Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!!†Even korte voorstelling van mji. Ik ben FranÁoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
Borsatodate-tje
Een maand of vier geleden hadden Anja en ik al afgesproken dat ze 16 januari naar mij toe zou komen. Even een lekker Marco dagie. We hebben het dan ook heeelllemaal niet over Marco gehad??.

Nou ja 70% Marco 30% andere ontwerpen, maar goed daar zijn we dan ook fan voor
Eerst hebben we even gezellig bijgekletst met een bakkie thee en later hebben we even een boterhammetje gegeten. Toen zijn we maar eens achter de computer gedoken.We willen een keer samen aar Kane en die hebben aantal kleine zalen in hun agenda staan. Nu leek het ons wel leuk om een keer een kleine zaal te doen. Gelredome en Sportpaleis zijn gaaf maar een keer weer iets intiems is ook wel weer leuk. We hebben alle data na gekeken maar geen kaartje meer te krijgen? Dan wordt het maar weer iets groot en gaan we zaterdag een poging kaarten te krijgen voor het Java eiland. Anja had de externeschijf maar mee genomen zodat we de foto?s en filmpjes konden uitwisselen. We hadden toch wel regelmatig de grootste lol om de foto?s . Of ze waren half ( zeg eigenlijk ook maar totaal) mislukt wat soms wel een komisch effect had, of de manier waarop Marco op de foto was gekomen?
( net of Marco make-up op heeft!!! raar mondje)


Op een gegeven moment zijn we maar even een klein stukje gaan lopen om even een frisse neus te halen
Daarna maar weer even een kopje thee met een lekker stukje chocolade om daarna nog weer even achter de computer de duiken. Alleen werd het toch ook echt wel tijd om de pizza?s in de oven te doen

Ze zagen er heerlijk uit en ze smaakte ook wel alleen was het geen pizza crossa. Erg harde bodem aan de rand en middenin was het taai. Volgende keer beter Anja??. Volgens mij kan die pizzabakker nog even in de leer bij Marco gaan. Zag er laatst erg lekker en gezellig uit op de borsatosite dat pizza eten!!
We hadden ?s middags al op de buienradar gekeken wat voor een weer er aan kwam. Ze hadden regen/sneeuw etc voorspelt en aangezien Anja nog een eind moest rijden hebben we het in de gaten gehouden. In eerste instantie was er ook nog weinig aan de hand maar begin van de avond toen we weer keken is Anja als gauw gegaan want er zat narigheid in de lucht. En helaas heeft ze sneeuw gehad.... Onze terugreis zit niet mee. Toen ik een keer bij haar weg ging was er een wegomleiding??ben ik redelijk aan het dwalen geweest. Maar goed het is altijd super gezellig!!!!


1. Door: MariŽlle Koopman op 19-01-2010 15:11:32
Altijd gezellig zo'n borsatie date!!

Ziet er leuk uit..

Liefs Marielle
2. Door: Priscilla Braun - de Leeuw op 19-01-2010 16:30:04
hey wat leuk zeg zo'n borsatodate , en zo te lezen hebben jullie een heerlijk Marco dagje gehad
3. Door: Anja (Bossche Bol) op 19-01-2010 19:19:46
Het was inderdaad harstikke gezellig onze Borsato-date!!!!!! En hebben we het over Marco gehad...wij???????

Mooie foto's ook.....

Groetjes
Anja
4. Door: Jan en Marleen op 20-01-2010 14:24:43
heerlijk zulke uitjes en ja met zo een marcotintje kan nhet haast niet anders dan een hele gezellige en leuke dag geweest zijn


groetjes marleen
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Spreid je vleugels, lieve schat
Neem alle tijd"