Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Cas + weekje zeeland!!!!!!!!
Wat was het een lekker weekje in zeeland. Eindelijk even een week vrij!!!!!!!!!! Eerst twee dagen naar concert at sea

en dan nog lekker een paar daagjes vakantie vieren.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar het huis maar daar hadden we klagen over. Het was lekker ruim en we zaten aan de rand van het park zodat we lekker van ons af konden kijken.
Het enige was dat het niet echt schoon was, hier en daar en stofweb en er zaten van die zilvervisjes ( had vooral ma last van op haar slaapkamer) .We zijn begonnen met concert at sea. Vrijdag kwamen Alain Clark, Kane en Guus Meeuwis.
Ik had de laat ik maar even zeggen mijn luxe camera mee genomen. Vorig jaar was het me ook gelukt om deze naar binnen te smokkelen dus nu maar weer proberen. Het terrein op was geen probleem maar we stonden links van het podium vooraan. Nu staat daar altijd beveiliging, hier dus ook, ik was eerst even bang dat ze misschien de camera in zouden nemen. Dus eerst even voorzichtig wat foto?s gemaakt. Maar automatisch ga je meer foto?s maken en gelukkig is de camera niet ingenomen Het was weer heerlijk vertoeven op de brouwersdam, hoewel we wel een trui aan moesten doen in de schaduw.


Zaterdag zijn we naar Waylon, ik moet zeggen de terrechte TMF Borsato Award winnaar, Caro Emerald ( gezellige muziek) , een stukje RowenHeze en ?s avonds K?s choice en natuurlijk Blof geweest. Het eerste gedeelte hebben we weer van dichtbij kunnen volgen. Het is toch wel even lekker om er even tussenuit te gaan en hebben we even ?thuis? gegeten. Om ons daarna weer tussen de 40.000 mensen te voegen?.


pffffffff maar we hebben een lekker plekje op de helling gevonden

Zonsdag waren ze boel al hat afbreken 


 maar dat heeft nog wel een paar daagjes geduurdDe rest van de week hebben we veel gefietst en gegeten ( vis vooral vis heerlijk daar) Op een avond nog even naar het strand geweest. Mooie zonsondergangHelaas iets minder mooie beesten, of niet mooi ach het is ook wel apart maar ik voel ze liever niet langs mijn benen glibberen.Dan heb ik toch liever deze, onze vakantievrienden

 Vrijdags gingen wij weer naar huis maar die as zondag kwam de tour de france daar langs. Ivm daarmee waren ze aan het oefenen met kitesurfen , ze zouden een soort demonstratie gaan geven, apart om te zien.

Volgend jaar weer!!!!!!


1. Door: Anja (Bossche Bol) op 12-07-2010 18:00:38
Mooie foto's hoor van jullie weekje vakantie! Ook mooie foto's van CAS wist helemaal niet dat Guus Meeuwis daar ook kwam....

Ik heb inderdaad ook liever een kat dan een kwal, brrr enge beesten hoor!

Heb je ook nog genoten van het Westerpark??????

Groetjes
Anja
2. Door: Jan en Marleen op 12-07-2010 18:03:51
wat een heerlijke log en foto's om te bekijken
en nu lekker nagenieten van dit alles

groetjes marleen
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Jij bent altijd zo dichtbij
De engel van mijn hart ben jij"