Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
VIRUS!!!!!!!!!!!!!!!
Gister was ik even met de computer bezig loopt hij vast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Nog even gewacht maar het schoot niet op. Dus de computer maar even hardhandig uitgezet . Start ik hem weer opnieuw op krijg ik dit schermEr wordt gezegd dat je auteursrechten hebt geschonden . Ik schrok me dood. Wat heb ik gedaan dan.??????? Er stond niks bij files detected. Ik snapte er helemaal niks van ook niet na alles gelezen te hebben. Je kunt kortweg kiezen om er een rechtszaak van te maken of volgens mij een boete te betalen. Ik durfde echt niks aan te klikken. Maar ik kan nu helemaal niks meer met die computer  want je bureaublad wordt gekaapt. Gelukkig heb ik bij mijn moeder nog een laptob staan en ik ben daar mee eens aan het googlen te gaan.  Nu blijkt dat het een VIRUS is !!!!!!!!!!!!  Aan de ene kant wel een opluchting dat die melding fake is( Al ben ik onschuldig maar toch zit het niet lekker)  Maar nu nog die virus er uit krijgen......... Het schijnt een nieuw trojaans paard te zijn.  Nu ben ik een paardenfreak maar dit paard hoef ik NIET ( slecht te berijden...). Ook zitten googlen van hoe te verwijderen. Ja hebben ze het over scannen of een bestand om het te verwijderen, maar de computer doet het niet hoe kan ik dit dan doen????? Nu heb ik wel gelezen om op te starten in een modus waar je je configuratie (????) terug kan zetten. Dat maar eens proberen en anders morgen maar even collega vragen van de ICT.  Ik had de computer net op niew geinstalleerd dus heel veel nieuwe dingen staan er niet op ( geluk bij een ongeluk al weet ik het niet precies ) maar ik hoop dat ik het zo opgelost krijg.
1. Door: Anja (Bossche Bol) op 02-05-2010 19:00:36
Oh jee dat is ook balen! Hopelijk kan je collega je helpen, ik ben er ook helemaal niet goed in hoor, gelukkig heeft er bij ons nog maar 1x een virus opgestaan en dat kwam door ons anti-virus programma, kun je nagaan!!!!!

Inderdaad hou jij het maar bij gewone paarden, trojaanse paarden heb je helemaal niets aan!

Groetjes Anja
2. Door: Jan en Marleen op 04-05-2010 13:19:54
dit is echt balen hopelijk is het weer heel vlug opgelost
en ja hopelijk blijft het bij gewone paarden daar hou ik ook het meeste van


groetjes marleen
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Het komt allemaal goed
Wacht nou maar af wat de tijd met je doet"