Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEric, HillieImke, LisanneLunardaMonique, Venice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!
Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Twitter - TifosidiMarco
Volg mij!
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
We zijn begonnen met de voorjaars Clubtour 'Thuis'! Ga ik jou ook zien tijdens de tour? Groetjes, Marco
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

26 oktober (1973)
Imke van Cleemputte

Arnold van Dongen
2 november (1964)

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Wat een tegenslagen heb...
15:42, 17 apr 2018
...
15:35, 17 apr 2018
Wat een super leuke...
13:20, 17 apr 2018
Wat een prachtige dagen...
14:48, 15 apr 2018
Wat ontzettend vervelend...
14:46, 15 apr 2018
Heerlijk zulke boeken die...
14:43, 15 apr 2018
Ik ken het programma...
14:41, 15 apr 2018
Wat heerlijk om samen...
14:40, 15 apr 2018
Helemaal naar Groningen...
22:26, 11 apr 2018
Wat leuk bedacht van je...
22:16, 11 apr 2018
Onze Monique is jarig!
We hebben de vlaggen nog niet opgeruimd, want we zijn nog niet klaar met feestvieren! Vandaag staat in het teken van onze lieve collega Monique! Sinds vorig jaar maakt Monique deel uit achter de schermen en is ze werkzaam voor Tifosi di Marco Borsato. Monique heeft in dit afgelopen jaar heel wat sprongen gemaakt en haar taken voor de Fanclub behoorlijk uitgebreid. Ze is dan ook nergens bang voor, vindt alles leuk en wilt alles uitproberen.

Wij kennen Monique als een behulpzaam persoon, die vooral heerlijk enthousiast is, maar bovendien heel lief! 
Ze zit in de werkgroep Social Media, Borsato Weblog, Borsato.nl, Nieuwsbrief, in de werkgroep Merchandise waar ze ervoor zorgt dat jullie de leuke items van Marco bij jullie thuis ontvangen en in de werkgroep Tour. Als je in de afgelopen dagen naar de Clubtour ‘Thuis’ van Marco bent geweest in o.a. Groningen en Enschede, dan is de kans groot dat je Monique hier bent tegengekomen, tijdens het eerder naar binnen gaan. 
Monique is ook heel betrokken bij goede doelen. Zo zet ze zich ieder jaar, tijdens de tijd rond Pasen, in voor War Child waarvoor ze geld inzamelt met behulp van het verkopen van verrukkelijke paaseieren! Dit doet ze een paar weken achter elkaar, geheel vrijwillig van ’s ochtends vroeg tot laat op de dag. Jullie begrijpen vast dat wij ontzettend trots zijn dat zij onze collega mag zijn!Lieve Monique, vandaag laat je alles even los en laat je je verwennen! Je hebt de afgelopen tijd voor velen klaargestaan en je steentje bijgedragen. Van harte gefeliciteerd van ons allemaal! 
 
Anja I Bianca l Corine I Diana I Eric I Hillie | Imke I Kimberley I Lisanne  Lunarda I Monique I Venice |  Nathalie

 

 
Hiep Hiep Hoera! Vandaag is Yaiza jarig!
De taart staat klaar, de slingers hangen op want onze collega Yaiza is vandaag jarig! Yaiza is een hele lieve collega waar je altijd op kan rekenen. Als er een aanvraag binnen komt voor een header, Yaiza zal meteen aan de slag gaan, wil je een leuke discussie op het Forum, Yaiza zal dit plaatsen, wil je een antwoord op je vraag, Yaiza zal deze met plezier beantwoorden. Naast haar taken binnen de Fanclub is Yaiza werkzaak in de zorg en is ze trotse moeder van zoon Liam. Wat een heerlijk mannetje is dat toch!Yaiza vandaag mag je lekker niks doen, maar vooral genieten samen met Johan en Liam!  Namens ons hele team van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 

Anja I Bianca l Corine I Diana I Eric I Hillie | Imke I Kimberley I Lisanne I Lunarda I Monique I Venice |  Nathalie
Hoera! Hillie is jarig!
Hieperdepiep hoera, de slingers en ballonnen mogen weer uit de kast en de feestmutsen mogen weer op, want opnieuw is er een collega van ons jarig. Vandaag is onze Hillie jarig en zij mag maar liefs 45 kaarsjes uitblazen.Inmiddels werkt Hillie alweer een paar jaar voor de fanclub en dat doet ze met groot plezier. Dat is zeker te merken, want Hillie zit in een heleboel werkgroepen en reageert altijd supersnel. Zo zit ze in bijvoorbeeld social media, prijsvragen en werkt ze mee aan de altijd leuke photohunts. Ook zorgt Hillie ervoor dat er hard gewerkt wordt aan de        vernieuwde Borsato Weblog en ik kan je vertellen, dat houdt ze heel goed draaiende. Naast al deze taken, wat nog lang niet alles is, is Hillie ook heel erg creatief en daar zijn wij heel blij mee, want zo’n collega komt goed van pas bij de altijd gezellige workshops.
 
Dat Hillie creatief is, komt ook in haar dagelijkse leven naast de Fanclub voor, want samen bakken met haar 2 dochters is iets wat Hillie graag doet. Vandaag ga jij helemaal niets doen, lieve Hillie, want vandaag ga jij heerlijk genieten van alle feestelijke aandacht en laat jij je heerlijk verwennen.
 
Anja I Bianca l Corine I Diana I Eric I Imke I Kimberley I Lisanne I Lunarda I Monique I Venice | Yaiza I Nathalie
Hiep, hiep, hoera....
Vandaag moet Corine even haar rookmelders in haar huis checken, want dat is iets wat op je verjaardag moet gebeuren. Ze is namelijk harstikke jarig! Onze Corine is een hele fijne collega waar je altijd op kan rekenen en die ons altijd uit de brand helpt wanneer dat nodig is. Als je een schema nodig hebt, Corine maakt hem, wil je advies Corine geeft het, wil je iets weten vraag het Corine en zij geeft je het antwoord. Corine heeft ook heerlijke humor waar wij altijd vreselijk om moeten lachen. Kortom Corine is een super leuke collega en een zeer sterk persoon in ons mooie team. Naast haar vele werkzaamheden voor de fanclub, werkt Corine bij de brandweer. Dat zij een hele stoere baan heeft, hebben wij allemaal kunnen zien op de fanclubdag.Corine vandaag mag je lekker niks doen, al is dat moeilijk voor jou. Geniet van deze dag en vier het leven met Arnoud en Niels vandaag. Wij laten je vandaag met rust, althans dat proberen we, want je weet maar nooit als er brand is piepen we je vast wel op.
Namens ons hele team natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We hopen dat we nog heel lang een beroep op je kunnen doen want zonder jou krijgen we de paniek niet geblust. 

Anja I Bianca I Diana I Eric I Hillie | Imke I Kimberley I Lisanne I Lunarda I Monique I Venice | Yaiza I Nathalie
Lunarda is jarig!
Nog maar net hebben we de feestdagen achter de rug en is het alweer feest!
Vandaag is er een hele lieve collega van ons jarig. En als ik zeg dat ze altijd lacht, dat je haar altijd vrolijk ziet en ze vooral heel veel straalt vooral als Marco in de buurt is:p dan weten jullie dat ik het natuurlijk over Lunarda heb!
Lunarda mag vandaag haar 49e verjaardag gaan vieren.
Ze is onder andere hoofd Social Media en echt onmisbaar voor ons! Ze weet meestal alles als eerste en als wij op zoek zijn naar informatie dan speurt ze als een echte speurhond naar alle informatie die nodig is. We zijn dan ook ontzettend blij met haar!
Maar vandaag mag ze niet speuren, vandaag mag ze gaan genieten van haar verjaardag!


Lieve Lunarda, we wensen je een onwijs fijne dag. Geniet van en met alle lieve mensen om je heen!
 
Veel liefs,
Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Imke, Kimberley, Monique, Nathalie, Venice en Yaiza.

Marco is jarig!
December is een maand van warmte en gezelligheid. Bij velen zal dan ook de kerstboom in de kamer staan en vele kaarsjes branden. Dit geldt natuurlijk ook voor de familie Borsato, al is daar net even meer feest deze maand!

Want vandaag is wel een hele speciale dag. Onze lieve Marco is jarig!
Deze onweerstaanbare man, die 51 jaar geleden geboren werd en inmiddels vele harten heeft weten te veroveren met zijn prachtige stem, viert vandaag zijn verjaardag.

Lieve Marco, van harte gefeliciteerd met je 51e verjaardag! We wensen je een fantastische dag toe met je gezin, familie en een ieder die je lief is. Maar ook willen we je een gezond, succesvol, liefdevol en fantastisch nieuw levensjaar toewensen!
Een dikke zoen van ons allemaal!

Namens Bianca, Corine, Diana, Eric, Hillie, Lunarda, Kimberley, Imke, Marja, Monique, Nathalie, Yaiza en Venice


 
Hoera, Marja is jarig!
Vandaag mag er weer een mooi iemand uit ons team haar verjaardag vieren. Dit keer is Marja ons feestvarken. Marja is al heel wat jaartjes onze collega, waar wij allemaal heel blij mee zijn. Marja is actief in de werkgroep Borsato Weblog, waar ze onder meer de mooiste headers maakt. Wanneer je ons een mailtje stuurt kan je antwoord krijgen van Marja, want zij zit ook in de werkgroep mail. Marja is heel goed in de Nederlandse taal dus ook in de werkgroepen Nieuwsbrief en Social Media mag zij niet ontbreken. Kortom Marja heeft veel kwaliteiten waar wij heel blij mee zijn. Marja is altijd bereid om een handje te helpen. Naast haar vele taken voor de fanclub is zij trotse moeder van twee wel hele knappe zoons en ook nog eens knappe dochter. Kortom een rijk gezin! Daarnaast werkt ze ook nog behoorlijk wat uurtjes op een school waar zij de administratie doet. Als ze dan nog tijd over heeft gaat ze graag gezellig met vriendinnen koffie drinken, leest ze een goed boek of gaat een eindje fietsen met haar lieve man.

Natuurlijk maakt ze ook wel eens tijd vrij voor mij, haha en dan slaan we een concert van Marco niet over of we duiken gezellig de Ikea in. Vanwege de afstand en gebrek aan tijd kan ik helaas geen taartje komen eten, maar ik wil je natuurlijk namens ons hele team een onwijs fijne dag toewensen. Maak er een mooie dag van met iedereen die je lief is.

Liefs,
Imke en de rest van ons team natuurlijk!
Imke is jarig!


Ze is leuk, attent, ontzettend lief en vandaag viert deze kanjer haar 44e verjaardag! Naast haar drukke baan als doktersassistente bij de huisartsenpost in Terneuzen, maken wij dankbaar gebruik van haar enthousiasme binnen ons team. Als hoofd weblog stuurt ze ons heel goed aan en (bijna) niets ontgaat haar omtrent Marco.
Als je een feestje viert of een uitje hebt met Imke, nou dan kan ik je vertellen dat dat altijd heel gezellig is, want Imke houdt nu eenmaal van gezelligheid en daarom ben ik Marco ook ontzettend dankbaar, dat ik Imke door Marco heb leren kennen.

Vandaag vier je je eigen feestje lieve Imke!Hartelijk gefeliciteerd namens ons hele team!
We wensen jou een hele fijne dag en een mooi, fijn en liefdevol levensjaar toe! Geniet! 

Veel liefs,
Marja xxx


 
Kimberley is Jarig!
Vandaag, 29 jaar geleden, op een zwaarbewolkte dag brak toch de zon door, want op deze dag werd Kimberley, het zonnetje in huis, geboren. 
En daarom vieren wij vandaag FEEST!Kimberley, onze goedlachse altijd enthousiaste collega, werkt inmiddels alweer heel wat jaren voor de Fanclub. En dat zij dat nog altijd weet te combineren met haar drukke baan op de SEH vinden wij heel bijzonder en zegt heel veel over haar karakter. Kimberley is niet alleen heel lief en altijd vrolijk, ze is ook ontzettend stoer en staat zowel op haar werk als binnen ons team haar mannetje. Ze weet van aanpakken en is ook altijd bereid om, indien mogelijk, haar handen uit de mouwen te steken. Binnen onze Fanclub maakt zij deel uit van het Dagelijks Bestuur en inmiddels hebben alle taken wel een keer tot haar takenpakket gehoord. Kimberley zit ook in een aantal werkgroepen. Wanneer je ons een mailtje stuurt is de kans groot dat je van haar een antwoord ontvangt. Daarnaast beheert ze samen met Diana de ledenadministratie en alles wat daarbij komt kijken. Kimberley is ook heel creatief in het bedenken en uitvoeren van leuke ideeën en dat komt goed van pas voor de Tifosi, die twee keer per jaar uitkomt. Tot slot behoort ook de Tour tot haar takenpakket. Kortom, Kimberley is een bezig bijtje. Maar vandaag, lieve Kimberley, mag je je handen in je mouwen houden en heerlijk genieten van jouw dag! We wensen je een hele fijne verjaardag toe vol liefde en gezelligheid.
 
Veel liefs,
Bianca I Corine I Diana I Eric I Hillie I Imke I Lunarda I Marco I Marja I Monique I NathalieI Venice I Yaiza

 
Hoera! Eric is jarig!
Vandaag hangen we de slingers op, want onze technische steun en toeverlaat Eric wordt vandaag 36 lentes jong!

Als onze computer het eens laat afweten, Dropbox niet meewerkt, de mail weigert of dat je een foto of filmpje bewerkt wil hebben, dan is Eric degene die je uit de brand kan helpen.
Eric zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat alle techniek op de fanclubdag goed loopt en is mede verantwoordelijk voor de prachtige filmpjes tijdens deze dag. Als enige man binnen dit enthousiaste team weet ik zeker dat hij soms gek wordt van alle vragen en berichtjes, maar wat zijn we blij dat hij er is!
Vandaag is jouw dag, lieve Eric en we zullen je vandaag dan ook niet bestoken met allerlei vragen, maar wel met felicitaties.
Maak er een hele mooie dag van samen met Tamara en Marit!

Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal 

 
"Als je nu blijft
Krijg je zeker spijt"