Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 fans ;
en 4 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Hiep, hiep, hoera....
Vandaag moet Corine even haar rookmelders in haar huis checken, want dat is iets wat op je verjaardag moet gebeuren. Ze is namelijk harstikke jarig! Onze Corine is een hele fijne collega waar je altijd op kan rekenen en die ons altijd uit de brand helpt wanneer dat nodig is. Als je een schema nodig hebt, Corine maakt hem, wil je advies Corine geeft het, wil je iets weten vraag het Corine en zij geeft je het antwoord. Corine heeft ook heerlijke humor waar wij altijd vreselijk om moeten lachen. Kortom Corine is een super leuke collega en een zeer sterk persoon in ons mooie team. Naast haar vele werkzaamheden voor de fanclub, werkt Corine bij de brandweer. Dat zij een hele stoere baan heeft, hebben wij allemaal kunnen zien op de fanclubdag.Corine vandaag mag je lekker niks doen, al is dat moeilijk voor jou. Geniet van deze dag en vier het leven met Arnoud en Niels vandaag. Wij laten je vandaag met rust, althans dat proberen we, want je weet maar nooit als er brand is piepen we je vast wel op.
Namens ons hele team natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We hopen dat we nog heel lang een beroep op je kunnen doen want zonder jou krijgen we de paniek niet geblust. 

Anja I Bianca I Diana I Eric I Hillie | Imke I Kimberley I Lisanne I Lunarda I Monique I Venice | Yaiza I Nathalie
Er is er één jarig...
1 maart 1973 was de zestigste dag van het jaar en viel op de eerste donderdag van de maand. Ben je op deze dag geboren dan is je sterrenbeeld Vissen en in de Chinese astrologie valt deze dag in het jaar van de Water Os. Op deze dag had Nederland een bevolking van ongeveer 13.404.649, waarvan 50,14% vrouwen. Nou vraag je je vast af, waarom vertel je dat allemaal? Op deze dag werd er namelijk een lief klein meisje geboren, die jaren later zowel in haar baan, als in haar gezin en in Team Tifosi di Marco Borsato haar mannetje staat. Vandaag is het namelijk de dag dat onze lieve, betrokken en hardwerkende collega Bianca jarig is en we willen haar dan ook graag even extra in het zonnetje zetten.

Wanneer je naar de fanclub mailt is de kans heel groot dat je een antwoord van Bianca krijgt, want mail beantwoorden behoort tot één van haar taken. Maar ook tekstjes schrijven voor Social Media behoort tot haar taken. Daarnaast zit ze in werkgroep Fanclubdag, Tour en Tifosi en zorgt ervoor dat er nieuwe prijsvragen op de website van Marco te vinden zijn. Ook is Bianca heel creatief, zit boordevol ideeën, kortom Bianca zit niet stil.
Wij zijn dan ook heel erg blij met een collega als Bianca, op wie wij, maar ook de fans altijd kunnen rekenen.Lieve Bianca, vandaag willen we je even niet horen en hopen we dat je lekker verwend wordt met taart, mooie cadeaus en veel liefde om je heen. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag namens ons allemaal.
 
Anja I Corine I Diana I Eric I Hillie I Imke I Kimberley I Lisanne I Lunarda I Monique I Venice | Yaiza I Nathalie


 
 
Workshop 2018! Ben jij erbij?
Ben je er klaar voor, we hebben namelijk weer ontzettend leuk nieuws te melden! Want op 25 maart 2018 wordt er weer een super leuke workshop voor jullie georganiseerd.
Dit jaar zal de workshop weer in het oude en vertrouwde 'BoatHouse' te Almere plaats vinden.
BoatHouse
Noorderplassenweg 150
1316 VV ALMERE

 
Drieluik van tijdschriftcassettes
De workshop die we dit keer gaan maken is een drieluik van tijdschriftcassettes. Je kent ze vast wel, het zijn cassettes waarin je netjes en geordend je Tifosi’s of andere tijdschriften in op kunt bergen. Veelal zijn die cassettes vrij saai om te zien en staan ook niet erg charmant in de boekenkast maar daar gaan wij verandering in brengen! Straks zal jij de de blits kunnen maken dit mooie drieluik aan flitsende tijdschriftcassettes die van de boekenplak of kast af zullen spatten. In ons voorbeeld is het een drieluik van twee gewone cassettes met een dubbele, de foto komt hierin  het meest tot zijn recht. Maar je kunt de cassettes ook alle vier los bewerken, die keuze mag jij natuurlijk maken.Nu denk je misschien nog ‘oh maar dat is voor mij te moeilijk!’, maar het is echt makkelijker te maken dan dat je zo op het eerste ogenblik denkt. En natuurlijk word je daarbij geholpen door de workshopbegeleiders. Iedere tafel heeft zijn eigen begeleider, dus dit gaat ook jou echt lukken!


 
Alles staat voor je klaar
Bij binnenkomst liggen alle basisbenodigdheden voor je klaar inclusief een mooie foto naar keuze op het juiste formaat welke je op de voorzijde (20 x 30) kan plakken. Je mag ook zelf een foto meenemen. De afmeting is dan 20 (cm hoog) bij 30 (cm breed), dus een liggende foto. Denk aan een foto van je hele familie, die ene gave vakantie of een trouwfoto. Ook ligt de werkbeschrijving voor deze workshop voor je klaar, maar de begeleiders zullen je stap voor stap door het proces heen helpen. Daarnaast, zullen wij zorgen dat er verf (grijs en wit) lijm, dubbelzijdig tape en wat extra foto’s op de tafels klaar liggen. Zelf kan je ook leuke stickertjes, stukjes songtekst of andere spulletjes waar je het drieluik leuk mee kunt versieren, meenemen. Natuurlijk zal er het één en ander op de tafels liggen zoals, een aantal snijlinialen, pennen, stiften en leuke versiersels, maar dat is 'zolang de voorraad strekt' en niet voldoende om iedereen te voorzien. Ben je in het bezit van eigen materialen die je kan gebruiken neem die dan gerust mee. Denk dan aan een eigen schaar, liniaal, snijmesje en snijmat. Het is erg handig als je die zelf mee wilt nemen, want dan hoef je niet te wachten wanneer een ander net de schaar of de liniaal heeft gepakt.
 
Wanneer je foto’s gaat printen of bestellen, houd er dan rekening mee dat het formaat op de voorzijde van de cassettes het mooist uitkomt wanneer deze het formaat van 20 x 30 cm heeft. Op de achterzijde van de cassettes, is er ook nog ruimte om wat kleinere fotootjes te verwerken. Denk hier bij aan het formaat: 5 x 7 cm, het bijsnijden van een foto kan natuurlijk ook een optie zijn.
 

Voor het gemak zetten we nog even op een rijtje wat je eventueel zelf mee kan nemen:
* Schaar
* Versiersels (denk daarbij aan touw, stukje jute, stukje spijkerstof, lintjes, strikjes, knoopjes, bedeltjes, stickertjes, enz. )
* Een handje vol foto’s
* Songteksten of quotes (geprint)

En voor de ervaren scrappers:
* Snijmat
* Liniaal
* Snijliniaal
* Snijmesje

Wij denken dat de workshop, met de voorbereidingen die wij al gedaan hebben, voor iedereen absoluut goed te doen is. Daarnaast staat er natuurlijk ook een enthousiast team klaar om jullie te begeleiden. Wat in ieder geval vaststaat is dat iedereen na afloop met een prachtig drieluik aan tijdschriftcassettes en leuke herinneringen aan deze middag naar huis gaat!
 
Wij hebben er ontzettend veel zin in om er een hele gezellige middag van te gaan maken! De workshop begint om 11:00 uur en we zullen ergens tussen 16.00 uur en 17.00 uur afsluiten. Tussendoor zal er een heerlijke lunch verzorgd worden waarbij je gezellig bij kunt kletsen met iedereen.
 
Aanmelden
Lijkt het jou leuk om bij deze altijd gezellige workshopmiddag te zijn en na afloop met je eigen unieke, drieluik naar huis te gaan? Meld je dan snel aan via deze link, want vol = vol! 
Heb je je aangemeld, dan ontvang je kort voor de workshop een mailtje met daarin alle informatie nog even op een rijtje.  

Rolstoelers en diëten
Ook dit jaar hebben we weer enkele rolstoelplaatsen, dus vermeld het in je aanmelding als je gebruik maakt van een rolstoel. Dit kun je aanvinken in het formulier, wanneer de rolstoelplaatsen zijn uitverkocht, zal het vinkje weg zijn. Heb je een voedselallergie of -intolerantie? Dan kun je dat onder dieetwensen kwijt. Let op: dit gaat echt om allergieën, niet om dingen die je liever wel of niet eet. Ons mailen over je dieet kan natuurlijk ook.
 
Kosten workshop
De kosten voor deze workshop bedragen net als voorgaande jaren € 27,50 p.p. voor leden, voor introducés bieden we ditzelfde pakket aan voor  32,50 p.p.
Hierin zitten alle benodigdheden en ook de lekkere lunch is natuurlijk inbegrepen.

Merchandise en loterij
Ook dit jaar zal er weer een merchandisestand zijn waar er nog leuke items te koop zullen zijn. Maar naast deze leuke merchandisestand zullen we voor het eerst op verzoek ook een kleine loterij organiseren. Bij binnenkomst zal iedereen een lootje ontvangen, wie weet heb jij dan alvast een leuk prijsje of juist de hoofdprijs in handen! Uiteraard zal er bij de merchandisestand ook de mogelijkheid zijn meer lootjes aan te schaffen. De prijs hiervoor zal het zelfde bedragen zoals je gewend bent van de fanclubdag € 5,00 per vijf stuks.

Dineren
Een aantal van ons vindt het leuk om na de workshop nog even te blijven bijpraten onder het genot van een lekkere maaltijd. ook dat hebben we voor je geregeld. Het BoatHouse heeft weer een heerlijk Borsato-menu samengesteld. 
Borsato Menu

Voorgerecht
*
Tomatensoep óf Stokbrood met kruidenboter
*
Hoofdgerecht
*
Saté of een Burger
*
En als afsluiter een lekker kopje koffie of thee!

De prijs voor dit heerlijke menu bedraagt € 20,00 en kun je met gebruik van het  super geheime codewoord: 'BORSATO' reserveren. Dus lijkt jou dat ook leuk, reserveer dan snel een plekje! Over de workshop hebben zij verder geen informatie.
 
Wij hebben er nu al ontzettend veel zin in en hopen je op zondag 25 maart  om 11:00 uur te mogen verwelkomen in de BoatHouse! 
 
Kom jij ook?
 
Groetjes,
Team Tifosi
 
Hoera! Nathalie is jarigVandaag is een bijzondere dag want vandaag is het precies 17893 dagen geleden dat "onze" Nathalie voor het eerst van zich liet horen. 
Een hele mooi reden voor een feestje dus!

Al jaren is Nathalie voorzitter van de fanclub en is met hart en ziel betrokken bij alles wat er binnen de fanclub gebeurt. Ze is creatief, ziet ieders talenten, lief, zit vol goede ideeen en probeert het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken.
Daarnaast heeft ze een heerlijk gevoel voor humor, is taal helemaal haar ding en weet ze met haar prachtige schrijfkunsten iedereen tot de laatste regel te boeien. Buiten dit alles is ze ook nog eens de rechterhand van Marco en doet ze eigenlijk zo veel dat het onmogelijk is dit in een logje samen te vatten.
Maar.... vandaag is ze dus gewoon jarig en hoeft ze even helemaal niets behalve te genieten van haar dag.Lieve Nathalie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wij wensen je een hele mooie dag toe met iedereen die je lief is!

Liefs,
Anja, Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Lisanne, Monique, Venice en Yaiza.


 
Finalist 100% NL Awards
De finalisten van de 100% NL Awards zijn bekend! Wat zijn we blij en trots dat er zoveel is gestemd in de afgelopen weken. Op 29 januari werd bekend gemaakt dat Marco finalist is in twee categorieën, namelijk ‘Zanger van het Jaar’ en met zijn album ‘Thuis’ in de categorie ‘Album van het Jaar’. Dat Marco hier heel blij mee is en dankbaar dat zijn fans ook dit jaar weer zo massaal op hem hebben gestemd, kan je hier lezen op zijn website.
 
Ook Maan en OG3NE, uit Team Borsato, maken kans op een Award. Zij zijn namelijk allebei finalist in de categorie ‘Zangeres van het Jaar’. Daarnaast dingt OG3NE ook nog met ‘Lights and Shadows’ naar de titel ‘Hit van het Jaar’.

Wil jij graag dat Marco deze Awards ook daadwerkelijk ontvangt, breng dan je stem uit via de site van 100% NL. Je kan stemmen tot en met 16 februari.
Dit jaar zal op 20 februari in Panama te Amsterdam de uitreiking plaatsvinden. Kan Marco ook deze ronde weer op jouw stem rekenen?
Natuurlijk vinden wij het leuk, wanneer je dat dan ook weer met ons deelt in een logje of via de diverse Social Media kanalen.

Groetjes,
Team Tifosi

 
 
De Vrienden van Amstel LIVE!
Al meer dan een jaar lagen de kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE! 2018 voor ons klaar. Nog nooit waren we hier geweest, wel gingen we zodra het op de televisie kwam kijken en zagen we hoe groot dit feestje eigenlijk was. Maar mocht je erbij willen zijn en dus kaarten moeten kopen, moet je bij dit feestje altijd heel erg snel zijn. En vorig jaar was Marco dus gastartiest. Wat een groot feest was dit! Eigenlijk hoefden we niet eens langer na te denken, hier wilden we echt heel graag een keertje bij zijn. En dus zodra de kaartverkoop begon zaten we start klaar, het was gewoon in één keer gelukt! We hadden kaarten en konden dus bij de 20ste editie aanwezig zijn. Hoe gaaf was dat! De voorpret kon beginnen…haha

En donderdag 26 januari was het zover, eindelijk zouden wij mee kunnen praten met het feestje dat je eigenlijk niet mag missen. De 20ste editie en dus een jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE! We hadden gekozen voor zitplaatsen en hadden dus alle tijd. Er was een hotel geboekt en hier zijn we eerst naar toe gegaan. Nadat we ingecheckt waren en onze spullen op de kamer hadden gebracht, zijn we afgereisd naar Rotterdam Ahoy. Na een kleine twintig minuten hebben we de auto geparkeerd en konden we eindelijk naar binnen.
Er was een tassencontrole, mensen werden zelfs gefouilleerd, maar wij konden gelijk doorlopen. We hebben ons plekje gezocht en wauw, wat een mooi zicht hadden we! Aan beide kanten was een podium en in het midden van de zaal stonden twee ronde bars die ook als podium werden gebruikt. Er waren 25 artiesten, dus het kon niet anders dan dat dit een avond ging worden van alleen maar genieten!

Het was kwart over acht en het feest kon beginnen. De eerste tonen klonken meer dan fijn en de openingsact was dan ook fantastisch. Mr. Probz,  Nielson, Marcel Veenendaal, Simon Keizer, Nick Schilder, Jan Dulles, Paskal Jacobsen,  VanVelzen  en niemand minder dan Marco Borsato zorgden voor een spectaculaire opening. Met elkaar zongen ze het prachtige ‘This Is What It Feels Like’ en kondigden dan ook Armin van Buuren aan. Hoe gaaf is dat, een onwijs gave DJ die dus op De Vrienden van Amstel LIVE! staat. Het dak ging er echt af, het feest was begonnen!
Ik vond het echt bijzonder en zo verrassend om te zien dat er zoveel muziekstijlen bij elkaar komen en dit dan ook zo goed bij elkaar past. We zijn uit ons dak gegaan bij Armin van Buuren, maar hebben zo hard mee gezongen met Paul de Leeuw en George Baker. Het was prachtig hoe er van beide kanten een soort van loopbrug over het publiek schoof, Armin zat dan in een zwevende DJ booth die door de lucht slalomde, maar ook kwam vanuit de kroonluchter een podium naar beneden. Je kwam ogen tekort, zo mooi was het. Tijdens het optreden van Kensington samen met Armin, draaide Armin helemaal rond, hoe gaaf was dat!
Het maakte niet uit welke artiest er op het podium stond, uit de kroonluchter kwam, of welk nummer er werd gezongen, het was één groot feest.
Vrijdag 19 januari kwam de prachtige single ‘Vrienden’, die op het album ‘Thuis' staat en die opnieuw is opgenomen, uit en de clip is gedeeltelijk opgenomen tijdens de reis die de vrienden in september hebben gemaakt naar Ibiza. Deze single was, heel toepasselijk, de themasong voor deze editie en was dan ook het laatste optreden tijdens dit concert.
Wij zijn heel blij dat het ons gelukt was om kaarten te bestellen en hebben dan ook een onwijs fijne avond gehad. Op en top genoten van iedere artiest die aanwezig was. Maar ook van de mensen, want wat was het gezellig met elkaar. Zo hard mee gezongen, zo gedanst, zo…..

Vrienden, bedankt voor deze avond!

 Bron foto’s: SetVexy, Paul Bergen

Wil jij ook graag van dit spektakel genieten, maar heb je geen tickets, dan kan dat ook thuis voor de buis. Want op donderdag 1 februari kan je vanaf 20.30 uur op RTL4 meegenieten van dit grootse feest en vanaf 22:30 uur is het vervolg te zien op RTL 5. Veel kijkplezier.

Liefs,
Monique


 
 
 
Hoera! Diana is jarig
Hiep Hiep Hoera!Vandaag is het feest want niemand minder dan "onze" lieve, spontane en altijd behulpzame Diana is jarig. Diana is al jaren actief en zeer betrokken binnen de fanclub en kent de ledenadministratie als geen ander! Als je een vraag hebt kun je altijd bij haar terecht, ze is ontzettend gezellig en heeft altijd belangstelling voor een ander. We kunnen dus wel stellen dat we Diana voor geen goud kunnen en willen missen! 
Vandaag doen we echter geen beroep op haar, want vandaag is haar dag.

Lieve Diana, van harte gefeliciteerd met je 43e verjaardag! Wij wensen je een hele mooie en fijne dag toe met lieve mensen om je heen! 


Veel liefs,
Bianca, Corine, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Lunarda, Monique, Nathalie, Venice en Yaiza.


 
Marco is genomineerd voor de 100% NL Awards!
We mogen los! De strijd om de 100% NL Awards 2017 is maandag officieel van start gegaan! Voor de 9de keer worden de 100% NL Awards uitgereikt, dit keer in Panama in Amsterdam. 
 
Binnen de 100% NL Awards zijn er 7 categorieën:
*Zanger van het Jaar
*Zangeres van het Jaar
*Band van het Jaar
*Talent van het Jaar
*Album van het Jaar
*Hit van het Jaar
*Live act van het Jaar (nieuw)
 
Onze Marco is maar liefst in 4 categorieën genomineerd:
*Zanger van het Jaar
*Album van het Jaar
*Hit van het Jaar
*Live act van het Jaar
 
 
Maar ook zijn Maan en OG3NE  genomineerd in de categorie 'Zangeres van het Jaar' en Daniel Kist, die Marco mocht coachen in The Voice of Holland, voor 'Talent van het Jaar'. Voor Maan ('Jij Bent De Liefde') en OG3NE ('Lights & Shadows') kun je ook je stem uitbrengen in de categorie 'Hit van het Jaar'. 
 
Maandag 15 januari om 17:00 uur ging de eerste stemronde van start. We mogen weer IEDERE DAG onze stem uitbrengen. Stemmen kan tot en met zondag 28 januari. Wij weten wel op wie we gaan stemmen haha! Vanaf maandag 29 januari worden de finalisten bekend gemaakt.

 
Via deze link kun je je stem uitbrengen!


Hoe leuk zou het zijn als jullie je stem kenbaar maken. Je kan iedere dag stemmen en dus iedere dag laten zien dat je je stemrondje weer hebt gedaan. Deel ons jouw stem via bijvoorbeeld een selfie op Social media met tekst 'ik heb gestemd' of maak een selfie van jou met het beeldscherm waarop jouw stem zichtbaar is. Je mag ons en uiteraard Marco taggen. Marco zal dan ook zien dat je massaal je stem uitbrengt. Wie weet kun je hier ook nog iets leuk mee verdienen! Ik zeg doen!


Groetjes Team Tifosi
Bianca I Corine I Diana I Eric I Hillie I Imke I Lunarda I Marja I Monique I NathalieI Venice I Yaiza
 
Mijn Photohunt
Wie de Borsato App heeft gedownload op zijn mobiel of tablet, heeft vast de Photohunt al ontdekt. Dit ontzettend leuke spel is inmiddels al weer ruim een jaar beschikbaar in de app en de lijst met deelnemers groeit nog steeds. Zo leuk!
 
Wat is nou precies een photohunt? Iedere dag verschijnt er een nieuwe opdracht op de app en iedereen die zich heeft aangemeld krijgt iedere dag diezelfde opdracht. Je kunt elk moment van de dag zien wanneer de volgende hunt beschikbaar komt. Wie als eerste aan de foto opdracht heeft voldaan, krijgt 10 punten. Iedereen die hem daarna nog toevoegt krijgt 2 punten. Een maand lang strijden we om de hoogste score en de meeste punten en dan maken we de balans op. Op de 1e van de maand start er een nieuw hunting season.
 

Zoals bij elk spel zijn er natuurlijk ook regels aan verbonden. Zo moet de foto die je maakt echt een selfie zijn. Een selfie houdt in dat je er zelf herkenbaar op moet staan. We willen namelijk jou zien, terwijl jij de betreffende opdracht uitvoert. Soms is dat wel echt een uitdaging en vergt dat flink wat creativiteit. Want hoe maak je in vredesnaam een foto van jezelf met je voeten op tafel, kom je fatsoenlijk in beeld én ben je de snelste die de foto maakt. Haha, wij zouden weleens stiekem willen meegluren hoe dat eraan toegaat. Misschien zet jij wel je alarm op je telefoon zodra je weet hoe laat de hunt online gaat? Of heb je de gekste dingen in huis gehaald, want stel je voor dat we daar een hunt mee bedacht hebben. Ook is het belangrijk dat je selfie aan de eisen van de opdracht voldoet. Vragen wij een foto van jou met een konijn, dan bedoelen we een echt konijn en geen speelgoedkonijn. Wanneer we wel iets van speelgoed bedoelen zal dat ook duidelijk in de opdracht vermeld worden. Om nog een voorbeeld te noemen, wanneer we vragen om een foto van jou bij een groene auto, dan willen we die auto ook echt dichtbij jou zien en niet op een flinke afstand. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen.
We vinden het ontzettend leuk om te zien hoe creatief jullie zijn en niet alleen wij vinden dat. Ook Marco geniet hier elke maand weer van en volgt jullie op de voet. Elke maand vertelt hij op zijn site wie de winnaar is geworden van die maand en begin dit jaar heeft hij de overall winnaar bekend gemaakt. Wie er met die titel vandoor is gegaan kan je hier lezen.
 
Het leukste van het spel is natuurlijk dat jij er plezier aan beleefd tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Want ook al wil je natuurlijk allemaal een keer de snelste zijn en 10 punten in de wacht slepen voor een opdracht, is jezelf uitdagen om een opdracht goed uit te voeren en als dat dan ook lukt natuurlijk het allerleukst. Ook originaliteit wordt beloond. Wanneer je ervoor kiest de opdrachten niet het snelst uit te voeren, maar het op een creatieve manier probeert in te vullen kan je dat ook zomaar een leuke prijs opleveren.
 
Zelf probeer ik ook af en toe mee te spelen en een opdracht uit te voeren en dat levert absoluut leuke taferelen op, haha. Zo maakte ook ik in het begin een keer de fout om alleen mijn voeten op de foto te zetten en dacht waarom is mijn foto nou afgekeurd? Het zijn toch mijn voeten? Maar duh…dat is geen selfie. Oeps! Bij de opdracht ‘Maak een foto van jezelf…met je voeten op tafel’ maakte ik deze fout geen tweede keer, maar dat leverde wel leuke foto’s op, haha en de snelste was ik zeker niet. Hieronder een compilatie van hoe dat ongeveer verliep. 
 

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar jullie belevenissen met de photohunt en willen graag jullie verhalen lezen wat jullie zoal hebben meegemaakt tijdens het uitvoeren van de opdrachten. Wat heb jij er voor over om een opdracht te laten slagen. Vlieg jij je huis uit om een foto bij de bios te maken of met een hamburger bij de Mac Donalds om maar die 10 punten te halen. Of ga je voor de 2 punten en maak je de foto pas wanneer je toevallig in de buurt bent.
Noem je logje ‘Mijn Photohunt’. Kom maar op met jullie leuke verhalen.  
 
Doe jij nog niet mee aan dit keileuke spel en denk jij nu, dat lijkt mij ook leuk! Ik hou wel van zo’n actieve uitdaging. Dan kan jij ook meespelen, want je kan elk moment starten met dit actieve spel. Elke maand maak je namelijk weer kans op het winnen van leuke prijzen. Naast Photohunt vind je onder andere ook de laatste nieuwtjes over Marco in de Borsato App, de nieuwste afspeellijsten op Spotify en nog veel meer.
Heb jij de app nog niet gedownload dan kan je dat alsnog doen in de Appstore of Playstore.
 
Veel huntplezier!
 
Groetjes Hillie
Ook namens mijn collega’s


 
 
Lunarda is jarig!
Nog maar net hebben we de feestdagen achter de rug en is het alweer feest!
Vandaag is er een hele lieve collega van ons jarig. En als ik zeg dat ze altijd lacht, dat je haar altijd vrolijk ziet en ze vooral heel veel straalt vooral als Marco in de buurt is:p dan weten jullie dat ik het natuurlijk over Lunarda heb!
Lunarda mag vandaag haar 49e verjaardag gaan vieren.
Ze is onder andere hoofd Social Media en echt onmisbaar voor ons! Ze weet meestal alles als eerste en als wij op zoek zijn naar informatie dan speurt ze als een echte speurhond naar alle informatie die nodig is. We zijn dan ook ontzettend blij met haar!
Maar vandaag mag ze niet speuren, vandaag mag ze gaan genieten van haar verjaardag!


Lieve Lunarda, we wensen je een onwijs fijne dag. Geniet van en met alle lieve mensen om je heen!
 
Veel liefs,
Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Monique, Nathalie, Venice en Yaiza.

"Is er nog iemand zoals jij
Die me de liefde geeft waar een mens voor leeft"