Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment is er 1 fan ;
en 1 gast fan .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Stem voor de 100%NL Awards

Binnenkort worden de 100%NL Awards weer uitgereikt. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als Marco weer wat mooie Awards mee naar huis mag nemen. Maar daarvoor heeft hij wel jullie stem nodig! Marco is maar liefst genomineerd in 3 categorieën.

Artiest van het jaar - Marco Borsato
Album van het jaar - Duizend Spiegels
Hit van het jaar - Muziek


Als jij je stem uitbrengt maak je ook nog eens kans op een mooie zonvakantie voor 2 personen. Klik hier om je stem uit te brengen!


Groetjes,
Team Tifosi
Een luistersessie en een signeersessie!
Op 18 november 2013 was er in de ochtend een luistersessie van Marco's nieuwe album Duizend Spiegels voor prijswinnaars en een handjevol  genodigden in Club Ziggo.
Humberto Tan presenteerde deze dag samen met Marco die het verhaal achter de nummers uitlegde. Prachtige ontroerende verhalen, waar menigen onder ons een traantje van moesten wegpinken.
Het nummer ‘Verlies’ is geschreven voor een gezamenlijke vriend van Marco en John, hij verloor zijn zoon van 15 door een vreselijke ziekte. Door 'Verlies' heeft Wesley alsnog een stem gekregen: “Wees niet boos om wat er niet meer is pap, maar wees dankbaar voor datgene dat er was.”

*slik*

En dan het nummer ‘Samen Voor Altijd’ waarin Marco samen met zijn dochter Jada een prachtig duet zingt, begeleidt op de piano door John met zijn dochter Day. Ook Lange Frans rapt een stukje op dit nummer samen met zijn zoon Willem.

Alle nummers op het nieuwe album zijn stuk voor stuk juweeltjes en hoort eigenlijk in elk huishouden thuis. Toch?


In de middag werd dezelfde luistersessie nogmaals gedaan, maar nu voor de pers. Na afloop werd John Ewbank ook op het podium geroepen kregen ze uit handen van Humberto Tan een platina Award uitgereikt voor het album. Wat gewoon inhoudt dat het album al meer dan 50.000 keer verkocht is alvorens hij in de winkel lag. Mega trots zijn we dan ook op Marco!

Diezelfde middag maakte hij ook bekend waar en wanneer hij heen gaat met zijn tour. Alle provincies worden aangedaan, ook België wordt niet vergeten en hoe gaaf, na 10 jaar zal hij ook weer een concert gaan geven op het mooie tropische eiland Curaçao!
 

En eindelijk 22 november was daar, de dag dat het Album ‘Duizend Spiegels’ in de winkel lag. De dag erna stond een drukke dag op het programma voor Marco, hij zou in Utrecht bij de V&D een signeersessie houden. Er stond al een mega lange rij te wachten, en aangezien hij na Utrecht ook nog even door zou gaan naar de Mediamarkt in Ede, werd besloten om de signeersessie maar eerder te laten beginnen.

Zowel in Utrecht als in Ede was het druk, ontzettend druk, maar hoe geweldig is dat wel niet!
Al die blije mensen die hun album konden laten signeren en dan ook nog op de foto mochten met Marco, dan ben je als fan toch megatrots dat hij dit toch allemaal maar even doet voor zijn fans.

 
Gefeliciteerd Marco, wij zijn ongelofelijk trots op je!

Groetjes,

Ook namens mijn collega’s

Bianca den Harder
Marco in BelgiŽ
Afgelopen woensdag was Marco in België om zijn nieuwe album en tour aan te kondigen. Een overzicht van een aantal interviews, foto’s en artikelen van dit bezoek aan België vind je hieronder.  Een video van het interview bij ATV Nieuws kun je hier terug zien

Een uitgebreid artikel op de website ‘Het Gazet van Antwerpen’ lees je hier.

Op de website van Front View Magazine staat een artikel én een goed gevuld fotoalbum

Ook op de website van Media Watchers staat een artikel en foto's.

Ook zijn er nog een aantal mooie foto’s te vinden op de website van Ashton Reports  

Vanaf morgen zal ‘Duizend Spiegels’ ook in België overal in de winkels liggen en op woensdag 4 december zal Marco een signeersessie verzorgen in de MediaMarkt in Hasselt van 17.30 uur tot 18.30 uur. Je vindt deze Media Markt aan de Sint Josefsstraat 10.1.1 3500 Hasselt België. 

De verkoop van het concert op 21 mei in het Sportpaleis is gisteren van start gegaan en loopt enorm goed! Wil jij hier bij zijn?  Bestel dan snel je kaarten via deze link: 
http://www.teleticketservice.com/tts/nl/kalender/muziek/marco_borsato 

Groetjes, 
Team Tifosi 
Marco naar Curacao!
Jaren hebben we er op gehoopt, een paar keer gedacht dat het er ook echt van zou komen en deze week werd het dan eindelijk bevestigd: Marco zal in 2014 weer een optreden geven in Curaçao! 

Het zal de vierde keer zijn dat Marco op dit eiland optreedt, en maar liefst tien jaar na de laatste keer. Er is in die tijd veel veranderd op Curaçao, maar het heerlijke klimaat, de verbluffende schoonheid en de vriendelijke bevolking zijn er gelukkig nog.Een aantal onder jullie zijn eerder met Marco meegereisd naar de Antillen, sommigen hebben verhalen gehoord en anderen hebben geen idee wat ze kunnen verwachten.
Helaas hebben wij ook nog niet veel informatie, maar een paar dingetjes weten we wel.
Alles onder voorbehoud, want dingen kunnen altijd veranderen, deel ik hier wat ik weet!

Eerder jaren ging Marco in zee met een reisorganistatie, die de Marco reizen samenstelde. Iedereen die met dit arrangement ging, kreeg er een Marco moment bij. Samen een fotootje, snorkelen met Marco of genieten van Marco die een dofijnenshow gaf. Er waren elke reis wel een paar leuke momenten.

Dit jaar is dat anders. De Telegraaf organiseert deze reis en zal met een of meer arrangementen komen. Daar zal vermoedelijk géén Marco moment bij in zitten, met uitzondering van de mensen die dit arrangement winnen. Ik meen dat daar wel een meet & greet bij in zit. Wel is het vaak zo dat wanneer je met een grote groep reist, bij wijze van spreken dus een vliegtuig vol, het goedkoper is dan wanneer je alles zelf losboekt. Het kan dus zijn dat via de Telegraaf er een mooie actie komt.

Het arrangement zal -opnieuw: vermoedelijk- ongeveer een week inhouden. Hier zit een dag reizen heen en een dag reizen terug bij in. Het is dus niet erg lang. Verhoudingsgewijs maakt dat het natuurlijk kostbaar, omdat de vlucht het duurste is. Denk je langer te kunnen en willen, dan is zelf boeken dus wellicht verstandiger. 

Een voordeel van via de Telegraaf boeken kan zijn dat de fans in dezelfde accomodatie(s) zitten. Eerdere jaren bleek dat ontzettend gezellig te zijn, omdat je toch een grote overeenkomst hebt. Ook gaan nieuwtjes dan lekker snel en is het voor ons makkelijk om jullie te vinden als we wel iets willen gaan doen.We hebben geen idee hoeveel mensen er mee zullen gaan. Eerder jaren was het om en nabij de honderd. Marco heeft echter aangegeven dat als het aantal 'te doen' is (en dat is het volgens mij al snel) hij best een momentje in wil plannen met de leden van de fanclub. Begin 2014 ontvang je je nieuwe ledenpas, bewaar die dus goed want het kan zomaar zo zijn dat je daar op Curaçao nog iets leuks mee kan doen!
Of je zelf boekt of via het arrangement, heeft daar geen invloed op. Je pas biedt in dit geval je voordeel!

Wat wel ook in het arrangement zit, is het toegangskaartje voor het concert. In tegenstelling tot de eerdere jaren waarin Marco op Mambo Beach optrad, zal het nu op de Kleine Werf zijn. Dit is de kade in de haven van Willemstad. Vermoedelijk zal ook de transfer van je accomodatie naar Willemstad en terug bij je arrangement in zitten. Reis je zelf af naar Curaçao, dan zul je ook zelf je tickets moeten aanschaffen en vervoer moeten regelen.

Het ziet er naar uit dat het niet zo heel lang zal duren voor de Telegraaf met de arrangementen komt. 
Ons advies: wacht het even af en maak dan een weloverwogen beslissing!
We realiseren ons dat dit maar voor heel weinig mensen weggelegd is, we hopen dan ook dat die mensen zich binnenstebuiten zullen genieten!

Tot gauw!

Groetjes, ook van mijn collega's,

Nathalie Thielen


 
Duizend Spiegels Tour
Vandaag heeft Marco zijn nieuwe tour 'Duizend Spiegels' bekendgemaakt! Eindelijk is dan bekend waar en wanneer Marco zal optreden. Marco treedt in 2014 met de muziek van zijn album Duizend Spiegels op in alle 12 provinciën.
De tournee begint op vrijdag 11 april in Tivoli in Utrecht waarna via Hedon in Zwolle alle provinciën worden aangedaan. Het slotconcert is in de Ziggo Dome, de muziektempel die Marco anderhalf jaar geleden muzikaal opende. Als kers op de taart doet Marco in de meivakantie ook Curaçao aan. Daar word je toch heel blij en enthousiast van!

Voor alle ins en outs rondom de tour verwijzen we je graag naar www.borsato.nl. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn en we jullie ergens in het land of misschien zelfs op Curaçao gaan zien bij de tour!


Groetjes ,
Diana (en natuurlijk van mijn net zo enthousiaste collega`s!)
Varen met Marco!
Een unieke prijs die eigenlijk al bijna een traditie aan het worden is, is een vaartocht met Marco. Varen met Marco is ooit ontstaan is als een bedankje van Marco uit naar het fanclubteam, maar met deze boottocht wil hij naast het fanclub- en moderatorsteam ook graag een aantal andere personen bedanken die eigenlijk altijd vrijblijvend klaar staan om te helpen. Neem nou bijvoorbeeld Marcha, als Marco een prijswinnaar op de foto zet tijdens een gewonnen shoot, neemt Marcha een vrije dag om daarbij aanwezig te zijn om geheel vrijblijvend de visagie te verzorgen. Maar ook een Lunarda, die regelmatig geweldige ideeën heeft waar we ook vaak dankbaar gebruik van maken.
Ook stappen die middag een flink aantal prijswinnaars aan boord, die ontzettend veel mazzel hebben gehad met de bingo, loterij, en enveloppenspel tijdens het fanclubweekend, maar ook winnaars van prijsvragen via de weblogjes of Borsato.nl zijn aanwezig.

Vrijwilligersetentje
De laatste jaren trakteert Marco de vrijwilligers die op de fanclubdag de handen flink uit de mouwen hebben gestoken op een etentje. Want zonder vrijwilligers is het voor ons onmogelijk om een fanclubdag te draaien en dat realiseert Marco zich ook.
Afgelopen zaterdag vond dit etentje voor alle 48 vrijwilligers wederom plaats in het Lido in Almere, een prachtige locatie met uitzicht op de skyline van Almere.

Marco heette iedereen welkom en vertelde dat hij ons ook iets van zijn nieuwe album zou laten horen. Kijk dat was nog eens een verassing. Ook sprak hij een aantal mensen toe om hen te bedanken voor alle liefde en inzet die ze geven aan zijn vriendinnetje Nathalie.
Ineens richtte hij ook het woord tot mij, ik was verbaasd en voelde mijn handjes klam worden, hier was ik niet op voorbereid. Hij vertelde mij dat ik met vlag en wimpel door mijn “stage” periode heen was gekomen en hoopte dat ik deel wil gaan uitmaken van het team. Ik heb nu al een aantal maanden met dit geweldige team mogen samenwerken, en het is zo ontzettend leuk, dat ik daar uiteraard geen nee tegen kan zeggen!

Na het welkomstwoord was het tijd om te gaan eten, een heerlijk barbecue-buffet stond er op het menu. Marco schuifelde rustig door de zaal, maakte een praatje hier en daar, fotootjes werden er geschoten en als je wat wilde laten signeren kon dat ook mooi meteen.
Voordat we begonnen met de Karaoke, draaide hij een paar nummers van Duizend Spiegels, iedereen was muisstil om de tekst en de prachtige muziek maar op te zuigen. Wauw dat was gaaf!

Nu kon het feest beginnen, de keeltjes werden gesmeerd en het zingen kon beginnen. Hoe later op de avond hoe fanatieker sommigen met zingen werden, er werd gedanst, de hoge hakken gingen uit.
Kortom een avond waar we met zijn allen met heel veel plezier op terug kijken.

Lieve vrijwilligers, dank jullie wel!!


Groetjes Bianca (en natuurlijk ook van mijn fijne collega’s)
"Ik voel de zee zacht langs mijn voeten gaan
t Is net of we daar weer staan"