Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Met Marco in het Westerpark

Eindelijk is het zover??Vrijdag 9 juli 2010. Eindelijk gaat het dan een keer gebeuren. Een MEET & GREET met MARCO!!!!!!!!!!!! Zowaar met een prijsvraag in de februari gewonnen. Er is mij al zo vaak gevraagd van heb je Marco al een keer ontmoet je bent al zo lang fan. En elke maar moeten antwoorden van nee maar nu kunnen we voortaan JA zeggen!!!
Gisteravond ben ik ook al geweest en ik ben al helemaal in de stemming gekomen. Het was weer een groot feest.


Alleen vandaag is het toch wel anders, ik heb een hele dikke keel van de zenuwen.


Het zal vandaag heerlijk weer worden dus een kniebroek aangedaan met een paar makkelijk schoenen en t-shirtje voor de zekerheid nog wel even een vest mee genomen Toch nog even geprobeerd wat te eten want anders worden we nog misselijk in de trein. Om 16.00 uur zal de meet&greet zijn, dus om 13.00 uur op de trein richting Amsterdam gepakt. Het zal me niet gebeuren om te laat te komen. Na gisteravond weet ik al hoe ik moet lopen dat is wel geruststellend. Om 15.00 ben ik op het Westerpark, pffffffff de zenuwen gieren nu helemaal door mijn lijf. Ik zie al snel meer mensen die een meet&greet hebben en die vergaat het al niet beter dan mij!!! Wat duurt dat wachten lang??eindelijk om 15.45 is Nathalie in zicht om ons te halen. Marco zit backstage in het restaurant met een kopje koffie (ja wat anders?.) al op ons te wachten.Eerst hebben we heel even gewoon een ontspannen gesprek over koetjes en kalfjes. Ik werd meteen al wat ontspannender. Onbewust kwam dan het moment om vragen te stellen. Tijdens Marco?s Symphonica in Rosso heeft RTL namens mij de vraag gesteld wat hij er van vond dat iemand 10x naar het zelfde concert gaat. Hij heeft toen min of meer geantwoord dat hij het zich wel voor kon stellen maar toch die blik die hij toen op tv had tijdens het antwoord... 


Ik stel de vraag dus maar even opnieuw. Ik krijg hem met moeite uit mijn keel maar ook nu antwoord hij dat het wel vaak is maar als het voor iemand zo dichtbij woont en geniet er elke keer van dan moet je het gewoon doen. Ook ben ik benieuwd wat er nu allemaal geregeld moet worden om zo?n concertreeks bijv. in het Gelredome te organiseren. Diep in mijn hart zou ik een tour ( van wat voor artiest dan ook, wel het liefst Marco natuurlijk) wel eens op de achtergrond mee willen maken. Gewoon is zien wat er allemaal backstage gebeurt,opbouw van het podium etc. Marco kan hier niet een uitgebreid antwoord op geven want er zijn zoveel dingen en daar is de tijd niet voor om uitgebreid over te vertellen. Wat is het zo op deze manier toch een normaal mens!!!!!!!!! Ik heb dat wel geweten maar toch zie je tegen 'de held ' Marco op, maar dat hoeft helemaal niet. Tot slot nog even een foto samen met Marco en een knuffel . Wij gaan met Marco mee naar het podium waar wij alvast plaats mogen nemen. Heerlijk helemaal vooraan!!! Dan is het wachten??. Je kunt zo goed even naar het podium kijken. Het is niet zo groots opgezet als het Gelredome met de gigantische schermen maar dat is logisch daar is in het park niet echt de mogelijk toe.


Maar het ziet er goed uit,Marco weet altijd weer wat te verzinnen. Heerlijk sfeertje zo in de buitenlucht schitterende lokatie het Westerpark. Zo direkt nog genieten van ondergaande zon!!  Eindelijk is het zover het begint. Eerst even los komen met Jurk, die lui zijn echt gek!

Dan komt Marco??hij begint met Stilte voor de storm, wat een verrassing!!!! Dan komen natuurlijk de Waarheid, Margherita, Ik leef niet meer voor jou, Binnen en Rood ook aanbod. Die horen erbij. De meeste dromen hoort er eigenlijk ook bij maar deze keer is niet (sorry maar vind ik wel eens een keer lekker...). Voor rest zingt Marco nog Het Water en ook nog een paar verrassingen zoals At this moment, zo gaaf om weer eens te horen, en Wat is mijn hart. Ook haalt Marco War Child nog even aan en gaat hij ipv Speeltuin Was mij zingen. Wauw met zoveel mensen, kippenvel.

Tot slot zingt Marco Stop de Tijd, zucht kon dat maar??

Nu snel naar het station anders is de laatste trein weg!!!!!!!! Heerlijk even anderhalf uur na genieten in de trein van deze onvergeetlijke dag??..
In een keer schrik ik wakker  van de wekker, wat een heerlije droom......
1. Door: Wendy van Verseveld op 28-02-2010 20:29:29
Leuk logje heb je ervan gemaakt! Liefs Wendy
2. Door: Carina & John op 28-02-2010 20:34:07
misschien komen dromen toch wel uit!!!
3. Door: Aukje de Vries op 28-02-2010 21:03:49
Leuk logje heb je gemaakt hoor.....Marco gaat het moeilijk krijgen met kiezen!
4. Door: Jeannette op 28-02-2010 22:06:55
Heel leuk gedaan en nu maar afwachten.....
5. Door: Marielle op 28-02-2010 22:07:12
Leuk logje en leuk filmpje ook!!
6. Door: Sinds1971 op 01-03-2010 10:54:27
Mooi gedaan!!! Arme Marco die moet gaan kiezen....
Succes, liefs Kyra
7. Door: Anja (Bossche Bol) op 01-03-2010 17:52:48
Mooi logje hoor! Marco zal het nog heel moeilijk gaan krijgen met kiezen denk ik!

Groetjes
Anja
8. Door: jeannette op 02-03-2010 15:21:38
haha erg goed ik was er bijna ingetrapt
maar ja DE MEESTE DROMEN ZIJN BEDROG
groetjes jeannette
9. Door: Anja (Bossche Bol) op 03-03-2010 17:36:30
Hoi Fran,

Ik heb je mailtje ontvangen hoor! Heb vorige week mijn email eens grondig opgeschoond en daarna ben ik je mailtje uit het oog verloren...binnenkort krijg je d'r eentje terug!

Groetjes
Anja
10. Door: Roxmarie op 06-03-2010 22:30:01
Ik hoop dat het DE WAARHEID voor je wordt Francoise!!

Groetjes van drie Roxette fan, die marco ook erg leuk vind!!
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Ik zoek het niet, dus ik vind het niet
Ik ben tevreden met helemaal niets"