Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Een onvergetelijke avond bij High School Musical!
Zaterdag 25 augustus gingen Johnny en ik genieten van de musical ‘High School Musical’ waarin Jada Borsato en Roeland Beelen de hoofdrollen vertolkten, in het Figi Theater in Zeist.
Omdat het voor ons best een eindje rijden is, hadden we last minute nog een hotelkamer geboekt in het Figi Hotel. Rond de middag was de auto geladen (tandem meegenomen voor fietstochtje op zondag) en vertrokken we voor een tripje van twee en een half uur richting Nederland. Naar Nederland is voor ons altijd een beetje vakantie. Alles ging vlot en tegen 15.00 uur stonden we geparkeerd in het kletsnatte centrum van Zeist. De maagjes begonnen al behoorlijk te knorren, het weer liet niet toe om de stad te verkennen, dus gingen we een uitsmijter eten in een gezellig brasserie dichtbij. Rond half zes werd het stilaan tijd voor een warme douche in het hotel.

Om 19.00 uur stipt stonden we beneden aan de VIP-stand. Want deze avond waren wij Very Important Person. We werden begeleid naar een zaaltje boven aan de trap waar ons een drankje en een mooi programmaboekje aangeboden werd. Daar hadden we ook een prachtig zicht op de ingang waar we al vlug bekend volk opmerkten. Nathalie en familie kwamen ons tafeltje vervoegen. Even later zagen we ook Marco, Leontine, Senna, Luca en Mary de trap opkomen. En je kon al onmiddellijk zien dat ze allemaal apetrots waren. Rond 20 uur werden we naar onze plaatsen in de zaal begeleid. En als je dan, op één stoel na, naast Marco mag gaan zitten, voelt dat toch wel ‘very important’ aan. Marco was dan ook blij verrast om ons daar te zien.
Stipt om 20.00 doofden de lichten en begon het spektakel. En dat is nog maar min uitgedrukt. Vanaf de eerste zin tot de laatste noot, wisten deze jonge talenten je aandacht te pakken. Jada en Roeland zongen de pannen van het dak en vertolkten hun rol met glans en glamour. En als je dan eens stiekem een blik werpt naast je, zie je een trotse papa genieten van zijn dochter op dat grote podium.

Tijdens de pauze konden we genieten van een glaasje prosecco of iets fris. We voelden ons echt VIP.
Als je geniet gaat de tijd dubbel zo snel, lijkt het wel. Ook aan deze voorstelling kwam veel te snel een einde. Tijdens het slotlied kreeg ik koude rillingen over me heen, niet van de kou want het was best heel warm in de zaal, maar van de manier waarop deze jonge talenten ons zo overdonderden met hun prestatie. Het verhaal greep je vast, de zang bezorgde je kippenvel en de danspasjes klopten als een bus. Aan deze productie was hard gewerkt en dat zag je ook. Alles liep gesmeerd. Iedereen genoot of ze nu een grote of kleine rol bedeeld gekregen hadden. Zij waren de sterren van de avond. Best jammer eigenlijk dat het bij deze ene voorstelling blijft.

Na de voorstelling bleven we nog even napraten met Nathalie en kwam Marco ook nog eens langs. Toen Nathalie voorstelde om een foto te maken was dat toch wel een fantastisch einde van een prachtige avond.

Moe, maar stralend stapten we de lift in. Wat een mooie herinneringen hebben we weer gemaakt!

‘Vier Het Leven’

Liefs, Anja
 
Hoofdrol Jada in High School Musical
Dat Jada, de dochter van Marco veel talent heeft voor zingen en acteren is de meeste niet ontgaan. Ze heeft de afgelopen jaren al aardig wat zang- en acteerervaring opgedaan. Jada speelt al een aantal jaren mee in de producties van Theaterschool de Springplank. Dit is de theaterschool van de ouders van Roeland, de vriend van Jada. Samen zullen ze dit jaar de hoofdrollen vertolken in High School Musical op zaterdag 25 augustus in theater Figi in Zeist.Het verhaal gaat over Troy en Gabriella die tijdens een karaokewedstrijd op school met elkaar moeten zingen. Dan ontdekken ze dat ze beide talent en passie voor zingen hebben maar op school worden andere dingen van ze verwacht. Ze gaan toch hun droom achterna en doen samen auditie voor de schoolmusical.

Wil je weten hoe dit verhaal afloopt, ben je een liefhebber van musical en lijkt het je leuk om Jada en Roeland live te bewonderen, bestel dan tickets  via deze link. Jada en Roeland spelen in cast 4!

Op ons Facebook-account hebben we deze week een leuke winactie waarmee je twee VIP tickets kunt winnen. Je kunt nog steeds mee doen! En binnenkort komt er ook één op Instagram, hou ons account dus goed in de gaten!

Liefs,
Team Tifosi


 
Het teamuitje van Tifosi!
Aangezien wij, Ingrid, Venice en Monique, nog in onze proeftijd zitten bij de fanclub, waren we blij verrast met de uitnodiging voor het jaarlijks teamuitje van Tifosi!

22 maart stond dikgedrukt in onze agenda! Met toch wat kriebels in onze onderbuik reisden we af naar Amsterdam. Kriebels, want hé we gingen wel met het team en met Marco uit en dat doe je niet iedere dag!
We zijn al heel wat jaren lid van de fanclub en daardoor ‘kennen’ we ook best veel mensen. Maar hoe goed ken je ze eigenlijk? Ook de meiden en man die al enkele jaren voor de fanclub werken ‘kennen’ we eigenlijk alleen van naam en gezicht. Als je ze tegen komt dan begroet je elkaar, maar verder niet. En nu werk je samen en heb je een gezamenlijk uitje, hoe gaaf is dat! Daardoor krijg je de mogelijkheid om ook elkaar wat beter te leren kennen.
 

In de afgelopen kleine twee maanden hebben we deze meiden en man leren kennen als fantastische mensen, die altijd voor je klaar staan!
Op Amsterdam Centraal hebben we met elkaar de bus gepakt en kwamen we een half uur te vroeg aan op de bestemming. Dit keer was de bestemming Café-Restaurant De Ebeling. Het was een zonnig weertje en Marco was binnen nog bezig met een interview, dus namen wij plaats op het terras. Er werd alvast gezellig gekletst en gelachen totdat Marco opeens naar buiten kwam. We werden één voor één door Marco begroet en gingen daarna naar binnen waar we een pubquiz gingen doen. We moesten de groep in drieën verdelen. De teams waren zo gemaakt en toen kon de quiz beginnen. Bij de eerste opdracht moesten we een naam en een yell bedenken voor het team.
Daarna  volgden nog verschillende opdrachten: liedjes afmaken, andere muziekvragen en zelfs onze topografische kennis werd getest, titels raden van bekende tv-series enz. Onder het genot van een hapje en een drankje speelden we deze quiz nog even door. Er kon natuurlijk maar een team de winnaar zijn en dat was het team 'The Winning Mood' waar Lunarda de captain van was! Ze verdienden een blinkende beker voor hun prestatie. Toen de pubquiz was afgelopen zijn we met Marco door Amsterdam gelopen op weg naar een heel leuk gezellig knus bootje, genaamd `Roos’. Met dit bootje zijn we door de mooie grachten van Amsterdam gevaren (waar we eigenlijk niks van hebben gezien). Ook weer met drankjes en heerlijke hapjes aan boord, waar wij Marco helemaal voor ons alleen hadden. Ook hier werd gezellig gekletst en er werden een hoop foto’s gemaakt.

Maar hoe gezellig het ook was, er was nog een reden voor dit uitje. Die reden was echt niet leuk. Afscheid nemen van twee hele lieve meiden, Esther en Martine. En dat afscheid nemen echt niet fijn is hebben we deze middag wel gezien. Maar toch was het moment daar. Ondanks dat dit waardeloos is hebben we dit afscheid wel als mooi ervaren, wat was Marco trots op deze meiden en dat liet hij merken ook!
 

Het was erg gezellig, zo gezellig dat we helemaal niet door hadden dat deze boottocht alweer aan zijn einde was. Wat gaat de tijd toch snel zeker als je het leuk hebt met elkaar. We kregen allemaal nog een heel leuk cadeautje mee naar huis, een leistenen serveerbord met Marco’s logo en onze eigen naam erop, met twee tapasschaaltjes!

Op de steiger maakten we nog een leuke groepsfoto en daarna ging ieder zijn eigen weg, op weg naar huis! Dit was een middag die we echt ontzettend fijn vonden, we voelen ons welkom!
Liefs Ingrid, Venice, en Monique


 
Met Marco de boot in
Als dank voor onze werkzaamheden bij de Tifosi, wordt ieder jaar een uitje georganiseerd samen met Marco. Een dagje gezellig met elkaar optrekken, kletsen over koetjes en kalfjes met een kano. Gewoon een dagje met ?ons clubje? er op uit.
Hoewel.. gewoon is hetnatuurlijk alles behalve!

Omdat je als medewerker van de fanclub vaak alle zeilen bij moet zetten en je hoofd boven water moet houden leek het ons een prima idee om eens een dagje met zijn allen in hetzelfde schuitje te gaan zitten.

De datum stond al een behoorlijk poosje vast, dat we zouden gaan varen ook. Waar en met welk bootje dat werd een week van te voren allemaal geregeld. Jullie kunnen het je haast niet meer voorstellen maar de week voor het uitje was de temperatuur ongeveer 15 graden kouder dan nu, en het regende.
We zochten dus een bootje dat wel dicht kon, zodat we niet nat zouden regenen.
Wat we echter niet wistenwas dat Marco mooi weer had besteld voor deze dag. De overkapping was nog wel degelijk nodig, maar nu omdat het anders te warm werd in de zon!
Uitstapje Fanclub!
Werken voor de fanclub is natuurlijk vooral hl erg leuk. Dat moet ook wel, anders zou het niet vol te houden zijn. Het is hard, heel hard werken. Je maakt rare uren. Er kan soms veel stress of spanning zijn, soms is het fysiek ook pittig, zoals wanneer we in de opslag aan het sjouwen zijn en vaak moet je veel geduld, begrip of respect tonen wanneer dat niet vanzelfsprekend is. Het kost veel tijd en dat naast je normale werkzaamheden.

Mijn werk voor de fanclub doe ik nu ruim 15 jaar en nog elke dag met heel veel plezier. De samenstelling van de groep vrijwilligers waarmee ik samenwerk is de afgelopen jaren regelmatig veranderd, maar altijd hebben we een leuke enthousiaste groep. Op dit moment is dat in ieder geval zker zo. Nog niet eerder hadden we zo?n fijne, bekwame groep die zo ongelofelijk complementair is. Iedereen heeft zo zijn eigen taken en talenten en mocht iemand op dit moment besluiten te willen stoppen (wat natuurlijk altijd kan) dan zou ik daar echt door van slag zijn. Ze zijn me alle vijf enorm waardevol!"En ik vraag me af waarom ik doe wat ik nu doe
Maar het antwoord op de vraag komt niet van mij"