel helemaal gedaan worden maar ik had willen wachten tot de keuken geplaatst is
( zo zitten we er nu even bij)Die zou of de 22e of de 29e geplaatst worden. Ik hoopte de 22e maar helaas het wordt dus de 29e . Dus we gaan nog toch maar aan de woonkamer beginnen. Witten was zo wie zo ook geen probleem geweest maar verven en de vloer leggen leek me niet zo handig ( kans dat ze tegen het geverfde aanstoten of met iets op vloer laten vallen is natuurlijk aanwezig). Maar nu gaan we wel vast witten en bepaalde dingen verven. De schoorsteen was van steen maar ik vind een strakke schoorsteen mooier en die is ook al aangesmeerdEr zit best schot in maar er moet nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel gedaan worden.

Alleen een groot nadeel van dit is dat ik de fanclubdag dit jaar aan me voorbij laat gaan. Ik moet toch zien dat ik de dozen uitgepakt krijg, de bedrading van de tv/radio en internet netjes gelegd krijg en nog meer van dit soort dingen. Maar wat ik nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erger vind is ik een aantal concerten van Marco in het Gelredome aan me voorbij moet laten gaan terwijl ik er altijd bij ben geweest. Het is nog even wachten hoe financieel precies gaat lopen maar ik denk dat ik niet meer dan 1 a 2 x keer inzit ( ik moet toch zien dat mijn spaarrekening weer gevuld wordt). Ik neem toch echt weel aan dat er meer komen dan die twee concerten die er nu staan. Ik weet wel dat 1 a 2 keer ook genoeg moet zijn maar het is zo dichtbij en gaaf!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik had ook stiekum gehoopt dat hij deze een heel eind verderop de concerten zou gaan geven. Het is dan toch makkelijker om niet te gaan dan dat hij bijna bij je in de achtertuin staat, hoewel ik ga nu toch weer 3 km verderop wonen!!! Ik zal een van de weinige zijn die hoopt dat er niet al te veel concerten komen?..

1. Door: Anja (Bossche Bol) op 20-10-2010 19:55:29
He dat schiet al lekker op zo! Ik dacht ik zal je maar niet te snel mailen want je bent heel druk bezig! Het ziet er al goed uit, maar er moet inderdaad nog veel gebeuren, alles op zijn tijd! Wanneer ga je ook echt overhuizen?

Ik hoop ook dat er nog wat concerten bij komen in het Gelredome in het weekend want doordeweeks is best moeilijk bij ons op het werk...maar goed als het zo is is het zo.....

Klus ze nog!

Groetjes
Anja
2. Door: jeannette op 20-10-2010 20:51:05
hoi hoi
zo te zien moet je nog aardig wat doen maar het huis ziet er leuk uit
maar dat jij de fcd over slaat !!!!!!! jeetje dat had ik van jou niet verwacht haha
maar ik ga wel voor je in de plaats hoor
ik kom je huis wel bewonderen als het klaar is
groetjes jeannette
3. Door: Franca op 21-10-2010 15:06:46
Oke jij gaat je niet vervelen de komende tijd. Best wel leuk toch en zeker als alles weer helemaal tiptop in orde is.
Werkse
4. Door: Jan en Marleen op 21-10-2010 15:10:30
nog veel succes met klussen nog even flink door werken en dan is het alleen nog genieten


gr marleen
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Je zit op rozen
Gewoon omdat je hier geboren bent"