Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 fans ;
en 4 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Kimberley is jarig!
Vandaag is het feest want Kimberley is jarig!🎉
Kim is altijd vrolijk, enthousiast en nog altijd dol op Marco.
Ze werkt keihard op de SEH en daarnaast helpt ze ons met de mail, ledenadministratie, social media, fanclubdag en de nieuwsbrief. Gelukkig weet ze ook genoeg tijd vrij te maken om lekker op vakantie te gaan, feestjes te vieren en Marco te volgen. Kim slaat bijna geen optreden, opname of activiteit waar Marco bij is over. 


Vandaag krijgt ze van ons een vrije dag en mag ze heerlijk gaan genieten van haar verjaardag! Gefeliciteerd lieve Kim en maak er een mooie dag van!

Liefs van je collega's.
Hoera, Eric is jarig!
Alle ballonnen, slingers, vlaggetjes, feestmutsjes en confettikannonnen mogen uit de kast gehaald worden, want er wordt vandaag een feestje gevierd. Onze  Eric is jarig en daarom mag hij weer een extra kaarsje op de taart uitblazen.

Eric is iemand die handig en technisch is, wat voor ons goed van pas komt. Hij helpt ons als onze computer vastloopt, de programma’s niet doen wat wij willen of als de mail weigert met verzenden. Daarnaast kan Eric onwijs goed fotoshoppen en daar helpt hij zeker ook een handje in mee. Overigens is Eric niet te missen op de Fanclubdag, vaak zie je hem dan niet, maar hij is hier zeker een sturende kracht. Hij zorgt er namelijk voor dat alle techniek op de fanclubdag goed verloopt en dat als dit niet het geval is, zorgt Eric ervoor dat het gefixt wordt. Alle beelden die op deze dag worden vertoond, dat is allemaal het werk van Eric, en wat dachten jullie van het entree kaartje van de Fanclubdag? Een ontwerp van Eric! Maar vandaag zullen wij niet aan zijn hoofd zeuren als onze computer ermee ophoudt of als onze e-mail niet meer werkt. Vandaag Eric, mag jij lekker gaan genieten en je heerlijk laten verwennen. Lieve Eric, wij wensen je samen met Tamara en Marit een hele fijne verjaardag toe! Gefeliciteerd!!
 
Liefs,
Je Tifosi collega’s

 
Venice is jarig!!!!
Ja ja, het is feest!!!! Vandaag vieren we dat onze Venice jarig is. Ze mag 23 kaarsjes uit gaan blazen op haar verjaardagstaart. Venice werkt sinds begin vorig jaar voor de Fanclub, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit ons team. Ze is ontzettend creatief met photoshop en vooral ook heel handig met alle snufjes op Social Media. Daarnaast is ze heerlijk enthousiast en lacht altijd. Venice zit onder andere in de werkgroep Fanclubdag, waarin ze meedenkt over de invulling van deze dag en helpt bij de organisatie. Daarnaast zit ze in de werkgroep Social Media, Borsato.nl en ook in de werkgroep Borsato Weblog. Ze reageert dan ook regelmatig op de logjes.
Ook zorgt Venice er sinds dit jaar voor dat alle medewerkers van de Fanclub op hun verjaardag verwend worden met een uniek cadeau.

Naast het werken voor de Fanclub heeft Venice een fulltime baan in de revalidatiezorg, maar ook heeft ze een druk sociaal leven. Kortom een bezig bijtje dus. Wij zijn dolblij met Venice binnen ons team en maken graag gebruik van haar kwaltititeiten. Maar vandaag hoeft ze even niets en mag ze lekker genieten van haar verjaardag!

Lieve Venice, dit is jouw dag en laat je maar lekker verwennen! Geniet ervan!

Liefs van je collega's 
Anja I Bianca l Corine I Diana I Eric I Hillie | Imke I Kimberley I Lisanne I  Lunarda I Monique |  Yaiza | Nathalie
 

 
Hieperdepiep Hoera
Vandaag vieren we feest, want onze Lisanne is jarig 🎊! Ze is de jongste van ons team en mag maar liefst 20 kaarsjes uitblazen. Lisanne is inmiddels in zo’n korte tijd niet meer weg te denken uit het team. Ze is al lekker ingeburgerd en ze heeft al heel wat taken onder haar hoede. Ze is ontzettend enthousiast en pakt de dingen lekker snel op! Lisanne is niet alleen slim, maar ook ontzettend lief en een rustig persoon. Ze is niet bang om iets nieuws uit te proberen.Ze is heel goed in grammatica en de door haar bedachte teksten zijn heel erg enthousiast. Daar zijn wij heel enorm blij mee! In haar vrije tijd staat ze vaak op de atletiekbaan en hier is ze ontzettend goed in. Lieve Lisanne, we wensen je een hele fijne dag toe en laat je maar lekker verwennen! 🎁💋

Liefs van je collega’s!
 
Anja I Bianca l Corine I Diana I Eric I Hillie | Imke I Kimberley I  Lunarda I Monique I Venice |  Yaiza | Nathalie
 
Onze Monique is jarig!
We hebben de vlaggen nog niet opgeruimd, want we zijn nog niet klaar met feestvieren! Vandaag staat in het teken van onze lieve collega Monique! Sinds vorig jaar maakt Monique deel uit achter de schermen en is ze werkzaam voor Tifosi di Marco Borsato. Monique heeft in dit afgelopen jaar heel wat sprongen gemaakt en haar taken voor de Fanclub behoorlijk uitgebreid. Ze is dan ook nergens bang voor, vindt alles leuk en wilt alles uitproberen.

Wij kennen Monique als een behulpzaam persoon, die vooral heerlijk enthousiast is, maar bovendien heel lief! 
Ze zit in de werkgroep Social Media, Borsato Weblog, Borsato.nl, Nieuwsbrief, in de werkgroep Merchandise waar ze ervoor zorgt dat jullie de leuke items van Marco bij jullie thuis ontvangen en in de werkgroep Tour. Als je in de afgelopen dagen naar de Clubtour ‘Thuis’ van Marco bent geweest in o.a. Groningen en Enschede, dan is de kans groot dat je Monique hier bent tegengekomen, tijdens het eerder naar binnen gaan. 
Monique is ook heel betrokken bij goede doelen. Zo zet ze zich ieder jaar, tijdens de tijd rond Pasen, in voor War Child waarvoor ze geld inzamelt met behulp van het verkopen van verrukkelijke paaseieren! Dit doet ze een paar weken achter elkaar, geheel vrijwillig van ’s ochtends vroeg tot laat op de dag. Jullie begrijpen vast dat wij ontzettend trots zijn dat zij onze collega mag zijn!Lieve Monique, vandaag laat je alles even los en laat je je verwennen! Je hebt de afgelopen tijd voor velen klaargestaan en je steentje bijgedragen. Van harte gefeliciteerd van ons allemaal! 
 
Anja I Bianca l Corine I Diana I Eric I Hillie | Imke I Kimberley I Lisanne  Lunarda I Monique I Venice |  Nathalie

 

 
Hiep Hiep Hoera! Vandaag is Yaiza jarig!
De taart staat klaar, de slingers hangen op want onze collega Yaiza is vandaag jarig! Yaiza is een hele lieve collega waar je altijd op kan rekenen. Als er een aanvraag binnen komt voor een header, Yaiza zal meteen aan de slag gaan, wil je een leuke discussie op het Forum, Yaiza zal dit plaatsen, wil je een antwoord op je vraag, Yaiza zal deze met plezier beantwoorden. Naast haar taken binnen de Fanclub is Yaiza werkzaam in de zorg en is ze trotse moeder van zoon Liam. Wat een heerlijk mannetje is dat toch!Yaiza vandaag mag je lekker niks doen, maar vooral genieten samen met Johan en Liam!  Namens ons hele team van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 

Anja I Bianca l Corine I Diana I Eric I Hillie | Imke I Kimberley I Lisanne I Lunarda I Monique I Venice |  Nathalie
Hoera! Hillie is jarig!
Hieperdepiep hoera, de slingers en ballonnen mogen weer uit de kast en de feestmutsen mogen weer op, want opnieuw is er een collega van ons jarig. Vandaag is onze Hillie jarig en zij mag maar liefs 45 kaarsjes uitblazen.Inmiddels werkt Hillie alweer een paar jaar voor de fanclub en dat doet ze met groot plezier. Dat is zeker te merken, want Hillie zit in een heleboel werkgroepen en reageert altijd supersnel. Zo zit ze in bijvoorbeeld social media, prijsvragen en werkt ze mee aan de altijd leuke photohunts. Ook zorgt Hillie ervoor dat er hard gewerkt wordt aan de        vernieuwde Borsato Weblog en ik kan je vertellen, dat houdt ze heel goed draaiende. Naast al deze taken, wat nog lang niet alles is, is Hillie ook heel erg creatief en daar zijn wij heel blij mee, want zo’n collega komt goed van pas bij de altijd gezellige workshops.
 
Dat Hillie creatief is, komt ook in haar dagelijkse leven naast de Fanclub voor, want samen bakken met haar 2 dochters is iets wat Hillie graag doet. Vandaag ga jij helemaal niets doen, lieve Hillie, want vandaag ga jij heerlijk genieten van alle feestelijke aandacht en laat jij je heerlijk verwennen.
 
Anja I Bianca l Corine I Diana I Eric I Imke I Kimberley I Lisanne I Lunarda I Monique I Venice | Yaiza I Nathalie
Hiep, hiep, hoera....
Vandaag moet Corine even haar rookmelders in haar huis checken, want dat is iets wat op je verjaardag moet gebeuren. Ze is namelijk harstikke jarig! Onze Corine is een hele fijne collega waar je altijd op kan rekenen en die ons altijd uit de brand helpt wanneer dat nodig is. Als je een schema nodig hebt, Corine maakt hem, wil je advies Corine geeft het, wil je iets weten vraag het Corine en zij geeft je het antwoord. Corine heeft ook heerlijke humor waar wij altijd vreselijk om moeten lachen. Kortom Corine is een super leuke collega en een zeer sterk persoon in ons mooie team. Naast haar vele werkzaamheden voor de fanclub, werkt Corine bij de brandweer. Dat zij een hele stoere baan heeft, hebben wij allemaal kunnen zien op de fanclubdag.Corine vandaag mag je lekker niks doen, al is dat moeilijk voor jou. Geniet van deze dag en vier het leven met Arnoud en Niels vandaag. Wij laten je vandaag met rust, althans dat proberen we, want je weet maar nooit als er brand is piepen we je vast wel op.
Namens ons hele team natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We hopen dat we nog heel lang een beroep op je kunnen doen want zonder jou krijgen we de paniek niet geblust. 

Anja I Bianca I Diana I Eric I Hillie | Imke I Kimberley I Lisanne I Lunarda I Monique I Venice | Yaiza I Nathalie
Lunarda is jarig!
Nog maar net hebben we de feestdagen achter de rug en is het alweer feest!
Vandaag is er een hele lieve collega van ons jarig. En als ik zeg dat ze altijd lacht, dat je haar altijd vrolijk ziet en ze vooral heel veel straalt vooral als Marco in de buurt is:p dan weten jullie dat ik het natuurlijk over Lunarda heb!
Lunarda mag vandaag haar 49e verjaardag gaan vieren.
Ze is onder andere hoofd Social Media en echt onmisbaar voor ons! Ze weet meestal alles als eerste en als wij op zoek zijn naar informatie dan speurt ze als een echte speurhond naar alle informatie die nodig is. We zijn dan ook ontzettend blij met haar!
Maar vandaag mag ze niet speuren, vandaag mag ze gaan genieten van haar verjaardag!


Lieve Lunarda, we wensen je een onwijs fijne dag. Geniet van en met alle lieve mensen om je heen!
 
Veel liefs,
Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Monique, Nathalie, Venice en Yaiza.

Marco is jarig!
December is een maand van warmte en gezelligheid. Bij velen zal dan ook de kerstboom in de kamer staan en vele kaarsjes branden. Dit geldt natuurlijk ook voor de familie Borsato, al is daar net even meer feest deze maand!

Want vandaag is wel een hele speciale dag. Onze lieve Marco is jarig!
Deze onweerstaanbare man, die 51 jaar geleden geboren werd en inmiddels vele harten heeft weten te veroveren met zijn prachtige stem, viert vandaag zijn verjaardag.

Lieve Marco, van harte gefeliciteerd met je 51e verjaardag! We wensen je een fantastische dag toe met je gezin, familie en een ieder die je lief is. Maar ook willen we je een gezond, succesvol, liefdevol en fantastisch nieuw levensjaar toewensen!
Een dikke zoen van ons allemaal!

Namens Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Lunarda, Kimberley, Imke, Marja, Monique, Nathalie, Yaiza en Venice


 
"Zo tastbaar en zo dichtbij
Hou jij je vast aan mij"