Welkom bij de Tifosi!
                                                 
Tifosi di Marco Borsato is de officiele fanclub van Marco Borsato. Sinds 1994 ben ik voorzitter van deze fanclub en tegenwoordig run ik het dagelijks bestuur hiervan samen
met Bianca den Harder, Corine van Namen, Diana Verschoor en Kimberley Vaessen. Verder horen bij dit team AnjaEricHillie, JohnnyLisanneLunarda
Monique, SandraVenice en Yaiza op wie ik altijd kan rekenen.

Op deze weblog lees je hoe het achter de schermen van de fanclub gaat. Een kijkje in de keuken dus! Bevalt een recept je? Laat dan gerust een berichtje achter!

Groetjes,

Nathalie Thielen
Tifosi di Marco Borsato!
Mailen? *klik*!Lid worden van de fanclub?
* 2x per jaar de Tifosi ontvangen op a4 formaat!
* Voorrang kaartverkoop stadionconcerten
* Een eigen Borsatoweblog
* Een eigen Tifosi ledenpas
* Marco op de fanclubdag ontmoeten?


Word dan nu lid van de Fanclub!
Kijk op onze website voor meer informatie.
 

Voor altijd in ons hart

Bianca Heemskerk (heartbounce)

3 juli 1972 - 18 juli 2013 
Bezoekers
Op dit moment zijn er 5 fans ;
en 5 gast fans .
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Tifosi's nabestellen!
Zoeken
Merchandise shop
E-mail alert
Foto album
Tifosi Tripje 2012
Klokje
Wij zijn ook te vinden op:
    
Niet vergeten!
2 januari (1969)
Lunarda Thomas

2 januari (1972)
Anja van den Daele

4 januari (1970)
Edwin de Groot

10 januari (1990)
Marieke Dollekamp

21 januari (1975)
Diana Verschoor

23 januari (1962)
Sandra Sahupala

1 februari (1969)
Nathalie Thielen

23 februari (1976)
Sandra Meeuwsen

1 maart (1973)
Bianca den Harder

5 maart (1973)
Corine van Namen

16 maart (1973)
Hillie Hop

1 april (1956)
Kees ten Dam

14 april (1984)
Yaiza Kessels

19 april (1971)
Monique Altena

9 mei (1998)
Lisanne Maasland

26 juni (1995)
Venice Schell

16 juli (1981)
Arno Schlijper

16 augustus (1981)
Eric Bus

22 augustus (1955)
Ton Dijkman

17 september (1988)
Kimberley Vaessen

23 september (2001)
Senna Borsato

30 september (1968)
Eric van de Bovenkamp

12 oktober (1959)
Johnny Herman

2 november (1964)
Arnold van Dongen

30 november (1998)
Luca Borsato

3 december (2002)
Jada Borsato

6 december (1968)
John Ewbank

9 december (1967)
Armando Borsato

10 december (1967)
Leontine Borsato

11 december (1973)
Lodewijk van Gorp

21 december (1966)
Marco Borsato
Mijn laatste reacties
Hoi MammaMIa, Sinds...
14:01, 10 mrt 2019
...
15:41, 24 okt 2018
Dat klopt helemaal,...
21:04, 23 okt 2018
Wat fijn om te lezen dat...
21:01, 23 okt 2018
Wat fijn dat je al zo je...
13:02, 18 okt 2018
...
12:58, 18 okt 2018
Wat super leuk Wendy! We...
19:18, 16 okt 2018
Jeetje Esther, wat naar...
21:47, 8 okt 2018
Het was zeker een hele...
21:41, 8 okt 2018
Jeeejjj. wat heb jij weer...
21:38, 8 okt 2018
Twaalfde Symphonica in Rosso!!
Symphonica in Rosso! Het begon bij 1,2,3 shows, de teller bleef maar lopen en heeft nu geresulteerd in zelfs 12 keer in de Ziggo Dome! Wat zijn we ongelooflijk trots en wat een feest gaat dat worden!
Het zal jullie na de geweldige recencies vast niet ontgaan zijn dat iedereen geniet van Marco's vlammende show. Alles klopt, de sfeer, de aankleding, de muziek, het orkest en dat alles omdat één man heel wat mensen op de been krijgt om er een waar spektakel van te maken.
En nu dus show nummer TWAALF. Op donderdag 3 maart. En dan ga je uiteraard ook. Want als je 1 keer geweest bent, wil je altijd meer. Telegraaf en de Staatsloterij hebben in samenwerking met Marco de GRAN FINALE in de verkoop gedaan. Koop uitsluitend tickets via deze link!
                                                                        

Hier wil je bij zijn. Hier moet je bij zijn. Deze afsluiting van zo'n mooie reeks kan je niet missen.

Symphonica in Rosso!


Deze concertreeks is geen kroon op het werk van Nederlands populairste zanger, maar de zoveelste fonkelende edelsteen in de kroon die al 25 jaar op zijn hoofd rust.
(van nu.nl)
Hier kunnen wij ons toch alleen maar bij aansluiten!
Als je nu nog geen kaarten hebt gekocht :-)

Groetjes, ook namens mijn stuiterende collega's
Lunarda
                                           
In een ander jasje Deel 3
Inmiddels is de concertreeks ‘Symphonica in Rosso’ in volle gang en is het volop genieten voor zowel Marco als zijn fans. Prachtige ingetogen nummers met veel emotie worden afgewisseld met uptempo liedjes waarbij het dak er haast af gaat in de Ziggo Dome! Wat een energie, daar worden wij heel blij van! 

Om even heerlijk in die stemming te blijven hebben we deze week gekozen voor een gecoverde versie van ‘Vrij Zijn’ als het jasje van deze week. 
Voor het programma 'Beter Dan Het Origineel' waagden Antje Monteiro en Charly Luske zich aan dit lied en maakten er hun eigen versie van. 

Laten jullie even weten wat jullie er van vinden en of het de titel van het programma verdient? Wij weten het wel hoor!

Groetjes ook namens mijn collega's
HillieImke jarig!
Vandaag hebben we weer wat te vieren na een geweldig MOOI weekend, want onze lieve collega Imke viert vandaag haar 42e verjaardag!

Imke is pas een aantal maanden bij ons team, maar daar merken we niets van hoor. Ze voelt zich al helemaal thuis bij ons. We kunnen altijd een beroep op haar doen en Imke gaat dan vol enthousiasme aan de gang.
Het enthousiasme van Imke werkt aanstekelijk, hoe fijn en gezellig is dat!
Ze moet altijd heel veel kilometers afleggen, maar voor de fanclub en Marco heeft ze dat graag over.
Afgelopen weekend heeft ze haar verjaardag al een beetje gevierd in het Ziggo Dome met ons allemaal! En ze heeft getrakteerd op heerlijke bolussen 


 
Lieve Imke, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We wensen je een hele fijne gezellige dag en hopen dat je 42e levensjaar een mooi jaar mag worden!
 
Liefs van je collega’s,
Bianca, Corine, Diana, Eric, Esther, Hillie, Kimberley, Lunarda, Marja, Martine, Nathalie, Tamara en Yaiza 
Symphonica Fantastisch!
Afgelopen vrijdag was dan eindelijk de dag waar we zolang naar hadden uitgekeken: De aftrap van de Symphonica in Rosso concerten! Begin van het jaar maakte Marco bekend dat hij Symphonica zou gaan doen en dat heel veel fans dit een fantastisch idee vonden bleek al snel bij de kaartverkoop. Er volgde bizarre dagen waarin de kaarten niet aan te slepen waren en de officiele kaartverkoop zelfs noodgedwongen eerder van start ging! Maar dat was nog niet genoeg! De agenda van de Ziggo Dome werd op zijn kop gezet en uiteindelijk stonden er 11 concerten op de planning, verdeeld over het najaar 2015 en voorjaar 2016. Zo gaaf!Achter de schermen werd er vervolgens heel druk gewerkt aan de setlist, het podium, decor en nog zoveel meer dingen waar wij geen idee van hebben. Via social media kwamen er de laatste weken beelden voorbij van de repetities en ohh wat ging het kriebelen… Marco gaf ons allemaal een heuse Borsato crew jas en een bijpassend t-shirt zodat we goed te herkennen zouden zijn voor onze leden, hoe cool is dat!

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover! Buiten was het al een feest van herkenning, zo leuk om iedereen weer te zien! Het eerder naar binnen gaan ging weer super, wat zijn we trots op onze leden dat dat zo kan! De Ziggo Dome kleurde rood doordat iedereen iets roods had aangetrokken. Zo'n gaaf gezicht en het gaf ook een gevoel van saamhorigheid. En eindelijk, eindelijk ging dan toch ook het licht uit en begon het concert. 


Wat een indrukwekkend podium met de orkestbakken en al die lichteffecten in de zaal. WAUW!! Marco begon met ‘Oud en Afgedankt’ en wat is dat toch extra speciaal met Guido`s Orchestra en Marco`s bandje! De liedjes waren een feest van herkenning, ontroerende nummers waar je kippenvel van kreeg zoals ‘Margherita’ en het nieuwe nummer ‘Mooi’, maar ook de up-tempo nummers  ‘Binnen’ en ‘Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht’ ontbraken niet en werden luidkeels meegezongen. De dames van O’G3NE zorgden voor ‘Magic’ en Jeroen van Koningsbrugge knalde ‘Wit Licht’ de zaal in. Heel bijzonder was het moment dat Marco samen met zijn grote idool Zucchero op het podium stond. Wat een helden!


Cheyenne nam het stuk van Ali B bij ‘Wat Zou Je Doen’ en ‘Muziek’ voor haar rekening en het plezier spatte ervan af.
Kim Spierenburg ontroerde iedereen met haar prachtige vioolspel. Extra knap omdat ze door haar gezondheid een vinger niet meer kan bewegen en het stuk weer helemaal overnieuw had moeten leren spelen.
Marco sloot af met ‘Als Alle Lichten Zijn gedoofd’ en wat een indrukwekkend gezicht was dat met alle lichtjes door de hele Ziggo Dome.


Er zijn geen woorden om te omschrijven hoe bijzonder #Mooi deze avond was! Ik hoop dat jullie het ook hebben ervaren of nog mogen gaan zien.
Er zijn heel veel recenties geschreven en ook hier alleen maar positieve geluiden! Wat zijn we ongegeneerd trots op 'onze' Marco! We hebben er een aantal verzameld voor jullie. Heerlijk om te lezen en na te genieten van de foto's van dit geweldige concert!
 
Hier vind je het verslag van Nu.nl.
De Telegraaf was ook enthousiast! 
De Volkskrant wil nog wel een keer!
Shownieuws noemt het liefde!
De Nos weet hoeveel fans er genieten.
"Marco zit weer op zijn troon" zegt het Algemeen Dagblad 

Groetjes Diana,
en natuurlijk ook van mijn collega's van Team Tifosi.
Winnaar:
In onze log "Ik ben er klaar voor" vroegen we jullie of jullie er ook klaar voor waren!
We hebben een aantal harstikke leuke logjes voorbij zien komen, zo kroop onder andere Monique nog snel achter de naaimachine om speciaal voor de log haar rode blouse af te maken die ze volgende week zal gaan aan doen naar SIR, heeft Bebe eigenlijk alles al wel voor elkaar behalve een oppas voor haar hamster en is Francien naar de kapper geweest!
 
Maar wie nu eigenlijk echt in de stress kan gaan schieten, nog snel moet gaan shoppen daarna als een gek nog doormoet naar de kapper en eigenlijk wel een heel klein beetje dom is, omdat ze helemaal geen kaarten heeft voor Symphonica in Rosso, is Margriet oftewel Manderijntje

 
Klaar met stuiteren Margriet? Morgen mag jij samen met nog iemand gaan genieten van het allereerste concert van Marco.
Hoe mooi kan het leven zijn?
 
Margriet wil je ons even een mailtje sturen via info@borsato-fanclub.nl dan kunnen we precies aan je doorgeven waar je de kaarten morgen, ja echt morgen al, kan ophalen!


Groetjes, ook namens mijn collega's

Bianca


 
In een ander jasje Deel 2
Het is weer woensdag en dus de hoogste tijd om weer een nieuw ‘Jasje’, een gecoverde versie van een liedje van Marco, met jullie te delen.
 
Elk jaar rond Pasen wordt ‘De Passion’ opgenomen waarin in de afgelopen jaren regelmatig liedjes van Marco werden gebruikt voor de vertolking van het verhaal. Zo ook met Pasen dit jaar en in deze editie vertolkte Jeroen van Koningsbrugge op een indrukwekkende manier een versie van het lied ‘Witlicht’.

Marco was ook heel enthousiast en onder de indruk hiervan en liet dit via Twitter weten. Vervolgens nodigde hij Jeroen spontaan uit voor de komende concerten in de Ziggodome. 

Met nog maar een paar nachtjes slapen te gaan tot de start van Symphonica in Rosso begint het bij ons nu al ontzettend te kriebelen. Hebben jullie er net zoals wij ook al zo'n zin in? 
We zijn ook heel benieuwd of Jeroen in een vol Ziggodome ook zoveel indruk op ons kan maken.

Genieten jullie nog even mee?

Groetjes, ook namens mijn collega's,
HillieIk ben er klaar voor!
Over een paar nachtjes slapen is het gewoon al zover, Symphonica in Rosso met jawel onze enige echt Marco Borsatooooooo!! 
 
En dat wij er zin in hebben is overduidelijk, onze groepsappen knappen uit elkaar, foto’s worden uitgewisseld met rode accenten en slapen doen we bijna niet meer!
 
Bijna, nou echt bijna dan, zijn wij er helemaal klaar voor!
Maar onze vraag aan jullie is, zijn jullie er ook klaar voor?

               
 

Voor het allereerste concert op 23 oktober, en ja dat is echt al aankomende vrijdag, hebben we nog twee kaarten beschikbaar die we mogen weggeven, is dat even leuk!

Jullie staan vast al te springen om die kaarten maar om ze te bemachtigen moet je wel wat doen. Wij zouden namelijk op een log heel graag terug willen zien hoe jij naar Symphonica in Rosso gaat.
Wat trek je aan, zet je iets op je hoofd, heb je bijpassende make up, kortom we willen heel graag een mooie foto van jou in het rood terug zien op je log, en wie weet ben jij er dan bij op het allereerste concert aankomende vrijdag!
 
Noem de titel van je log: "Ik ben er klaar voor!" en uiterlijk donderdag zullen we de winnaar bekend gaan maken.
 
Doen jullie mee?

Groetjes, ook namens mijn collega's

Bianca

Mooi! Even alles op een rijtje...
Wat een mooie dag was het gisteren toch! Gisterochtend begon het om 08.45 uur al bij radio 538 waar Marco zijn nieuwe nummer 'Mooi' liet horen bij Edwin Evers, heb je dit gemist dan kun je dit via deze link terug kijken. 
Daarna ging hij meteen door naar 100%NL waar hij aan de ontbijttafel van Lex schoof om hier ook alles te vertellen over zijn nieuwe nummer, dit is hier terug te luisteren. Maar daarna was Marco nog niet klaar met zijn rondje en was hij ook nog te gast bij Bart op NPORadio2 dit is hier terug te zien. 
 
Hoe mooi kan het leven van een Marco-fan toch zijn, nu hij zelfs zijn eigen shop heeft op Bol.com waar je in een overzicht alles van Marco kan vinden, neem gauw een kijkje in de shop waar je uiteraard ook de verschillende versies van het nieuwe album 'Evenwicht' ziet staan!

Ditt album is vanaf 20 november te verkrijgen in een gewone versie die je hier kunt bestellen, maar ook is hij te bestellen in een DeLuxe Edition wat inhoudt dat je voor een paar euro meer het album in een speciale, luxe verpakking krijgt. Deze DeLuxe Edition is hier te bestellen.
Dit is nog niet alles want ook zal er een superdeluxe Limited Edition beschikbaar komen die niet alleen het prachtige album ‘Evenwicht’ zal hebben, maar ook de zesdelige documtaire 'Marco Borsato: Meer Dan Ik Alleen' op drie DVD’s. Om deze Limited Edition te bestellen klik je hier

Daarnaast heeft Bol.com ook nog een mooie actie want bij het reserveren van het album 'Evenwicht' maak je ook kans op kaarten voor Symphonica in Rosso met een Meet & Greet. Hiervoor hoef je dan alleen je bestelbevestiging maar door te sturen naar prijsvraag@bol.com.
 
Als afsluiter van deze mooie dag was Marco te gast bij RTL-LateNight waar niet alleen zijn nieuwe nummer 'Mooi' te horen was maar ook liet hij zijn bijbehorende videoclip, die bij dit nummer gemaakt is, zien.
 

 
Mooi he?

Groetjes, ook namens mijn collega's

Bianca
Verrassing!
Verrassing!

Momenteel is Marco bezig met een radiorondje en hij heeft een ontzettend leuke verrassing bij zich! Zojuist hebben we bij 'Evers Staat Op' voor het eerst zijn nieuwe muziek gehoord en de titel van het liedje vertelt wat ons betreft precies wat wij er van vinden! De titel van het nummer is 'Mooi' en is afkomstig van het album 'Evenwicht' dat 20 november uit zal komen. 

Heb je het nummer nog niet gehoord of krijg je er gewoon geen genoeg van? Wij hebben de linkjes voor je opgezocht!

'Mooi' kun je via Spotify beluisteren maar je kunt hem natuurlijk ook gelijk via iTunes of de Playstore downloaden.

'Hoe mooi kan het leven zijn!'

Liefs,
Team TifosiIn een ander jasje Deel 1
Met het uitgebreide oeuvre aan liedjes dat Marco in de afgelopen 25 jaar gezongen heeft, ontkom je er haast niet aan dat anderen je liedjes gaan coveren en het in een ander jasje steken. Hetzij door kandidaten tijdens talentenjachten op tv, door andere artiesten tijdens een gala of ander evenement of door een onbekend iemand die een filmpje zingend met z'n dochter op YouTube zet. 
Wij hebben een aantal van deze gecoverde versies van Marco's liedjes voor jullie verzameld en zullen deze de komende woensdagen op de weblog gaan delen met jullie. 

Om voor de concerten alvast lekker in de stemming te komen starten wij vandaag met deze versie van 'Rood' vertolkt door de 3J's tijdens de 'Vrienden Van Amstel Live' in 2011.

Genieten jullie mee?

Groetjes ook namens mijn collega's,
Hillie

"Wat is jouw hart
Als het stopt, niet meer klopt, als het niet meer is toegewijd"