Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 fans ;
en 4 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Fout in boek Freerecordshop


In het boek van de Freerecordshop behorende bij Dromen Durven Delen ? 3Dimensies zijn helaas een paar fouten geconstateerd. Er staat een (heel leuk!) interview met Nathalie in, maar helaas is door een misverstand per ongeluk de verkeerde website vermeld.

Hoewel Marcel zijn site met veel enthousiasme bijhoudt, is dat niet de officiële website van de fanclub van Marco Borsato. De fanclub beheert samen met Marco www.borsato.nl en houdt zelf deze fanclub weblog bij.

Wanneer je vragen hebt voor Marco en/of de fanclub, kun je mailen naar info@borsato-fanclub.nl

Groetjes,
TIfosi di Marco

Diverse foto's!
Jullie hebben er veel te lang op moeten wachten, waarvoor niet alleen mijn welgemeende excuses, maar ook mijn dank voor het getoonde geduld!

Door de overgang naar een nieuwe website (en dus een nieuw samenwerkingsverband, nieuwe servers, nieuwe admin etc) had het heel weinig zin om alle foto's in de oude admin te zetten. Alleen bleek bij het LIVE gaan van de nieuwe website dat daar niet alleen een massa-upload ontbrak (waardoor we de honderden foto's 1 voor 1 zouden moeten uploaden) maar er ook een verkleinscriptje op losgelaten werd. Zodra we de mooie en zware foto's uploadde, maakte de admin daar automatisch internetvriendelijke groottes van. En dat terwijl jullie de foto's vermoedelijk ook zouden willen afdrukken!

Eric, onze eigen Eric, heeft zijn hersens laten kraken en een tijdelijke oplossing gevonden door de foto's ergens anders te parkeren. Nu kunnen jullie er dus niet alleen bij, maar ook in groot formaat opslaan!
Bedankt voor de cadeautjes!
Lieve, lieve fans!

De fanclubdag is al een tijdje geleden, maar wat was het leuk!
Ik heb echt genoten van alles en iedereen!

Elk jaar krijg ik ook vele cadeautjes die heel uiteenlopend zijn.
Denk bijvoorbeeld aan wijn, likeur of chocolade, maar ook drop, tekeningen, beeldjes, borduurwerken en kralenkunstwerkjes. Ook aan mijn tuin is dit jaar gedacht, want bloembollen en vogelvoer konden zelfs niet ontbreken. Mijn koffie voorraad is ook weer aangevuld, en als ik wat tijd heb om te ontspannen zijn er ook verschillende boeken en tijdschriften die ik kan lezen. Ook de hamer en schroeven, bedoeld om de platina plaat die ik vast zou krijgen voor mijn nieuwe album komen nu heel goed van pas!

Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken, dus daarom doe ik het zo?

Bedankt voor al jullie cadeautjes en lieve woorden!
Het doet me ontzettend goed!


 


Ik hoop jullie natuurlijk allemaal volgend jaar weer te zien op de fanclubdag! 


Groetjes en veel liefs!


Marco

Stemmen kan weer!!!
Sterren.nl heeft Marco genomineerd voor de award 'Beste Artiest Nederlandstalig'.

Het muziekplatform van de Tros wil met de ?Sterren.nl Awards? het behoud van de Nederlandstalige muziekcultuur waarborgen en musici in dit genre stimuleren. Zoals zij zelf aangeven zijn de awards een bekroning op het werk van reeds gevestigde artiesten en een aanmoediging voor nieuw talent.

Gelukkig staat Marco weer volop positief in het nieuws door het geweldige album Dromen Durven Delen dat hij samen met John Ewbank heeft gemaakt en waarvan inmiddels al tracks te horen zijn via Radio 2.
Tracks, soms verrassend door de combinatie met bijzonderen instrumenten, soms zo 'klein en intiem' met een Marco die je als geen ander weet te raken door zijn vermogen om je een song tot diep in je ziel te laten ervaren, dan weer uptempo waarbij je niet stil kan zitten!
Weer zo 'Marco' en toch zo anders...

Natuurlijk vinden wij (geheel onpartijdig ) dat hij de award op 16 december mee naar huis moet nemen en jullie kunnen daarbij helpen.

Vanaf maandag 15 november 18.00 uur kan je dagelijks hier stemmen.

Tim Douwsma reikt Marco de nominatie uit. 

 

Tifosi naar buitenlandse leden, nogmaals verstuurd!
Voor alle buitenlandse leden die niet op de fanclubdag de Tifosi hebben opgehaald en wel recht hebben op Tifosi nr 46, het blad is inmiddels nog een keertje naar jullie verstuurd!

Helaas is de Tifosi die de Nederlandse fans inmiddels allemaal in de bus horen te hebben, buiten Nederland nog steeds niet aangekomen. Dit komt waarschijnlijk door een fout bij de TNT, maar dit wordt nu uitgezocht en helaas hebben we nog geen reactie van hen ontvangen.

We kunnen ons voorstellen dat jullie nu wel heel graag die héle leuke Tifosi willen lezen! En daarom kunnen alle buitenlandse leden onder ons, die naar de Fanclubdag komen hem die dag met vermelding van je naam ophalen in de Tifosi stand.


Groetjes,
Team Tifosi
Het gaat een beetje pijn doen...
Want dit superleuke muntje moet je dus echt weer inleveren als je op de foto met Marco wilt!

Saampjes op de foto!
Dit jaar is hij in het Hart van Holland in Nijkerk en deze prachtige locatie geeft heel veel mogelijkheden. We hebben lekker veel kraampjes, je kunt je bijvoorbeeld bij de Tifosi Kraam opgeven voor het spel ECHT WAAR?! op het podium mét Marco uiteraard. We gaan Ik Hou Van Marco spelen, er zullen weer fanmomenten zijn en we hebben nog iets extra's!

Iedereen die deze dag naar Nijkerk komt mag met Marco op de foto! 


Bij het controleren van je toegangskaartje krijg je een muntje. Tegen inlevering van dat muntje mag je met Marco op de foto. Deze foto wordt dezelfde dag nog geprint en kun je kopen in het speciale fotokraampje. De prijs van deze foto is ? 7,50. Aan het eind van de dag kun je als je dat dus wilt, mét foto naar huis! De foto's worden de hele dag door geprint, kijk dus geregeld in het fotokraampje zodat het aan het eind van de dag niet opeens heel erg druk is.

Er zijn twee fotomomenten. De één is meteen aan het begin van de dag.
Zodra de deuren opengaan (we proberen te streven naar 10.00, aangezien er dan vaak al rijen buiten staan) tot 12.00 en de tweede zal rond 14.15 zijn en tot 15.45 duren.
Om iedereen de kans te geven met Marco op de foto te kunnen maar Marco óók mee te kunnen laten doen aan de podiumactiviteiten moeten we in een razend tempo foto?s maken. We willen jullie dan ook even op de volgende punten wijzen:

? je kunt geen praatje met Marco maken
? je kunt niet om een speciaal ?standje? vragen
? je kunt Marco geen cadeautjes geven of om een handtekening vragen
? je volgt de aanwijzingen van de vrijwilligers op
* je kunt NIET in verschillende combinaties op de foto (dus met je moeder, vriend etc)
? let goed op wanneer de tijden zijn, een kleine uitloop is bespreekbaar maar als we geëindigd zijn kun je NIET meer met Marco op de foto!

Het klinkt wel heel streng hè, maar een dergelijke actie is alleen leuk als ook echt iedereen aan de beurt komt. We hebben dit in 2003 ook gedaan en we haalden toen af en toe 7 mensen per minuut. Dat moeten we dit jaar ook doen wil alles lukken. We verzoeken jullie dan ook dringend mee te werken zodat iedereen met zijn foto naar huis kan!

De mindervaliden die er al om 10.00 zijn, mogen als eerste. Daarna gaat het in volgorde van binnenkomst. Je mag zelf beslissen wanneer je in de rij wilt gaan staan, wanneer iedereen zich aan de afspraken houdt komt echt iedereen aan de beurt.

Omdat niet iedere rolstoeler het een hele dag volhoudt, zal de meet & greet met de mindervaliden die we aan het eind van de dag altijd hebben, ook gewoon doorgaan. 
Deze foto's komen naderhand op de website zoals jullie van ons gewend zijn. Ze kunnen niet direct worden geprint.

We denken dat het een hele leuke actie zal worden!

Vragen? Mailen!
info@borsato-fanclub.nl


Groetjes

TIFOSI
Wonderschone Waterkant
De nieuwe single van Marco ?Waterkant? is vorige week binnen gekomen op nummer 1. Fantastisch toch! Na een roerig jaar blijkt dat mensen muziek gewoon nog op waarde schatten! Dit nummer is dan ook met heel veel liefde en enthousiasme door John en Marco gemaakt, en het is mooi om te zien dat ook het publiek het zo enthousiast heeft ontvangen.
Een prachtige ballad waar je gewoon ontroerd van wordt.
Genieten jullie nog even mee?
Waterkant
tekst & muziek: John Ewbank


loop met me mee naar de waterkant
we gooien alle oude kleren van ons af
we springen in één keer samen
hand in hand
laten de stroom bepalen wat er op ons wacht

zwem met me mee
naar de overkant
stuur je zorgen met het water naar de zee
en open je ogen in een ander land
waar we gewoon opnieuw beginnen met z'n twee

want alles wat mij hier hield
wat m'n thuis was al die tijd
alles wat ik nodig heb
ben jij

laat het stormen
laat het waaien
we hebben elkaar stevig vast
je bent hier veilig dichtbij mij

al dat bezit dat ons verzwaarde
zou toch verdwijnen met de tijd
dat wat over blijft zijn wij

ren met me mee
door het mulle zand
en de wind neemt ons verleden
met zich mee

dwars door de branding gaan we
hand in hand
om te verdwijnen in de golven
van de zee

vaar met me mee
naar de overkant
en leg ons beide lot
in handen van het tij

verbrand onze schepen eenmaal aangeland
en met niets in onze handen
zijn we vrij

want alles wat me hier hield
wat mijn thuis was al die tijd
alles wat ik nodig heb
alles wat belangrijk is voor mij
alles wat ik nodig heb
ben jij
We willen dat ?Waterkant? natuurlijk nog veel langer op nummer 1 blijft staan!
Dus wil je ook thuis, op je werk, in de auto, tijdens het sporten of waar je maar wilt van ?Waterkant? genieten? Download hem dan nu!
Heb je hem al? Download dan de instrumentale versie om lekker mee te zingen. 
Die telt óók als download mee! De Free Record Shop verkoopt ze ook in de winkels. Neem eens een kijkje dus!

Doen hoor! 

Liefs en groetjes,

Nathalie & haar team
"Dat mooie rood was ooit voor mij
Een kleur van passie en van wijn"