Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 fans ;
en 2 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Hoera, Imke is jarig!


Vandaag is het feest, want onze lieve, gezellige en goedlachse Imke is jarig! Ze mag 43 kaarsjes uitblazen.
Imke is nu ruim een jaar onze collega en ze is niet meer weg te denken uit ons team. Ze springt van alle kanten bij en dit maakt haar tot een hele fijne collega. Ook maakt ze ons vaak aan het lachen met haar droge humor in de appjes die dagelijks over en weer gaan!
Imke staat voor iedereen klaar en niets is haar te veel en ik vind het super dat ze naast mijn vriendin ook mijn collega is.
Als het mooi weer is, dan is Imke vaak aan zee op het strand te vinden, of ze is met de voetjes aan het werk. Twee keer in de week is ze bij haar grote vriend Delano, waar ze voor zorgt en als ze dan nog tijd over heeft is ze voor de allerleukste fanclub van Nederland aan het ‘werk’. Echt een bezig bijtje, maar vandaag gaat ze een feestje vieren en wat voor een en ik heb het geluk daarbij aanwezig te mogen zijn ;-)
 


Lieve Imke, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag namens ons allemaal en een hele fijne dag toegewenst.
 
Liefs van al je collega’s van Team Tifosi,
Bianca, Corine, Diana, Eric, Esther, Hillie, Kimberly, Lunarda, Marja, Martine, Nathalie en Yaiza
 
Spannend... Vrijwilligers FCD 2016!
Maanden hebben we er met het team naar toe gewerkt en de spanning begint een beetje op te lopen... want hoewel er al veel geregeld is, zijn we er nog niet!


De fanclub, bestaande uit 13 enthousiaste medewerkers, zal uiteraard deze dag diverse activiteiten begeleiden, maar we hebben nog meer vrijwilligers nodig die de mouwen opstropen. Er zijn uiteenlopende taken deze dag, maar voor elke taak geldt: handen uit de mouwen en beste beentje voor!
Jullie hebben je weer vol enthousiasme opgegeven, waarvoor ik jullie hartelijk wil bedanken. Geen stichting kan zonder vrijwilligers, dus we zijn blij dat we altijd in grote getale op jullie kunnen rekenen!

Ik heb een lijst van maar liefst 57 mensen die deze dag mogen helpen. Hierin zitten, naast de fanclubmedewerkers, ook mensen die al eerder geholpen hebben, maar ook hebben we veel mensen die nog nooit of anders een aantal jaar niet, vrijwilliger zijn geweest. Het is dus een gezonde mengeling van ervaren en minder ervaren mensen.
 
Aftellen naar het fanclubweekend!
Het komt nu toch wel heel dichtbij! Over veertien nachtjes is het eindelijk zover, en breekt wat ons betreft het allerleukste weekend van het jaar aan!
Achter de schermen wordt er nog keihard gewerkt door het hele team en door de 'werkgroep fanclubdag' nog net iets harder! De lootjes liggen allemaal geniet en wel, klaar, de enveloppen met daarin wel hele leuke prijzen zijn dichtgeplakt, de bingokaarten met de prachtige geluksloten worden met zorg en veel liefde ingepakt en zo zijn er nog vele klusjes die gedaan worden.

Hebben jullie je outfit al klaar hangen, de afspraak bij de kapper al gemaakt? Want stel je voor dat jouw wens nu eens uitkomt of dat Marco opeens met jou op de foto wilt? Dan wil je er natuurlijk opperbest uit zien!

Om alvast nog een beetje meer in de stemming te komen nemen wij jullie nog even mee terug naar de fanclubdag van vorig jaar. Als jullie deze beelden zien dan weten wij zeker dat iedereen die erbij was met een grote glimlach terug denkt aan dat geweldige weekend in het Hart van Holland te Nijkerk.
We hopen dat Hotel Zuiderduin het laatste weekend van oktober helemaal blauw/wit gaat kleuren en dat we er met z’n allen weer een fantastisch fanclubweekend van gaan maken!
Wij hebben er in ieder geval onwijs veel zin in en kapitein Marco met ons!Ahoy,
Namens Team Tifosi
Martine is dertig!
Met dertien vrijwilligers die voor de fanclub werken en een wisseling van de wacht om de aantal jaar, heb ik al heel wat mensen in mijn team mogen verwelkomen die een positieve bijdrage aan de fanclub leveren. Maar zo af en toe zit er iemand tussen die veel meer is dan een medewerker, en dat geldt absoluut voor Martine!

Ze heeft ontzettend veel kwaliteiten, waar ik omdat ze dus ook nog gewoon een fulltime baan heeft, lang niet zo vaak gebruik van kan maken als ik zou willen, want dan kon ik het zelf tenminste wat rustiger aan doen, hihi.

Martine kan goed schrijven, heeft ongelofelijk veel humor, is handig in photoshop, bijzonder creatief en denkt altijd in oplossingen. Martine kan ook met iedereen door één deur, wat samenwerken met haar heel makkelijk maakt. 

Martine is een echte Weegschaal, vind beslissingen nemen en knopen doorhakken vaak lastig (daarin vullen we elkaar aan want ik vind dat niet moeilijk) maar kan om die reden ook altijd de twee kanten van een verhaal zien. Ze heeft een heel goed inlevingsvermogen, een groot hart waar plek is voor heel veel mensen, en kan ontzettend geduldig zijn op momenten waar een kleine ontploffing volkomen gerechtvaardigd is.
Martine is een vriendin om te koesteren en van te houden, en dat doe ik dan dus ook. Zowel binnen de fanclub als in mijn eigen leven, zal er altijd plek voor haar zijn.
En nu is ze jarig! Het is bijna niet te geloven, al zag ik het wel een beetje aankomen toen ze vorig jaar 29 werd, maar ze is dus gewoon 30 geworden. Dertig jaar! Wat een mijlpaal! 
Namens ons allemaal: Gefeliciteerd!
We wensen haar een geweldig feest toe! Op naar de veertig 

Liefs,

Nathalie en al mijn lieve collega's!

 
"Geslaagd in het leven, beroemd en aanbeden
Zo stralend en warm als de zon"