Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team Eric, HillieImkeLunardaMonique, Venice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!

Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
18 januari begint de 20ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE! Ik heb er zin in! Ga ik jou daar zien? Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

26 oktober (1973)
Imke van Cleemputte

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Lunarda is jarig!
Nog maar net hebben we de feestdagen achter de rug en is het alweer feest!
Vandaag is er een hele lieve collega van ons jarig. En als ik zeg dat ze altijd lacht, dat je haar altijd vrolijk ziet en ze vooral heel veel straalt vooral als Marco in de buurt is:p dan weten jullie dat ik het natuurlijk over Lunarda heb!
Lunarda mag vandaag haar 49e verjaardag gaan vieren.
Ze is onder andere hoofd Social Media en echt onmisbaar voor ons! Ze weet meestal alles als eerste en als wij op zoek zijn naar informatie dan speurt ze als een echte speurhond naar alle informatie die nodig is. We zijn dan ook ontzettend blij met haar!
Maar vandaag mag ze niet speuren, vandaag mag ze gaan genieten van haar verjaardag!


Lieve Lunarda, we wensen je een onwijs fijne dag. Geniet van en met alle lieve mensen om je heen!
 
Veel liefs,
Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Monique, Nathalie, Venice en Yaiza.

Marco is jarig!
December is een maand van warmte en gezelligheid. Bij velen zal dan ook de kerstboom in de kamer staan en vele kaarsjes branden. Dit geldt natuurlijk ook voor de familie Borsato, al is daar net even meer feest deze maand!

Want vandaag is wel een hele speciale dag. Onze lieve Marco is jarig!
Deze onweerstaanbare man, die 51 jaar geleden geboren werd en inmiddels vele harten heeft weten te veroveren met zijn prachtige stem, viert vandaag zijn verjaardag.

Lieve Marco, van harte gefeliciteerd met je 51e verjaardag! We wensen je een fantastische dag toe met je gezin, familie en een ieder die je lief is. Maar ook willen we je een gezond, succesvol, liefdevol en fantastisch nieuw levensjaar toewensen!
Een dikke zoen van ons allemaal!

Namens Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Lunarda, Kimberley, Imke, Marja, Monique, Nathalie, Yaiza en Venice


 
Hoera, Marja is jarig!
Vandaag mag er weer een mooi iemand uit ons team haar verjaardag vieren. Dit keer is Marja ons feestvarken. Marja is al heel wat jaartjes onze collega, waar wij allemaal heel blij mee zijn. Marja is actief in de werkgroep Borsato Weblog, waar ze onder meer de mooiste headers maakt. Wanneer je ons een mailtje stuurt kan je antwoord krijgen van Marja, want zij zit ook in de werkgroep mail. Marja is heel goed in de Nederlandse taal dus ook in de werkgroepen Nieuwsbrief en Social Media mag zij niet ontbreken. Kortom Marja heeft veel kwaliteiten waar wij heel blij mee zijn. Marja is altijd bereid om een handje te helpen. Naast haar vele taken voor de fanclub is zij trotse moeder van twee wel hele knappe zoons en ook nog eens knappe dochter. Kortom een rijk gezin! Daarnaast werkt ze ook nog behoorlijk wat uurtjes op een school waar zij de administratie doet. Als ze dan nog tijd over heeft gaat ze graag gezellig met vriendinnen koffie drinken, leest ze een goed boek of gaat een eindje fietsen met haar lieve man.

Natuurlijk maakt ze ook wel eens tijd vrij voor mij, haha en dan slaan we een concert van Marco niet over of we duiken gezellig de Ikea in. Vanwege de afstand en gebrek aan tijd kan ik helaas geen taartje komen eten, maar ik wil je natuurlijk namens ons hele team een onwijs fijne dag toewensen. Maak er een mooie dag van met iedereen die je lief is.

Liefs,
Imke en de rest van ons team natuurlijk!
Imke is jarig!


Ze is leuk, attent, ontzettend lief en vandaag viert deze kanjer haar 44e verjaardag! Naast haar drukke baan als doktersassistente bij de huisartsenpost in Terneuzen, maken wij dankbaar gebruik van haar enthousiasme binnen ons team. Als hoofd weblog stuurt ze ons heel goed aan en (bijna) niets ontgaat haar omtrent Marco.
Als je een feestje viert of een uitje hebt met Imke, nou dan kan ik je vertellen dat dat altijd heel gezellig is, want Imke houdt nu eenmaal van gezelligheid en daarom ben ik Marco ook ontzettend dankbaar, dat ik Imke door Marco heb leren kennen.

Vandaag vier je je eigen feestje lieve Imke!Hartelijk gefeliciteerd namens ons hele team!
We wensen jou een hele fijne dag en een mooi, fijn en liefdevol levensjaar toe! Geniet! 

Veel liefs,
Marja xxx


 
Kimberley is Jarig!
Vandaag, 29 jaar geleden, op een zwaarbewolkte dag brak toch de zon door, want op deze dag werd Kimberley, het zonnetje in huis, geboren. 
En daarom vieren wij vandaag FEEST!Kimberley, onze goedlachse altijd enthousiaste collega, werkt inmiddels alweer heel wat jaren voor de Fanclub. En dat zij dat nog altijd weet te combineren met haar drukke baan op de SEH vinden wij heel bijzonder en zegt heel veel over haar karakter. Kimberley is niet alleen heel lief en altijd vrolijk, ze is ook ontzettend stoer en staat zowel op haar werk als binnen ons team haar mannetje. Ze weet van aanpakken en is ook altijd bereid om, indien mogelijk, haar handen uit de mouwen te steken. Binnen onze Fanclub maakt zij deel uit van het Dagelijks Bestuur en inmiddels hebben alle taken wel een keer tot haar takenpakket gehoord. Kimberley zit ook in een aantal werkgroepen. Wanneer je ons een mailtje stuurt is de kans groot dat je van haar een antwoord ontvangt. Daarnaast beheert ze samen met Diana de ledenadministratie en alles wat daarbij komt kijken. Kimberley is ook heel creatief in het bedenken en uitvoeren van leuke ideeën en dat komt goed van pas voor de Tifosi, die twee keer per jaar uitkomt. Tot slot behoort ook de Tour tot haar takenpakket. Kortom, Kimberley is een bezig bijtje. Maar vandaag, lieve Kimberley, mag je je handen in je mouwen houden en heerlijk genieten van jouw dag! We wensen je een hele fijne verjaardag toe vol liefde en gezelligheid.
 
Veel liefs,
Bianca I Corine I Diana I Eric I Hillie I Imke I Lunarda I Marco I Marja I Monique I NathalieI Venice I Yaiza

 
Hoera! Eric is jarig!
Vandaag hangen we de slingers op, want onze technische steun en toeverlaat Eric wordt vandaag 36 lentes jong!

Als onze computer het eens laat afweten, Dropbox niet meewerkt, de mail weigert of dat je een foto of filmpje bewerkt wil hebben, dan is Eric degene die je uit de brand kan helpen.
Eric zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat alle techniek op de fanclubdag goed loopt en is mede verantwoordelijk voor de prachtige filmpjes tijdens deze dag. Als enige man binnen dit enthousiaste team weet ik zeker dat hij soms gek wordt van alle vragen en berichtjes, maar wat zijn we blij dat hij er is!
Vandaag is jouw dag, lieve Eric en we zullen je vandaag dan ook niet bestoken met allerlei vragen, maar wel met felicitaties.
Maak er een hele mooie dag van samen met Tamara en Marit!

Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal 

 
Dagprijswinnaar


Wat was het een feestje van de week op Borsatoweblog.
Er is heel fanatiek gepuzzeld en naar oplossingen gezocht.
Onze mailbox stroomde al snel vol en jullie enthousiasme was heerlijk om te voelen.

De andere prijswinnaars hebben we al bekend kunnen maken en nadat we alle inzendingen hebben kunnen nakijken, is er nu ook een winnaar voor de dagprijs uit de bus gekomen!
Dit is niet zomaar een prijs, want deze winnaar wint twee prachtige zitplaatsen voor Marco Borsato & Friends in Ziggo Dome op 24 juni 2017! Hoe gaaf is dat!

Deze prijs gaat naar iemand die de hele dag enthousiast mee heeft gedaan en ook nog eens alle antwoorden goed had. 

Deze prijs gaat naar:

Kristel

Van harte gefeliciteerd lieve Kristel met deze prachtige prijs.
De fanclub zal contact met je opnemen voor verdere info.
Wij wensen je alvast heel veel plezier!Liefs,
Team Tifosi

 
Prijswinnaars prijsvraag 4


De laatste prijsvraag van onze jubileumavond was het schrijven
van een logje met als onderwerp:
"Schrijf een log waarin je vertelt wat de weblog voor je heeft betekend en wat deze nu nog voor je betekent"!

Wat was het leuk om te zien hoe enthousiast jullie hiermee aan de slag zijn gegaan. Het duurde dan ook niet zo heel erg lang of de eerste logjes kwamen dezelfde avond nog online.
En wat waren ze mooi, ontroerend of grappig geschreven!
Het heeft dan ook enige tijd gekost om al jullie logjes te lezen, maar Marco heeft een uiteindelijke winnaar gekozen!

De hoofdprijs voor het leukste logje
“Wat heeft de weblog voor je betekend en wat betekent deze nu nog voor je”
is gewonnen door: 

 Maud

Lieve Maud, jij wint en persoonlijk filmpje van Marco voor jou!
Van harte gefeliciteerd met deze leuke prijs!

De troostprijs Uniek notitieboekje (niet te koop) is gewonnen door:

 Bianca

Gefeliciteerd lieve Bianca met deze leuke prijs!

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijs!
Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en lieve reacties!
Op naar 11 jaar Borsatoweblog!

Liefs
Team Tifosi


 
Winnaar ‘Mijn header in Italiaanse sferen’
In maart hebben we een log geplaatst waarin we onze lay-out in Italiaanse sferen hebben aangepast. We vroegen aan jullie of jullie ook je eigen weblog in de Italiaanse stijl wilden maken, dit hoefde alleen bij je achtergrond, maar de Italiaanse sferen mochten ook in je header worden verwerkt.
 


Om er zeker van te zijn dat we jouw header niet over het hoofd zagen, hebben we aan jullie gevraagd om een log te maken met de titel ‘Mijn header in Italiaanse sferen’ te plaatsen. Het was leuk om te zien dat jullie hier gelijk mee aan de slag gingen! Wat hebben we genoten van alle voorbijkomende logjes met een Italiaans randje! De hele weblog stond in het teken van Italië, zo leuk omdat dit mede het thema is van de Fanclubdag in Nederland.
 
Je kon hier tot en met 20 mei aan mee doen. Wij maken vaker de headers voor jullie logje, maar dit keer was het de bedoeling dat je zelf een creatie in het teken van Italië zou maken, zodat iedereen even veel kans maakt.
 


We gaan nu de winnaar bekend maken! 
  Jij wint met jouw originele header in Italiaanse stijl een leuke prijs die je binnenkort in je brievenbus kan verwachten.
 
Het was een feest om de door jullie zelf gemaakte creaties voorbij te zien komen. Jullie mogen gerust deze Italiaanse sferen aanhouden tot en met de Fanclubdag in Nederland haha!
 
Ciao!
 
Liefs,
Venice
Team Tifosi


 
Prijswinnaars

Wat een feest was het vanavond op Borsatoweblog.
Wij kunnen spreken van een zeer geslaagde avond!

Dat jullie erg enthousiast waren, spatte er vanaf.
Jullie reacties op de logjes en de vele mailtjes die binnen kwamen, bevestigen dat.
Erg leuk om te zien dat een avond als dit zo gewaardeerd wordt door jullie!We hebben inmiddels van alle prijsvragen alle inzendingen gecontroleerd.
En dat betekent dat de prijswinnaars bekend zijn.
Wij houden jullie niet langer in spanning!!

Woordzoeker

Hoofdprijs: Borsato-puzzel is gewonnen door:
Jeannette v.d. Pol

Troostprijs: Uniek notitieboekje (niet te koop) is gewonnen door:
Monique v.d. Wetering

Surfen over Borsatoweblog

Hoofdprijs: Een persoonlijk filmpje van Marco voor jou is gewonnen door:
Chantal Delvax

Troostprijs: Uniek notitieboekje (niet te koop) is gewonnen door:
Shirley van Loenen
 
Raad de header

Hoofdprijs: Een bijzonder Borsato-theepakket is gewonnen door:
Kristel Kusters

Troostprijs: Uniek notitieboekje (niet te koop) is gewonnen door:
Jolanda Roovers
 
Rebus

Hoofdprijs: Een leuke Kletspot, met een klein Marco-tintje is gewonnen door:
Astrid Jonker


Troostprijs: Een uniek notitieboekje (Niet te koop) is gewonnen door:
Renate Oosterhof

Alle prijswinnaars, van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijzen.
Deze worden binnenkort naar jullie toegestuurd.
 
De dagwinnaar en de winnaar voor prijsvraag 4 (maak een log waarin je vertelt wat de weblog voor je heeft betekend en wat deze nu nog voor je betekent) worden binnenkort op onze log bekend gemaakt. Hou onze weblog dus goed in de gaten!

Liefs,
Team Tifosi

 
"Ik weet dat jij het moeilijk vindt
Maar mij doet het geen pijn, dat we anders zijn"