Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Texel!!!!
Laatst stond er actie in de krant van een hele dag met de trein overal naar toe voor maar 17,50. Kijk dat zijn nog eens leuke dingen. Ik had het juist met mijn moeder er over gehad om als er weer eens zo?n actie is van de NS om dan een de fiets mee te nemen in de trein en dan naar Texel. te gaan. De weersvoorspellingen voor afgelopen zaterdag waren super en we hebben om 8.30 de trein naar Den Helder gepakt

Na twee en een half uur treinen kwamen we dan eindelijk in Den Helder aan. Poe het was toch nog een temperatuursverschil met Arnhem, het was daar best wel frisjes!!! Even snel bij V&D gebruikt gemaakt van het toilet en hup op naar de boot, die haalde we nog maar net!!!!! Wat een meeuwen vliegen mee met de boot

Het is maar een tochtje van 20 minuten maar dan kom je in mooie omgevingEerst even een stukje zee gepakt, wat echt koud werd!!!Ik wilde toch wel een kleurtje krijgen ( wordt toch echt een keer tijd?.) en ik zou en moest een topje en een korte broek aan.( Ik had voor de zekerheid wel een afritsbroek aan gedaan maar de pijpen moesten eraf). Op een gegeven moment zijn we weer op de fiets gestapt en kwamen we langs een mooi natuur gebied met een paar ganzenen een schooleksterLangs een strandje en hebben we even een broodje gegeten. Het Texels wol was er in overvloedIemand was de hond uit het laten op het strand, wat kunnen die beesten dan genieten!!!We wilden nog even winkelen in Den Burg maar daar konden we niks bijzonders vinden en hebben we even een kopje thee met een heerlijke notenkoek verorberd!! Een paar jaar geleden hebben we in een huisje in De Koog gezeten en dat was een super gaaf huisje. We wilden daar nog wel eens kijken. In de Koog aangekomen hebben we daar nog even winkels gekeken en zij we nog even bij de zee wezen kijkenVanuit daar zouden we weer richting boot fietsen en op die weg zouden we langs het huisje gaan. Alleen hebben we denk ik een afslag ofzo gemist want op een gegeven moment waren we al een eindje uit De Koog en ging bungalowpark gezien. Nou ja dan moeten we het maar weer eens bespreken!!!! We wilden in Den Hoorn een hapje gaan eten. We kwamen daar langs een gezellig restaurant alleen helaas zat het daar helemaal vol. Nou ja dan nemen we eerst de boot maar weer naar Den Helder en dan gaan we daar eten.Misschien ook maar goed ook want we hebben daar heerlijk gegeten. Als we bij zee zijn willen het liefst een visje . Dus nu moest het ook iets van vis zijn . We hebben gekozen voor 3 verschillende vissoorten met dillensaus. We hebben er echt van gesmeuld!! Om 21.00 uur hebben we trein weer terug genomen naar Arnhem. Als je met de fiets bent is het wel zo handig om de lift te nemen op het station in Arnhem. Toen we daar aankwamen wilden we dus de lift naar beneden nemen. Ja hoor doet die het niet!!!!!!!!! Na een paar keer proberen deed hij het nog steeds niet. Tja dan is er weinig keus dan met de fiets aan de hand de trappen af te gaan?. Als je rem maar ingedrukt hield ging het wel aardig. Ach om 12.00 uur waren we weer thuis.
1. Door: Marjo op 08-06-2010 11:56:44
Texel is zo mooi!
Vorig jaar zijn Rien en ik er een midweek geweest en de plaatsen die jij noemt hebben wij ook allemaal gezien!
2. Door: Anja (Bossche Bol) op 12-06-2010 18:51:14
Julllie hebben een lekker dagje gehad zo te zien! Ik ben ook ooit, kan al goed vijftien jaar geleden zijn op Tienertoer daar naartoe geweest, weet ook nog dat het een hele lange trein reis was!

Ik ga je nog mailen en bellen hoor deze week over komende vrijdag! Heb er al zin in en hopelijk wordt het mooi weer!!!!

Fijn weekend nog!

Groetjes
Anja
3. Door: Lia Veltman op 12-06-2010 20:59:06
jullie hebben het heel gezellig gehad

leuk gedaan

xx lia
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik doe alles om je te troosten
Wil een vriend voor je zijn"