Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Feest!!!
December is elk jaar een feestmaand, maar dit jaar net iets meer! Onze Marco bereikt op 21 december de mooie leeftijd van 50 jaar! Jaaaaaa echt waar hij wordt 50! Dit willen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Hoe leuk zou het zijn als er op 21 december zo rond 00.00 uur heel veel felicitatie-logjes online zouden komen waarin we met zijn allen Marco feliciteren met zijn 50ste verjaardag?! En omdat het die dag ook voor ons feest is zal het allerleukste, creatiefste logje beloond worden met een prijs. Wat deze prijs zal zijn houden we natuurlijk nog even geheim! Je logje kun je al heel makkelijk van te voren schrijven en klaar zetten in het beheer en als je je logje de titel 'Gefeliciteerd Marco' geeft kunnen wij hem heel makkelijk terug vinden! Wij zijn erg benieuwd hoe feestelijk de weblog er dan uit zal zien met al die felicitatie-logjes. Jullie doen vast allemaal gezellig mee!

Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een cadeau en omdat Marco dit jaar 50 jaar wordt, krijgen we nog meer vragen over een cadeau dan eerdere jaren. Daarom lijkt het ons extra leuk om samen met de leden van de fanclub een bijzonder cadeau aan Marco te geven. Hoewel we op dit moment nog druk aan het brainstormen zijn over wat we willen gaan geven, willen we wel alvast een beroep op jullie doen. Vind jij het leuk om mee te doen aan een gezamenlijk cadeau en wil jij hier ook graag een financiële bijdrage aan leveren, dan kan je jouw bedrag overmaken naar rekeningnummer:
NL 74 RABO 0157861082
t.n.v. Nathalie Thielen, Almere
onder vermelding van Cadeau Marco en je eigen naam (voor op de kaart)


Hoe groot het bedrag is wat je wilt geven, is volledig aan jou. Jij bepaalt zelf wat je wilt en kunt missen, wij zijn met elke euro blij! Wel willen we je vragen dit dan vóór 10 december te doen, zodat we op zoek kunnen naar een mooi cadeau, passend binnen het gekregen budget! Uiteraard zullen we jullie laten weten wat het cadeau is en hoe blij Marco met het cadeau is!

Ondanks het digitale tijdperk is een felicitatie via de ouderwetse manier natuurlijk ook nog extra leuk en onze ervaring is dat jullie het ook erg leuk vinden om een kaartje per post te sturen. We zouden het dan ook geweldig vinden als Marco, naast alle felicitaties op Social Media en de logjes, bedolven zou worden onder de verjaardagspost via de brievenbus. Vind jij dat ook een leuk idee, dan kan je een kaartje sturen naar onderstaand adres.
Tifosi di Marco Borsato
t.a.v. Marco Borsato 50 jaar!
Postbus 60033
1320 AA Almere

Wanneer je zorgt dat je verjaardagspost voor 15 december bij ons binnen is dan zorgen wij dat het op tijd bij Marco terecht komt! 
 
Wij gaan verder met alle voorbereidingen voor een mooi feestje voor Abraham en alvast namens ons allemaal super bedankt voor het mede mogelijk maken van dit alles!

Liefs, Team Tifosi

 
Heerlijke High Tea!
Zondag 20 november was een zondag waar ik, en velen met mij, reikhalzend naar uit keek. Varen met Marco stond er in de agenda en hoewel mijn gezin en ik met ons eigen bootje heel de zomer op het water zitten krijg ik er nooit genoeg van. Ik hou van varen én van Marco dus die combinatie is natuurlijk perfect!

Toen werd het vrijdag en viel er een mail van Nathalie in de mailbox bij iedereen die deel zou nemen aan deze vaartocht. Het is dat Nathalie het allemaal zo heerlijk kan schrijven maar heel zachtjes in mijn achterhoofd hoorde ik de monotone stem van Piet Paulusma het weerbericht voorlezen. Het BBQ-weer kreeg een -1, bikinitijd was het zeker niet en het varen? Dat kreeg een dikke vette nul! Zelfs de kapitein van de gehuurde boot durfde het niet aan met de weersvoorspellingen voor deze zondag en zo werd besloten die boat erin te houden, maar werd het een high tea in het BoatHouse. Het BoatHouse is een fantastische locatie die ook nog eens aan het water ligt en met het onstuimige weer alleen maar een prachtig plaatje geeft. Hoe erg ik ook van varen hou, het was een superalternatief en hé, Marco was er tenslotte ook!

Buiten zorgde het onstuimige weer voor een prachtig plaatje, binnen was het echt het voorbeeld van het perfecte plaatje. Op tafel kwamen de heerlijkste hapjes, mini-sandwiches met zalm en carpaccio, heerlijke sauzijzenbroodjes, wraps en nog veel meer heerlijkheden schoven voorbij. Al zag ik ook veel blikken richting Marco hoor, die volgens mij net zo als heerlijk hapje werd gezien. ;-)
Zodra Marco zag dat de open haard aan was kon hij het niet laten een paar blokken extra op het vuur te gooien. Het was al warm, maar hij nu werd het helemaal warm, haha! Of hij er spijt van kreeg, dat weet ik eigenlijk niet. Wel dat ik hem een paar keer heb horen zeggen dat het warm was. 

Wat ontzettend leuk is om te zien op zo’n dag is eerst de wat gespannen gezichten en rode koontjes voor Marco binnenkomt. Zodra Marco er dan is, zijn blije ‘Hallo allemaal!’ door de zaal roept en ontspannen overal mensen begroet en een praatje maakt valt die spanning weg. Dan hoor je ineens overal lachen, verstommen de gesprekken veel minder en is het net of je met een grote vriendengroep gezellig aan de high tea zit. En eigenlijk is dat ook wel zo, het mooie is iedere keer weer te zien hoe Marco en zijn muziek mensen verbindt en voor heel veel vriendschappen zorgt. Dat er mensen, die elkaar niet eens goed kennen, bij elkaar aan tafel zitten en de leukste gesprekken kunnen voeren, veel kunnen lachen en zo weer nieuwe contacten opdoen. Dat is zo bijzonder om te zien! En daartussen door loopt de man die dit alles teweeg heeft gebracht, Marco!

Ik heb Marco zien lachen met de winnaars, zien troosten en signeren. Er werden selfies gemaakt en kleine Sanne van Mariska Over stal Marco zijn hart met haar fotoboekje. Ze had zo de smaak te pakken dat ze op haar dooie akkertje bij Marco op schoot klom en even later met een heel bijzondere vraag kwam. Deze kleine dame is een waar snelheidsduiveltje, maar dat zit in haar bloed. “Marco”, zei ze heel serieus, “ik wil met jou in de Porsche rijden!”. Hoe heerlijk is het als je dat gewoon kunt vragen en Marco dan ook zegt: “Dat gaan we een keertje doen!”. Ik denk dat iedereen van ons die hiervan getuige was eigenlijk dezelfde vraag wel wilde stellen, maar vooral hetzelfde antwoord wilde horen! Haha!

Op Social Media is de mannequin challenge een enorme hit en wij wilden als fanclub gaan proberen die mannequin challenge ook te doen. Iedereen kreeg van Nathalie een taak en wat hebben we gelachen. Marco zat aan onze tafel en onze taak was hem van alles aan te bieden, elkaar weg te duwen, maar dan zonder te bewegen, en Marco moest daar dan zitten, met alle lekkere hapjes die hem bijna in het gezicht werden geduwd. Probeer dan maar eens doodstil te zitten! Nooit geweten dat je het van twee minuten stil zitten zo bloedheet kunt krijgen! Kimberley stond naast Marco en hield een sandwich vlak voor zijn mond. Draakje als ze is maakte ze, wanneer de camera niet in de buurt was, er steeds een kleine zwiepende beweging mee naar Marco zijn mond. En dan mag je niet lachen, ook niet als je ziet hoe Marco zijn mondhoeken naar boven beginnen te bewegen en hij zijn gezicht wanhopig in bedwang probeert te houden. Dat het Nathalie lukte onze mannequin challenge binnen slechts twee pogingen tot een te gek eindresultaat te brengen, dat is wel haar verdienste. Mij liepen de druppels bijna van mijn rug af! Het resultaat van onze mannequin challenge kun je hieronder zien!

Op een middag als dit is er iets dat er natuurlijk bij hoort, foto’s met Marco! Blosjes werden nog even weggepoetst, ook bij mensen die dat helemaal niet wilden (sorry, Diana), hier en daar ging snel een hand door het haar, de lippenstift kwam nog even tevoorschijn en Marco nam ook hier weer alle tijd voor. Zo tof! Mariska heeft al eerder laten zien dat ze de meest prachtige plaatjes kan maken. Met haar foto’s zijn zoveel mensen al blij gemaakt, en ook deze zondagmiddag schoot ze weer prachtige plaatjes! Alle deelnemers aan de high tea hebben de foto’s al ontvangen en ik heb al heel wat profielfoto’s op social media zien veranderen dus dat de foto’s met open armen zijn ontvangen, dat is duidelijk!

Er werd veel gelachen, veel gesmikkeld, veel gekletst en Marco nam overal de tijd voor. Echt te gek dat hij ervoor kiest zijn vrije zondagmiddag met ons door te brengen en zo heel veel mensen blij maakt. Er is een ding dat heel stom is aan zo’n middag. Hoe het kan, ik snap het niet, maar een uur wordt ineens hooguit een kwartier en binnen no time vliegt de tijd voorbij. 

Aan alle gezichten die ik deze zondagmiddag heb gezien heb ik kunnen aflezen dat deze zondagmiddag een supertoffe was en dat eigenlijk iedereen, ook zonder hulp van die straffe wind, bijna naar huis vloog. Zo fijn dat wij hierbij mochten zijn!

Groetjes van het hele team!
Esther
 
Informatie Lidmaatschap
Het jaar is omgevlogen en dat betekent dat we ook weer nieuwe ledenpassen kunnen gaan bestellen. Want het allerbelangrijkste pasje in je portemonnee is natuurlijk wel je #TdMB ledenpas! 
We hebben ook deze keer weer een prachtig nieuw ontwerp gemaakt, waardoor je hem zeker niet wilt missen. En dan hebben we het nog niet eens over de voordelen die je er natuurlijk bij krijgt! Er wordt gefluisterd dat Marco in 2017 weer gaat touren. Als dat zo is mogen de leden met ledenpas er weer als eerste in! Om zo'n mooie ledenpas te krijgen moet natuurlijk wél je lidmaatschap betaald zijn. 

We hebben een aantal leden met een betalingsachterstand en daardoor zouden zij de ledenpas voor 2017 kunnen mislopen. 
Er is onlangs een email met een betalingsherinnering gestuurd naar deze leden, maar soms blijkt het emailadres niet meer actueel te zijn en tja, dan zie je onze emails natuurlijk niet. Vergeet daarom niet om je nieuwe emailadres door te geven wanneer deze wijzigt. Want ook onze nieuwsbrieven boordevol informatie die elke 1e van de maand verschijnen mis je dan!
Kijk dus voor de zekerheid even na of je dit jaar wel je lidmaatschap hebt betaald zodat ook jij weer een nieuwe ledenpas toegestuurd krijgt. Heb je vragen over je lidmaatschap of wil je weten of je emailadres nog klopt? Mail dan naar lidmaatschap@borsato-fanclub.nl.

Groetjes Team Tifosi

 
Werken voor de állerleukste fanclub van Nederland
Nu we allemaal weer redelijk bekomen zijn van het fantastische fanclubweekend is het weer de hoogste tijd om verder te gaan met het schrijven van een logje over het werken voor de leukste fanclub van Nederland. Lieve en enthousiaste collega’s zijn me al voor gegaan en vandaag mag ik mijn ervaringen over het werken voor de allerleukste fanclub met jullie delen. Maar ja…hoe begin je zoiets, ja bij het begin zou je zeggen maar werken voor de allerleukste fanclub is zo ongelooflijk GAAF dat ik niet weet waar te beginnen. Maar misschien is beginnen bij het begin inderdaad wel het slimste. Dus neem ik jullie even terug naar hoe het voor mij een jaar of 2 geleden begon.

Op een heel saaie zondagavond, net voor dat ik besloten had op tijd naar bed te gaan hoorde ik in ons ‘kantoortje’ het zachte en vertrouwde gebrom van onze PC. De blauwe lichtjes van de router knipperde er fel op los en het leek als of ze me iets belangrijks wilde vertellen. Ik besloot toch nog even de computer op te starten. Dat even opstarten moet je overigens heel serieus nemen, dat duurt namelijk even dus besloot ik alvast mijn tanden te poetsen, niet heel erg spannend maar ja ik kan er niet meer van maken. Of ik nu zo lang deed over dat tanden poetsen of dat de computer die bewuste avond gewoon eens goeie zin had, geen idee maar ineens kwam daar het deuntje dat er mail klaar stond in onze mailbox.
Ik ben nogal nieuwsgierig van aard en bij het horen van dat deuntje kan ik het gewoon niet opbrengen af te maken waar ik mee bezig ben en moet ik zien wat er binnen gekomen is. Dus met een mond vol schuim buig ik me over het overzichtje van de ingekomen mail. Daar zie ik een mailtje van Moderator Yaiza, met de vraag ‘Mag ik je wat vragen?’ Geen enkel idee wat Yaiza mij zou willen vragen dus nietsvermoedend open ik deze mail, niet wetend dat deze actie tot een ietwat rommelige situatie zou leiden in ons kantoor. De vraag die Yaiza stelde was: ‘Lieve Corine, zou je het misschien leuk vinden om het team van de Moderators te komen versterken?' Mijn mond viel open en ik kan je vertellen dat is geen goeie actie wanneer je je tanden aan het poetsen bent! Ik kon niet goed geloven wat ik zojuist gelezen had en probeerde het opnieuw. ‘Lieve Corine, zou je het misschien leuk vinden om het team Moderators te komen versterken?’ Pffffff…dit moest even landen…en Pfffff doen met een mond vol tandpasta is ook geen goed idee, dat geeft rommel! Maar WAUW wat was ik verrast en wat was ik blij! Volmondig heb ik “JA, ik wil” geroepen en met volle overtuiging “Ja, dat wil ik heel graag” gereageerd op de mail van Yaiza. En zo ging ik aan de slag bij de Moderators.
 

Een jaartje later werd de fanclub samengevoegd en kwamen de medewerkers fanclub, helpende handjes en moderators in één team. Dat was best wel even spannend want wat voor werk zit er eigenlijk in zo’n fanclub en hoe is het om met zoveel verschillende mensen samen te werken. Al snel kwamen er allerlei werkgroepen welke door Nathalie zorgvuldig werden samengesteld. Ik mocht mijn steentje bij gaan dragen in de werkgroep Workshop en Weblog. Ontzettend leuk om te doen! En wanneer je dan ziet dat je samen met je werkgroep en vrijwilligers, na een periode van voorbereiding, een workshop in elkaar hebt gezet en iedereen een ontzettend gezellige middag heeft met elkaar en na afloop tevreden naar huis gaat, dan ben je dus gewoon hartstikke trots op je werkgroep en alles en iedereen!

Kort daarna mocht ik ook deel uit maken van de werkgroep Social Media, Mail en zelfs in de werkgroep Fanclubdag. Wow wat vond ik dat gaaf! Het moment waarop Nathalie mij hiervoor vroeg weet ik ook nog heel erg goed. Ik was vrij van het werk en lekker aan het winkelen in de stad. Alle apjes die binnen kwamen probeerde ik heel  professioneel te negeren, lukte niet altijd, maar het was immers mijn vrije dag en wilde niet telkens met mn telefoon bezig zijn dus ging ik lekker verder met het uitzoeken van leuke cadeautjes. Toen ik door de Hema liep te struinen kwam er opnieuw een apje binnen. Dit keer was het Nathalie met een gesproken berichtje. Ja hallo een gesproken berichtje is niet eerlijk, dat kan ik dus gewoon niet negeren! Die stomme nieuwsgierigheid van mij ook, mijn telefoon brandde in mijn handen en ik moest en zou dit berichtje luisteren. Ik heb me toen verscholen tussen de rekken met pyjama’s en badjassen, zo groot ben ik niet dus dat ging me goed af, heb het geluid wat zachter gezet en het berichtje afgeluisterd. Oh, dit moet er zo duister uit gezien hebben haha, want bij het horen van het berichtje kon ik een sprongetje in de lucht niet onderdrukken en mijn hoofd was van blijdschap zo rood aangelopen dat ik leek op het rood brandende lampje bij de dienstdoende kassa. Van het begin af aan had ik namelijk aangegeven heel graag mee te willen helpen in deze werkgroep en nu was het moment dus ook daar! Wat was dit een onwijs leuke maar vooral leerzame tijd. Het is veel werk, gaat veel tijd in zitten, zeker naarmate het weekend van de fanclubdag dichterbij komt, maar dit was zo onvergetelijk leuk en mooi om te mogen doen. Ik heb dit jaar de Bingo en de fanclubdag dan ook op een heel andere manier ervaren, zo genoten, ja zelfs een traantje weggepinkt bij het zien van al die blije gezichten, de wensen die in vervulling zijn gegaan en wat voor uitwerking dit op hen had.  Soms kan ik het nog steeds niet helemaal geloven dat dit op mijn pad gekomen is! Dat je na afloop van de fanclubdag door Marco en Nathalie bedankt wordt voor de geleverde inzet in de werkgroep. Dat ik daar op dat podium stond, met een bos bloemen en een veel te grote kano op mijn rug en hiermee, bij het afgaan van het podium een aantal fans bijna van de ramp duwde, echt ongelooflijk en lijkt het soms gewoon nog steeds een droom!
 


Ik kan dan ook nog uren door schrijven over hoe geweldig en fantastisch dit is maar eigenlijk wil ik gewoon kwijt dat dit grote avontuur mede zo ongelooflijk mooi is door alle lieve collega’s die de fanclub tot één team maakt. Er zijn ontzettend veel werkzaamheden binnen de fanclub maar door ieders inzet, behulpzaamheid, talent, humor en begrip ervaar ik het werken bij de fanclub als een heerlijk warm bad. Ik hoop dan ook nog een poosje voor de fanclub te mogen werken.

 

Liefs
Corine 
Het vrijwilligersetentje
Inmiddels is het een jaarlijks terugkerende traditie dat Marco de vele vrijwilligers, die op de Fanclubdag hun handen uit de mouwen hebben gestoken om er voor alle fans een geweldige dag van te maken, uitnodigt voor een etentje en feestavond met karaoke. Afgelopen zaterdag was het zover en vond dit etentje plaats in het op een prachtige plek aan het water gelegen restaurant ‘Boathouse’ in Almere. Het was een gure regenachtige dag en het waaide flink, maar binnen brandde een knappend haardvuurtje en was het behaaglijk warm.
 
Nadat iedereen was gearriveerd heetten Marco en Nathalie iedereen welkom en bedankten samen alle aanwezigen voor hun inzet op de Fanclubdag, want er is geen Fanclubdag zonder de vele vrijwillige handen om ons te helpen. Ook beloofde Marco dat op deze avond alles, nou ja bijna alles, kon en niemand zonder foto de deur uit zou gaan. Ondertussen werd er een heerlijk uitgebreid buffet klaargezet. Er stonden schalen met salades, stokbrood met kruidenboter, carpaccio, patat, satétjes, pasta, lasagna, stukjes pizza en zalm. Er was voor ieder wat wils. Marco en Nathalie kletsten de tijd nog even vol tot echt alles klaarstond en daarna opende Marco het buffet.

Na het eten liep Marco heel relaxt rond en was er tijd voor een fotootje, maakte hij een praatje, serveerde ondertussen de snackjes alsof hij dat dagelijks doet en als je wat wilde laten signeren kon dat ook meteen.
Het feest kwam helemaal goed op gang toen de eersten zich voorzichtig aan de karaoke waagden, waarmee gelijk de toon was gezet voor de rest van de avond.

Er heerste een gezellig, uitgelaten sfeertje en er werd luidkeels meegezongen en zelfs polonaise gedanst. Wat later op de avond werd er ook nog een overheerlijk dessertbuffet klaargezet met diverse ijstaartjes, bavaroitjes, maccarons en bolletjes ijs.
Rond 23.00 uur nam Marco persoonlijk afscheid van iedereen en bedankte hen nogmaals voor hun inzet. Na Marco’s vertrek gingen de schoenen uit, nam iedereen nog een drankje en ging het feestje nog even vrolijk door. Het was weer een bijzondere avond.
Lieve vrijwilligers, nogmaals dank jullie wel voor jullie inzet!!
  
Liefs Hillie, natuurlijk ook namens mijn collega’s van Team Tifosi
Lunch Casa Caminita
Tijdens de bingo en de fanclubdag waren er hele leuke prijzen te winnen. Een van de prijzen was lunchen met Marco bij Casa Caminita.

Vanmiddag was het dan zover, samen met de prijswinnaars, de winnares van de herfstvakantie prijsvraag en natuurlijk nog de winnaars van de facebook actie mochten wij om half een vanmiddag ook gezellig aanschuiven (ja wij zijn bofkonten).
De sfeer was natuurlijk heel goed, want wie kan nu zeggen dat hij op een ‘gewone’ vrijdagmiddag kan gaan lunchen met Marco!
Buiten was het wat fris, maar binnen was het heerlijk warm. Zou dit nu door de verwarming komen of doordat Marco aanwezig was? Het was een gezellige drukte in het mooie restaurant van Linda en Giovanni en alle stoeltjes waren bezet.
Marco nam natuurlijk zoals altijd weer alle tijd om met iedereen op de foto te gaan en ook de nodige spullen werden gesigneerd door Marco. Zo kwamen er heel wat handtekeningen op telefoonhoesjes, fotolijstjes, verjaardagskalenders en zelfs de kleding werd voorzien van Marco zijn krabbel.

Gastvrouw Linda zong het prachtige nummer ‘La Bella Singora’ geschreven door haar man Giovanni Caminita en Juan Carlos. Wat een mooie, krachtige stem heeft Linda, om kippenvel van te krijgen!
Ondertussen werden we verwend met heerlijke Italiaanse hapjes!

Ook Daniel Kist was van de partij en zong ‘Dochters’ en wat klonk dat goed! Heel de zaal zong lekker mee en hier en daar viel er een traantje bij enkele moeders die aanwezig waren. Het is ook zo’n mooi nummer! We vonden een nummer van Daniël natuurlijk niet genoeg dus gelukkig wilde hij nog een liedje zingen. Hij zong zijn eigen nummer genaamd ‘Vandaag’, wat een prachtige song is dat!

We gingen nog even gezellig met z’n allen op de foto en dat is natuurlijk best een lastig dingetje met zestig mensen maar Marco zou Marco niet zijn als hij ook daar een oplossing voor had. Dus hup, op naar buiten en even allemaal zwaaien naar de drone! Gaaf ding hoor en Marco kan er goed mee overweg. Ik was even bang dat hij in het water zou belanden, maar nee hoor, Marco stuurde als een echte kapitein zijn drone weer veilig naar de kant!

Als toetje werden we getrakteerd op een heerlijke tiramisu, te verleidelijk om te laten staan.

Een groot compliment aan Giovanni en zijn team, de lunch was heerlijk! We komen graag nog eens terug, want wie wil dit nu niet overdoen?!


Liefs Team Tifosi
"Als je bij me blijft
Doe het dan bewust"