Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillieLisanneLunarda
MoniqueVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!


Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 fans ;
en 3 gast fans .
Nieuws van Marco
De zomervakantie is gestart en ik ga net als jullie hiervan genieten. Ik wens jullie een hele fijne vakantie! Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
PRIJSVRAAG 10
PRIJSVRAAG 9
PRIJSVRAAG 8
Extra tijd voor prijsvragen!
We merken dat het druk is op Borsatoweblog en daardoor loopt Borsatoweblog wat langzamer. Super natuurlijk want het geeft aan hoe druk iedereen is.

Om iedereen wel de tijd te geven de prijsvragen te maken verlengen we de inzendtijd van iedere prijsvraag met een uur!Winnaar Mijn Fanclubdag
Op 17 oktober kwam er een logje van ons online dat wij op zoek waren naar leuke, gezellige logjes over het te gekke Fanclubweekend, dat we met z'n allen in Italiaanse sferen hebben gevierd. Dat jullie net zo als ons hebben genoten merkten we al vrij snel, want de logjes kwamen massaal online.
Het viel dan ook niet mee om uit al die enthousiaste logjes het winnende logje te kiezen. Maar we zijn er unaniem uitgekomen dat Bastiaan de Goede zich de winnaar mag noemen van deze prijsvraag.
Bastiaan, jij kan binnenkort een leuke prijs in je brievenbus verwachten.

Ben je nieuwsgierig naar het winnende logje dan kan je deze hier bekijken. Wij hebben met plezier de logjes gelezen. Zo konden we nog een beetje langer nagenieten van dat onvergetelijke weekend. Wij kijken al weer uit naar volgend jaar, want dit blijft toch wel het gezelligste weekend van het jaar!

Alle loggers bedankt voor jullie deelname en tot logs!

Ciao, 
Team Tifosi

Jouw fanclubdag
Zo zien we maanden uit naar het Borsato weekend en zo is het weer voorbij. Maar wat was het een onwijs fijn weekend. Te beginnen met de Borsato bingo die heel erg gezellig was. De volgende dag was natuurlijk de Fanclubdag. Wat een FANtastische dag was dit. Wij hebben zo ongelofelijk genoten van en met jullie en we hopen jullie ook!

We zouden het daarom heel erg leuk vinden als er heel veel logjes online komen over het Borsato weekend. En of dat nu het hele weekend was of alleen de Fanclubdag , dat maakt niet uit. We zijn reuzebenieuwd naar jullie reacties! Hoe hebben jullie het ervaren?
 
Maak een log met de naam ‘Mijn Fanclubdag’ en wie weet win jij een super leuke prijs.
Doen jullie mee? Meedoen kan tot woensdag 15 november!

Wij zien uit naar jullie logjes!

Liefs,
Monique en uiteraard mijn collega’s 

 
En de winnaar is...
Een aantal weken geleden vroegen wij jullie of jullie een logje wilden schrijven over hoe je je zomervakantie hebt doorgebracht. De leukste log zou dan beloond worden met een prijs. Het één na het andere zomerse logje sprong online. Inmiddels is de datum tot wanneer je een logje online mocht zetten voorbij en hebben we alle logjes met heel veel plezier gelezen. Heerlijk om al die vakantieverhalen te lezen, haha je zou haast meteen weer een vakantie boeken. Nu willen jullie natuurlijk wel heel graag weten wie wij als winnaar hebben gekozen?


 Marina, jij bent met jouw logje de winnaar van de zomervakantieprijsvraag!
Van harte gefeliciteerd!
 
Wil je de log van Marina graag lezen, dat kan via deze link.
Wat de prijs is houden we nog even geheim, wel zo leuk! We gaan ons best doen om je snel te verrassen Marina, dus hou je brievenbus goed in de gaten!

Iedereen bedankt voor het delen van jullie zomervakantieverhalen. Wij hebben ontzettend genoten van jullie belevenissen.
 
Liefs,
Team Tifosi

 
Jouw vakantie!
Heb jij al vakantie gehad, heb je het nog tegoed of zit je juist middenin je vakantie? Hoe dan ook, wij zijn ontzettend benieuwd hoe jij je vakantie hebt doorgebracht of door gaat brengen.
Vertel het ons in een leuke log en wie weet win jij wel een leuke prijs!Ben je gezellig thuis gebleven, ook dan mag je uiteraard meedoen, want ook thuis kan je heerlijk genieten in of om je huis, het maakt niet uit. Wij vinden het leuk om te zien hoe jij vakantie viert!


 
Geef je log de naam ‘Vakantie 2017’ en doe gezellig mee!
Je hebt de tijd tot en met 30 september a.s. 

Heel veel plezier met het maken van jouw vakantielog! Enne...wij, maar ook zeker Marco, zijn dol op foto's ;-)
 
Groetjes,
Marja en uiteraard van mijn collega’s


 
Gefelicitaart!
Allereerst willen wij jullie natuurlijk allemaal een ontzettend mooi en vooral gezond 2017 wensen. Dat al jullie wensen uit mogen komen! We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van deze feestdagen met iedereen die je lief is.

Zoals jullie misschien wel weten hadden wij een weekje vrij maar stiekem kunnen wij natuurlijk helemaal niet zonder een weekje fanclub. We hebben dan ook in de vakantie de verjaardagslogjes aan Marco allemaal doorgelezen. En wat waren er veel die voor Marco een felicitatie logje hebben geschreven! Echt super leuk, de weblog ontplofte bijna op 21 december om 00.00 uur! Ook Marco heeft de logjes met heel veel plezier gelezen.

In ons logje van 23 november waarin wij de oproep deden om Marco te feliciteren, vermeldde wij jullie dat er voor de meest leuke, originele log een prijsje te winnen was.
De log die het er meest uitsprong was de Felicitatie log van Flupenfloor. Wil je haar super leuke logje terug lezen klik dan hier!
Wat heb je er een hoop werk van gemaakt en Marco moest echt keihard lachen om de soms hilarische foto's! Super leuk gedaan!

Petra van harte gefeliciteerd met je prijs en bij een winnaar hoort natuurlijk TAART! En weet je, die taart wordt morgen dan ook gewoon bij jou thuis bezorgd! Geniet van de overheerlijke taart, denk aan ons als je een hapje neemt, haha!

Iedereen die mee heeft gedaan, super bedankt namens ons allemaal en natuurlijk ook namens de jarige job zelf!


Liefs,

Imke en
Team Tifosi

 
Winnaar:
In onze log "Ik ben er klaar voor" vroegen we jullie of jullie er ook klaar voor waren!
We hebben een aantal harstikke leuke logjes voorbij zien komen, zo kroop onder andere Monique nog snel achter de naaimachine om speciaal voor de log haar rode blouse af te maken die ze volgende week zal gaan aan doen naar SIR, heeft Bebe eigenlijk alles al wel voor elkaar behalve een oppas voor haar hamster en is Francien naar de kapper geweest!
 
Maar wie nu eigenlijk echt in de stress kan gaan schieten, nog snel moet gaan shoppen daarna als een gek nog doormoet naar de kapper en eigenlijk wel een heel klein beetje dom is, omdat ze helemaal geen kaarten heeft voor Symphonica in Rosso, is Margriet oftewel Manderijntje

 
Klaar met stuiteren Margriet? Morgen mag jij samen met nog iemand gaan genieten van het allereerste concert van Marco.
Hoe mooi kan het leven zijn?
 
Margriet wil je ons even een mailtje sturen via info@borsato-fanclub.nl dan kunnen we precies aan je doorgeven waar je de kaarten morgen, ja echt morgen al, kan ophalen!


Groetjes, ook namens mijn collega's

Bianca


 
"Niemand is machtig en iedereen klein
Aan het einde van de lijn"