Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Huisje tuintje boompje beestje?????
Al een jaar of twee kan ik mijn flat kopen. Ik heb eigenliijk constant lopen dubben van wel doen niet doen. Nu is dat al niet echt een goed teken natuurlijk. Als je een huis/flat wilt kopen moet je er een goed gevoel bij hebben
Nu woon ik nog prima in de flat maar toch heb ik me de laatste maanden lopen ergeren. Aan auto?s die op de parkeerplaats gewoon maar ergens neer gezet worden waar ze eigenlijk niet mogen staan, auto?s van mensen in het flatgebouw naast me die de auto?s bij ons neerzetten omdat zij geen plek hebben, het is rommelig in de flat ( dat was eerst nooit zo ) . Over het parkeren heb ik al iemand van de vereniging van eigenaren gesproken maar die doen ook weinig. Ipv meer controle ( huismeester ) wachten ze tot ze toestemming krijgen om groen weg te halen om dan meer parkeerplaatsen maken en dat duurt nog wel even. Het is nu ook weer niet zo dat er niet meer te wonen is en misschien ben ik er misschien ook wel een beetje uitgekeken. En misschien krijg ik ook wel een beetje teveel rotzooi onderhand??Ik ben dus op huizenjacht gegaan. Nu heb ik iets leuks in Doesburg op het oog, alleen ben ik bang dat we met de prijs er niet uit komen ( het achterste gedeelte)


Eerst was er een huis te koop met een kleine tuin maar het zag er goed uit ( het gedeelte achter het scherm je ziet het haast niet) . Alleen was het al onder voorbehoud ( inmiddels definitief) verkocht. Later nog eens met mijn moeder in Doesburg naar andere huizen wezen kijken maar dat was niks en toen zijn we toch nog maar bij dit huis gaan kijken. We waren toch in de buurt. Nu was de eigenaar thuis en hebben we daar mee gesproken. Nu blijkt dat hij het huis ernaast ook gaat verkopen. Dat heeft hij in gebruik als atelier en daar is een een hele hoop aan te doen maar je hebt er een tuin en een schuur bij. Ook wel leuk natuurlijk maar niet voor de prijs die hij denkt te gaan vragen??.Het moet nog getaxeerd worden dus ik wacht nog maar even af maar ik ben bang dat er een groot verschil is waar we niet uit gaan komen. Ondertussen ben ik nog woningen gaan bezichtigen in Arnhem maar die staan niet helemaal in mijn soort buurt?. ( ach eens kijken kan nooit kwaad) en er moet ook daar een hoop aangedaan worden dus Nu heb ik ook nog wel een leuke woning gezien in Rheden ( middelste)Daar zit ook een lekkere tuin bij, het huis is zoals ik aan de buitenkant zie goed onderhouden ( we zijn al een paar keer wezen kijken). Ik heb voor donderdag een bezichtiging afgesproken maar eens kijken hoe het er voor de rest uit ziet Heb je besloten om een woning te kopen hoor je niks anders in het nieuws dat ze hypotheekrenteaftrek willen verminderen/afschaffen !!! En het potje van de koopsubside is bijna leeg. Misschien anders toch maar blijven zitten ( ik loop me op dit moment ook niet meer zo te ergeren) ???????  En  dit uitzicht krijg ik natuurlijk ook niet meer....Nou ja eerst de bezichtiging maar eens en dan maar eens verder zien. Er hangt tenslotte ook nog een prijskaartje aan??

Even vervolg...
Net gebeld door de makelaar. Ik had een bezichtiging staan voor het huis in Rheden voor donderdagmiddag. Gaat het niet door, is het zo goed als verklocht!!!!!!!!!!! GGRRRRRR dit is nu de tweede keer dat me dit gebeurt..... Nou ja dan nog maar op de flat blijven. Ik had de laatste dagen best wel weer zoiets van ach doe ik verstandig maar het is nu toch wel weer een telleurstelling. Weer net op het laatste moment wordt het afgekapt
1. Door: Linda op 31-03-2010 13:21:07
Heel henkenbaar dat je word afgebeld omdat het huis zo goed als zeker is verkocht.Balen hoor! Ben je al bij een financieel adviseur geweest dan weet je naar welke huizen je kunt kijken.Succes met je beslissing!
2. Door: Marjan(pukjem) op 31-03-2010 13:23:11
Als je je nu al ergert in je flat en je koopt het en het wordt erger, kun je niet meer terug.
Ik zou nog ff bij de leuke andere woninkjes gaan kijken hoor en een adviseur.

Succes met zoeken en beslissen.

Liefs Marjan
3. Door: Jan en Marleen op 31-03-2010 13:42:16
ja soms is het een hele zoektocht eer je de juiste wonig gevonden ehbt maar ooit vind jij die ok
succes met zoeken


groetjes marleen
4. Door: jeannette op 31-03-2010 18:44:30
haha weet je je moet gewoon in doetinchem komen kijken leuke huizen genoeg te koop

groetjes jeannette
5. Door: Angelique op 31-03-2010 20:55:10
Ah joh, gewoon volhouden en links en rechts om je heen blijven kijken, dan komt er vast en zeker eens een huisje te koop dat betaalbaar is en helemaal bij je past. Je hebt een dak boven je hoofd en ook al is het niet meer zoals het was je hoeft niet perse nu een ander huis. Neem dus gewoon alle tijd!
Succes!
6. Door: Anja (Bossche Bol) op 06-04-2010 18:35:41
Hey die Fran,

Eens komt er een huis voorbij (of een aantal keren) waarvan je meteen weet dit is het en dan zal het uiteindelijk ook allemaal wel lukken met de financien....gewoon nog even geduld hebben!

Maar kan me wel heel goed voorstellen dat je ervan baalt als er weer een huis voor je neus wordt weggekaapt.....

Groetjes
Anja
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"En ik vlieg niet met je mee
Dus laat maar los"