Welkomsttekst

Welkom op mijn logje!!!!!! Even korte voorstelling van mji. Ik ben Françoise Abbenbroek en woon in Velp. Sinds 1997 ben ik een grote Borsatofan en ga dan ook regelmatig naar concerten van Marco. Maar ook breng ik graag een bezoek aan Kane, Blof, de Kast of een festival!!! Voor de rest zijn paarden mijn lust en mijn leven.
Laat gerust een reactie achter!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Op TV


Marco


Waar het voor mij mee begon

De Kast


Syb van de Ploeg


Kane


planning

 
7,10,11,13 mei 3Dimensies

8 t/m 13 juni Outdoor Gelderland

17 juni t/m 24 juni Zeeland


 
Foto album
Kalender
April 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Mijn laatste reacties
Profiel
Naam: Francoise Abbenbroek
Leeftijd: 47 jaar
Uitgebreid profiel
E-mail alert
Archief
Zoeken
Nieuws
26 en 27 juni naar Concert at Sea
over mezelf

Ik ben pas begonnen met mijn weblog maar na al wat logjes geplaatst te hebben nu eens even wat over mezelf.

Mijn naam is Françoise Abbenbroek ( beetje lang voor een weblognaam vandaar Fran) en ik ben 35 jaar. Ik woon sinds 4 jaar in Velp bij Arnhem ( mijn geboorteplaats). Ik werk fulltime als receptioniste/telefoniste via Securitas bij Rijkswaterstaat.

In 1997 ben ik voor het eerst naar een concert van Marco geweest . Misschien had ik dat niet moeten doen want sindsdien ben ik verslaaft ( wel een leuke verslaving). Ik kon het vorig jaar zelfs niet laten om naar alle concerten in het Gelredome te gaan...Nu vind ik een concert altijd geweldig van welke artiest  ( Kane, Blof) dan ook.

Een andere grote hobby van mij is paardrijden. Vanaf mijn 18e tot mijn 30e heb ik van Cycloon mogen genieten. Eerst was het mijn verzorgponymaar op een gegeven moment moesten we op zoek naar een andere stal en werd hij zelfs van mij. Vanaf die tijd kan ik heerlijk het in het bos rijden. Ik ben echt een recreatieruiter, voor mij geen wedstrijden daar wordt ik alleen maar nerveus van..Helaas heb ik hem in 2003 in moeten laten slapen omdat hij ziek werd en al artrose had. Na Cycloon heb ik op nog wat andere paarden gereden. Op dit moment rij ik 2x in de week op Kellington. Hij is best wel groot 1.70 meter. Toen ik pas op hem reed had ik zoiets van paard waar ga je met dat vrouwtje naar toe!! Maar hij is superlief en 100% betrouwbaar. Hij ziet wel eens "spoken" in het bos maar gaat er dan gelukkig niet vandoor alleen even onverwachts een pas opzij.

Ook wil ik Bram  even laten zien omdat dit echt een scheet was. Hij was de eerste jaren erg dominant maar na een castratie werd hij echt een knuffel.

Dit is wel weer genoeg over mij!!

Een verlaat MB stokje 2012
Ik ben nog maar weinig met mijn logje bezig maar ik heb van Anja het stokje toegeworpen gekregen. Dus de hoogste tijd voor een logje
Nog steeds te koop kaartje 4 nov en 9 nov.!!!!!!
Mijn moeder vroeg of we as zaterdag naar Blof  zouden gaan ( bij ons in de buurt). Gaaf , we gaan dan gezellig met 4 man. Ook hebben afgelopen weekend afgesproken om in maart naar Anouk in het Gelredome te gaan  Maar ik zit nu nog met de kaartjes voor Marco. Door deze concerten is het toch wat makkelijker om er niet heen te gaan en ach we hebben Marco in het Gelredome ook al 4x gezien ( zeg ik dan heel stoer?.) 

Wie wil 4 nov Eindhoven en / of 9 nov Utrecht????  ? 40,- p.s.

Heb je interesse mail naar fran@borsatoweblog.nl

Te koop kaartjes 1x 4 nov en 1x 9 nov!!!!!!!!!
Ook ik had er  veel zin in om Marco eindelijk weer eens in de kleine zalen te zien. En nu nog!! Ik heb dan ook een kaartje voor Eindhoven en Utrecht. Toen de kaarten in de verkoop gingen dacht ik er wel met de trein heen te gaan. Maar nu ik laatst heb gekeken hoe de treinen rijden ben ik daar van af gestapt. Het is geen doen. Dus dan toch maar met de auto. Maar nu zie ik daar als een gek tegenop. Na dagen ( weken)  wikken en wegen heb ik met enige tegenzin maar besloten de kaarten proberen te verkopen.
Ik heb dus te koop voor 55,- p.s.
1x 4 nov klokgebouw Eindhoven
1x 9 nov Vredenburg leidsche rijn Utrecht
Heb je interesse mail naar fran@borsatoweblog.nl
Vakantie alweer voorbij.....
Wat kun je ergens naar uitkijken en wat is het dan ontzettend snel weer voorbij .
3 weken vakantie gehad en het voelt als of het maar een dag is geweest.....

25x
25x Gelredome is

25x Genieten
25x Uit je dak
25x Heerlijke muziek
25x Top Marco en Band
25x Een belevenis
En ga maar door, ik krijg er maar genoeg van??? En de laatste @ gelredome


3 dimensies 11-5-11

Dit was de beste avond van de reeks!!!!! Mijn mening dan hoor??De sfeer zat er deze avond ECHT in!!!!!!!!!
10-5-11 @Gelredome
Na zaterdag te zijn geweest was het dinsdag weer zo ver. Deze keer was het een plekje op het veld. Het ging vrij relaxed bij het naar binnen gaan en ik kwam tegen de hekken van het goldvak te staan geen onaardig plekje. Wel aardig wat mensen voor de neus ( vanuit het goldvak) maar daar kon ik nog aardig langs heen kijken. Ook omdat er nog een meter tussen het gewone veld en het goldvak zat toch scheelt dat wel

DDD 7-5


Deze avond had ik een mooie zitplaats in het Gelredome. Op de hoogte van het podium en 4e rij van de onderen. Toch wel lekker relaxed zo hoor. Nog even bij een collega langs geweest die steward is. En ja toen begon het. Dromen op de cubaanse manier was apart. En wat klinken de stemmen van Ben Saunders en Marco lekker samen!! Het was een mooie avond maar toch kreeg ik er op één of andere manier geen klik mee. Zal vast en zeker aan mij gelegen hebben ik kan ook niet zeggen wat het was. Maar goed er kwamen nog kansen genoeg!!!!
"Voel je je alleen
Of door mij ontkend"